Mediale hersenspoeling succesvol: Duitsers zijn banger voor klimaatverandering dan voor terreur

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

De meningsterreur van een linkse, radicale minderheid verwoest nog steeds de sowieso al diep gespleten samenleving. En het kinderlied-schandaal van de WDR heeft nogmaals duidelijk aangetoond: hoe eerder de indoctrinatie begint, hoe meer succes ze heeft:

journalistenwatch

De Duitsers zijn er in werkelijkheid volgens een peiling van het opinieonderzoeksinstituut Insa voor de “Bild-Zeitung” heel erg bang voor dat de klimaatverandering (42%) de stabiliteit en de veiligheid van de wereld bedreigt. Daarna volgen de angst voor islamitisch terrorisme (38%) en wereldwijde migratiebewegingen (33%). Ook de verbreiding van rechtsgerichte regeringen in de wereld (25%), de situatie in de VS (20%) en het handelsconflict tussen de grootmachten (20%) baren de Duitsers zorgen.

Volgens de peiling heeft de Amerikaanse president Donald Trump (80%) de grootste negatieve invloed op de stabiliteit en de veiligheid van de wereld, gevolgd door de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan (75%) en de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un (73%). Overwegend negatieve invloed worden bovendien de Russische president Vladimir Poetin (63%), de Britse premier Boris Johnson (56%) en de Syrische machthebber Bashar al-Assad (54%) toegedicht. Alleen de Franse president Emmanuel Macron (52% positief/25% negatief) en de Duitse bondskanselier Angela Merkel (50% positief/36% negatief) hebben volgens de geënquêteerden positieve invloed op de stabiliteit en veiligheid van de wereld.

Door Insa werden in opdracht van de “Bild-Zeitung” van 20 tot 23 december 2019 1014 mensen geënquêteerd.

Als deze peiling representatief mocht zijn, dan is dat een catastrofe, omdat ze bewijst hoe gemakkelijk burgers te misleiden en de verkeerde kant op te sturen zijn.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Mediale hersenspoeling succesvol: Duitsers zijn banger voor klimaatverandering dan voor terreur

 1. Steven zegt:

  Zo te lezen is het westen bijna niet eens meer te redden. DOM VOLK! (maar dat weet ik al jaren)

  Like

 2. droevige mof zegt:

  INSA en Bild Zeitung. En dat moet ik geloven? Opiniemakers en niets anders.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   “Bild sprach zuerst mit dem Toten” een uitspraak die ik al weet niet hoeveel jaren geleden gehoord heb. Zegt alles, lijkt mij. Maar het lezersvolk van Bild blijft onverminderd groot, dus………!!!

   Like

 3. Rensk. zegt:

  Dat is ook waarom het in de geschiedenis steeds weer fout loopt. Elite weet dat en je ziet al dat ze het onderwijs op een zeer laag pitje hebben gezet. Plus dat kinderen geen gezond verstand meer mee krijgen van veel linkse leraren. Ook hoe minder mensen weten hoe beter te manipuleren.
  Ik vraag me af wanneer de bom gaat barsten. Geen idee. Kan snel zijn, maar kan ook nog tientallen jaren voortsudderen. Maar dat ie gaat barsten is voor mij zo klaar als een klont.
  De utopiegedachte dat het na de tweede wereldoorlog enkel peace en vree zou zijn is de meest naieve gedachte die iemand kan hebben. Wie vrede wil moet bedacht zijn op oorlog. Dat had die Geert Mak in zn gedachten moeten houden. (trouwens ook achter hem liep een heel stel schapen aan)

  Like

 4. waren deze onderzoekers echt onafhankelijk?

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Volgens het AD is dat hier in Nederland niet anders.
  Maar hoe representatief zijn zulke ‘peilingen’ als er zoals in Duitsland slechts 1014 mensen zijn ondervraagd ? Hoe is de groep ondervraagden samengesteld ?
  Ik bedoel als het op het partijcongres van een of andere groene en/of linkse partij was dan is de uitkomst minder waard dan het papier waarop het gedrukt staat.

  Geliked door 2 people

 6. Lucky zegt:

  Maar ondertussen de vuile EU-parlementariërs ….
  https://tpook.nl/2019/12/30/eu-parlementariers-nemen-massaal-elke-maand-vliegtuig-naar-straatsburg-en-terug-hun-autos-rijden-leeg-maar-zinloos-heen-en-weer/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  EU-parlementariërs nemen massaal elke maand vliegtuig naar Straatsburg en terug, hun auto’s rijden leeg maar zinloos heen en weer.

  “Een groot deel van de zowat 120 wagens die voor de maandelijkse plenaire zitting van het Europees Parlement van Brussel naar Straatsburg worden gereden, legt dat traject zonder inzittende af. Dat heeft een woordvoerster van het parlement bevestigd aan het Duitse nieuwsagentschap dpa. De absurde situatie doet opnieuw vragen rijzen over de kost van de maandelijkse verhuis van Brussel naar Straatsburg en terug.

  De leden van het Europees Parlement verhuizen elke maand van Brussel naar Straatsburg voor de plenaire vergaderingen van hun assemblee. Ook de chauffeurdienst van het parlement maakt dan die verplaatsing van 450 kilometer. De ongeveer 120 wagens worden naar Straatsburg gereden, zodat de verkozenen ginder van de luchthaven of het station naar het parlement gebracht kunnen worden.

  Like

 7. Harry zegt:

  Hier zie je toch glashelder , dat de volgzame rotmentaliteit van de moffen , tot niks dan ellende leidt .
  Zie wat hier de boeren deden ,
  De politie kon er niks mee , het O.M. Wist er geen raad mee : ZO MOET HET DUS !
  Niet die verdomde mofse slaafsheid , gewoon een stel normale kerels die die politiek-correcte mongolen beu zijn en gewoon doen wat ze moeten doen !
  De politie en het hele O.M. hadden NIKS in de melk te brokkelen .
  Wanneer gaan we met honderdduizend burgers de straat op ?
  We kunnen gemakkelijk winnen , maar dan moet je daar wél iets voor doen !
  Niet met een krat bier naast de bank op je kont blijven zitten !
  Als het zo doorgaat worden we slachtoffer van onze eigen luiheid en gemakzucht !

  STA OP , ZOMBIES !
  ZEG DE LAFHEID DE WACHT AAN !

  Geliked door 1 persoon

 8. kampersrene zegt:

  zolang er geen palmbomen groeien op de noord en zuidpool …..is er niets aan de hand !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s