Elders parkeren: politie van Leipzig waarschuwt voor links-extremistische brandstichters

Screenshot_20

Drie uitgebrande dienstauto´s van de politie in Leipzig.

(Vertaling: E.J. Bron)

Leipzig – In het links-extremistische bolwerk Leipzig, vooral in het stadsdeel Connewitz, kan de politie het privé-eigendom van de burgers beschermen. Wie na Oud & Nieuw zijn auto niet als in brand gestoken puinhoop wil terugvinden, zou hem op een “verderop gelegen plek” in veiligheid moeten brengen, aldus de tip van de politie van Leipzig. Bij het “in brand steken van auto´s” alleen lijkt het echter niet te blijven.

journalistenwatch

Al jarenlang leven links-extremisten in Leipzig zich uit en hebben van de op zeven na grootste stad van Duitsland in stadsdelen zoals Connewitz een Antifa-speeltuin gemaakt. Een actuele oproep van de politie van Leipzig aan autobezitters toont aan hoe weinig de politie nog in staat is om de bevolking tegen de linkse extremisten te beschermen.

In de mededeling met de naam “Burgerinformatie” staat:

Screenshot_19

Zeer geëerde omwonenden, zeer geëerde bezoeksters en bezoekers,

De politiedirectie Leipzig zal tijdens de jaarwisseling een politieactie houden om de openbare veiligheid en orde te garanderen.

Samen met de stad Leipzig werden maatregelen genomen om verstoringen van Oud & Nieuw manifestaties en feesten te verhinderen. Belemmeringen kunnen echter niet uitgesloten worden.

Ter bescherming van uw persoonlijke eigendom verzoeken we u bij voorbaat om uw voertuigen niet in de onmiddellijke nabijheid van het Connewitzer Kreuz te parkeren, maar indien mogelijk verder weg gelegen parkeermogelijkheden te gebruiken.

Met de beste wensen voor een goede start in het jaar 2020

Uw politiedirectie Leipzig.

Dat autobezitters in het links gedomineerde stadsdeel Connewitz beter gevolg kunnen geven aan de oproep, laten de actuele gebeurtenissen in de afgelopen nacht zien: de politie Leipzig stelt na het in brand steken van drie auto´s op haar dienstterrein in het stadsdeel Leutzsch een onderzoek in wegens de verdenking van brandstichting. Twee van de auto´s waren zaterdagavond laat compleet in vlammen opgegaan, een derde raakte beschadigd, zoals de recherche van de deelstaat Sachsen meedeelde. Een politieke achtergrond zou niet uitgesloten worden, omdat “vergelijkbare daden op een politie motivering uit het linkse spectrum duiden”, aldus “t-online”.

Of het alleen blijft bij het in brand steken van auto´s, mag betwijfeld worden. Politie en Justitie schijnen het stadsdeel Connewitz systematisch af te zoeken naar verborgen projectielen, die met Oud & Nieuw ingezet zouden kunnen worden:

Screenshot_21

Politie op zoek naar projectielen.

Nu al vormt zich enorm links tot links-extremistisch verzet tegen de aangekondigde EU-China-topontmoeting in Leipzig in de herfst van 2020. “De Duitse regering heeft daarvoor – je gelooft het niet – uitgerekend Leipzig uitgekozen, het vermoedelijk laatste echt radicaal linkse bolwerk van Duitsland”, staat hierover te lezen kort voor Kerstmis op de links-extremistische internetsite “Indymedia”. “Of dit besluit als pure provocatie of uit strafrechtelijke onwetendheid over de plaatselijke lokale feiten in Leipzig is genomen, is niet bekend”. Te vrezen zou zijn “dat de varkens de EU-top als aanleiding zullen nemen om van tevoren met de linkse structuren in Connewitz “af te rekenen”, zodat de straten tijdens de top helemaal schoon zijn”, aldus het links-extremistische vermoeden.

Nieuwe politiewet in Sachsen

Na jarenlange terreur vanuit de linkse tot links-extreme scene had het onder CDU-minister Sebastian Gemkow ressorterende ministerie van Justitie na de overval op een vrouwelijke projectontwikkelaar in de onroerend goed branche uit Leipzig, waarvoor de links-extreme “wijkmilitie” de verantwoordelijkheid had opgeëist, aan het eind van dit jaar een speciale commissie in het leven geroepen. “We staan het niet toe dat een links-extremistische scene de rechtsstaat en zijn burgers terroriseert!”, vermeldt de CDU-functionaris de tentoongespreide activiteit.

Vanaf komend jaar treedt in Sachsen – met de stemmen van de CDU en de SPD – bovendien een nieuwe politiewet in werking, die meer bevoegdheden geeft aan de politieagenten. De linkse tot links-extremistische scene, evenals de daarbij horende politieke vertegenwoordiging – lees Die Linke en de Groenen uit Sachsen – gaan hiertegen tekeer. De rood-groene kameraden hebben al een klacht ingediend bij het federaal constitutioneel gerechtshof tegen de wet. De AfD stemde blanco tijdens de stemming, omdat de fractie in het wetsontwerp o.a. de bevoegdheid tot doorzoeking van versleutelde inhouden bij bijvoorbeeld messenger diensten mist.

