De haat tegen Trump

Screenshot_56

(Door: K. v. W.)

Wat een gestuntel toch bij die Democraten in de Verenigde Staten! Ze proberen al een paar jaar om Trump klein te krijgen. Zonder succes overigens. Op alle manieren. Volop gesteund door de mainstream media. Trump moet weg! Hoe dan ook! Je zou bijna denken dat het een slecht gespeelde comedy is. Maar het is echt en bloedserieus. Tegen alle verwachtingen in verloor Hillary Clinton de verkiezingen. Dat verwaande nest pikte het niet. Ze moest en zou immers de eerste vrouwelijke president zijn. De peilingen beloofden het. Bovendien wilde ze haar man Bill een hak zetten. Want Bill rookte in het geniep sigaren met een piepjonge medewerkster, waarbij de rook toch wel op een hele vreemde plek vrij kwam. Eerst de ultieme poging om Trump te beschuldigen van vals spel bij de verkiezingen. Rusland zou in het complot zitten. Een paar jaar duurde het onderzoek.  Maar het leverde geen enkel bewijs op.

Ondertussen werd geprobeerd te voorkomen dat een Republikein opperrechter zou worden. Hij werd ervan beschuldigd dat hij als jonge scholier op een feestje een onschuldige bakvis wilde aanranden en zijn plassertje toonde. Een paar decennia later probeerden ze hem zwart te maken. Ongetwijfeld geregisseerd door de Democraten. Men trapte er niet in. Van de aanwezigen op dat feestje herinnerde niemand zich er iets van. Misschien droomde ze in haar puberfantasieën wel een gewild breezer-sletje te zijn en hoopte ze dat ze werd besprongen. Maar stond ze daar als een muurbloempje. Trouwens, als het wel waar was geweest, wat dan nog? Als Highschool-uitspattingen op feestjes gevolgen zouden hebben voor de latere carrières, dan zouden er maar weinigen een baan krijgen. Onbegrijpelijk dat de media dat gebeuren wel serieus namen.

Afgelopen zomer bood zich weer een kans aan voor de Democraten.  Ondanks afspraken dat hij niet meer voor dezelfde strafbare feiten zou worden vervolgd, werd Epstein toch weer gearresteerd. Vrijwel onmiddellijk werd beschuldigend naar Trump geloerd. Die zou op de feestjes van Epstein zijn geweest. Nu hebben we hem! Slim als Trump is, heeft hij nog voor de geruchtenstroom kon losbreken openheid van zaken gegeven. Het bleek dat hij Epstein vanwege zijn voorliefde voor pubermeisjes al jarenlang ontweek. Maar op de vluchtlijsten van de privéjets van Epstein prijkte wel de naam van ….. juist ja, Bill! Misschien wel dertig keer heeft hij gebruik gemaakt van de lolita-vluchten naar het paradijselijke Epstein-eiland. Bill heeft natuurlijk zijn voorliefde voor piepjong vrouwelijk schoon al eerder laten blijken. Ongetwijfeld zal Hillary razend zijn geweest. Dit moet niet uitlekken. Bij het Rusland-onderzoek tegen Trump heeft ze duizenden voor haar belastende e-mails gewist. Epstein moest dood. Want die zou uiteraard alle details gaan verklappen. Hij voelde zich verraden. En dan zou ook Bill wel weer eens een stevige sigaar moeten gaan roken. Epstein pleegde zelfmoord. Onder verdachte omstandigheden. Geen bewaking. Camera’s uit en zijn celgenoot toevallig die avond weg. De anatoom patholoog ontkent dat het zelfmoord was… Gelukkig voor de Democraten, alle bewijslast is mee het graf in.  Zou Bill of Hillary? Nee dat kan niet.

Maar die Trump zit er nog steeds. De volgende aanval. Een telefoongesprekje tussen  Trump en een andere president. Via via van horen zeggen werd deze zomer door een onbekende klokkenluider precies op tijd in een perfect opgestelde aanklacht Trump beschuldigd van machtsmisbruik. Toevallig kon die niet uit de eerste hand aanklacht door een wetswijziging ingediend worden. Voorheen kon dat niet. Toen volgde het impeachment theater dat nog steeds loopt. Een beschuldiging van niks voor een onbeduidend voorval. Maar de Democratische hyena’s ruiken het bloed van Trump. De media spelen het spel ook nu weer uiterst fanatiek mee. Het meest bizarre van het verhaal is dat de vicepresident onder Obama, Joe Biden, wel aantoonbaar de Oekraïne chanteerde omwille van zijn zoon, die goud geld verdiende dankzij de positie van zijn vader. Joe Biden schepte er zelfs onverbloemd over op. Maar hij is een Democraat. Die mogen het kennelijk wel. Dat was niet illegaal. Als Trump het naadje van de kous wil weten van wat er zich afspeelde, zijn goed recht uiteraard, is dat reden om hem af te zetten. Wie snapt er nog iets van?

