Dit kabinet kent geen logica

Screenshot_12

(Door: “Elise Nijmegen”)

Mijns inziens zit er allang geen logica meer in wat de Nederlandse regering doet. Het hele land staat op zijn kop door stikstof/PFAS/CO2 en andere nieuw in het leven geroepen beperkingen, en dat op basis van berekeningen van het RIVM. Mesdag Zuivelfonds en Stikstofclaim hadden de data van het RIVM opgevraagd, zodat ze met die data ook konden gaan rekenen, en daarvoor moesten ze naar de rechter, maar ze hebben de gegevens niet gekregen. Dus ze kunnen de claim van het RIVM, die zegt dat de landbouwsector voor 50% verantwoordelijk is voor de stikstofemissie, niet narekenen. Ook heeft minister Schouten, zo zegt Jan-Cees Vogelaar, de Tweede Kamer bij het aannemen van de spoedwet onjuist geïnformeerd. Ze liet namelijk weten dat de data openbaar en transparant waren en dat is niet zo. De Eerste Kamer neemt misschien een wetgeving aan, terwijl er nog niet duidelijk is of de gegevens van het RIVM kloppen. Onlogisch nietwaar? Schande ook!
www.boerenbusiness.nl

De Nederlandse regering wil 5G uitrollen, omdat de VN zag dat het goed was. Het is te krankzinnig voor woorden dat je als regering, die verantwoordelijk is voor de veiligheid en de volksgezondheid van de Nederlandse bevolking, 5G gaat uitrollen, terwijl er op de hele wereld geen enkel rapport te vinden is dat zegt dat het veilig is. Ook geen enkele logica in te vinden, behalve dan dat er rijke mensen veel aan verdienen, maar er zullen vele mensen en dieren ziek worden en doodgaan en flora en fauna zal ook verminderen.

5G is een wereldwijd experiment en u en ik zijn de proefkonijnen. 5G, zo laat onderstaand artikel weten, gebruikt extreem hoge frequenties van 24 gigahertz of meer. Antennes zullen ongeveer om de 2-10 huizen worden geïnstalleerd en zal onze blootstelling aan de straling verhogen. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. De richtlijnen voor blootstelling zijn al meer dan 20 jaar niet meer aangepast, en tijdens een hoorzitting in de Amerikaanse Senaat op 19 februari 2019 hebben senior telecom-managers toegegeven dat ze geen veiligheidstests hebben uitgevoerd en dat ook niet van plan zijn. Duizenden onafhankelijke onderzoeken wijzen op nadelige gezondheidseffecten, die variëren van kanker tot DNA-schade. Bizar dat de Nederlandse regering hiermee doorgaat.
https://humansarefree.com

Nog buiten het feit dat het slecht is voor de gezondheid van mens en dier, zijn er nog andere dingen die met 5G bewerkstelligd kunnen worden en die ook niet bijster prettig zijn, zoals het verborgen militaire gebruik van 5G-technologie.

Op de top van Londen kwamen 29 NAVO-landen overeen om “de veiligheid van onze communicatie, inclusief 5G, te garanderen”. Waarom is 5G zo belangrijk voor de NAVO? Omdat het digitale gegevens kan koppelen, en de belangrijkste 5G-toepassingen zijn niet zozeer bedoeld voor civiel gebruik, maar meer voor het militaire domein.

Het zal een belangrijke rol spelen bij hypersonische raketten, inclusief die met kernkoppen, die dan reizen met een snelheid van Mach 5. Ook zal 5G technologie gebruikt worden in het gevechtsnetwerk, bij geheime diensten en speciale troepen, en zal het controle- en spionagesystemen efficiënter maken. Het zal de dodelijkheid van moordende drones en oorlogsrobots verbeteren door hen de mogelijkheid te bieden om mensen te identificeren, te volgen en te richten op basis van gezichtsherkenning en andere kenmerken.
www.globalresearch.ca

