2020 – Verbodszone Duitsland

Screenshot_37

(Vertaling: E.J. Bron)

Het begon niet eens onschuldig. Maar nog te weinig mensen zien in dat na de eerste brokken steen een lawine zal volgen.

journalistenwatch

Wij eisen een dieselverbod, hogere brandstofprijzen, het einde van de benzineauto, de SUV´s uit onze steden. Klimaatconferentie. Nu eist iedereen. O wee wanneer niet iedereen eist, niet iedereen meedoet. Wie niet meedoet, is een klimaatzondaar. Een klimaatzwijn.

Geen tolerantie voor zwijnen. Oude blanke mannen zijn toxisch. De ouden moeten weg, die storen alleen maar. Nazi-zwijnen. Verboden zijn niet voldoende. Knalvuurwerk verboden. Discounters verbieden.

Wij eisen door de staat gecontroleerde uitgifte van eten. Vlees alleen nog maar met ambtelijke goedkeuring. Crèches en basisscholen alleen nog halal of veganistisch. Veganisme voor iedereen. Klimaatzwijnen in kampen. Wie goedkoop discountervlees vreet, is een zwijn.

Omazwijn en opazwijn, how dare you?!

Voer de ouden aan de varkens. AfD verbieden. Rijverboden uitbreiden. 30 kilometer op alle autosnelwegen. We moeten een fietsland worden, ook hoog ion het Zwarte Woud en in het Beierse Woud. Klimaatzwijn vrije zones. Ouden in het kamp. In het dodenkamp.

Uitschakeling van alle krachtcentrales. Het Zwarte Woud volledig kappen en windmolens plaatsen. Spreekverbod voor afgevaardigden van de AfD in de Duitse Bondsdag. Verbod op alle islamkritiek. Doodstraf voor racisten en homofoben.

Nationalisatie van de auto-industrie na diens uitschakeling. Verbod op contant geld. Klimaatzwijnen aan de schandpaal. Openbare schandpalen voor klimaatzwijnen en homofobe racisten. Geen optredens meer van AfD-politici op de Duitse televisie. Inbeslagneming van alle AfD-rekeningen en een politiek arbeidsverbod voor alle AfD-leden.

Shariaverbod verbieden! Steniging van overspelige vrouwen in eerste Duitse voetgangerszones meegemaakt. Pensioenen van klimaatzwijnen zwaarder belasten.

Verbod op carnaval. Verbod op knalvuurwerk. Hetero´s verbieden. Alleen nog regenboogfamilies toegestaan, de speciale rechten voor moslims vallen hierbuiten.

Verbod op alle garages. Stemverbod voor klimaat- en andere zwijnen. Verbod op rockmuziek. Kunstenaars moeten zich laten controleren op de door de staat toegestane inhouden.

Opvoedingsverbod voor natuurlijke ouders. Kinderen vanaf hun geboorte in het vervolg onder staatstoezicht. Verbod op heterohuwelijken. Carrièrevrouwen toegestaan, moeders verboden. Verbod op alternatieve media. Arrestatie en opsluiting van alle populistenzwijnen.

Kritiek op Merkel geldt nu als majesteitsschennis. Openbare executie van ontkenners van de klimaatverandering. Verbodsconferentie van alle ecologisch en politiek correcten in Berlijn: Zijn we nog iets vergeten? Wat willen we nog meer verbieden, iets vergeten…?

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, betutteling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op 2020 – Verbodszone Duitsland

 1. Verbod op vrij ademhalen. Ademhalen is CO2. Allen verplicht op yoga gecontroleerd klimaat neutraal ademhalen cursus met groen certificaat.

  Geliked door 1 persoon

 2. Azbest zegt:

  Het is wachten op een duitse Trump

  Geliked door 1 persoon

  • Louis Portugal zegt:

   Ik denk dat dat in Duitsland, overigens net als in Nederland, al niet meer mogelijk is.
   Ik vrees dat het aleen op te lossen is met een GROTE KNAL.
   Revolutie dus.

   Like

 3. droevige mof zegt:

  Massa-immigratie ontbreekt op de grappige lijst.
  Maar dit is de olifant in de kamer. De meeste migranten komen uit premoderne maar niet uit decadente culturen. Zelfs nu kunnen LGBT-ideologie en pro-islamisme niet met elkaar worden verzoend. De LGBTers zullen verliezen, dat doen ze al. Openlijk homoseksuele paren worden in islamitische getto’s in elkaar geslagen, om nog maar te zwijgen van een drag queen.
  En elektrische auto’s? Ze worden alleen gekocht als het goedkoper is, niet eerder.
  Houden ze van dieren? Ze blijven hun keel doorsnijden omdat het in een oud boek staat.
  Vrouwenquota? Alleen als het hun eigen belangen dient. Vrouwen zijn principieel ondergeschikt aan mannen.
  Ik kan je nog meer voorbeelden geven. De olifant is in de kamer en vertrapt alles wat hij niet leuk vindt. Of zoals we sinds 1789 weten: De revolutie vreet haar kinderen op.