Mijn gevoel zegt me dat de Democraten hysterisch zijn geworden. Het hele gedoe heeft niets met democratie en gezond verstand te maken, maar puur met haat.

Door:
K. v. W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Donald Trump, Links fascisme, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

55 reacties op De haat tegen Trump

 1. T.troubadour zegt:

  Het smerigste tuig van deze tijd in de USA gesteund door CNN e.a.met hun papegaaien in Nederland de NPO

  Geliked door 3 people

 2. andre zegt:

  Trump hoort daar niet te zitten, net als inderdaad Rusland overal de schuld van krijgt. Het is de Rothschild Khazar maffia in de overdrive wat we hier zien. Zij hebben patent op het net zolang liegen draaien zagen en zeiken tot ze het voor elkaar hebben en dat is nooit in ons voordeel maar gaan nu ten onder aan hun eigen succes. Het zijn de makelaars in oorlogen en de financiers hiervan. Trump hoort hier niet bij en Rusland samen met China drukken ze van het wereld toneel af.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   andre.Klopt,de rotschilds/rockefellers zijn de eigenaren van amerika.Ze willen zowel amerika als rusland kapotmaken.De oorsprong van de khazariaanse mafia ligt in rusland daar zijn ze vroeger het land uitgeschopt omdat het een barbaars volk is.

   Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Kijk even in de rechterkolom, daar staat luid en duidelijk;
   3. Antisemitische, anti-Joodse, anti-Israëlische, antizionistische en racistische comments worden op deze site niet getolereerd!

   Like

   • Nemesis zegt:

    Bedoel je de Khazariaanse mafia Tijl_ Nu mag ik je uit de drom helpen, De kazahren waren altijd al wat het zijn, barbaren op velerlei gebieden. Rusland was altijd, toen dus al blij als ze hen kon lozen, deze Kazahren hoefden alleen maar te zeggen dat ze joods waren of joodse ouders hadden, een stukje vervals papier, en zwoep die woep mochten uitreizen naar Amerika, Vandaar dus die eeuwige verwarring, die nog steeds door een bepaald soort mensen als zweep wordt gebruikt om de Joden te slaan. Ik heb het boek hierover. Ik had het uitgeleend en nooit meer terug gekregen, een akelige gewoonte van een bepaald soort mensen. Ik kon gelukkig nog de hand leggen op een tweede, tweede hands exemplaar. Het zit in een van de velen boeken verhuisdozen, dus ga het beslist niet zoeken.

    Geliked door 2 people

   • ronjaspers zegt:

    Proffessor tijl uylenspiegel,de rotschilds/rockefellers zijn nepjoden dus geen echte joden.Als u zich zou informeren over de khazariaanse mafia had u dit ook geweten i.p.v. zielig met een belerend vingertje naar mij wijzen.

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Helaas ronjaspers, Tijl Uylenspiegel is slechts een gewone sterveling die niet met een zielig belerend vingertje naar u wijst maar anderen tracht duidelijk te maken wat er achter uw reactie en tevens eerdere reacties schuilgaat.
    Want weet u, ik heb het allemaal al eens eerder meegemaakt.
    Natuurlijk het is uw goed recht uw ideeën een beetje leuk te verpakken zodat ze beter verkopen, maar net zo goed is het mijn recht het terug te brengen tot wat het werkelijk is.

    Like

 3. Stef zegt:

  En de vriendenpostcodeoplichterij financiert Clinton nog steeds.( goeddoelen oplichterij ) Doe hier
  Niet aan mee!

  Geliked door 3 people

 4. Eppo zegt:

  De beste President allertijden van de V.S. is Trump .

