Silly Sil is here again

Screenshot_16

(Door: “bozeoudeman”)

Eindelijk heeft Nederland weer een heuse Koningin, en zij heet Sylvana, dus weg met de koning. ”Het oud-Hollandsche spruitjesaroma komt je tegemoet zodra deze populistische kliek de mond opendoet…”, zo rijmelt deze duidelijk nog in Sinterklaas mét Zwarte Piet sferen vastzittende Hare Hoogheid. 

”Wat een schande voor de Haagse raad, dit soort framing. Alsof ontbijten een exclusief Nederlandse traditie is die gevaar loopt omdat mensen willens en wetens hun kind met een lege maag naar school sturen om zich zo tegen de Nederlandse samenleving te verzetten. Echt, elke keer als je denkt dat het dieptepunt bereikt is… Goed te weten dat o.a. Fatima Faid (HSP) en Cemil Yilmaz (NIDA) er zijn om deze onzin aan de kaak te stellen in Den Haag. De kinderen van Den Haag verdienen beter!!!”, aldus Sylvana Simons.

Tja, je zit in Amsterdam in een gemeenteraad waarin je met verward geleuter niet opvalt en enkel kan trachten te excelleren met lachwekkende larie als ‘het verwijderen van racisme uit wiskunde’, dus moet je wel je grenzen verleggen om je kop als onbenullig raadslid boven het Amsterdamse links geleuter maaiveld uit te steken om in de media van psychisch gestoorden zichtbaar te blijven.

Als je blank, oh sorry Syl, als je ‘wit’ was geweest, had niemand, heel racistisch, maar dat terzijde, uit de jou welgezinde multiculturele omvolkingsmedia jouw dwaze getwitter gelezen noch serieus genomen, en had dus ook niemand geweten hoe begaan je met ons allen bent, maakt niet uit in welke gemeente we ook mogen wonen. Sylvana Simons staat voor ons paraat! Heeft u de boeren al als doelgroep ontdekt? Of is die groep te ‘wit’ voor Uwe Racistische Hoogheid?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Silly Sil is here again

 1. karton zegt:

  Zielig vrouwke, die kakelende negerin.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Ach ja,….de Amsterdamse Gemeenteraad, die Mokumse Moloch, waaraan alles ten offer moet worden gebracht, een kweekvijver van incompetentie waar al decennia PvdA-raadsleden uitgevist worden die later als volksvertegenwoordigers een zéér kortstondige (blunder)carrière in de landspolitiek mogen bekleden alvorens te mogen genieten van een riante wachtgeldvergoeding.
  Tegenwoordig blijkt de Amsterdamse Kweekvijver meer een door groene alg verstikte en stinkende prutsloot, en zal de ‘groene belofte voor de toekomst’, het Binnenhof blijven voorzien van vele kandidaten.

  Geliked door 2 people

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. M. zegt:

  Als er iemand racistisch is dan is het deze nationale zeikmuts wel.
  Om het koloniseren van ons land door niet witten gebeurd moet ze ter afleiding maar even zeiken over nietszeggende kolonisatie in wiskunde van de witten.
  Daar kan je als racist lekker de eigen racistische bende mee maskeren en het de witten in de schoenen schuiven.
  De slavernij van vandaag de dag door niet witten is voor deze racist geen enkel probleem.
  Daar zal je haar ook niet over horen omdat er geen witten mee te zieken zijn.
  Iedere normaal denkend mens gaat over zijn of haar nek van deze huichelaar.

  Geliked door 3 people

 5. Ach.
  Soms vind Ik haar wel grappig om naar te kijken want zelden kom je zo veel domheid tegen in een persoon.
  Misschien zou het een optie zijn voor haar om zich te blonderen.
  Op dat moment zouden we dus de karikatuur van dom blondje wel met gepaste humor uit kunnen spreken.

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Zag een stukje op Geen Stijl waar ze in gesprek was met Douglas. Ze praat trouwens goed engels moet ik zeggen. Maar o wat een vreselijk naar arrogant creatuur is zij. Geen enkel respect voor de mening van anderen. Mevrouw vind dat als iemand zich beledigd voelt door een ander de ander zich altijd aan moet passen aan degene die beledigd is. Dat geldt uiteraard niet voor haar. Dan snap je toch echt de sociale interactie tussen mensen niet. Ik zie haar als anti-sociaal zoals zij zich manifesteert.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Spruitjesaroma, tja zo had ik er nog nooit naar gekeken.
  Had er vroeger (net als tegen lof) een gruwelijke hekel aan, ik vond het net als de meeste kinderen bitter en de enige mogelijkheid dat ik er een hap van nam was om het te ‘prakken’ met zoveel mogelijk aardappelen.
  Triest eigenlijk, mijn moeder was werkelijk een meester in de oud-Hollandse keuken en vond alles lekker, dit in tegenstelling tot haar kinderen die zeer kieskeurig waren (met ondergetekende als uitschieter).
  Haar gehaktballen, daar was iedereen het wel over eens, waren legendarisch.
  Maar zelfs met haar gehaktballen werd ze geplaagd omdat er altijd wel een was die vroeg of de gehaktballen dit keer van HUS of van Lensveld-Nicola waren (broodfabrieken)
  (Ondanks dat haar gehaktballen de lekkerste van Nederland waren ging er aardig wat brood doorheen !)
  😀

  Like

 8. verwardeman zegt:

  Heeee pleeborstel , ben je nou nog niet opgerot naar haar – onafhankelijke – Suriname ?
  Bij de weg , voor wie was jij toen – in de nineteens – de Hutu’s of de Tutsi’s ?
  Nee , zwarten zijn niet racistisch………………………………..

  Like

 9. Lucky zegt:

  Nou nou, voor kolonisatie?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/12/sylvana-simons-partij-europa-militariseert-grenzen-en-koestert-racistisch-migratiebeleid/

  Sylvana Simons’ partij: ‘Europa militariseert grenzen en koestert racistisch migratiebeleid!’

  Op social media heeft de partij van Sylvana Simons, BIJ1, een boekje opengedaan over Europa. Zij vinden dat het continent er “racistisch” migratiebeleid op nahoudt, en bovendien grenzen militariseert. Onverteerbaar, aldus de Amsterdamse partij, migranten verdienen het om ongehinderd Europa binnen te komen, “want we zijn allemaal migranten!”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s