Boeren pakken de media keihard aan!

(Door: “CommonSense TV”)

De boeren staan de pers te woord. De NOS stond erbij en keek er naar. En dit konden ze niet even snel wegknippen, maar voor alle zekerheid hebben we de beelden maar vast vereeuwigd. Geweldige uithaal van de boeren naar de leugenachtige mainstream media. Eindelijk lijkt het tij nu voorgoed te keren voor de mainstream media. En dan vooral voor de NOS/NPO. Voor de camera zeggen deze helden wat wij allemaal zien en denken.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, NOS, NPO, Rotzakken, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Boeren pakken de media keihard aan!

 1. Rensk. zegt:

  O heerlijk dit. Hou hier meer van dan die kutpraatjes van Den Haag. Ook al heb ik zelf(nog) maar een gedecimeerd last van Den Haag, zie ik een waardeloze toekomst in met de personen die ons nu dicteren inplaats van integer te regeren. De boeren hebben kennelijk ook zo ontzettend de pest in met Klaver en Jetten. Twee broekies,. die net uit het ei gekropen zijn en nu een land willen besturen. Rot toch op en ga eerst het echte leven in stelletje druiloren.r

  Geliked door 5 people

 2. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/12/18/no-farmers-no-food-dutch-farmers-protest-eu-green-laws/

  ‘No Farmers No Food’: Amsterdam Filled With Tractors as Dutch Farmers Protest EU Green Laws
  ‘Geen Boeren Geen Voedsel’: Amsterdam gevuld met tractoren, terwijl Nederlandse boeren protesteren tegen EU-groene wetten

  Amsterdam was choked with columns of tractors in a zero-notice strike following the Dutch government voting to pass new green legislation that will further damage the agricultural and construction sectors.

  While the protest was in good humour, with Dutch Newspaper De Telegraaf reporting that farmers gave out hot coffee to the police officers on duty in the cold weather, a column of armoured vehicles deployed by the Dutch government’s military police were seen moving into position as the tractors got closer to the parliament buildings.

  The “secret mission” came in response to the government passing an emergency law on curbing nitrogen emissions, with similar laws being passed accross Europe in response to European Union diktats on green policies. Farmer’s groups contest how emissions are measured and claim their work is not as damaging as governments claim, and regardless, as their protest banners state without farming there can be no food

  Nl:
  Amsterdam werd gesmoord met kolommen van tractoren in een staking zonder kennisgeving na de Nederlandse regering om nieuwe groene wetgeving aan te nemen die de landbouw- en bouwsector verder zal beschadigen.

  Hoewel het protest in goed humeur was, meldde de Nederlandse krant De Telegraaf dat boeren warme koffie uitdeelden aan de politieagenten die dienst hadden bij koud weer, maar een kolom met gepantserde voertuigen die door de militaire politie van de Nederlandse regering waren ingezet, werd in positie gebracht als de trekkers kwamen dichter bij de parlementsgebouwen.

  De ‘geheime missie’ kwam naar aanleiding van de goedkeuring door de regering van een noodwet inzake het terugdringen van stikstofemissies, waarbij vergelijkbare wetten in heel Europa werden aangenomen in reactie op dictaten van de Europese Unie over groen beleid. Boerengroepen betwisten hoe emissies worden gemeten en beweren dat hun werk niet zo schadelijk is als regeringen beweren, en hoe dan ook, zoals hun protestbanners stellen zonder landbouw kan er geen voedsel zijn

  Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   Van de politie weten we het, het waren al altijd merendeels NSB’ers.
   Maar het leger is er om de bevolking te beschermen. En nu worden ze dus ingezet tegen die bevolking. Helemaal niet goed, absoluut helemaal niet.
   Maar nu weten we dat we van die kant dus ook geen bescherming kunnen verwachten, want acties van het leger die tegen de bevolking zijn gericht, zijn meer dan schandelijk en komt ook land- en volks verraad gelijk.

   Geliked door 1 persoon

 3. Djanggo Braamhaar zegt:

  Het is hier net als in Turkeije.
  De media is tegen het volk.
  STEM GEERT WILDERS PVV

  Geliked door 4 people

 4. fleckie zegt:

  GEWELDIG, ( boeren laten zich niet meer ‘ondersneeuwen’ met. Nietszeggende. frases,,,,, en volksverlakkende. woorden!!! …….<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 5 people

 5. Pingback: Boeren pakken de media keihard aan! | eunmask

 6. ziekvandepolitiek zegt:

  https://www.youtube.com/watch?v=b0YEotcRAK8 en nog meer bewijzen dat het RIVM en het Kabinet boeren bureaucratisch willen deporteren

  Geliked door 2 people

  • Zoals Ik al meerdere malen betoogd heb blijkt zoals nu weer dat de Wageningse Universiteit gewoon een links bolwerk is dat dus de linkse agenda op deze manier een reden tot bestaan geeft.
   Wat mij het meeste op viel is wel dat deze Universiteit gewoon weg denkt te komen met het lulverhaal dat die berekeningen er niet meer zouden zijn.
   We praten hier over een tientallen miljoenen kostend onderzoek en als het klaar is zou je de berekeningen door de schredder halen.
   Ik denk niet dat onder normale omstandigheden de politiek het daar mee eens zou zijn.
   Dus wat is het uiteindelijke verhaal.
   De politiek wilde een “werkbare ” uitkomst en kreeg waar ze voor betaalde.

   Geliked door 1 persoon

 7. Peter zegt:

  Anders wordt uitgelegd? Het is de regering die zijn eigen regeltjes opstelt om de boeren dwars te zitten,en alles anders uitlegt ,een tuthola van de CU,nergens de ballen verstand van ,en die moet van Rutte de zaken behartigen ,de luis zelf,zit op de achtergrond ,zijn vaasje op te poetsen .

  Geliked door 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Tja moeilijk hoor, ik ben het voor de volle 100 % eens met de boeren, maar wie pakken ze nou met hun acties ? Niet de verantwoordelijke politici. Distributiecentra blokkeren ? Daar dupeer je de supermarkten en de consumenten (mensen als u en ik) mee.
  Snelwegblokkades ? Daar hinder je mensen mee die uit hun werk komen en graag naar huis willen.
  Actievoeren ? Prima. Helemaal mee eens. Maar doe het dan op een manier dat je de verantwoordelijken pakt, gooi een lading of twee mest in de tuin van Jetten, rij met je trekker over de bakfiets van Jesse Klaver, kortom verzin iets waar ze persoonlijk last van hebben.
  Je kunt het nog zo eens zijn met de boeren maar als twee uur stilstaat op de snelweg terwijl je na een dag zwaar werk op weg bent naar huis, naar moeder de vrouw, naar je kinderen en een maaltijd dan wordt je zeker niet vrolijk.

  Like

 9. Lucky zegt:


  Landbouwaccoord: d66 legt bom onder het kabinet

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s