  Geliked door 6 people

 5. bozeoudeman zegt:

  Ik weet het, het is niet populair wat ik hieronder stel, maar ik schrijf niet om populair te willen zijn. Met alles wat er in het artikel staat ben ik het heel erg eens, dat de Democraten voor geen millimeter deugen, dat hun aanhang net als die hier in Europa volkomen gestoord is, alleen jammer dat veel Trump aanhangers net als de Obama dwepers niet willen inzien dat de wereld, en Europa in het bijzonder op lange termijn, ieder geval tot nu toe niets aan een man heeft die om Amerika weer ‘great’ te maken Mekka voor vele miljarden aan wapens levert, en zodoende in ieder geval indirect de islam invasie van Europa vanuit Mekka georganiseerd helpt te laten plaatsvinden, dit naast het oogluikend laten doorgaan van een door Obama gestarte militaire opbouw bij de grenzen van Rusland, de door Obama ingestelde sancties tegen Rusland handhaaft en verder uitbreidt, geen echte poging heeft ondernomen om de door Obama verpeste relatie met Rusland te normaliseren, die Assange en Bradley in de cel laat zitten in plaats van hen een medaille op te spelden, die ook Snowden niet als held terughaalt naar de VS, die meer immigranten heeft binnengelaten en minder uitgezet dan nota bene Obama, als de cijfers kloppen. Maar dit alles is natuurlijk linkse lulkoek. Waarom? Wat zou links ermee opschieten om hem zo af te schilderen. Trump is helaas tot nu toe geen spat anders dan Bush, Clinton of Obama. Helaas had ik graag anders over hem geschreven maar net als veel anderen zie ik geen heil meer in de man die ik nog een felicitatiemail heb geschreven. Dus linkse trol? Nee realist! En als Trump aanhangers al gelijk krijgen en hij trekt straks met een tweede termijn alles uit de kast wat hij voor het verkrijgen van die eerste termijn had beloofd, dan zal dat voor ons in Europa niet veel meer uitmaken, wij leven dan al voor 100% onder de Merkel DDR/EU knoet en zijn de gevangenen van de as Berlijn/Brussel, wiens landen worden bezet door een islamleger georganiseerd en dus eigenlijk gestuurd vanuit dat Mekka dat dus nog meer is bewapend door Trump, terwijl we in het Oosten in oorlog zijn met Rusland? Bravo!

  Like

 6. karton zegt:

  Ik heb al héél vaak verzucht : “Had één van onze “leiders” maar de lef die president Trump in z’n pink heeft !!!!” Trump = een president die voor z’n land opkomt, dit missen wij, échte Nederlanders, al járen !!!!
  Zitten wij opgescheept met zeveraars als Rutte, Seegers en halve NL’ers als Yasser Feras.
  Je schaamt je toch kapot voor dat bij elkaar gesprokkelde zootje ?!

  Geliked door 4 people

 7. BigLJohn zegt:

  Volgens Robert Jensen is het midden volgend jaar over en uit voor de Democraten. Een Amerikaanse rechter is een diepgaand onderzoek gestart naar de (on)waarheden die de Democraten hanteren tegen Trump. Jensen spreekt de verwachting uit dat er aan verschillende personen zware gevangenisstraffen opgelegd zullen worden en de Democratische partij in diskrediet gebracht gaat worden. Als al die schandalen eenmaal boven water zijn gekomen zou het zomaar kunnen gebeuren dat Trump voor een tweede termijn herkozen kan worden met een enorme meerderheid aan stemmen. Ook van Democratische kant. Want bijna geen enkele kiezer wil gezien worden met een politieke partij (in dit geval de Democraten) die bol staat van de smerigheid.

  Geliked door 3 people

 8. Geronimo zegt:

  Is dit dan geen seksisme, discriminatie, racisme of mannenhaat verspreiden…? Natuurlijk niet, want het komt uit de mond van een linkse kleurling, de slechtste présidant die de USA ooit heeft gehad. En dit komt zomaar op de nieuwssite van de linkse openbare 0000-zender, de Belgische VRT. Het mocht eens andersom geweest zijn, een identieke uitspraak van Trump over vrouwen, b.v. !

  “Ex-president Barack Obama: “Vrouwen zijn ontegensprekelijk beter dan mannen”
  “Vrouwen zijn niet perfect, maar ze zijn ontegensprekelijk beter dan mannen”, die woorden sprak de voormalige Amerikaanse president Barack Obama op een evenement over leiderschap in Singapore. Volgens de oud-president zou ook onder meer de levensstandaard verbeteren als gedurende twee jaar in alle landen van de wereld een vrouwelijke leider zou komen.”

