Ambtenaren passen onwelgevallige stikstofrapporten aan, omdat de mondiale verduurzaamheidsagenda van de VN gevolgd moet worden

Screenshot_59

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het hele land ligt plat om het stikstofbeleid. Boeren mogen niets, bouwers mogen niets en het heeft dan te maken met het klimaat en het redden van de aarde, want de mens is echt heel slecht bezig zo willen ze u laten geloven… Eigenlijk komt het beleid voort uit de ideeën van de Club van Rome van heel lang gelden en dat gedachtegoed, een communistisch gedachtegoed, is vastgelegd in het zoveelste door de Nederlandse regering stiekem getekende verdrag, Agenda 21 van de Verenigde Naties. De “verduurzaamheidsagenda”, de angstaanjagende klimaatagenda die ervoor moet zorgen dat de wereldbevolking uiteindelijk onder controle komt van de VN.

Ik dwaal af. Het ging over de stikstofhysterie die, zo blijkt nu, ik vraag me af in opdracht van wie, is gebaseerd op berekeningen die door ambtenaren zijn aangepast om te voldoen aan het gevraagde eindresultaat. Onderstaand van bericht laat ons weten dat het ministerie van Economische Zaken ecologen onder druk zou hebben gezet om hun conclusies over de kans op herstel van Natura 2000 gebieden aan te passen. Natuurbehoud werd daarin ondergeschikt gemaakt. De experts hebben de resultaten onder druk aangepast, maar ambtenaren hebben zelf ook nog onwelgevallige rapporten veranderd. Ik sta steeds weer versteld wat een corruptie er heerst in de Rutte-ministeries….
www.rtlz.nl

De zogenaamde groene duurzame klimaatvriendelijke plannen zijn allemaal niet zo groen en ecologisch verantwoord; windmolens lekken SF6 gas, biomassacentrales vernietigen de natuur dubbel – het kappen van bomen en het uitstoten van emissies die de gezondheid van de mens aantasten -, zonnepanelen worden bijna niet gerecycled en de elektrische auto’s zijn ook niet zo groen.

Onderstaand bericht laat ons weten dat de elektrische auto juist een klimaatcatastrofe is en een zinloze droom. Professor Jorg Wellnitz van de Technische Universiteit van Ingolstadt spreekt deze beweringen uit en zijn mening wordt gedeeld door vele andere deskundigen. Overstappen op elektrische auto’s geeft geen merkbaar effect op het klimaat, en hij vervolgt met een citaat van klimaatwetenschapper Bjorn Lomborg, die de Duitse groene transitie ziet als een enorme verspilling van hulpbronnen: “Als Duitsland vanaf nu 80 jaar lang 43 miljard euro investeert in CO2-reductie zal de opwarming van de Aarde worden teruggedrongen met slechts 0,01 graad”.

Hij is van mening dat we juist dieselmotoren nodig hebben, omdat die ”zeer efficiënt en schoon zijn”.  Dr. Wellnitz claimt dat een klimaatneutraal Europa onmogelijk is zolang we goederen blijven produceren in China of India en het klimaat meer een ideologie is geworden.
www.ninefornews.nl

De Europese Centrale Bank, de ECB, is de grootste bedreiging voor onze welvaart en vrijheid. Dat is zo, aldus onderstaand artikel, omdat o.a. met de ingevoerde negatieve rente de welvaart van de burgers verplaatst wordt naar diegenen die aan de top van de piramide staan.

Negatieve rentes zijn per definitie gunstig voor diegenen die de leningen uitgeven, terwijl spaarders en (toekomstige gepensioneerden) worden gestraft, in de EU verliezen zij door het ECB-beleid 160 miljard per jaar! Het piramidespel is verboden, maar wordt mijns inziens op wereldniveau gespeeld…
www.xandernieuws.net

De Afrikanisering van Europa was in 2008 al besloten en grotendeels ongemerkt heeft het EU-parlement een resolutie aangenomen over “Grondrechten van mensen met Afrikaanse afkomst in Europa”, net zoiets als Resolutie 1743 voor Mohammedanen. Alleen de Engelse kranten berichten er destijds over, over het geheime complot om 50 miljoen Afrikaanse “werknemers” de EU binnen te laten.

