Aan Femke Halsema en Frans Timmermans

Screenshot_45

(Door: Jan Dijkgraaf)

Ik kan ook geen dag verzaken, hè

Beste Femke en Frans,

Wil ik één keer een dag verzaken, gaan jullie in mijn wijk zitten rommelen.

Jij, Femke, schreef een ‘Briefje voor Daniël’.

Dat is die 19-jarige in Amsterdam geboren jongen die door bureaucratisch geneuzel geen geldig paspoort had en de cel werd ingesmeten. Jouw ‘briefje’ zorgt ervoor dat hij weer de straat op durft, omdat hij het kan tonen aan de politie als hij wordt aangehouden.

Mooi gebaar van je.

Beetje jammer misschien dat je het niet in stilte deed, maar erover opsneed tijdens een interview met Radio 1. Aan de andere kant: eens een politicus, altijd een politicus, dus laat ik daar nu eens niet te veel over doorzeuren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Links fascisme, Marxisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

15 reacties op Aan Femke Halsema en Frans Timmermans

 1. Tineke zegt:

  Je denkt dat je een foto krijgt van linkse Fem wat al niet te doen is,maar dan zie je die dictatoriale rotkop van die gluiperige PVDA-er weer !

  Blij dat u er weer bent heer bronwebmaster,ik heb u zeer gemist !

  Geliked door 2 people

  • E.J. Bron zegt:

   Dank u… en dan kent u me niet eens persoonlijk! LOL! 😆

   Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Ik onderschrijf die reactie van Tineke volledig .
   Wat voor de één een blijde gebeurtenis is , werd voor tienduizenden een saaie week !

   En nu bleek maar weer eens ,
   dat er op de televisie ook totaal geen moer te beleven valt !
   Van armoe maar een beetje kookprogramma’s zitten volgen .

   Kijk nog wel eens even bij DDS , daar kun je haarfijn zien wat er gebeurt als je de trollen er niet uit mietert !
   Ook geen lol meer aan .

   Ik zou Tineke natuurlijk een keer op kunnen halen , als ik bij Tistochwat de tuin ga doen ,
   kunnen jullie kennismaken en dan kunnen die twee voor ons hun verticale rekstok-act opvoeren als beloning ?
   Is dat wat ?

   Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  De ¨liefdesbrief¨van Timmermans:: telt u maar: 21 keer IK en 10 keer MIJ. Mag ook in het engels tellen: 21 keer I en 10 keer ME Heb ooit zoiets ook gekregen van een nou ja laat maar. Zelfde ouwe meuk. Waardeloze nietsnut deze Timmermans.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Het zal geen wenkbrauw oplichten als later mocht blijken dat beide volksverraders op de StratFor-loonlijst staan/stonden, deze geopolitieke marionetten zijn zonder touwtjes niets meer dan aankleding…….ornamenten van de Linksche Looney Brigade.

  Gefeliciteerd Bron.(hopelijk lijkt het spruitje niet op opa…….;))

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Moeten jullie thans eens lezen wat die walgelijke huichelaar van een Frans Timmermans nou zegt over de Britten over het feit dat ze in 2020 de EU verlaten! Hypocrieter kan dit artikel daarover niet zijn:

  Frans Timmermans schrijft liefdesbrief (!?) aan het Engelse volk: ‘Ik ben als een oude minnaar’

  Frans Timmermans heeft een “liefdesbrief” geschreven aan het Britse volk. De brief van een minnaar die verdriet heeft dat zijn geliefde hem verlaat en dat is niet eens verwonderlijk gezien de haat die hij voorheen tegen Engeland kreeg door de Brexit!
  Hij zegt dat het fijn zou zijn geweest als de Britten met hun kritische houding (de klootzak is zo verblind door de duivel dat hij NOOIT snapt hoezeer de Europeanen zich van de EU afkeren!) in de EU waren gebleven. Dat Engeland al veel schade heeft geleden door zich af te keren van de EU, en dat die schade alleen maar erger zal worden.
  Zoals de gehate EU tegenwoordig functioneert zal het nog 1000x zo erg worden!

  Timmermans, een voormalige Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken die helaas ook plaatsvervanger was van Jean-Claude Juncker (die griezel mag wat mij betreft aan de alcohol kapotgaan!) , zegt dat hij voor het eerst van het Verenigd Koninkrijk en het karakter van de Britten ging houden in zijn tijd op een Britse school in Rome.
  End enact Timmermans dat die liefde (?) wederzijds is na alle ellende omtrent de EU? Mooi NIET!!!!!!!!!!!!!

  Hij schrijft: ‘Ik ken je nu. En ik houd van je. Voor wie je bent en wat je me hebt gegeven. Ik ben als een oude minnaar.

  “Ik ken je sterke en zwakke punten. Ik weet dat je vrijgevig kunt zijn, maar ook gierig. Ik weet dat je gelooft dat je uniek en anders bent. En dat is ook zo, maar misschien minder dan je denkt. Je zult nooit stoppen met praten over de rest van ons als ‘het continent’. Dat helpt je om een ​​afstand te creëren die je denkt nodig te hebben. Maar het voorkomt dat je ziet dat we eigenlijk allemaal een beetje afstand tussen ons nodig hebben. Alle Europese landen zijn uniek. Onze verschillen zijn een bron van bewondering, verrassing, ongemak, misverstand, spot, karikatuur en, ja, liefde. “

  Schop die Frans Timmermans wat mij betreft de allerdiepste oceaantrog in waar hij hopelijk NOOIT meer zal uitkomen, de hypocriete schurk!

  Geliked door 1 persoon

 5. Ben zegt:

  Grote bek en graaien maar terwijl ze totaal geen waarde hebben dus weg ermee

  Like

 6. Scania 650er. zegt:

  Timmerfransje, daar gaan we nog veel last van krijgen.. ik snap dat dat wel,waarom Polen Hongarije ineens veel Europese subsidie krijgen van timmerfransje..

  Like

 7. M52 zegt:

  Gekker kan het niet meer worden. Het lijkt wel of een stel waanzinnigen, hier de boel in handen heeft. Je zou je haast schamen om nog gewoon Nederlander te zijn.Het beste is dan toch een Nexit.. En Femke , ach het schijnt dat er Amsterdammers zijn die vinden , dat ze het heel goed doet.

  Like

 8. Dick Plante zegt:

  Een van die geestelijk gehandicapten die Nederland moet besturen ook een van de grootste mislukkingen na de tweede wereldoorlog waarvan de bovenkamer bijaantreden al in verre staat van ontbinding verkeerde. Zij praat alleen IS taal

  Like

 9. Wim zegt:

  Grappig dat Timmermans zelfs bij Joop maar weinig waardering kan vinden, de meeste reacties zijn negatief, met termen als “ijdeltuit”, “melodramatisch”, “misselijkmakend”, “blaaskaak eerste klas”, “tenenkrommend”, “huilt krokodillentranen”, “sentimenteel”, “narcistische machtspoliticus”, “hypocriet”, “pathetisch”, “dilettanterig pedanterig betwetertje”, “vreselijke narcist”, “dikke volgevreten Brusselmans”. Kortom, Timmermans heeft zich hiermee niet echt populair gemaakt, noch bij links, noch bij rechts. Opa Van der Horst houdt zich nu overigens muisstil, nadat hij eerst luidkeels verkondigd had op Timmermans te gaan stemmen, vanwege dat satirische SP-filmpje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s