De enorme hypocrisie van Greta Thunberg . . .

Screenshot_72

“Ik eis dat iedereen nu in elektrische auto´s rijdt!” “We halen het kobalt voor je accu´s zo snel we kunnen uit de grond Greta.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter: “WvO-N“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op De enorme hypocrisie van Greta Thunberg . . .

 1. Tineke zegt:

  How dare you,kreng!
  Je zou de dochter van ome Frans kunnen zijn,met je gedicteer.
  Donder op,ga naar school !

  Geliked door 9 people

  • henk verhoef zegt:

   ze kan niet naar school–
   daar is ze als autiste niet meer welkom
   Want de princesses onderwijzeresjes zijn met hun 20 urige werkweekjes reeds overwerkt en hebben niet genoeg kennis van die autistjes

   Denk maar even aan hoeveel kinderen tegenwoordig in het hoogopgeleide ” rijke westen” de lagere school verlaten ( met het beste personeel _) terwijl ze noch kunnen lezen of rekenen
   De toelomst — ach – maagden en moskee want
   wat moet je meer

   Geliked door 2 people

 2. bigljohn zegt:

  Dit idiote kind is er mede voor verantwoordelijk dat de kinderslavernij in Afrika in opmars is. Het is altijd zo geweest dat volwassenen kinderen opvoedden. Vandaag de dag zijn onnozele kinderen hun ouders aan het opvoeden. Met hun dictaten zijn ze hun ouders de les aan het lezen, en de ouders doen er volop aan mee. Deze idioterie begon met dat kinderen hun leraren op school met Piet en Henk gingen aanspreken. Thuis werden al ze de gelijke van hun ouders, die ze ook met hun voornaam aanspreken, en ze kregen medezeggenschap aangaande hun opvoeding. Geen wonder dat onze wereld naar de donder gaat….

  Geliked door 9 people

  • Heel goed gezegd @bigljohn! Het woord RESPECT is opgedoekt en hun hele morale compass weggegooid… Zie het resultaat!

   Geliked door 4 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Met de eerste alinea ben ik het niet eens bigljohn, de verantwoordelijkheid dat er kinderslavernij gebruikt wordt komt omdat er geen investeerders zijn in die landen die daar een normale mijn willen opzetten.
   In feite is kobalt het nieuwe goud, er is maar weinig van en iets dat zeldzaam is maar wel benodigd dat wordt per definitie duurder.
   Miljoenen negers waarvan een deel onvoorstelbaar rijk maar investeren in een rendabele mijnbouw, nee dat is teveel gevraagd.
   Resultaat; we zetten er een zooi kinderen voor aan het werk, dat kost niks en daar hebben ze er toch meer dan genoeg van.
   Moeder loopt de godganse dag te sleuren met water en voedsel om haar kroost in leven te houden en vader(s) leunen tegen een boom en mopperen tegen elkaar dat het zo warm is.
   Niet de boze buitenwereld is schuldig aan de kinderslavernij, dat zijn ze zelf, ze zijn te lamlendig om een behoorlijk functionerende mijn te bouwen.
   Geen idee waarom negers alle hardloopnummers bij de atletiek domineren, thuis hebben ze het in elk geval niet geoefend….

   Geliked door 4 people

  • Japio zegt:

   Helemaal mee eens bigljohn.

   Geliked door 2 people

  • MeanJack zegt:

   Klopt, maar ook dat de leraren links zijn.

   Geliked door 1 persoon

 3. Nemesis zegt:

  OMG, daar is dat Greta kreng weer., die eist. Jawel Greta neem nog meer Afrikaanse kinderen hun jeugd af door ze in de kobalt mijnen te laten graven, how dare you, mispunt.

  Geliked door 5 people

  • Jules Vismale zegt:

   @Nemesis, wil jij dat linkse kreng anders soms een flink pak voor haar broek geven of een ferme schop onder haar achterwerk? Wat mij betreft mag je dat heel graag met dit mispunt Greta Thunberg doen als je haar tegenkomt ofschoon ik liever mijlenver bij haar vandaan wil blijven!
   Ze is nog erger dan die vier oververwende kinderen uit ‘Sjakie en de chocoladefabriek’ hoewel het beter was geweest als ze bij de Carnaval- en Halloweenfeesten in het zuiden van Duitsland eens werd rondgedraaid in een draaimolen, met confetti overgegoten of over de schouder gedragen bij allerlei “monsters, trollen en heksen!”!

   Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Daaraan maak ik mijn handen niet aan vuil Jules, het mispunt Greta verdwijnt na verloop vanzelf wel weer. Heel veel mensen hebben er al schoon genoeg van ondertussen.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    @Nemesis, hopelijk wordt je schoen niet vuil als je eventueel Greta onder haar achterste zou schoppen! Weet je trouwens dat Nemesis als betekenis “Wraakgodin” heeft?

    Like

 4. De progressieve rood groene milieu en klimaat bewuste non gender persoon wil het woord neger niet meer gebruiken want dat zou racistisch zijn. Maar kleine neger kinderen die voor ¨hen¨ de cobalt uit de grond peuren is best oké.

  Geliked door 7 people

 5. En het SCP zal ook nog een duit in het zakje doen.

  SCP: Nederlanders bezorgder over klimaat dan over immigratie

  Nederlanders maken zich voor het eerst meer zorgen over klimaat en milieu dan over immigratie en integratie. Demonstraties tegen de stikstofmaatregelen van het kabinet hebben eraan bijgedragen dat het thema klimaat met stip is gestegen in de nationale hoofdpijnindex, die wordt bijgehouden door het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP).

  Of bedoelen ze daar dat de indoctrinatie via de MSM uitstekend werkt

  https://www.ad.nl/binnenland/scp-nederlanders-bezorgder-over-klimaat-dan-over-immigratie~a238e6a1/

  Geliked door 2 people

 6. oudmarinier zegt:

  Is er gvd niemand die dat kind weg haalt bij de ouders en hen uit de ouderlijke macht ontzet + een enorme boete geeft , en greta naar een heropvoedingskamp stuurt…. !!!

  Geliked door 4 people

 7. Edwin Lauxen zegt:

  Ik ben tegen Jeugdzorg maar voor dit kreng maak ik een grote uitzondering!

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Ach. die Greta. Laat dat kind toch dazen.
  Beter is te jagen op die 97% idiote wetenschappers die denken dat de mens zo machtig is dat we het klimaat kunnen regelen. Wat een hoogmoed. Met de geschiedenis ken je de toekomst.
  De aarde heeft qua klimaat al zulke enorme veranderingen ondergaan waarbij de mens alleen maar kon toekijken, voor zover de mens toen bestond. Voordien heeft de aarde gedurende miljoenen jaren een woest bestaan gekend. We moeten goed luisteren naar die 3% van de wetenschappers die niet mee doen met de gekte.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Men ziet het om ons heen gebeuren, opa’s en oma’s die op hun oude dag nog volledig “om’ gaan op elektriciteit……berouwvol vanwege de kleinkinderen,.
  Zonnepanelen op hun dak en een elektrieke auto of booster, de open haard dichtgemetseld en lekker zitten ralibalen bij de warmtepomp, fietsvakanties en met de trein naar familie, omdat ze sedert de afgelopen 50 jaren nog nooit over het klimaat hebben nagedacht……en omdat hun politieke vertegenwoordigers er tegenwoordig slechts nog over kunnen praten…..
  Wie de schoen past, trekke hem aan.

  Geliked door 1 persoon

  • Vergis je niet in het status symbool effect van de batterij auto, de warmte pomp en de inductie kookplaat. De plaat voor hun koppen en het door sociale druk meelopen met de meute zijn krachtige mechanismen. Gelukkig is er nog een NPO die de mensen onafhankelijk voorlicht.

   Like

 10. Cathja zegt:

  Ik weiger dit kind serieus te nemen. Het is niet Greta die ons dit alles beveelt, maar een wereldwijde organisatie die ons dwangmatig allerlei beperkingen oplegt.
  Door een onnozel kind te gebruiken als mascotte, hopen ze de eigen wil van van jong en oud te breken, om datgene voor elkaar te krijgen wat in hun snode plannen ligt opgeslagen.

  Geliked door 3 people

 11. Eva zegt:

  De ironie van het verhaal is dat nieuwe dieselauto’s zo’n sterk filter hebben dat ze juist fijnstof uit de lucht filteren. Als je oudere dieselauto’s verplicht zo’n filter erop laat zetten rijden ze al een eind schoner. Elektrische auto’s rijden misschien schoner dan dieselauto’s, maar ze moeten nieuw worden geproduceerd. Voordat ze CO2 neutraal zijn moeten ze zo’n 200000 km op de teller hebben. Tegen die tijd zijn ze of al ingeruild of er moet een nieuwe accu in. Oftewel, laten we eerst de oude auto’s ‘opgebruiken’ voordat we nieuwe elektrische auto’s gaan verplichten.

