NOS en Nu.nl zwijgen bewust over Antifa

Screenshot_88

(Door: “CommonSense TV”)

Dat de NOS en Nu.nl niet uit journalisten bestaan, maar uit mensen met een politieke agenda wordt hier nog maar eens duidelijk. Beiden doen een vrolijk verslag vanuit Italië waar de zogenaamde “sardientjes” demonstreren tegen Matteo Salvini en zijn partij Lega. De sardientjes zijn vorige maand ontstaan in Bologna. Eén van de initiatiefnemers is de 32-jarige Mattia Santori. 

De sardientjes zijn opgericht om te demonstreren tegen Matteo Salvini en zijn Lega. Matteo Salvini wordt in Italië steeds populairder en het lijkt er op dat niemand ze nog kan tegenhouden. Afgelopen maand wist de partij van Salvini de verkiezingen te winnen in de meest linkse regio Umbria.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, demoniseren, Desinformatie, Hypocrisie, Italië, kwaadaardige opzet, LEGA, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, Matteo Salvini, meningsdictatuur, nieuw fascisme, NOS, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op NOS en Nu.nl zwijgen bewust over Antifa

 1. Richard zegt:

  Alles dat niet in hun linkse straatje past wordt collectief doodgezwegen.
  Bij de verkiezingsoverwinning van Boris Johnson ging het alleen over die communist Jeremy Corbyn en hoe verdrietig en zielig die linkse Labourstemmers wel niet waren. Ongehoord Nederland is door de NOS en de kranten ook doodgezwegen. Geen woord over de aanwezigheid van Amsterdamse Groenlinks gemeenteraadsleden bij de recente illegale bezetting op Schiphol.
  Maar een scheef woord van de boeren wordt meteen breed uitgemeten. Een paar ingegooide ruiten van een kraakpand waar KOZP vergaderde, ach, dat was zo zielig! En foei! Die gevaarlijke rechtsextremisten toch! Maar dat het een kraakpand was vertelden zij er niet bij. Ook het feit dat er helemaal niets bewezen was werd verzwegen. Aanvallen en bedreigingen door antifa aan het adres van Identiair Verzet hoor je niet over. Maar owee als zij een spandoek ophangen aan een mooskee. Dan zijn de rapen gaar. Extinction rebellion mag ongestraft kruispunten blokkeren, maar owee als een paar Pegidaleden als zwarte piet pepernootjes uitdelen! Wilders staat voor de rechter wegens ‘minder minder’ , maar d66 mag ongestraft onze organen nemen en pleiten voor voortijdige beëindiging en het composteren van overledenen. Wat recht is, is krom. En wat krom is, is recht in dit land. En ik word met de dag bozer. Het is de hoogste tijd voor verandering zodat wij de politici en die nepjournalisten die letterlijk bloed aan hun handen hebben, verantwoordelijk kunnen stellen voor hun misdaden en hen de hoogst mogelijke straf gaan geven. Ik zal God op mijn blote knieen danken als ik die dag mag meemaken.

  Geliked door 4 people

  • Ik kan je heel goed begrijpen @ Richard, maar voorlopig zit het er niet in dat we van het linkse gespuis verlost gaan worden.
   Het enige wat nog een mogelijkheid zou kunnen bieden is dat bij de volgende verkiezingen het Forum en de PVV samen een meerderheid gaan halen en ze dan toch een coalitie aan gaan.
   Eerlijkheidshalve niet echt een gelukkig huwelijk dan althans niet naar mijn mening maar het is de enige mogelijkheid om van dat karteltuig af te komen.
   En verder zijn het niet alleen de NOS en Nu.nl die nep nieuws maken maar je kunt gerust stellen de hele MSM

   Geliked door 4 people

   • Richard zegt:

    Ja, precies. Ik hoop vurig op een grote verschuiving naar rechts de komende verkiezingen. Ik zal zorgen dat ik mijn stembiljet hier krijg. Ik zit voor een tijdje in Portugal.

    Like

  • Alex Delarge zegt:

   Het is de wet van de omgekeerde logica.

   Like

 2. karton zegt:

  NOS en Nu.nl zullen nooit publiceren wat hen niet aanstaat, maar dat was toch al lang bekend ?

  Geliked door 2 people

 3. Lucky zegt:

  Ondertussen in Leipzig Duitsland

  Geliked door 1 persoon

  • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

   @Lucky Goed dat dit nu meer in de openbaarheid komt. Iedereen moet weten wat voor tuig de antifa fascisten zijn, voor wie het nog niet weet ;-). Toevallig zag ik er vandaag ook wat van (ik had mijn reactie al geplaatst voordat ik naar de overige reacties keek. Zelfde onderwerp, andere video).

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Vergis je niet Lucky, het Nationaal-Socialistische gedachtegoed lijkt in het voormalige Oost-Duitsland nog springlevend te zijn. Geen neo-nazisme maar gewoon ouderwets nazisme.

   Like

   • Lucky zegt:

    Er staat naziaufmarsh in het begin vd video, maar het is niet te zien wie of wat ze zijn in de video zelf.

    Like

   • Lucky zegt:

    Tijl Uylenspiegel,
    Bij deze video hieronder geplaatst door dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye
    Kan men zien dat het inderdaad om antifa gaat.

    Like

  • boorzalf zegt:

   Zou je niet met scherp gaan schieten? is mijn vraag, tegen deze idioten.

   Like

 4. Dr. Heinz zegt:

  Antifa zijn de stoottroepen van GroenLinks en DDR66!!

  Geliked door 2 people

 5. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Antifa fascisten aan het werk. Hier in Leipzig. De beelden zijn pas nu geopenbaard! Ze zijn al van 12 december 2015. https://www.youtube.com/watch?v=wPilSvbzi_8&t=23s soros is al heel lang bezig met zijn vele haatclubjes om alle Westerse landen te destabiliseren…

  Like

 6. verwardeman zegt:

  OPTIFA !
  Is dat niks om zo’n actiegroep op te richten ?
  In plaats van hun NAZI-kleuren rood , zwart , wit , pakken wij bijvoorbeeld donkerblauw als
  basiskleur , eventueel aan gevuld met geel / goud .
  OPTIFA , tegen EUSSR en tegen multicultiekul !
  En als je niet uitkijkt Antifa-werkschuw-tuig , RAMMEN WE JULLIE OP JE SMOEL !
  OPTIFA !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s