“Gematigde moslims” . . .

Screenshot_6

Het antwoord van de gematigde moslims op islamitische terroristen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Gematigde moslims” . . .

 1. Dries Bovenkamp zegt:

  Een doordenkertje dus.

  Like

 2. henk verhoef zegt:

  gematigde moslim is( bijna) zelfde als gematicgde gristenen
  Je wordt door alle twee grootst belazerd en prediken ze bijde liefde en snijden je keel door en verkrachten je dochter/zoon

  Mutti merkel bv. is ook CristenDU- en haalt MASSAAL de gristen moordenaars binnen

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  “Wie zwijgt stemt toe” en het is oorverdovend stil, ook in de politiek.

  Geliked door 3 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Het is moslims al 1400 jaar ten strengste verboden uitspraken te doen over de islam algemeen en de geloofsleer in het bijzonder. Moslims die dat toch doen worden met de dood bestraft. Sharia onderbouwt, dus niet zomaar. Hiervoor hebben ze een verfijnd instrument dat werkt middels een Fatwa oproep. Een of andere imam maakt niet uit waar ter wereld spreekt via een fatwa de doodstraf uit en dat was het dan. Onder de miljoenen moslims zijn er dan altijd wel een paar met het idee dat ze iets goed te maken hebben bij Allah en zij worden dan de instrumenten van Allah. Kortom een fijn uitgekiend systeem waar met betrekking tot effectieviteit geen vinger tussen te krijgen is. Zo houdt de islam haar gelovigen onder de duim. De niet gelovigen vallen natuurlijk onder hetzelfde regime en dezelfde strategie van doden op afstand. Dit geloof hebben we massaal geïmporteerd en liberaal links en groen zag dat het goed was. Snappen we nu waarom er geen cabaretier is die nog iets durft te zeggen over dit geloof van de vrede. Vanmorgen in de Telegraaf groot artikel Nederland stevent in 2050 af op 25 miljoen inwoners voornamelijk door immigratie. Mogen jullie raden uit welke hoek die immigratie gaat komen.

  Geliked door 5 people

 5. karton zegt:

  Gematigde moslims ? Bestaan die dan ?
  Die parasieten lezen allemaal hetzelfde sprookjesboekje !

  Geliked door 3 people

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 8. Rensk. zegt:

  Maar het meest gevaarlijk is de elite en de linksmens, die de Islam vaste voet onder grond geeft en juist radicale moslims maken daar graag gebruik van. Bv Jan Mulder over die tramterrorist:¨de man heeft ook geen stageplek gekregen¨. Ik weet niet meer of hij het precies zo zei, maar het kwam er wel op neer dat het niet de schuld van de terrorist zelf was maar dat hij door zogenaamde slechte omstandigheden tot deze daad kwam. En zo behandelen de rechters die man precies zo.Zwak sociaal dus kan de man er toch niet zo heel veel aan doen. Ik denk dat dat minstens twee derde van de Islamieten zwak sociaal zijn vanwege hun geloof en opvoeding. Op die manier kun je ze dus niks meer aanrekenen en geven we ze de kans hun gang te gaan. i 1 woord belachelijk. Nog steeds hebben rechters in hun ivoren torentje dat niet door. Totdat ook een keer hun kop eraf rolt door criminele islamieten. Want bij Islam hoort ook wreedheid en veel ciminaliteit.

  Geliked door 3 people

 9. Lucky zegt:

  Ondertussen, waanzinnig d666
  https://www.geenstijl.nl/5151079/d66-na-taghi-dan-is-kinderen-ook-terughalen/

  D66 na Taghi: ‘Dan IS-kinderen ook terughalen!’

  Zoveel vragen na deze tweet. Is D66 het nu oneens met een uitspraak van een rechter? Gelooft D66 dat IS-kinderen net als Ridouan Taghi moorden in Nederland op hun geweten hebben? Denkt D66 soms dat de Dubai Police IS-kinderen terug naar Nederland komt brengen? Mag de moeder van Ridouan Taghi van D66 ook naar Nederland komen? Is ze al in Nederland? En hoe zit het met de zus van Ridouan Taghi, die gisteren is gearresteerd?

  https://images.gscdn.nl/image/9555712b0d_Schermafbeelding_2019-12-17_om_08.33.15.jpg?w=600&s=8cc8499ea95305ff233bef5f61c70c28

  Geliked door 1 persoon

 10. bobzelf zegt:

  HOE WAS HET OOK ALWEER ??
  O JAAA
  GEMATIGDE MOSLIMS , VERMOORDEN ALLEEN MENSEN TUSSEN 12.00 EN 18.00

  ZIT IK GOED , KAN IK DOOR VOOR DE KOELKAST , VERTEL BERT , VERTEL

  VERTEL ,,,,,OOK LANGZAAM , DAN SCHRIJVEN WE MEE

  HUGGIE OME BOB

  Geliked door 3 people

 11. Hovawart zegt:

  Het is onbegrijpelijk dat de politiek in de Pays-Bah slechts nog hun (bizarre) meningen ventileren over actuele nieuwsberichten, van enig bestuur of controle van het kabinet is totaal geen sprake meer…..(wie de leukste tweet heeft wint de verkiezingen, en onze MP doet daar vrolijk aan mee……)(slechts hun ‘likes’ tellen als morele oppepper in hun uitzichtloze bestaan).
  Het vragenuurtje wekt eenzelfde indruk als veel andere mislukte pogingen tot satirische televisie in Nederland, een NPO-achtige poging om hun teloorgaande kijkcijfers te redden van de uiteindelijke opheffing van de Nederlandse Staat(omroep).

  Geliked door 1 persoon

 12. karton zegt:

  Gematigde moslims ?
  Dat zijn de moslims die homofiele mannen/vrouwen van een iets minder hoog gebouw gooien.

  Geliked door 1 persoon

 13. Ik kan me nog goed herinneren dat de “gematigde” moslims toeterend en juichend door de straten reden toen het nieuws bekend werd dat in september 2011 vliegtuigen in de twin towers gevlogen waren.
  Spreek mij niet van gematigde moslims.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s