Een hervestigingsprogramma. Eén van de punten van de resolutie is bijvoorbeeld; aangezien Afrikanen op de woningmarkt worden gediscrimineerd, moet de staat ervoor zorgen dat ze niet langer in “geografische segregatie in gebieden met lage inkomens met slechte kwaliteit en beperkte levensomstandigheden” hoeven te leven. Een voorkeursbehandeling? Waar is de resolutie voor Nederlanders in Nederland? Of voor Europeanen in Europa?
www.unzensuriert.at

Mijns inziens worden we door de politiek belogen, bedrogen, genegeerd en al heel lang niet meer serieus genomen. Alles moet van het politieke kartel wijken voor de VN-klimaatideologie. Er worden door ambtenaren gegevens over stikstof vervalst, en diegene die daarvoor verantwoordelijk is, die opdracht heeft gegeven zou ter verantwoording geroepen moeten worden. Fraude kan niet geaccepteerd worden en volgens mij, nu dit bekend is geworden, zou er onmiddellijk over gedebatteerd moeten worden, alle stikstofbeleidsplannen de prullenbak in en laat de boeren weer boeren en de bouwers weer bouwen.

De politiek heeft al jaren geleden de Nederlandse bevolking in de steek gelaten en het is tijd dat wij, de Nederlandse bevolking, de touwtjes weer in handen krijgen en democratisch beslissen wat er wel en niet met ons land gebeurt. Maar waar we het mijns inziens merendeels wel over eens zijn met zijn allen is dat de Rutte-kabinetten een desastreus effect hebben op Nederland. In elke sector zijn door het politieke wanbeleid problemen ontstaan, of het nu gaat over pensioenen, de politie, leraren, bouwers, de open grenzen, thuiszorg of boeren, de Rutte-kabinetten hebben gezorgd voor vele tekorten, achterstanden, slachtoffers, doden en hebben een groot gevoel van onveiligheid in de maatschappij gecreëerd en een bijna onherstelbaar wantrouwen van de burger in de politiek.

Neem contact op met gelijkgestemden, samen kunnen we meer Nederlanders wakker schudden en massaal onze steun verlenen aan de eventuele acties die er misschien nog komen van de boeren en bouwers, aangezien die, zo kan ik me indenken, de onderste steen boven willen krijgen in het “StikstofGate”-verhaal dat al gezorgd heeft voor faillissementen.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op Ambtenaren passen onwelgevallige stikstofrapporten aan, omdat de mondiale verduurzaamheidsagenda van de VN gevolgd moet worden

 1. Monalisa zegt:

  De hoge ambtenaren zijn net zo gek als Gretta

  Geliked door 1 persoon

 2. Monalisa zegt:

  Word het geen tijd om de VN te verlaten, wat stelden zij nog voor elkaar om deze tijd geld gebedeld op de TV waar is al dat geld gebleven wat vroeger op school voor de zending is afgestaan + dat de regering al meer dan 70 jaar geld pomp in dat Afrika.

  Geliked door 1 persoon

 3. Stikstof is kunstmest. Kunstmest vergroend de wereld en voorkomt hongersnoden. De elite wil niet dat de wereldbevolking groeit. Daarom moet goedkope energie kapot en daarom moet stikstof kapot.

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Wie er kapot moet is deze “ELITE” die ons dir aan doet, gezamenlijk met hun slijmende, glibberige aanhangsels, die denken daardoor er ook beter van te worden, die smerige verraders.

   Wanneer gaan we nu eens eindelijk, allemaal, en dan bedoel ik iedereen, de straat op en ruimen hier alvast het hele zooitje tuig op. Allemaal, wie niet kan lopen of gaan wordt geholpen door de rest, maar we moeten het doen. NU !!!!

   Geliked door 2 people

   • Cleo zegt:

    Ik ben her geheel met u eens; er moet NU een massale tegenbeweging zichtbaar in gang komen om de ons land te redden van de hypocriete klimaatdrammers, de globalisten, de eurofielen, de Soros-minions, etc.
    Gezond verstand moet aan de macht en de verraders voor een tribunaal!

