BREAKING!: Video – Joden aangevallen in metro van New York

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t W.C.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, VS. Bookmark de permalink .

19 reacties op BREAKING!: Video – Joden aangevallen in metro van New York

 1. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Triest allemaal wat mensen elkaar kunnen aandoen op zo een kleine planeet van nog geen 13.ooo km doorsnede..

  Geliked door 3 people

 2. Sabeltant zegt:

  Het meest erge van dit alles is dat de rest van de passagiers niets doen.
  Goed dat ze opgepakt is, in zo’n links bolwerk als New York zal ze weer zo op straat staan.
  Zo’n smerig wijf verdiend gewoon een flinke trap onder haar kont!

  Geliked door 2 people

 3. Lucky zegt:

  Agressieve zwarte sekte

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Een negerin die racistisch is!?

  Hoe kan dat!

  Vragen bij de Groene Kmer in de stopera of nog een plek vrij is op de cursus inclusiviteit en institutioneel racisme.

  Het probleem met negers is dat ze niet alleen racistisch zijn naar alles dat blank is (je moet toch wat met je frustaties) maar ook onder elkaar. Tot op het genocidale af.

  Toen moesten de blanken ingrijpen. Wel te laat maar toch.

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  Ondertussen in Oostenrijk
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/12/op-het-nippertje-voorkomen-reeks-bloederige-islamistische-aanslagen-in-oostenrijk-door-isis-mafklapper/

  Op het nippertje voorkomen! Reeks bloederige islamistische aanslagen in Oostenrijk door ISIS-mafklapper

  Het had weinig gescheeld of we waren deze Kersttijd weer opgeschrikt door een reeks bloederige aanslagen in Oostenrijk, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. De politie kon de bommenleggers-in-spé gelukkig op tijd bij hun haatbaard grijpen en de cel in mieteren.

  Het had niet veel gescheeld of ook het Kerstfeest van 2019 had in het teken gestaan van het herdenken van de doden, zoals ook in 2016 het geval was toen een radicaal islamitische bloedfreak met een vrachtenwegen een Kerstmarkt in Berlijn letterlijk aan gort reed. Twaalf mensen kwamen om het leven. Als het aan een ISIS-fan uit Oostenrijk had gelegen, was Wenen daar dit jaar overheen gegaan. En daarna waren dan Duitsland, Luxemburg en Frankrijk aan de beurt.

  Geliked door 2 people

 6. Nee, zoiets lust de Mainstream Media niet… Niet op CNN en ook niet op NOS

  Geliked door 1 persoon

 7. Henk.V zegt:

  Wij moeten helaas concluderen dat vanaf het moment dat de vorige president Obama racisme tot een nog sterk levend sentiment in de Verenigde Staten verklaarde, racisme opeens weer sterk oplaaide!
  Hij was de eerste president die zijn eigen politieapparaat – dat voor het overgrote deel uit zwarte agenten bestaat !!!) – van racistisch gedrag beschuldigde : racisme tegen de zwarte bevolking wel te verstaan.
  Dat was een uitzonderlijke beschuldiging en de Amerikaanse politie was diep gegriefd.
  In de zwarte gemeenschap ontwikkelden zich gewelddadige protestgroepen die zich kennelijk opeens bewust werden dat zij nog steeds werden gediscrimineerd door de overige bevolkingsgroepen in de Verenigde Staten.
  Obama was de meest linkse president die de Democraten ooit hadden. De verlinksing van de Democraten begon onder deze president en vandaag de dag zien wij- ook op de universiteiten -zeer radicale protest groepen die zich afzetten tegen iedereen die anders denkt dan zij zelf.
  Het gevoel van nog steeds te worden achtergesteld verspreidde zich vanuit de Verenigde Staten over de wereld.
  De ”teleurgestelde” zwarte protestgroepen verbonden zich met andere ”achtergestelde groeperingen”, waaronder militante moslims, die een hekel hebben aan blanken en zeker ook aan Joden.
  De Joodse dame in de film had de twijfelachtige eer de aandacht trekken van een zwarte jonge vrouw met moslim sympathieën.
  Die liet zich in ”beschaafde en vreedzame bewoordingen” uit, precies zoals men van de religie van de vrede kan verwachten….

  Geliked door 2 people

 8. Thomasson zegt:

  Kijk naar het gezicht van dat wijf. Ik heb zo’n kop al eerder gezien …In de Apenheul en Blijdorp. Enkel daar zaten deze koppen achter een grote hek.