Die hele klimaatwaanzin kan niet onderbouwd worden, het is een ideologie waarin u moet geloven omdat dat door een aantal rijke dwazen zo is bedacht. Het klimaatakkoord van Parijs valt uit elkaar, president Trump was er al mee opgehouden, die had door dat het verdrag niets anders was dan een regeling om activa over te dragen van de rijken naar de ontwikkelingslanden. Het probleem; de onontwikkelde landen met de grootste koolstofkredieten dwingen de ontwikkelde landen om hun kredieten op te kopen en dus triljoenen dollars over te dragen aan deze arme landen, maar deze landen waren niet verplicht om dit geld te investeren in het groener maken van hun landen. Een bodemloze put. Weer geen logica in te vinden…
www.0censor.com

Nog even over de islam, die door onrealistische naïevelingen vredelievend wordt genoemd. De jihad, een onderdeel van de islam, is verplichte kost voor moslims, zo zegt onderstaand artikel. De Jihad tegen het Westen is een heilige plicht en is zo oud als de islam zelf. Het Westen wordt gehaat om waar het voor staat: democratie, liberalisme, pluralisme, vrijheid, progressiviteit, gelijkheid en tolerantie.
https://doorbraak.be

Waarom ik de straat op ga morgen? En mee protesteer tegen deze regering? Omdat ze liegt tegen de boeren en bouwers, vissers en de gehele Nederlandse bevolking. Omdat ik het allemaal niet eerlijk vind, ik vind het niet eerlijk dat ouderen in armoede leven en er miljoenen aan immigranten uitgegeven wordt. Dat ziekenhuizen moeten sluiten en er voor miljoenen gebouwen worden gekocht om de immigranten in op te vangen. Dat wij allemaal hoge zorgkosten moeten betalen en die op onze kosten levende gelukszoekers niet.

Dat wij 10 jaar moeten wachten op een huis en de nieuwkomers niet. Omdat de op één na grootste, nu vast grootste, partij van ons land niet mag meeregeren. Omdat de zogenaamde klimaatplannen om de aarde te redden, die niet gered hoeft te worden, ons allemaal financieel uitkleden terwijl het niet nodig is. Omdat de islamideologie niet gezien wordt voor wat ze is en nog steeds niet aan banden wordt gelegd.

Omdat de Nederlandse regering nog steeds honderden mensen per week, in opdracht van de EU en de VN, ons land binnenlaat terwijl er een mega groot huizentekort is dat niet één twee drie zomaar opgelost is. Omdat er geen logica meer zit in de Nederlandse regering. En nog voor veel meer redenen.

Bent u erbij morgen, bij de protestacties van de boeren, bouwers en andere slachtoffers van de Nederlandse regering? Ook u bent slachtoffer…

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Dit kabinet kent geen logica

 1. karton zegt:

  Logica vanuit “den Haag” ? Onmogelijk !
  “den Haag” wacht totdat zij uit hun lijden verlost worden, óf na de verkiezingen over ruim één jaar óf nadat er weer eens een VVD-“politicus” buiten de pot heeft gepiest.
  Lachwekkend gebeuren daar in den Haag ; stelt helemaal niks voor ! Maar de jongetjes en meisjes gedragen zich nog steeds zéér gewichtig. Zielig.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  …….En het verplichten van het EU-lidmaatschap, de Nederlandse Grondwet aanpassen zodat wij tot in den treuren aansprakelijk zullen blijven voor de enorme schuldenberg die de Linksche Looney Brigade veroorzaakt door hun waardeloze munteenheid……..Daar hoor je geen hond meer over.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Een Gejuich en Lof alom voor Grapperhaus, een kopstuk van de Mocro-Maffia is gearresteerd, de bewijsstukken uiterst summier, en de schadeloosstelling zal in de miljoenen gaan lopen……..
  Men gelooft stellig aan het Binnenhof dat men met het vasthouden van een enkele marokkaanse mongool, er een gehele business mee ophoudt te bestaan……….er komen er vier voor terug!
  De problemen worden enkel maar talrijker en gewelddadiger, criminaliteit bestrijden is niet enkel inbeslagname van eigendommen zonder rechtszaken of gevangenisstraffen, of het tandeloze OM zichzelf voor paal laten zetten met flinterdunne bewijzen en vermoorde kroongetuigen, de strafmaat heeft geen enkel betekenisvol effect, de penitentiaire instellingen zijn een bron van radicalisering en het opbouwen van criminele netwerken……..
  De politiekorpsen zijn verworden tot belastingdienstmedewerkers, in plaats van het bestrijden en voorkomen van criminaliteit.
  De Hollandse shithole-status word u aangeboden door dit kabinet.