  Geliked door 4 people

 4. Jan zegt:

  Ik hoor de EU, de Groene Khmer en de Rode Taliban

  Geliked door 4 people

 5. henk verhoef zegt:

  iedereen weet hoe het zou moeten
  We beginnen met alles wat het doet af te breken en vervolgens gaan we bekvechten hoe het weer opgebouwd zou moeten worden naar de wensen van alle beesten– pardon mensen -en verzanden vervolgens in een drijfzand moeras van zwamneuzen en moordenaarsdictators en dictatormoordenaars/oplichters
  En wat gingen we er op vooruit– poeppillen hiv/aids/soa xtc en anti depri
  in de top tien

  Geliked door 3 people

 6. Blaffertje zegt:

  Het motto is “weg met ons”.
  Wij moeten ausradiert worden want wij deugen niet volgens de linkse orde.

  Geliked door 2 people

 7. Lucky zegt:

  https://www.anonymousnews.ru/2019/12/30/silvester-koeln-schutzzonen-schutz-vor-schutzsuchenden/

  Silvester in Köln: Frauen sollen in Schutzzonen Schutz vor „Schutzsuchenden“ suchen
  Oudejaarsavond in Keulen: vrouwen moeten bescherming zoeken tegen “degenen die bescherming zoeken” in beschermingszones

  Um einen drohenden Asyl-Gang-Bang in Köln zu vermeiden, werden auch dieses Jahr wieder Schutzzonen eingerichtet. Dort können deutsche Frauen dann Schutz vor „Schutzsuchenden“ suchen. Ganz wichtiges Kriterium zur Vermeidung von Vergewaltigungen: Feuerwerksverbote.

  Om een ​​dreigende asie-gang-bang in Keulen te voorkomen, worden dit jaar weer beschermingszones ingesteld. Duitse vrouwen kunnen daar dan bescherming zoeken tegen ‘beschermingszoekers’. Zeer belangrijk criterium om verkrachting te voorkomen: vuurwerkverboden.

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://www.anonymousnews.ru/2019/12/30/tuerkische-frauen-hundertfach-ermordet/

  Im Namen Allahs: Türkische Frauen hundertfach ermordet – Entwicklung erreicht auch Deutschland
  In naam van Allah: Turkse vrouwen honderd keer vaker vermoord – ontwikkeling bereikt ook Duitsland

  Die Zahlen sind erschreckend: Allein zwischen August 2017 und November 2018 wurden 652 türkische Frauen teilweise äußerst brutal getötet. Im laufenden Jahr zählt die Statistik schon 430 Opfer. Zum Vergleich: In Deutschland mit etwa gleich großer Einwohnerzahl wurden 2018 »nur« 333 Frauen Opfer von Mord oder Totschlag. Doch durch die Massenmigration wird sich das bald ändern.

  De cijfers zijn angstaanjagend: alleen al tussen augustus 2017 en november 2018 werden 652 Turkse vrouwen gedood, sommigen van hen extreem wreed. In het lopende jaar tellen de statistieken al 430 slachtoffers. Ter vergelijking: in Duitsland met ongeveer dezelfde bevolking waren in 2018 “slechts” 333 vrouwen het slachtoffer van moord of moord. Maar massamigratie zal daar snel verandering in brengen.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Wanneer wordt de blik eens gericht op Afrikaanse landen, waar overbevolking is en waardoor mensen geen ‘normaal’ bestaan kunnen opbouwen?
  En omdát er veel teveel Afrikaners bestaan zouden wij ze allemaal maar in Europa op moeten vangen omdat wij hen dat verschuldigd zijn…??
  De aarde raakt uitgeput als mensen zich als dieren voortplanten, zonder verantwoordelijkheid te nemen voor anderen op deze wereld.
  Wanneer komt ‘de heer’ Timmermans met plannen om deze enorme problemen eens aan te pakken?

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   Cathja 1 januari 2020 om 11:03

   De aarde raakt uitgeput als mensen zich als dieren voortplanten

   Dieren houden elkaars aantallen tenminste nog in evenwicht.
   De zwakkere exemplaren worden opgevreten. Wreed, maar noodzakelijk.

   De linkse ‘deugers’ willen elke Afrikaan in leven houden, en aangezien men daar uitbundig fokt, resulteert dit in een verschrikkelijke ramp.

   Geliked door 2 people

  • jetse47 zegt:

   @ Cathja, timmerfrans lost niet op hij is zelf HET probleem!

   Geliked door 1 persoon

 10. R. van Hagen zegt:

  Ik mist de kritiek op het vreetzwijn in de eu,met z`n kale maatje

  Geliked door 3 people

 11. boorzalf zegt:

  Ja,verbod op het houden van honden 🐕.

  Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Wat een tamme bedoening. Slappe voorstellen. Halve maatregelen.
  Hoogtijd dat er een effectieve dictator opstaat die er de bezem doorhaalt.
  Overbevolking drastisch aanpakken. Niet meer dan 10 inwoners per vierkante kilometer toestaan.
  Meerdere afvoeren naar Afrika.

  Geliked door 2 people

 13. Rassier de groot zegt:

  Zwaar gestoord.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s