Kopschoppen, steekpartijen en doden: kerstgedachte in Nederland compleet verdwenen

Screenshot_64

(Door: Wout Willemsen)

Laat die kerstgedachte in Nederland maar zitten dit jaar! Er is niets meer van over. Van vlak vóór kerst tot en met vandaag dook het ene na het andere artikel op over kopschoppers, steekpartijen, doden en gewonden. Wat een triest einde van het jaar…

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Kerstmis, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Kopschoppen, steekpartijen en doden: kerstgedachte in Nederland compleet verdwenen

 1. koddebeier zegt:

  Vreemd he, altijd ontbreekt elke dader informatie !!

  Geliked door 6 people

  • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

   @Koddebeier In het geval Andijk met de 73-jarige man, stond op Teletekst pagina 108 dat de daders Nederlands sprekende “witte” (hebben zij zich geschminkt??? Tja, ik weet dat o.a. d’666 en groen slinks Gutmenschen de term blank nooit meer gebruiken omdat dat de positief zou klinken pffff wat een politieke “correctheid” die naar ons, de zich gedragende autochtone Europese burgers, te vaak zeer INCORRECT is) mensen zijn. Natuurlijk zitten deze (vrijwel zeker) Nederlandse jongeren zwaar fout en behoren zij een volkomen terechte straf te krijgen.

   Like

   • koddebeier zegt:

    “Wit” maak je nog geen Nederlander, net als het bezit van een Nederlands paspoort je nog geen Nederlander maakt !

    Like

 2. Monalisa zegt:

  kopschoppen-steekpartijen-en-doden-kerstgedachte-in-nederland-compleet-verdwenen. klopt heer bron hoe was u kerst??? bij u kinderen of family. bij is het nog niet afgelopen we komen weer 5 januari thuis.

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Nederland en de rest van de Europese Unie zakken steeds verder af in de geweldspiraal en de politie is onderbemand en los de meeste misdaden niet op, echter van de regering/politiek hebben ook niets te verwachten dan mee huilen met de wolven in het bos en meelopen in treurtochten. Wat zijn we in een puinhoop beland !

  Geliked door 7 people

 4. Gelukkig gaan we wel van het gas af. Als de klimaat crisis gelijk oploopt met de messentrek crisis dan zou het helemaal erg zijn. Onze overheid weet in elk geval haar prioriteiten te leggen.

  Like

 5. Johan zegt:

  Gaarne een uitsplitsing van deze misdaden naar de etnische achtergrond van de daders.
  Helaas, dat ontbreekt.
  Is daar een reden voor ?
  Jawel, want U zou maar al te verbaasd en overstuur kunnen worden van de cijfers.
  Dat zou tot onbezonnen daden kunnen leiden, nietwaar ?
  Dan is het maar beter om de boel te verdoezelen.

  Geliked door 5 people

 6. karton zegt:

  Wat een gaaf landje hė Rutte ?

  Geliked door 5 people

 7. Japio zegt:

  Wat een triest land is Nederland aan het worden. Het valt mij ook op dat kerstuitingen dit jaar ook veel minder zijn. Het is om moedeloos van te worden hoe onze cultuur naar de klote gaat.

  Geliked door 4 people

 8. Jean zegt:

  Dagelijks worden we in heel Europa overstelpt met berichten a.g. geweld maar NOOIT valt er iets te vernemen over de nationaliteit??? Gelukkig vullen we dat wel zelf in en voor 99,99% zitten we correct.

  Geliked door 5 people

  • Jules Vismale zegt:

   Als dat tuig echter wordt opgepakt gaan ze opeens heel “zielig” doen in dekhoop dat wij medelijden met ze krijgen en er met een lichte straf vanaf komen! De mens is niettemin een schepsel die donders goed weet dat als hij anderen schade berokkend wat hij aanricht!
   Ik hoop zelfs dat een groot deel van dat uitschot bij een eventuele arrestatie ZELF een keer gewond raken, zij in een ijskoude cel worden geflikkerd zonder enige privacy, heel slecht en weinig te eten krijgen en alle schade die ze veroorzaken hierna uit hun eigen zal betalen! Dat zal hen leren!

