Hongaarse premier Viktor Orbán: “Europa gaat aan omvolking ten onder”

 

(Door: “Balkanske priče”)

In de afgelopen decennia kwamen er miljoenen niet-westerse immigranten West-Europa binnen, vooral uit islamitische landen. Ondertussen zijn ze al met zo’n 30 miljoen! Maar wie de islamitische wereld blijft binnenhalen, wordt uiteindelijk zelf de islamitische wereld. Iedereen die zich niet losmaakt van de islam is een tikkende tijdbom. Volgens de Duitse schrijver Henryk Broder laat West-Europa zich willoos naar de islamitische slachtbank voeren. In zijn recent verschenen boek- ‘Hurra, wir kapitulieren!’- laat Broder zien hoeveel vrijheid Europa al heeft opgegeven in de ijdele hoop een vijandelijke overname te voorkomen. Volgens Broder “hebben de Europeanen de verkeerde conclusies getrokken uit twee wereldoorlogen. Voor hen is het hoogste gebod niet ´geen dictatuur´, maar ´geen oorlog´. Zij menen een tegenstander tegemoet te kunnen komen die geen evenwicht wil, maar overwicht”…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Hongaarse premier Viktor Orbán: “Europa gaat aan omvolking ten onder”

 1. Yvonne zegt:

  Ach de gevolgen van miljoenen mensen is al voelbaar
  De minima worden weer uitgeknepen, vandaag een brief van de gemeente dat a.s jaar geen bijzondere bijstand meer wordt verleend voor o.a brillen en tandarts kosten
  Je moet je maar duurder verzekeren ik heb al een top verzekering, handig hè voor mensen met een laag inkomen goed zo regering neem ons steeds meer af
  Toch fijne dagen allemaal

  Geliked door 7 people

  • vangie1206j zegt:

   En dat import asiel eisende schorem krijgt alles GRATIS door de uitgeknepen belasting betalers gevorderd.
   Normaal gesproken hebben we een regering die opkomt voor zijn eigen bevolking maar die rat Rutte niet.

   Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ook voor u heel fijne dagen toegewenst Yvonne.
   Dat staat er helaas los van of ik het met uw verhaal eens ben, inderdaad miljoenen mensen merken dat ze uitgeknepen worden maar het uitlichten van een groep als de minima daar ben ik het niet mee eens, veel van de subsidies die ze links en rechts krijgen zijn gelijktijdig een straf voor degenen die daar (net) boven zitten.
   Voorbeeld ?
   Mijn buren krijgen een fiks bedrag aan huursubsidie maar omdat ik gedurende mijn werkzame leven een pensioen heb opgebouwd val ik daarbuiten, zo worden zij beloond en ik dus gestraft.
   Mohammed loopt al jaren in de bijstand omdat hij te beroerd is om legaal werk te accepteren (hij rotzooit er links en rechts wel wat zwart bij) en krijgt bijv subsidie voor een bril of de tandarts en god mag weten wat nog meer.
   Eerlijk ??

   Like

 2. Rinus zegt:

  Ingenomen zonder oorlog vreselijk en we laten het zelf gebeuren met Timmerfrans voorop.
  We gaan zijn naar de kloten geholpen door Rutte en aanhang, maar 1 ding is zeker die zijn pleite met hun centen mocht de pleuris uitbreken.

  Geliked door 5 people

 3. karton zegt:

  Geef ons één Orbán a.u.b. !!! Stop het vieze schoothondje dat zégt m.p. van alle Nederlanders te zijn (hoe durft de dwaas !) in een her-opvoedingsgesticht. Waardeloze, brallerige nietsnut !!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Hongaarse premier Viktor Orban is één van de weinige leiders met hersens, de rest zijn voor het merendeel landverraders !

  Geliked door 2 people

 5. Lucky zegt:

  Slachtbankland,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/12/21/pakistan-sentences-professor-death-blasphemy-against-islam/

  Pakistan Sentences Professor to Death for ‘Blasphemy’ Against Islam
  Pakistan veroordeelt professor tot de dood voor ‘godslastering’ tegen de islam

  MULTAN, Pakistan (AP) – A Pakistani court on Saturday convicted a Muslim professor of blasphemy, sentencing him to death for allegedly spreading anti-Islamic ideas.

  Junaid Hafeez has been held for six years awaiting trial. He’s spent most of that time in solitary confinement because he would likely be killed if kept with the general population, local media have reported. Due to security concerns, Saturday’s trial was held inside the jail where Hafeez is being held.

  Nl:
  MULTAN, Pakistan (AP) – Een Pakistaanse rechtbank veroordeelde zaterdag een moslimprofessor voor godslastering en veroordeelde hem ter dood voor vermeende verspreiding van anti-islamitische ideeën.

  Junaid Hafeez wordt zes jaar vastgehouden in afwachting van het proces. Hij heeft het grootste deel van die tijd in eenzame opsluiting doorgebracht omdat hij waarschijnlijk zou worden gedood als hij bij de algemene bevolking zou worden gehouden, hebben lokale media gemeld. Om veiligheidsredenen werd het proces van zaterdag in de gevangenis gehouden waar Hafeez wordt vastgehouden

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  Het zijn hoofdzakelijk soldaten van allah,ze worden met miljoenen tegelijk binnengehaald om de oorspronkelijke europeanen te terroriseren en af te slachten.Is onderdeel van de N.W.O. de depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030.

  Like

 7. Eppo zegt:

  Grootste Landverraders in Nederstan zijn de PvdA .

  Like

 8. Blaffertje zegt:


  En de Nederlander die op hem stemt heeft een nog grotere achterstand.

  Geliked door 2 people

 9. M. Gerritsen zegt:

  We zien het aan, kijken er naar en doen vervolgens gewoon niets, we laten het ons overkomen!

  Like

  • Nemesis zegt:

   helaas ja, want er is nog bier in de koelkast en ook nog wat te snacken en op TV zijn er van die series waar het grootste gedeelte zich rechthoekig ogen bij zit te kijken, Geen tijd om iets te doen en zeker geen zin, want dan is men moe.

   Like

 10. Henk zegt:

  Dus stem VVD voor nog meer van het zelfde

  Like

 11. Jan zegt:

  Viktor Orban: EU driven by Soros, suggests new “Alliance of Christian Nations”

  Video
  https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/lnfwnphb&jwsource=cl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s