  Geliked door 2 people

  • Maak je maar niet druk. De batterij auto gaat het nooit worden. Zodra de belasting voordelen eraf gaan klapt de ballon uit elkaar. Dat is ook het geval met alle andere zogenaamd groene speeltjes. De toekomst is steeds verfijndere techniek van fossiel rijden, waterstof, kernenergie en eventueel op de langere termijn thorium energie. Shell heeft van de week voor miljarden olie boor concessies gekocht in de rode zee. Naast Shell ook Chevron en Exon mobile. De aarde heeft nog voor duizenden jaren fossiel op de plank liggen. De CO2 als zogenaamde klimaat beïnvloeder zal de komende decennia naar de achtegrond verdwijnen zoals ook de ozon de zure regen en de vermeende ijstijd die komen ging. Maar eerst moeten we nog door een nog nooit geziene economische crisis en de val van de Euro en met haar de val van de EU.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    guusvelraedsg 30 december 2019 om 11:46

    Wij zullen niet meer meemaken dat het ooit goedkomt.
    Wij zijn de generatie die zal creperen in bittere armoede.

    Geliked door 2 people

 12. Jan zegt:

  Er is ook cobalt nodig voor het maken van benzine, hierbij is de cobalt maar eenmalig te gebruiken terwijl het voor batterijen oneindig gerecycled kan worden.

  Like

 13. Bob Fleumer zegt:

  Greta is niet gek zij is een patiënt die gebruikt wordt.
  De wereld is gek omdat ze naar Greta luisteren en hun verstand op 0 hebben gezet.

  Like

 14. karton zegt:

  Er wordt teveel aandacht aan dit volkomen debiele Zweedse kind besteed.
  (ik vermoed dat zij zo af en toe een “grote” verrassing van haar oom Fransje T, krijgt, daar is ze kennelijk dol op en dus blaat zij nog ff door !)

  Geliked door 1 persoon

 15. Gerard van Ruiten zegt:

  Zij weet echt niet waar ze het over heeft , de kosten die de gewone werk man niet kan betalen wat denkt dat meisje nou.? Dat iedereen zo effe een elektrische auto kan aanschaffen ben blij dat ik alles kan betalen en zo zijn er veel met mij nee dat meisje leeft in een heel andere wereld.

  Like

 16. Monalisa zegt:

  Lege auto’s EU-parlementariërs naar Straatsburg
  BRUSSEL – Een groot deel van de 120 dienstauto’s die elke maand voor een zitting van het Europees Parlement van Brussel naar Straatsburg rijden, is leeg. Dit is dus geld verspilling, hier horen we Gretta niet over

  Like

 17. Lucky zegt:

  https://www.boredpanda.com/simpsons-prediction-climate-change-greta-thunberg/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=organic

  The Simpsons Did It First: People Think The Iconic Show Predicted Greta Thunberg

  After Thunberg’s speech at the UN, people started comparing its tone to Lisa’s presentation, and you can’t really blame them for that. Some even took it further, saying that Greta is Lisa’s real-life version. And it’s not that far-fetched, too. Think about it, Lisa is a thoughtful, intelligent, outspoken young girl who doesn’t shy away from important topics no matter how many adults try to silence her. She’s the most prominent activist on the entire show. Kinda the same way that Greta is currently our’s.

  Like

  • Lucky zegt:

   Vertaling vergeten
   De Simpsons deden het eerst: Mensen denken dat de iconische show gteta tunberg voorspelde

   Na de toespraak van Thunberg bij de VN begonnen mensen de toon te vergelijken met die van Lisa, en daar kun je ze niet echt de schuld van geven. Sommigen gingen zelfs verder en zeiden dat Greta de echte versie van Lisa is. En het is ook niet zo vergezocht. Denk er eens over na, Lisa is een doordachte, intelligente, uitgesproken jonge meid die belangrijke onderwerpen niet uit de weg gaat, hoeveel volwassenen haar ook proberen te zwijgen. Ze is de meest prominente activiste in de hele show. Nogal dezelfde manier waarop Greta momenteel van ons is.

   Like

 18. Joe zegt:

  Greta, fuck off, fucking moron.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s