De wet voorziet erin dat de politie in het vervolg in individuele gevallen na toestemming van een rechter sms´jes kan lezen, telefoongesprekken kan afluisteren en verkeers- en gebruiksdata bij de aanbieder en bij online-platforms zoals Facebook of Amazon kan opvragen. Tijdens hun acties mogen de agenten camera´s – zogenaamde bodycams – op hun lichaam dragen. Die moet hen voor overvallen beschermen.

Personen kunnen met een elektronische enkelband uitgerust worden, wanneer ze ervan verdacht worden een terroristisch delict te plegen. De wet voorziet bovendien in de geautomatiseerde registratie van nummerborden van auto´s met vaste apparaten evenals de mogelijkheid om in beperkte omvang een datavergelijking via gezichtsherkenning uit te voeren.

De camera´s dienen in het grensgebied  in een corridor van 30 kilometer en op zwaartepunten betreffende criminaliteit ingezet te worden. Die Linke en de Groenen hebben bij het federaal constitutioneel gerechtshof een klacht ingediend tegen de wet. Het vonnis is nog niet geveld.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", anarchisme, Barbarisme, Communisme, Duitsland, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Elders parkeren: politie van Leipzig waarschuwt voor links-extremistische brandstichters

 1. bezigebij63 zegt:

  Israel past uitstekende tactieken toe. Als een Arabier een aanslag pleegt op niet-Arabieren of goederen van deze personen, en deze wordt gesnaaid, wordt hij of gedood of berecht en zijn huis wordt gesloopt. Dat laatste zou mooi kunnen opgaan voor die smerige stinkende linkse ratten in Leipzig.

  Geliked door 3 people

 2. Rensk. zegt:

  Is idd wel de manier om met die zandapen om te gaan. Verstaan alleen de taal van geweld.
  Bij die figuren heb je geen andere keus. Snappen nog steeds heel veel mensen niet.

  Geliked door 2 people

 3. vangie1206j zegt:

  Fijn hé dat linkse schorem.
  Ik höp dat binnenkort de normale mens zal zeggen regering overheid Ik heb vanaf nu schijt aan jullie wetten en verboden ik ga mij bewapenen tegen dat linkse schorem en die haatdragende moslims.
  Jullie overheid doet niets om ons te beschermen nee jullie halen die monsters binnen en op onze kosten.
  Ratten zijn jullie nog erger dan de moslims en links schoren te samen.

  Geliked door 3 people

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het in brand steken van auto’s begint epidemische vormen aan te nemen, in de regio Den Haag werden in de nacht van zaterdag op zondag drie auto’s in brand gestoken (en gingen geheel verloren) en van zondag op maandag maar liefst zes !!
  Nee het is niet wijkgebonden het gebeurd gewoon in de hele regio verspreid.

  Like

 5. henk verhoef zegt:

  ik veranderde de woorden duitsland en wat namen en zie blauwdruk voor de dagelijkse realiteit in nederland

  jeugd steekt alles en iedereen overhoop en de 30-40 jarige zijn al niet veel beter en de resat vult zijn zakken

  En dan kijk ik naar de peilingen en de rest van nedelrand — ach er zitten nog wat kinderpardon kinderen en die zielige HALT kindertjes van kansarme gezinnen– halalsema zal ook kans arm zijn want haar zoon en pistool — en allemaal gelijke kansen– dus zij een dure rechtstaatbeschermer als advocaat ter bescherming –
  Hopeloos– je kan in deze tijd heel goed zien tot wat nederland verworden is
  slopers en primitieve hersenloze eigen nest bevuilers in navolging van ” lentes “in midden oosten
  Zou haast zeggen-p- feitelijk goed dat de economie al in elkaar gezakt is( alleen weet men dat nog niet) want ja– de opgebouwde pensioenen en rechten — zijn wel met een kwart- 25 pct- verdampt
  en de zorg gaat wat meer kosten — dus niet a;lleen organen roof– straks ook– voor uw als aower volgens de GL ideologie- geen recht meer op zorg – te oud en te duur
  Gelukkig koos u er wel zelf voor

  Like

 6. Stef zegt:

  Soms zie je na het lezen van een reactie plotseling de diepere waarheid in.
  Het heeft me steeds verbaasd waarom links zo met islam heult. Het zijn tenslotte twee tegenpolen.
  Dat linkse mensen immer jaloers zijn op de meer hardwerkende en welvarender medeburgers wisten we al en dat moslims een jaloers volkje zijn weten we ook.
  Maar wat de grote drijfveer van links is moet welhaast hetvolgende zijn:
  Links wil de situatie veranderen door de welvaart te vernietigen en op gelijk niveau te kunnen komen met degene die zijn geld met hard en goed werken heeft verdiend.
  Omdat links niet gewoon is om zijn handen vuil te maken laat hij dat doen door de moslims.
  Dat dit later ook in het nadeel van links uitvalt beseft hij nog niet. Wie dan leeft dan zorgt.

  Geliked door 1 persoon

 7. Pingback: De boeren zijn vastberaden en gaan in 2020 gelukkig door met hun acties tegen dit anti-Nederlandse politieke kartel | E.J. Bron

  • vangie1206j zegt:

   Waar gaat dit heen in Europa.en waarom laten die laffe honden zoals Merkel Macron en Rutte dit allemaal gebeuren.
   Neem alles wat je hebt en kan gebruiken als wapen en vecht terug de beuk er in genoeg is genoeg.

   Like

 8. Pingback: Het nieuwe jaar in Leipzig begint met geweld: politieagenten massaal met stenen, flessen en vuurwerk bekogeld | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s