  Ex-president Barack Obama: “Vrouwen zijn ontegensprekelijk beter dan mannen” | VRT NWS
  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/12/16/ex-president-barack-obama-vrouwen-zijn-ontegensprekelijk-beter.html/

  Dit kadert allemaal in wat in onderstaand artikel zo fantastisch wordt uiteen gezet, o.a. het waarom de één net wat meer mag zeggen dan de ander.
  https://sceptr.net/2019/12/vrije-meningsuiting-onder-druk-laat-links-het-debat-niet-verstikken/

  Geliked door 2 people

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heb me van het begin af aan verbaasd over de haat van de Democrats richting de persoon Trump, ik geloof niet dat dit ooit eerder is vertoond.
  Betekent dit nou automatisch dat ik achter Trump sta ?
  Nou nee, niet echt.
  Ik vind al dat getwitter maar niks en niet bepaald “Presidentwaardig”.
  Helaas is het zo dat om kandidaat te worden je vele miljoenen achter de hand moet hebben om de extreem dure campagne te kunnen betalen.
  Dat maakt het aantal kansrijke kandidaten erg klein is en zijn het vaak niet de beste maar de rijkste kandidaten die boven komen drijven.
  Daarnaast is de wel zeer hoge leeftijd van kandidaten ook een groot probleem, verreweg de meesten hebben een leeftijd waarop het zo van het ene op het andere moment afgelopen kan zijn.
  Dat geld ook voor Trump, ik gun het hem niet daar niet van, maar als je ook maar een greintje realiteit hebt weet je dat het risico onaanvaardbaar hoog is.

  Like

 10. Jan zegt:

  Al Green, een compleet gestoorde geeft aan waarom Trump afgezet moet worden

  Maar ook dat de afzettingsprocedure gebaseerd is op kolder


  The Texas Democrat then claimed during an appearance on MSNBC that we need to impeach Trump to ‘deal with slavery.’

  Now he’s claiming that the ‘genesis of impeachment was when Trump was running for office,’ further proving the entire thing is a sham.

  “Basically, the Democrats have wanted to impeach Trump from day one…Exhibit one, Congressman Al Green has been calling for the man’s impeachment for 2 years now, what’s your response to that charge?” MSNBC host Chris Hayes asked Rep. Green.”

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/12/democrat-rep-al-green-admits-genesis-of-impeachment-was-when-trump-was-running-for-office-video/

  Like

 11. Jan zegt:

  Hitlerjugend

  THE WEAPONISATION OF WESTERN CHILDREN
  https://www.melaniephillips.com/weaponisation-western-children/

  Like

 12. Jan zegt:

  Dems nu een sekte van krankzinnigen geworden.

  Adam Schiff Accuses Trump of Helping Putin Steal the 2020 Election 
  Adam Schiff went to the Senate Floor and argued that President Trump delayed military aid to the Ukraine so he could help Vladimir Putin.

  Like

 13. Jan zegt:

  Schiff is een ziekelijke leugenaar

  Like

 14. Jan zegt:

  Schiff: Dat Trump zich tegen de beschuldigingen verdedigt laat zien dat hij schuldig is

  House Intelligence Chairman and impeachment manager Adam Schiff on Tuesday argued that Trump mounting a legal defense is evidence of guilt.
  ..
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/01/schiff-claims-president-trump-mounting-a-legal-defense-is-evidence-of-guilt/

  Like

  • Harry zegt:

   Die democraten zijn echt gestoord !
   Net als die linkse imbecielen in Nederland , zien ze alles precies verkeerd !
   Als je je verdedigt ben je schuldig ?
   En als een drugsverbod moeilijk te handhaven is , geef je het gewoon vrij !
   de wereld op z’n kop .
   Ze capituleren bij voorbaat .
   Ze hebben alleen een grote bek tegen niet-links omdat ze weten dat ze daar niks van te duchten hebben .

   Ik hoop echt , dat Trump die rooie bende helemaal sloopt !

   Like

 15. Jan zegt:

  This Is Rich: House Democrat Jason Crow Pretends Trump 4 Week Delay Delivery of Javelin Missiles Was a Crime(?) When Obama Sent Blankets (VIDEO)

  Like

 16. Jan zegt:

  Schumer gaat huilen

  The Democrats just lost their third battle of Trump’s impeachment trial as the Senate voted against subpoenaing Ukraine documents THREE TIMES.

  Senate Minority Leader Chuck Schumer (D-NY) wanted to subpoena the White House for documents regarding Ukraine and his amendment got tabled in a 47-53 vote along party line.

