Wat eens een complottheorie was, is nu de harde realiteit!

Screenshot_1

(Door: “Elise Nijmegen”)

Vele feiten die onrust in de maatschappij veroorzaken of een gevaar opleveren voor de inwoners van Nederland worden door het politieke kartel vermeden, genegeerd of ontkend. Zo is het ook met de gevaren van 5G. De straling van 5G is schadelijk voor mensen, flora en fauna, zo zeggen vele onderzoekers, wetenschappers en andere deskundigen…

In onderstaand artikel, dat veel informatie heeft over 5G, een informatiemap Gezondheid voor gemeentes en de gevolgen van de straling bevat, staat ook een consultatie die u kunt invullen tot 15 januari 2020 om te laten weten wat u vindt van 5G.

Ook vindt u daar eerdere bezwaren van een twintigtal gemeenten tegen het wetsvoorstel telecomcode, waarin gemeenten verplicht worden (hoezo dictatuur) om mee te werken aan de uitrol van 5G. Persoonlijk vind ik het onverantwoord, die uitrol van 5G, maar dat vind ik ook van de open grenzen en de islam. Allemaal zaken die een reëel gevaar opleveren voor alle inwoners van Nederland.
https://jdreport.com

De ouderen in Nederland hebben het niet allemaal even makkelijk en er zijn er veel die financieel niet of nauwelijks rond kunnen komen, in eenzaamheid vervallen en depressief worden. De AOW, zo schijnt, is al jaren niet geïndexeerd, wat betekent dat ondanks de stijgingen van alle vaste lasten en boodschappen de AOW niet is mee gestegen. Maar het wordt nog erger voor de AOW’ers, laat onderstaand artikel weten. Dit afbraakkabinet onder leiding van Rutte is nog destructiever dan de vorige kabinetten. De AOW zal naar het bijstandsniveau gaan.

Koolmees heeft het rapport “De doorlichting van artikel 8 begroting Oudedagsvoorziening” op 20 december naar de Tweede Kamer gestuurd. Daarin neemt hij een aanloopje naar de verdere afbraak van de pensioenen van miljoenen gepensioneerden. Per 2022 gaat de bijl in de pensioenen, want, zo zegt Koolmees; met minder middelen (geld) kunnen de AOW’ers ook toekomen. Vanaf 2022 afbouw van de AOW naar bijstandsniveau, een besparing van 8 miljard per jaar, die mensen met een klein of aanvullend pensioen tot de bedelstaf zal veroordelen. Meer armoede dankzij de verpauperingspolitiek van de Rutte-kabinetten.
www.dlmplus.nl

Waar het allemaal vandaan komt? De waanzin van het politieke beleid dat elke inwoner van Nederland schaadt? Het komt van de Verenigde Naties, waar vele landen bij zijn aangesloten en die een beleid hebben bedacht voor de gehele wereldbevolking. Voor alle landen die lid zijn van de Verenigde Naties. Een lidmaatschap, dat zien we ook aan de dictatoriale EU, komt nu eenmaal met verplichtingen. Verplichtingen, die mijns inziens niet goed zijn voor Nederland en de Nederlanders en die een bedreiging zijn voor onze vrijheid, onze privacy en onze westerse normen en waarden.

Het beleid wordt bepaald door Agenda 21. Een plan dat uiteindelijk de VN de totale controle over de gereduceerde wereldbevolking wil laten hebben. De Nieuwe Wereldorde, die zorgt dat mensen/ volkeren verplaatst worden, dat iedereen verplichte vaccinaties krijgt, die alle landen heeft bevolen 5G uit te rollen enz.

Agenda 21 wil met positieve propaganda, zoals een einde aan armoede maken, het klimaat redden en de levens van alle mensen verbeteren, iedereen mee laten werken aan deze agenda maar er zit een agenda achter deze agenda. Ze is een allesomvattend actieplan dat globaal, nationaal en lokaal door organisaties van de VN, de overheden en de belangrijkste organisaties op elk gebied waarbij mensen het milieu beïnvloeden, moet worden nageleefd. 179 overheden hebben het plan goedgekeurd…

VN-Agenda 21 voor Duurzame Ontwikkeling is het wereldwijd te implementeren actieplan voor het inventariseren en beheersen van al het land, al het water, alle mineralen, alle planten, alle dieren, alle bouw, alle productiemiddelen, alle energie, alle educatie, alle informatie en alle mensen in de wereld. Alles zal gereguleerd zijn en onderworpen aan strenge regels.

President Trump, zo laat het artikel weten, is uit het Klimaatakkoord van Parijs gestapt, omdat in de kleine lettertjes van het klimaatakkoord (onderdeel van Agenda 21) staat dat de VN alle grondstoffen in handen zou krijgen.

Wat staat ons te wachten als we niet met zijn allen in actie komen?  Wat zijn die plannen precies?

