De islam kan geen onderdeel zijn van de westerse samenleving

 

(Door: “Balkanske priče”)

Een multiculturele samenleving met de islam bestaat niet en kan niet bestaan. De islam is het summum van de monoculturele samenleving. Hij duldt geen andere manieren van leven naast zich. Mohammed verving een geslaagde multiculturele samenleving in Arabië door een monolithische islamitische dictatuur. Je kunt wel een multiculturele toestand hebben, een situatie waarin diverse culturen naast elkaar bestaan, maar dat is geen samen leven. Cultuur is iets wat verschillende individuen met elkaar opbouwen. Twee culturen naast elkaar, dat kan hooguit een tijdelijke toestand zijn. Of ze slaan elkaar op een gegeven moment de hersens in, of ze vinden elkaar en er ontstaat een mengvorm. En als wij kijken naar 1400 jaar islamitische geschiedenis, dan zien wij dat de islam nergens integreert. De islam wil slechts onderwerpen…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", Algemeen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

14 reacties op De islam kan geen onderdeel zijn van de westerse samenleving

 1. Rensk. zegt:

  In India hebben ze een takkehekel aan moslims. Eigenlijk over ter wereld waar moslims in niet moslimslanden wonen en het er meer dan een bepaald aantal worden is hommeles. Hoewel men de niet-moslims mannen in India ook niet moet onderschatten ten aanzien van hun denkwijze wat vrouwen betreft.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   En Europa is zo achterlijk dat ze partij trekken voor de oeigoeren en de rohingya’s !
   Wat bezielt iemand om het op te nemen voor dat soort tuig ?
   In de landen van herkomst hebben ze echt niet voor niks een hekel aan dat moordzuchtige gajes .
   Waar komt die linkse West- Europese onnozelheid toch vandaan ?
   De enige reden die ik kan bedenken is de rooie totaal verdorven geest totaal geen benul heeft wat voor moordzuchtig geteisem ze binnengehaald hebben .
   Onbenul , onwetendheid , onkunde .

   Korthakken die bende !

   Geliked door 2 people

   • Pippoo de Klauwn zegt:

    De islam is wel degelijk een onderdeel geweest van de westerse beschaving en is dat eigenlijk nog steeds. Rond 700 waren de Zuid-Europeanen (Portugezen, Spanjaarden en Sicilianen) moslim geweest en ik durf te wedden dat wij Europeanen meer Arabische invloeden hebben dan alleen de cijfers die we nu nog steeds gebruiken. Trouwens, islam is gebaseerd op het christen- en jodendom, alle drie hebben hun oorsprong uit het Midden-Oosten. Dus zó anders is de islam in Europa, of zoals u het zegt het westen, niet.

    Like

 2. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. rottenpikwick zegt:

  Wilders moet dit in het parlement (kleine p) laten VERTONEN!!!!!!!! Die Wereldvreemde Malloten daar hebben geen benul wat voor ellende er in hun eigen landje speelt en dit ook nog actief faciliteren!! Het (zoveelste) arme slachtoffer (R.I.P.) dat bij een pinautomaat is DOODGESTOKEN (Hoofddorp) is ook weer direct het slachtoffer van dat Gajes op Het Binnenhof!! Dit land is tot in de haarvaten VERKLOOT !!!!

  Geliked door 3 people

 4. Jules Vismale zegt:

  De linkse elite wil gewoon bij de islam in het krijt staan voor olie en ultieme pogingen blijven proberen om die te nestelen in de Nederlandse samenleving! Maar gelijk aan talloze agressieve planten zoals de reuzenberenklauw, de Amerikaanse vogelkers, de Japanse vogelkers, de reuzenbalsemien enz. woekert de islam door deze samenleving heen en verstikken ze de huidige bevolking hier!
  De islamieten doen namelijk nogal stoïcijns als het om hun geloof gaat en worden droefgeestig als zij op hun daden worden aangesproken! Erg intellectueel zijn die moslims vaak nog niet eens maar grimmig genoeg dringen ze de islam aan de “ongelovigen” op terwijl dezen hen juist ontzettend lang hebben vertroeteld! Links is te content met hen geweest en deden net of hun neus bloedde als talloze moslims zich misdroegen want de islam blijft een potentiële bedreiging voor Europa met hun sinistere aanhangers en daarom kunnen we hier de islam ook missen als kaakpijn!