  ..
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/01/senate-republicans-vote-to-block-democrats-three-times-from-subpoenaing-ukraine-documents-in-trumps-impeachment-trial/

  Like

 17. Jan zegt:

  Fox news heeft niveau van riool

  Like

 18. Jan zegt:

  Owen Shroyer versus zombies

  Wij weten niet waarom wij tegen Trump zijn

  Like

 19. karton zegt:

  Hadden wij maar een halve Trump i.p.v. een dwaas als Rutte.
  President Trump doet wat hij heeft beloofd en daar heb ik Pinokkio Rutte nog nóóit op kunnen betrappen.
  Het is voor links ongelooflijk moeilijk om afstand te moeten doen van enige “macht”, wat dat ook moge voorstellen; zij zullen de meest smerige trucs uithalen om een, rechtse, tegenstander onderuit te halen; dat het hen met Trump niet lukt, maakt hen razend en volkomen onvoorspelbaar én dus gevaarlijk.

  Like

 20. Lucky zegt:

  Werknemer van gevaarlijke linkse bernie sanders
  Rijken guillotineren etc etc

  Like

 21. Jan zegt:

  “Democrats Have “Adopted the Nazi Version of – the ‘BIG LIE’ As a Way to Impeach the President!” – Former US Attorney Joe diGenova

  9:17 minuut

  Let’s remember what this is about, they [the Democrats] know they cannot get the 67 votes to remove the President.  So they intend to use this process to dirty up the President for the 2020 election and to dirty up the Senate Republicans in hopes of defeating enough Senate Republicans so that they can take over the Senate and then have full boar to impeach not only the President again after the election but to go after Brett Kavanaugh.  This is why this election is so important.  This is about the future of representative government.
  ….

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/01/democrats-have-adopted-the-nazi-version-of-the-big-lie-as-a-way-to-impeach-the-president-former-us-attorney-joe-digenova/

  Like

 22. Jan zegt:

  Trump had gelijk, hulpgoederen voor Puero Rico teruggevonden in loods

  Puerto Rico Disaster Relief Supplies Found In HIDDEN WAREHOUSE! (VIDEO)

  A hidden warehouse in Puerto Rico was discovered containing massive amounts of disaster relief aid sent by the United States in between 2017-2018 as part of the effort to assist the victims of Hurricane Maria.
  ….

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/01/corrupt-democrats-puerto-rico-disaster-relief-supplies-found-in-hidden-warehouse-video/

  Like

 23. Jan zegt:

  Jerrold Nadler (D-NY) knettergek: Rep senatoren zijn land- en volksverraders

  House Manager Rep. Jerrold Nadler (D-NY) went off on the Senate in a late night harangue, accusing Republican senators of casting “treacherous votes”, participating in a “cover-up” and voting “against the United States” for rejecting by tabling every proposal by Democrats for witnesses and new evidence at the outset of the impeachment trial of President Trump. 
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/01/video-nadler-goes-nuts-accuses-gop-senators-of-treacherous-votes-cover-up-and-voting-against-the-us-for-rejecting-schumer-subpoenas-for-trump-impeachment-trial/

  Iemand diezich tegen antijgingen verdedigt is schuldig, volgens Nadler

  Like

 24. Jan zegt:

  Senatoren voor Trump

  Like

 25. Jan zegt:

  President Trump: I’d love to go. I’d love to sit right in the front row and stare at their corrupt faces. I’d love to do it. Don’t keep talking because you may convince me to do it… I looked at Adam Schiff, he’ll stare into the camera… These are sleazebags, very dishonest people.

  Like

 26. Jan zegt:

  Afzetters door de mand gevallen, weigerden hulp aan Oekraine

  Democrats on House Impeachment Team VOTED AGAINST the Aid Package for Ukraine They Want to Impeach Trump Over (VIDEO)

  Three of the House Impeachment Managers voted AGAINST Aid to Ukraine.
  Rep. Jerrold Nadler (D-NY), Rep. Hakeem Jeffries (D-NY) and Rep. Zoe Lofgren (D-CA) all voted against the bill that included the aid to Ukraine.
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/01/revealed-democrats-on-house-impeachment-team-voted-against-the-aid-package-for-ukraine-they-want-to-impeach-trump-over-video/

  Like

 27. Jan zegt:

  Eric Herschmann: Adam Schiff’s “mob, gangster-like fake rendition” of transcript is “detached from reality”

  Like

 28. Jan zegt:

  De zogenaamde klokkenluider tegen Trump

  Like

 29. Jan zegt:

  Adam Schiff is krankzinnig:

  If Trump isn’t removed he “could offer Alaska to the Russians in exchange for support in the next election or decide to move to Mar-a-Lago permanently and leave Jared Kushner to run the country, delegating to him the decision whether they go to war.”