Een verlaging van de levensstandaard, gecontroleerde landbouw, genetisch gemanipuleerd voedsel, verplichte vaccinaties, toenemend gebruik van medicatie, eenzijdige educatie, afbreken familiaire waarden, ontmoediging voortplanting, seksueel verwarren van jonge kinderen, verkoop van schoon water, verbod op opvangen regenwater, vervuilende accu’s zijn schone energievormen, afhankelijkheid creëren door schulden, verdwijnen van kleine boeren en midden- en kleinbedrijf door steeds strengere regelgeving, verdwijnen van de nationale cultuur, mensen dwingen tot het verlaten van het platteland, slimme steden creëren met totale controle, (ondemocratische) commissies bepalen wat wel en niet geconsumeerd mag worden, strengere quota op water, energietransport.
www.ellaster.nl

Wat ooit afgedaan werd, en door sommige mensen nog steeds afgedaan wordt, als een complottheorie is de harde realiteit. Het is geen theorie, maar wel degelijk een corrupt politiek communistisch complot tegen de vrijheid van de mens. Tegen zelfredzaamheid. Tegen normaliteit!

Wat wilt u voor de toekomst? Een Nederland zonder boeren? Zonder vrijheid? Zonder westerse normen en waarden? Met grote ‘slimme” megasteden? Google of Duck Duck, met VPN, Agenda 21? Verbind de dwaze maatregelen in elk land dat meedoet met deze Agenda en u zult zien dat het Nederlandse kabinet, de Nederlandse regering, er alles aan doet om de verplichtingen die meekomen met de lidmaatschappen van de EU en de VN te vervullen. En daarover zwijgt.

Hopelijk staan we met z´n allen op voor het behoud van onze vrijheid, het behoud van onze boeren en bouwers, onze westerse normen en waarden, de gelijke rechten van vrouwen, de Nederlandse identiteit en cultuur en zorgen we er samen voor dat onze (klein)kinderen kunnen opgroeien in een vrij, veilig en democratisch Nederland!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wat eens een complottheorie was, is nu de harde realiteit!

 1. koddebeier zegt:

  DE EU en VN zijn dictaturen die we zo snel mogelijk moeten verlaten !

  Like

  • IkBenHet zegt:

   Yep. Bla, bla, bla. Dit wordt nu al jaren en jáááren geroepen en per saldo veranderd er geen bal! Niks, nada, niente helemaal noppes! Een glas…Een plas…enne álles blíjft zoals het was! Alle democratische en vredelievende stations zijn reeds lang geleden gepasseerd! Het enig dat resteerd is een burgeroorlog met guillotines op het Binnenhof. En laat het, aan handen en voeten gebonden, stemvee dáár nou nét even geen zin in hebben 🥴

   Geliked door 1 persoon

 2. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/12/kabinet-rekte-bewust-gaswinning-groningen-en-perste-iedere-euro-eruit/

  Kabinet rekte bewust gaswinning Groningen en perste iedere euro eruit!

  De Groningse commissaris van de koning is kraakhelder over de handelswijze van het kabinet inzake de gaswinning: ‘kabinet rekte bewust gaswinning met serie onderzoeken.’ Door zo lang mogelijk tijd te rekken kon er nog snel veel gas, en dus geld, uit worden geperst.

  Het kabinet heeft in 2013 de gaswinning flink opgekrikt en zo lang mogelijk door laten gaan, ondanks waarschuwingen van het Staatstoezicht op de Mijnen (SodM). En die waarschuwingen gingen vrij specifiek over de toenemende risico’s op de veiligheid van de burgers in Groningen. Met andere woorden: het kabinet had maling aan de Groningers en geld was belangrijker

  Like

 3. Perception zegt:

  Is er een lijst met landen die deze agenda 21 hebben ondertekend.
  Als je wilt vluchten moet je toch wel weten naar welk land je in ieder geval niet moet gaan.

  Like

 4. Jade zegt:

  Agenda 21, nu Agenda 2030, is naar mijn mening
  niets anders dan het plan om de wereldbevolking
  te reduceren naar 500 miljoen slaven.
  Echter steeds meer landen komen in opstand.
  (Rusland, Hongarije, Polen)
  Tijd om Nederland bij dit rijtje te voegen…

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   De wereldbevolking werd in 2017 geschat op 7,6 miljard, u denkt dus dat er een genocide gepland wordt op 7.000.000.000 mensen ?
   Het restant zou dan ook nog eens slaaf worden.
   Slaaf van wie ?
   Nee ik ga de meest gebruikte theorie niet benoemen maar de meesten weten wel dat er op basis van die theorie miljoenen mensen zijn vergast.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Tijl Uylenspiegel 30 december 2019 om 14:39

    Slaaf van wie ?