  Geliked door 2 people

  • Marly zegt:

   De linkse Elite wil gewoon met hulp van de Islam de macht nemen ja ,zijn een oorlog begonnen tegen hun eigen bevolking .Onder leiding van Duivel Soros moet heel de wereld veranderen ,alles multicultureel zodat de rijkdom onder de bevolking verdwijnt ,angst en chaos creeren is daar het beste middel voor !

   Geliked door 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Over het probleem zijn velen het wel eens, maar dan….
  Ook ik ben voorstander van de-islamiseren, de vraag is; hoe gaan we dat doen.
  Om te beginnen is er een groep met evenzo velen die het allemaal wel goed vinden zo en ook de niet-westerse immigranten hebben kiesrecht.
  Er is dus meer dan stevige weerstand tegen.
  Nou mag weerstand een mens niet tegenhouden maar je zou dus een manier van de-islamiseren moeten uitvinden die dat omzeilt.
  En om helemaal eerlijk te zijn, ik zie hem niet.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Een multiculturele samenleving met de islam bestaat niet NOG NIET BIJNA !!

  Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/national-security/2019/12/17/report-senegal-failling-prevent-rampant-abuse-torture-islamic-schools/

  Report: Senegal Failing to Prevent Rampant Abuse and Torture at Islamic Schools
  Rapport: Senegal slaagt er niet in wreed misbruik en foltering op islamitische scholen te voorkomen

  Senegal has failed to prevent the rampant abuse of thousands of children and teenagers at many of the country’s Quranic schools, according to a report released on Monday by Human Rights Watch.

  The in-depth report, titled These Children Don’t Belong in the Streets’: A Roadmap for Ending Abuse, Exploitation of Talibés in Senegal, is an analysis of the Senegalese government’s pledge to end the abuses, which take place in Islamic education centers known as “daaras.”

  After studying the government’s policy, programming, and judicial efforts, the report found that the government had been grossly negligent in their attempts to prevent the abuse of over 100,000 children, known as “talibés,” in these Quranic schools.

  Having done extensive research since 2017, investigators found that in many cases children attending such schools are forced to beg on the streets for money until they meet a certain quota. If they fail to do so, they can face punishments such as beatings, locking them in chains, and even withholding food.

  Nl:
  Senegal is er niet in geslaagd om het gewelddadige misbruik van duizenden kinderen en tieners op veel van de koranscholen van het land te voorkomen, volgens een rapport dat maandag door Human Rights Watch is vrijgegeven.

  Het diepgaande rapport, getiteld These Children Don’t Belong in the Streets ‘: A Roadmap for Ending Abuse, Exploitation of Talibés in Senegal, is een analyse van de belofte van de Senegalese regering om een ​​einde te maken aan het misbruik, dat plaatsvindt in islamitische onderwijscentra bekend als “daaras.”

  Na bestudering van het beleid, de programmering en gerechtelijke inspanningen van de regering, bleek uit het rapport dat de regering grove nalatigheid was geweest in hun pogingen om misbruik van meer dan 100.000 kinderen, bekend als “talibés” in deze koranscholen, te voorkomen

  Na uitgebreid onderzoek te hebben gedaan sinds 2017, ontdekten onderzoekers dat kinderen die naar dergelijke scholen gaan in veel gevallen gedwongen worden om op straat te bedelen om geld totdat ze een bepaald quotum halen. Als ze dit niet doen, kunnen ze worden geconfronteerd met straffen zoals slagen, ze opsluiten in ketens en zelfs voedsel onthouden.

  Geliked door 1 persoon

 8. Pippoo de Klauwn zegt:

  De islam is wel degelijk een onderdeel geweest van de westerse beschaving en is dat eigenlijk nog steeds. Rond 700 waren de Zuid-Europeanen (Portugezen, Spanjaarden en Sicilianen) moslim geweest en ik durf te wedden dat wij Europeanen meer Arabische invloeden hebben dan alleen de cijfers die we nu nog steeds gebruiken. Trouwens, islam is gebaseerd op het christen- en jodendom, alle drie hebben hun oorsprong uit het Midden-Oosten. Dus zó anders is de islam in Europa, of zoals u het zegt het westen, niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s