  Like

 9. Rensk. zegt:

  IQ van 60 schat ik. De haat van die gasten is eng. Denk trouwens dat deze vrouw wel het een en ander ingenomen heeft. De wereld is steeds gekker aan het worden en D66 doet er nog eens een flinke schep bovenop

  Geliked door 2 people

 10. Schuimpje zegt:

  Joden zijn weliswaar soms ’n tikje wereldvreemd, maar het is een vredelievende religie waar bv christenen, Boeddhisten, hindoes etc prima mee door 1 deur kunnen. Constructief en democratisch. De enige uitzondering is de islam. Dat geloof deugt voor geen meter. Alles zal en moet vernietigd worden. Is het niet een andere godsdienst, dan wel elkaar onderling. De stichter, ene Mohammed was n gewetenloze killer en manipulator. Het slokt alles en iedereen op. Je ziet ook de eerste lafaards in nederland zich laten bekeren. Mensen zijn kuddedieren. Je zal zien als in de toekomst het percentage moslims 30 of 40% wordt dat dan steeds meer Nederlandse angsthazen de overstap zullen maken. En dat zal de uiteindelijke doodsteek zijn voor ons ooit zo mooie en verdraagzame landje. Dit zit eraan te komen. De haat , de nijd, de willekeur en het recht van de sterkste, de uitbuiting, de dwang etc, al deze eigenschappen van de islam zullen zich hier definitief vestigen. Politieke partijen die hier iets aan willen doen, hebben niet de juiste mensen en uitstraling om dit verzet echt groot te maken. Thierry baudet, ik heb erop gestemd, spoort niet helemaal. In plaats van het simpel te houden en de boodschap zo nuchter mogelijk uit te dragen, is deze man bezig met details over mensen die kritiek hebben op hem. Hij is niet intellectueel genoeg om daar boven te staan en die kritiek met n glimlach in zijn voordeel om te draaien. Je hoeft alleen maar keer op keer de feiten te benoemen, de berekeningen op orde te hebben over hoe snel de islam en haar invloed groeit. Makkie zou je zeg, maar het lukt hem niet om het simpel te houden. We hebben n normaal iemand nodig om de strijd tegen de islamisering tegen te gaan. Geen overgevoelige betweter die verdwaald raakt in z’n eigen theorietjes. Nu zijn mensen automatisch tegen Thierry nog voor ze tegen de islam kunnen zijn. De andere kandidaat, geert Wilders is ook niet geschikt, want het is ’n eenling. Niemand vertrouwt hem en zijn taalgebruik is bozig. In de politiek heeft hij geen enkele vriend en zonder verbonden kan je in dit land niks bereiken. Wat we nodig hebben is een nuchter weldenkend iemand die puur gebaseerd op wetenschappelijke feiten zijn strijd tegen de islamisering kan uitbouwen. Nu worden te makkelijk Thierry en Geert wegegezet en geframed als extreem rechts. Bosma en Madlener bijvoorbeeld, die kunnen al een stuk rustiger en diplomatieker de pijnpunten duiden en problemen aankaarten zonder gelijk iedereen tegen zich in het harnas te jagen. Maar natuurlijk is er ook charisma nodig de middengroepen over de streep te trekken. Tot nu vind ik dat dat Thierry dat nog niet is. Van de week ook, valt ie journalisten aan, terwijl een echt leider daar nu boven kan staan en uitgaat van eigen kracht. Ik hoop dat Thierry adviseurs heeft en nog moet groeien in zijn rol. Zo niet, dan wordt hij niet de man die het verschil maakt en is het wachten op de ware verlosser.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Hoe zien ze dat zo gauw dat ze joods is ? Staat dat op haar voorhoofd of heeft ze een bord op haar rug ? Wat een idioot !!

  Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Ze zat in de metro naast een herkenbaar joodse man, zo begon het met de agressie van die racistische zwarte gek.

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Toen ik filmpje zag dacht ik ook dat ze Jewish was en dat klopt.
   Heb bij Jerusalem Post gekeken en ze is niet alleen Jewish, maar bovendien is ze Israelish en heet Aharon.
   Ik denk dat het wel meer gebeurt dat Joodse mensen in NYC beledigd worden.
   Je ziet er tamelijk veel orthodoxe geklede mannen met van die zware, zwarte hoeden en die vreemde lange haarlokken.
   Ook heb ik er wel gezien met van die grote bontmutsen, die zie je zelfs in Israel in zo’n warm klimaat.
   Die incidenten zullen helaas wel meer voorkomen.
   Maar gebeurt dat soort dingen niet in b.v. Amsterdam ?
   Daar wonen toch ook nog tamelijk veel Joodse mensen.
   Wat ik zo eens gelezen heb [ hier of ergens anders ! ], is dat zij zich uit angst zoveel mogelijk “onjoods” willen doen voorkomen.
   Ik denk niet in NL is veel beter dan in NY.

   Geliked door 1 persoon

 12. Astrid zegt:

  Arrogante, domme kudtnegerts zijn arrogant, dom en kudt. What’s new?
  Hoop dat de kras op het gezicht van het slachtoffer snel geneest en geen litteken achterlaat. Wat een mooie vrouw trouwens. Daar was die zwartneus natuurlijk meteen jaloers op.

  Like

 13. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Hoop dat Lihi, het slachtoffer, voorspoedig herstelt (litteken en gemoed). Voor de dader staan 57 landen open: heel snel wegwezen en NOOIT meer terug naar een Westers land!

  Like

 14. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Het opmerkelijke is, dat terwijl u dit zit te kijken de VN, de EU, de NOS, Antifa, DENK, NIDA, DWDD, Groen-Links, PvdA en D66 dit weten te framen naar een blanke, agressieve, extreem rechtse man als dader met een heel ANDER filmpje uit een of ander voetbal stadion…

  Like

 15. boorzalf zegt:

  Een vrouwelijke bokito in de metro, tja dat is hommeles.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s