Gert Jaap Hoekman en “NU.nl” dreigen, maar verliezen

 

(Door: “CommonSenseTV”)

Op 4 november plaatsten wij bovenstaande video, waarin we de framing en leugens van “NU.nl” in beeld brachten door er een voorbeeld bij te halen uit hun eigen archief. “Nu.nl” van hoofdredacteur en verantwoordelijke Gert Jaap Hoekman heeft gebluft, maar verloren. De oplichters, die vrijwel dagelijks eenzijdig en manipulatief nieuws uitzenden voorzien van een flinke voorraad framing, dachten “CommonSenseTV”, de burger dus, monddood te kunnen maken.

Lees verder>>>
commonsenseTV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Desinformatie, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Gert Jaap Hoekman en “NU.nl” dreigen, maar verliezen

 1. Cathja zegt:

  Mooi zo! Trek die beerputten maar open. Hoe eerder we weten waar we aan toe zijn, hoe beter. Het moet maar eens afgelopen zijn met liegen en bedriegen. We worden als kleuters behandeld!

  Geliked door 5 people

 2. rini stegeman zegt:

  Heb het idee van NU.nl dat de eigen medewerkers ook aan het “debat” meedoen. En ik ben niet de enige die dat opvalt. Nee, ik kom er niet meer op om commentaar te leveren..Wordt gewoon niet geplaatst.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  Ondertussen
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/12/vuurwerk-en-champagne-bij-ongehoord-nederland-50-000-leden-gehaald-zendtijd-op-npo-is-in-zicht/

  Vuurwerk en champagne bij Ongehoord Nederland: 50.000 leden gehaald, zendtijd op NPO is in zicht!

  Bij de nieuwe rechtse omroep Ongehoord Nederland kan met een gerust hart Kerstmis en Nieuwjaar gevierd worden: de club heeft de 50.000 leden gehaald die minimaal nodig zijn om de status van aspirant-omroep in Hilversum aan te vragen.

  Geliked door 2 people

 4. M. zegt:

  De ene na de andere leugenaar word ontmaskert maar omdat het eigenlijk nooit echt consequenties heeft voor deze lui blijft men maar doorgaan met de boel besodemieteren.
  Het volk zou meer moeten staan voor het afdwingen van maatregelen tegen deze lui.
  Zolang ze ongeschonden uit de strijd komen iedere keer gaat daar geen afschrikwekkende werking vanuit om de volgende te ontmoedigen om ook de boel te belazeren.
  Als een bijstandsmoedertje een gekregen tasje boodschappen niet opgeeft om weer te laten afpakken dan word ze behandeld als zware crimineel en deze leugenaars blijven gewoon nog beloond worden als ze de boel besodemieteren.

  Geliked door 1 persoon

 5. Eppo zegt:

  Vooral dat gemanipuleer van die zogenaamde waarheid brengers alsof zij de denkpolitie zijn en wezen.
  Zeer eng dat Zij gaan beslissen wat je wel mag denken en lezen en te zien krijgt .
  gelukkig heeft Ongehoord NL al 50.000 leden en samen met jensen.nl en nog wat sites die zich voor een juiste nieuws brenging inspannen

  Geliked door 2 people

 6. Blaffertje zegt:

  NPO: Nederlandse Propaganda Omroep.
  Het is net als voor de tweede wereldoorlog.
  Manipulatie, manipulatie, manipulatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s