   Like

 9. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/902225306/fors-meer-moorden-in-amsterdam-en-rotterdam

  Fors meer moorden in Amsterdam en Rotterdam

  Door Mick van Wely
  Updated 2 min geleden
  Vandaag, 14:06 in BINNENLAND

  AMSTERDAM – In de regio’s Amsterdam en Rotterdam is het aantal moord- en doodslagzaken dit jaar met bijna de helft toegenomen tot zeker veertig. De stijging staat haaks op de landelijke ’moordtrend’. In het hele land waren er tot dusver 112 dodelijke misdrijven. Grofweg evenveel als in 2018.
  Binnen de eenheid Amsterdam waren het afgelopen jaar de meeste midrijven met dodelijke afloop. De liquidatie van advocaat Derk Wiersum sprong het meest in het oog. Naar aanleiding van die moord werd in de Amsterdamse wijk Buitenveldert een stille tocht gelopen.

  Like

  • vangie1206j zegt:

   Wachteres zolang die gasten elkaar afmaken heb ik er geen probleem mee ruimt lekker op.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Dat begrijp ik, vangiet. Het ging mij erom te laten zien dat er steeds meer geweld komt

    Like

   • karton zegt:

    @ vangie1206j.
    Hoe meer hoe liever……laten ze elkaar zoveel mogelijk afslachten !
    Het aantal geweldsdelicten in Nederland is drastisch gestegen, vooral sinds de import van parasieten min of meer is “gelegaliseerd” door Pinokkio Rutte c.s.
    Volgens de “overheid” is de criminaliteit in NL gedaald,die gasten weten niet waarover zij praten, veel aangiftes worden niet eens opgenomen ! Verder zal het ook nog wel zo zijn dat enkele soorten van geweld niet meer onder “geweldsdelicten” wordt gerekend, zoals bijv. mishandeling en bedreiging en afpersing en vrouwenhandel, vooral gepleegd door parasieten. Op deze manier is de criminaliteit ernstig gedaald…….we worden besodemieterd mensen !!! Niet meer stemmen op dit soort “politici”, dat ons heeft opgezadeld met dit gigantische probleem.

    Like

 10. Yvonne zegt:

  Volgens heer W.A in den Haag moet geluk geen obsessie worden!!
  Lulkoek, welk geluk? Makkelijk kletsen in uw paleisje het buikje vol eten
  Ziet heer W.A niet dat zijn onderdanen ( slaafjes die alleen goed genoeg zijn om overal belasting voor te moeten betalen) steeds vaker in elkaar worden gemept , hier en daar een mes tussen je ribben
  Wat een heerlijk land zijn we toch,bah

  Geliked door 2 people

 11. vangie1206j zegt:

  Met dank aan onze heldhaftige daadkrachtige integer recht door zee altijd voor de voor de autochtone Nederlander opkomende minister president Mark Rutte dank dank dank.
  Wat ben ik toch een leugenaar lijk Mark Rutte wel.

  Wens alle EJ Brom members een gelukkig nieuw jaar met veel.geluk en voorspoed.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  De tekst van het kerstliedje “Stille nacht” werd reeds aangepast “stille nacht geweldadige nacht.vol.met…..smart….wie had dat gedacht .. getaande broeders waren niet zo goed als gedacht
  met dank aan Ruuute den Tuuute …..enz volledige tekst op aanvraag

  Like

 13. Cathja zegt:

  Mij bereiken regelmatig verhalen dat binnen politiekorpsen mensen afhaken, vanwege het feit dat ze niks meer mogen. Pak je een raddraaier iets te stevig aan, dan moet je je als agent(e) verantwoorden. Niet de raddraaier komt in beeld, maar de politie. Wie wil er gestraft worden voor het feit dat hij/zij de orde probeert te bewaken/herstellen, maar in feite aan handen en voeten gebonden is door regels ‘van bovenaf’?
  Ons wacht een stikdonkere toekomst, waar geweld dagelijkse kost zal zijn. We zien het voor onze ogen gebeuren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s