    Van de ‘elite’ die de aarde voor zichzelf wil.
    Dat is toch zo helder als kristal?
    Men kan nu toch ook al zien hoe de ‘elite’ zwelgt in weelde en schijt heeft aan de hardwerkende belastingbetaler?
    We worden nu al langzaam vermoord door de kleptomane praktijken van degenen die over ons heersen.

    Geliked door 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Reuze irritant dat mensen AOW en pensioen steeds door elkaar gooien, de AOW is als het ware de oudedagsvoorziening vanuit de overheid.
  Daarbij kon in het begin Vadertje Drees natuurlijk niks anders dan er een omslagstelsel van te maken (de werkenden betalen voor de AOW gerechtigden).
  De eerste mensen die dus AOW kregen hadden nooit bijgedragen, nu na al die jaren hebben mensen onvoorstelbaar veel bijgedragen (kijk maar eens op een loonstrook na hoeveel die bijdrage is !)
  Het was echter niet zijn bedoeling om dat tot in lengte van jaren zo te laten.
  Door opeenvolgende regeringen zijn er echter nooit stappen ondernomen om dat te veranderen, logisch natuurlijk want dat zou een soort spaarpotje worden en als er een ding is dat de overheid niet kan dan is dat omgaan met spaargeld, alles is erop gericht alle inkomsten direct uit te geven.

  Pensioen is echter heel wat anders, dat geld is opgebracht door werknemers en werkgevers als aanvulling op de AOW.
  Opeenvolgende regeringen hebben daar altijd met begerige ogen naar gekeken en Lubbers is het zelfs gelukt om het ABP voor miljarden op te lichten, de overheid betaalde gewoon jaren achtereen de werkgeversbijdrage niet. (Stel je maar eens voor dat een commercieel bedrijf iets dergelijks zou doen, die worden binnen een jaar failliet verklaard !!)
  In tegenstelling tot wat hier beweerd wordt is dat de AOW niet stijgt, is dat wel degelijk zo, het is weliswaar minimaal maar twee maal per jaar komt er een kleine correctie voor de inflatie.

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/12/30/the-independent-socialism-declining-in-europe-as-populism-support-grows/

  The Independent: ‘Socialism Declining in Europe as Populism Support Grows’
  The Independent: ‘Socialisme neemt af in Europa naarmate populisme groeit’

  The Independent, a news website that was once a printed newspaper before falling on hard times earlier this decade catalogues a decade of calamity for the left in Europe in Socialism Declining in Europe as Populism Support Grows.

  In the end-of-decade roundup, the fortunes of traditional left-wing parties across the continent, taking in Labour’s historic defeat in the United Kingdom, the rock-bottom popularity of the Social Democrats in Germany, and the flatlining Emmanuel Macron in France.

  Nl:
  The Independent, een nieuwswebsite die ooit een gedrukte krant was voordat het eerder dit decennium hard aansloeg, catalogiseert een decennium van rampspoed voor links in Europa in socialisme daalt in Europa naarmate populisme groeit.

  Aan het einde van het decennium, het fortuin van traditionele linkse partijen op het continent, met Labour’s historische nederlaag in het Verenigd Koninkrijk, de enorme populariteit van de sociaal-democraten in Duitsland en de flatlining Emmanuel Macron in Frankrijk .

  Like

 7. Steven zegt:

  Pfff.. Nederlanders worden pas wakker als ze ten grave gedragen worden…
  Vroeger dacht ik altijd dat Nederlanders een slim volk waren… maar zo’n dom en naief volk als hier heb ik nog nooit meegemaakt. Ze laten zich gewoon met leugens naar de slachtbank brengen. En als je dan zegt dat ze in de zeik worden genomen en het allemaal een plan is om de boel naar de kloten te helpen..worden ze nog boos ook en denken ze dat je staat te liegen!

  Geliked door 1 persoon

 8. henk verhoef zegt:

  wat willen we nu
  In nederland zonder de g5 en weet ik veel hebben we wel een 1,1 miljoen ZWAK begaafden
  en een zelfde aantal geestel;ijk gestorden
  SAllemaal volg3ens cnbs en andere bedriegers
  Maar als ik naar de peilingen kijk en het geraaskal hoor– bev hoe rijk we zijn en we er op vooruitgaan–aanvullenmde pensioenen al 22 pct gekort( niet indexereingen) en we nu juichen dat verpleegster er 8 pct bij krijgen en niemand weet waar DaT vandaan moet komen
  ja dan kan die G5 het toch niet gekker maken of het zouden die 900 ( plus nareizende) verijkers moetren zijn die iedere maand de huizen van uw kinderen kpmen opeisen
  Gaaf land toch– laten we nog wat rotjes naar de politie gooien want die mogen je toch niet doodslaan–dat is voorbehpouden aan de jeugd met een mes en xtc op zak

  Wat de 20tiger jaren gaan brengen– nou simpel- we zijn al knap gek en dat zal alleen maar erger worden ==== maar we zaaiden en dus nu oogsten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s