  Video

  Like

 30. Jan zegt:

  PUTIN, Pigeons United To Interfere Now

  Linksvolk direct in de twittergordijnen

  Like

 31. Jan zegt:

  Indoctrinatie in het klaslokaal: Trump is een nazi en communist

  Fox Baltimore reports: teacher’s unhinged lesson slide compares Trump to Nazism and communismhttps://t.co/l9jpqOKcOY pic.twitter.com/1kf2gBhQIt

  — RNC Research (@RNCResearch) February 21, 2020

  Like

 32. Jan zegt:

  De totale minachting van de media voor Trump en de bevolking van Amerika

  Like

 33. Jan zegt:

  Coronavirus door lamestream media gepolitiseerd, gecoördineerde hetze tegen Trump, zou coronavirus nep genoemd hebben

  President Trump on Friday night tried to cast the global outbreak of the coronavirus as a liberal conspiracy intended to undermine his first term, lumping it alongside impeachment and the Mueller investigation https://t.co/2nQ26piuhJ
  — POLITICO (@politico) February 29, 2020

  Trump says the coronavirus is the Democrats’ ‘new hoax’ https://t.co/qzvz3zPhGK
  — CNBC (@CNBC) February 29, 2020

  Washington Post:
  Remember this moment: Trump, in South Carolina, just called the coronavirus a “hoax.”
  — Dana Milbank (@Milbank) February 29, 2020

  Vox:
  Here’s Trump at his rally tonight in South Carolina dismissing worries about the coronavirus as the “new hoax” pic.twitter.com/Q58d7dI1cb
  — Aaron Rupar (@atrupar) February 29, 2020

  Like

 34. Jan zegt:

  Nu de waardering voor Trump stijgt passen de lamestream medea steeds meer censuur toe.

  As Trump’s Poll Numbers Rise, Media Begin Censoring Press Conferences
  Media continue to make their coverage choices based on whether they believe it will harm or help Trump.

  https://thefederalist.com/2020/03/26/as-trumps-poll-numbers-rise-media-begin-censoring-press-conferences/#.Xn05js_WWy8.twitter

  Like

 35. Jan zegt:

  Dit moet dan een lerares voorstellen

  Like

 36. Jan zegt:

  Psychiatrisch patient Adam Schiff wil onderzoek naar rechtsgeldigheid van maatregelen vanwege Coronagevaar en vervolgens onderzoek naar het handelen van Trump( lees: vervolging van Trump)


  En geriatrisch patient Pelosi meent

  What did the President know and when did he know it? People are dying. pic.twitter.com/523KQLG5xV

  — Nancy Pelosi (@TeamPelosi) March 29, 2020

  Like

 37. Jan zegt:

  FBI was op de hoogte van nepdossiers van Hillary Clinton maar gebruikt het desondanks om Trump te bespioneren

  Declassified Footnotes From IG Report Reveal FBI Was Warned Multiple Times About Hillary’s Phony Dossier – Used it Anyway to Spy on Trump
  …..
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/declassified-footnotes-ig-report-reveal-fbi-warned-multiple-times-hillarys-phony-dossier-used-anyway-spy-trump/

  Like

 38. Jan zegt:

  De Dems kan men opsplitsen in twee groepen, de ene helft bestaat uit imbecielen, de andere helft uit idioten.
  Dems geven te kennen dat het onderzoek naar Trumps ruslandconnecties nog volop gaande is en dat afzetting van Trump nog steeds mogelijk is

  They’re thinking about doing it again! House Democrats say Trump-Russia obstruction investigation is ‘ongoing.’ Seek material that could result in ‘new articles of impeachment.’ From CNN: https://t.co/4d1pXXYgnJ pic.twitter.com/GFivD18oto

  — Byron York (@ByronYork) May 18, 2020

  Like

 39. Jan zegt:

  Gigantische fraude in Oregon door Dems. Veranderden honderden stembiljetten van Republikeinen die als zodanig staan geregistreerd in ‘niet partij gebonden’ stembiljetten, met als gevolg dat zij niet mogen stemmen in de Republikeinse primaries, dwz geen in het Congress, geen stem om te bepalen waaruit de wetgevende macht zal bestaan en geen stem om de Minister van Buitenlandse Zaken te kiezen

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/huge-scandal-oregon-changes-hundreds-republican-ballots-non-partisan-denying-gop-voters-right-participate-primary/
  (plus reacties)

  Socialisten, het ergste uitschot denkbaar

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s