    Geliked door 1 persoon

  • ziekvandepolitiek zegt:

   Ken persoonlijk een aantal boeren die graag van de kunstmest af zouden willen. Echter als ze dat doen gaat de Overheid weer dwarsliggen bij het door heb gewenste materiaal. Een deel van de melkveehouders gaat stoppen omdat ze de stigmatisering beu zijn. Maar door de eenzijdigheid van de kunstmest is de bodemcultuur zwaar verarmd. Heb vorig jaar twee boeren geadviseerd om neem-olie, koffiedrab en knoflookwater te gebruiken in hun strijd tegen stengel-aaltjes, voorkomend bij uien en aardappelen. Die wijsheid hadden ze niet in Wageningen gekregen, maar wel een vette factuur.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ik behoor niet bij de elite toch is ook naar mijn idee de wereldbevolking veel te groot en neemt die in een alarmerend tempo toe.
   Lang waren het met name China en India die een groot deel van de gigantische toename voor hun rekening namen maar inmiddels is die rol overgenomen door Afrika.
   Normaliter neemt de natuur dan het voortouw door met besmettelijke ziekten voor reductie te zorgen. Wij zijn inmiddels met name in het westen zo knap dat er na een uitbraak van HIV of ebola razendsnel middelen voor handen zijn die het tegengaan.
   Tot nog toe ‘winnen’ we het op die manier maar de natuur is nog niet aan het eind van haar Latijn, ze verzint vast wel iets waar we niet tegen bestand zijn met vele miljoenen doden tot gevolg.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Kan me er helemaal in vinden, dat de natuur zelf voor reductie zorgt, als de natuur dan maar wel de juiste plekken uitkiest, waar reductie het hardste nodig is.

    Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “De elite wil niet dat de wereldbevolking groeit.

   Dat is waarschijnlijk het enige zinnige denkbeeld van de “elite”. Alle geld dat op alle mogelijke manieren aan het “klimaat” wordt besteed, kan beter worden aangewend voor geboortebeperking. Breng de wereldbevolking terug en alle andere problemen worden vanzelf opgelost. De beste ontwikkelingshulp denkbaar is het sturen van scheepsladingen kapotjes naar de derde wereld en instructeurs om de inboorlingen aldaar uit te leggen hoe ze die moeten gebruiken.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

 4. vangie1206j zegt:

  Castreer alle zwarte Afrikanen en moslims en de aarde is gered

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3125467/Paniekaanvallen-en-stress-veertig-procent-van-boeren-denkt-aan-stoppen-door-strengere-milieuregels

  Paniekaanvallen en stress: veertig procent van boeren denkt aan stoppen door strengere milieuregels

  EINDHOVEN – Zo’n veertig procent van de Brabantse boeren gaat stoppen of overweegt dat te doen door het naar voren halen van de milieuregels. Het gaat hierbij vooral om kleine en middelgrote boerenbedrijven.
  Aan de boeren die stoppen of overwegen te stoppen, vroegen we wat voor hen de belangrijkste redenen waren. Dit is de top vijf:

  Het naar voren halen van de milieuregels
  De regeldruk in het algemeen
  Negatieve berichten in de media over de sector
  Ik heb het gevoel dat mijn werk niet gewaardeerd wordt
  Het was financieel niet meer houdbaar / ik leefde onder de armoedegrens

  Geliked door 2 people

 6. boorzalf zegt:

  Was deze kwijt, maar heb hem weer.
  https://www.kla.tv/14158

  Like

 7. andre zegt:

  De ambtenaar hoort uit te voeren zonder zn eigen bekrompen mening over ons uit te storten. Gewoon opheffen die zooi. Niet uitvoeren = niet functioneren = wegwezen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Deze pipo heeft zeker nog nooit boodschappen gedaan voor een gezin, je bent écht veel geld kwijt, zéker als je gezond wil eten.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/12/d66er-tjeerd-de-groot-voedsel-moet-duurder-worden/

  D66’er Tjeerd de Groot: ‘Voedsel moet duurder worden!’

  Als het aan Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot (D66) ligt, betalen we binnenkort flink meer geld voor onze dagelijkse boodschappen. De zelfbenoemde ‘kringlooplandbouwer’ ziet het liefst dat de rekening wordt neergelegd bij banken, bedrijven en supermarkten. Drie keer raden wie uiteindelijk voor die kosten zullen opdraaien…

  Volgens de D66-klimaatgoeroe zijn de werkelijke kosten voor de belastingbetaler nog hoger in verband met het natuurherstel. De dagelijkse boodschappen zijn momenteel te goedkoop, dus zouden volgens De Groot de prijzen in de supermarkt omhoog moeten.

