AfD-interpellatie brengt aan het licht: de integratie van “vluchtelingen” kost Hamburg sinds 2015 ongeveer een bedrag van € 5,35 miljard

Screenshot_30

Het raadhuis van Hamburg.

(Vertaling: E.J. Bron)

Immigratie en de integratie van “vluchtelingen” zijn een bodemloze put. Dat is niets nieuws. Voor de Hanzestad Hamburg bracht nu een grote interpellatie van de AfD-fractie in de gemeenteraad van Hamburg de schokkende waarheid aan het licht. Want: in de periode van 2015 tot eind 2019 heeft Hamburg zegge en schrijve € 5,35 miljard aan de onderbrenging, verzorging en integratie van migranten besteed, staat er in het antwoord van de Senaat.

Duits - Zuerst

Het hoogste jaarbedrag werd in het jaar 2016 met € 1,47 miljard besteed. Ook in 2017 en 2018 bedroegen de kosten duidelijk meer dan een miljard euro. De gepubliceerde bedragen zijn zelfs exclusief verdere kosten voor personeel en investeringen. Vanaf 2020 zijn er eveneens al uitgaven van ongeveer een half miljard euro jaarlijks voor dergelijke kosten begroot.

De voorzitter van de fractie van de AfD in de gemeenteraad van Hamburg, Alexander Wolf, verklaarde daarover: “Onze grote interpellatie over de fiscale lasten van de immigratie bewijst de kostenwaanzin van de vluchtelingenpolitiek. De historisch hoge vluchtelingenimmigratie sinds 2015 heeft historische kosten voor de burgers van Hamburg veroorzaakt. Binnen vijf jaar werd er in totaal meer dan € 5 miljard besteed.” Dit bedrag zou overeenkomen met het bnp van veel Afrikaanse landen – of jaarlijks meer kosten dan de Elbfilharmonie de Hamburgers in totaal zou kosten. De Senaat zou zich de beschuldiging moeten laten welgevallen met zulke “astronomische sommen” de burgers van Hamburg te belasten, zonder dat hen ooit gevraagd werd of zij dit überhaupt willen. Dat zou “een bodemloze put” zijn.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op AfD-interpellatie brengt aan het licht: de integratie van “vluchtelingen” kost Hamburg sinds 2015 ongeveer een bedrag van € 5,35 miljard

 1. koddebeier zegt:

  € 5,35 miljard = parelen voor de zwijnen !

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  In Nederland zal het, naar verhouding, niet veel anders zijn.

  Geliked door 2 people

 3. Ach ja. Hamburg nietwaar.
  Daar maken de SPD en de groenen de dienst uit, dus die vinden het allemaal prachtig wat Merkel aan cultuurverrijkers de stad in propt.
  Valt precies in het straatje bij die volksverraders.

  Geliked door 3 people

 4. Aegolius cs zegt:

  Wir schaffen das……..

  Like

 5. Harry Willemse zegt:

  Gelukkig krijg je er wel wat voor terug, diversiteit of zoiets. De vandalen hielden in Rome in 455 lang zo erg niet huis als de extra handen aan het bed in 2019.

  Geliked door 1 persoon

 6. Nemesis zegt:

  Ach Hamburg, met zijn beslist niet arme burgers, die veel belasting voor de stad genereren en bovendien uitermate groen en nog meer links zijn, dol op de cultuurverrijkers die ze huisvesten (uitzonderingen daar gelaten) , laat ik daar nu net geen greintje medelijden nog enig ander gevoel voor kan opbrengen.

  Like

 7. Frits ter Weele zegt:

  In de periode 1933 – 1945 werden Joden gehaat , vervolgd en massaal vermoord , de periode 2015 – 2019 is een herhaling van die tijd , met alleen het verschil dat de huidige Duitse regering onder Adolfina Merkel bewust Miljoenen doorgaans analfabete Jodenhaters binnenhaalt die al vanaf de wieg zijn geïndoctrineerd om Joden te haten , omdat de ze de Echte Duitsers niet meer zo ver kunnen krijgen om dat voor hun te doen

  Like

 8. Peter Rissing zegt:

  Als ik het even globaal uitreken kom ik met een populatie van zeg 2.000.000 inwoners van de agglomeratie Hamburg over 5 jaar gereken met een kostenpost van € 500 voor iedere inwoner per jaar.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Om The NWO order tot een succes te maken speelt geld geen enkele rol. Immers worden de burgers steeds verder leeggezogen tot dat ze aan de bedelstaf geraakt zijn. Dus verbaas je niet over de astronomische bedragen die besteed worden aan de H.H. immigranten want het zal steeds erger gaan worden. Ieder jaar word de ellende erger en erger en we moeten nog lang wachten tot de verkiezingen van 2021. En wat dan ? Dan komt er alweer een links kabinet zoals dat al 50 jaar lang het geval is….Bijvoorbeeld eentje van VVD (links), PvdA, Groen Links, CDA, D66 en Christen Unie. Jawel, een kabinet met veel partijen, anders komt het FVD een spaak in het wiel steken, of komen er nieuwe verkiezingen. De PVV alweer zal alweer worden gebasht. Trouwens, dat FVD zou ook wel eens gebasht kunnen gaan worden. Sinds Janmaat worden door links alle rechtse partijen uitgeschakeld. Fortuyn werd zelfs doodgeschoten, terwijl Wilders en Baudet hopelijk niet de volgende zullen zijn.

  Like

 10. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s