  Geliked door 1 persoon

 4. fleckie zegt:

  En dan ook nog …’niet te. versmaden’. de opdringerige redevoering van Timmermans, waar hij eigenlijk. in bijna niet te bedekte termen de r.k. OEKRAINE. en eventueel. China wil promoten, door de Nederlandse. +( andere landen- boeren) . een minderwaardigheidscomplex i.v.m. hun , tot nu toe, fantastische. Werkmethoden, waar HIJZELF OOK met zijn INKOMSTEN van !!. profiteert!!,
  op wil suggereren, . ( Eerder is reeds vermeld dat de Poolse paus , tijdens zijn bezoek aan een Pools. grensstadje, OOK. de r.k.OEKRAINE met zijn bezoek. vereerde. ( niet voor niets, natuurlijk!! Hoe sterk HET. vaticaan aanwezig is, in de BILDERBERGKLIEK, ( op. poltiek niveau is,weten we intussen wel, , ( en Timmermans zal waarschijnlijk een van diegenen zijn, die in DE. KERK een gereserveerde plaats beklleedt. ?! in die ‘GEMEENSCHAP’.
  De niet te ontdekken link met China,( veel grootfabrikanten hebben bijna alle produktie verhuisd naar China, i.v.m. te hoge ‘lonen- onkosten’, ( wie. was eigenlijk. DE. ‘aanjager’ van de loonsverhogingen??) MET. als resultaat ‘vluchtgedrag’. naar goedkoop presterende landen, ( er was immers genoeg. ( armzalig) volk voorhanden. !
  Jongeren in China willen niet meer als ‘boer’ functioneren, en bevolken de steden, en het platteland? ( kan opnieuw ‘ontgonnen’ worden., kapitalisme. is. weer. terug!!( behalve dan. de legers eunuchen, die ‘vroeger’ ‘de dienst uitmaakten’.
  Daarom niet getreurd: in het boek van Roberto SAVIANO…….
  ‘GOMORRA’( een bloedstollend verslag over de werkwijze van de CAMORRA, over o.a. DE Chinese. maffia.-
  werkwijze, met vervalsingen van. merknamen, het. .elimineren. van bestaande producenten, etc. staat al beschreven in het begin van dit boek!! En. vanuit dit land wil de EU. onze groenten ,fruit, etc. laten …telen… importeren ( vandaar die. enorme. reusachtige. schepen, ( die al in gebruikzijn, die vanzelfsprekend enorm veel water ‘wegstuwen’( miljarden!!! kubieke. meters!!!!!(in provincie Zeeland polders. vrijgegeven voor wateropvang!!!
  wanneer was dat ook weer toen o.a. het,magere melkpoeder van Campina, ELCK. niet in de supermarkten te koop was, omdat alles aan China ‘geleverd ‘werd, vanwege…….?!… ( en wie weet wat nog meer?!………..<~<~<~<~<~<~<

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/12/18/bijrol-voor-co2-activiteit-zon-verklaart-opwarming-sinds-1976-vormt-oorsprong-van-66-jarige-cyclus-deel-1-en-2/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘Bijrol voor CO2: activiteit zon verklaart opwarming sinds 1976 & vormt oorsprong van 66-jarige cyclus.

  “In de 2011 klimaatbrochure van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen wordt beschreven dat de impact van de zon op het klimaat niet goed worden begrepen1. Op de website van het KNMI wordt in een lezing uit 1997 beschreven dat de Gleissberg cyclus van de zon verantwoordelijk is voor de opwarming tussen de jaren 1910s en 1940s2. De auteur van de lezing beschrijft vervolgens dat deze multi-decennia zonnecyclus ook de bepalende factor vormt bij de periode van afkoeling t/m de 1970s. De neerwaartse impact t.g.v. de zon zou hierbij wel beperkt zijn gebleven onder invloed van broeikasgassen. Tenslotte wordt in de lezing de periode van opwarming die nadien volgt op conto van broeikasgassen geschreven.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s