  Like

 9. reageerbuis zegt:

  CO2-reductie is geen goed idee. Een beetje scheikundige kan je vertellen, dat dit leidt tot CO, koolmonoxide, een zeer dodelijk gas, dat nog steeds slachtoffers maakt als een kachel te weinig zuurstof aangevoerd krijgt.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Daar hoef je geen scheikundige voor te zijn, dat leer je al op school. Tenminste i/wij leerden dat ooit wel.

   Like

   • Ivanneau zegt:

    Er is geen politicus in heel Den Haag en verre omstreken te vinden die hier ooit van gehoord heeft. Als dom pijn zou doen moesten alle politici met loeiende sirenes naar het dichts bijzijnde ziekenhuis.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Gebrek aan goed onderwijs als eerste. En verder gebrek aan zich goed informeren, als ze al niks hebben geleerd ooit. Maar zelfs dat greintje verstand hebben ze niet. Of ook niet de intentie. Die domheid van die lui, doet ons pijn, niet hun.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Nemesis 29 december 2019 om 23:20

    Zelfs als die schurken de kennis wél hadden, zouden ze die duivelse maatregelen nog steeds door onze strot wurgen, want GELD, GELD, GELD! Het levert hun geld op.

    Kwaadaardige rotzakken!

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Daar gaat het ze om, GELD EN MACHT !!! Méér en méér.

    Geliked door 2 people

 10. M. zegt:

  Ze kunnen gewoon valsheid in geschrifte plegen en een beetje frauderen met rapporten en daarmee ook nog het volk blijvend geld en vrijheden afhandig maken, want wie doet ze wat?

  Waar een deel van het volk zich uiteraard graag en gewillig van af laat helpen want ze hebben niets te verbergen en vrijheden en geld wat moeten ze daar nou mee?
  Er gaat niets boven gezellig ‘slim’ op gehokt gevangen te zitten verlost van uw nare geld en vrijheid, om het klimaat te redden.

  Een deel van het volk is te dom om zelf te denken en staat ook nog om de eigen armoede te schreeuwen omdat ze denken daarmee het klimaat te gaan redden.

  Als ze eenmaal wakker zijn geschud uit hun klimaatredder illusie en men ze gevangen heeft met regeltjes en nog meer regeltjes en ze zichzelf ook nog vrijwillig van al hun vrijheden lieten beroven dan zullen niets liever wensen dan een echte klimaatverandering die een enorme vloedgolf produceert waarbij alles het leven zal laten.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Martin Bosma snoert de mond van D66’er tijdens klimaat debat?!

  Geliked door 4 people

 12. kampersrene zegt:

  het ziet er goed uit ….nog even en er zijn geen biertjes meer te krijgen noch verse groentjes de Groten der aarde hebben hun oren laten hangen door een snotneus die toevallig Greta noemt en debielen zoals een Timmerfrans….een uitzondering zal wel gemaakt worden voor de VN en de Euro want de meesten kunnen niet zonder een biertje en verse groentjes …om fit te blijven tenslotte zij hebben een grote verantwoordelijkheid….de bevolking mag doodvallen

  Like

 13. Er zijn teveel denktanks(China stategie, de “Klimaatmaffia” ,enz…)gecreëerd; dat zijn grote groepen niets presterende overbetaalde nepwetenschappers die het achterbakse laffe ambtenarenapparaat adviseren, die vervolgens op hun beurt weer de totaal gecorrumpeerde politici adviseren !! Ook grote groepen notabelen bij de rechtelijke macht zijn gewoon verraders van de Nederlandse bevolking geworden !!De narcistische verrader en lachebek Mark Rutte waait met alle winden mee en is gewoon een regelrechte vloek geworden voor veel autochtone Nederlanders!!Waarom worden er bijvoorbeeld geen burgemeesters benoemd van PVV huize of zelfs van de SP ,dat komt omdat het bestuur in handen is van een elite die zichzelf ten onrechte de hand boven het hoofd houdt!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s