Bonte jaarwisseling: Alleen al in Nordrhein-Westfalen 4800 politieagenten ter bescherming tegen geweld en “seksuele overvallen”

Screenshot_33

De politie zal ook vannacht weer haar handen vol hebben.

(Vertaling: E.J. Bron)

Düsseldorf – Het “nieuwe Duitsland” past zich ook tijdens de jaarwisseling aan de volledig verrijkte nieuwe feiten aan: alleen al in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen moeten vannacht 4800 speciaal daarvoor vrijgemaakte politieagenten overvallen en veiligheidsrisico´s indammen. “Speciaal gekwalificeerde” vrouwelijke agenten dienen zich bovendien met de “verzorging bij seksuele delicten” bezig te houden.

journalistenwatch

Wanneer, zoals men ons bij elke zich biedende gelegenheid verzekert, de veronderstelde toename van verkrachtingen en seksuele overvallen sinds 2015 berust op cognitieve verdraaiing en de massamigratie van overwegend jonge mannen uit patriarchale achtergebleven cultuurkringen zogenaamd niet zorgde voor meer criminaliteit; wanneer ook Duitse mannen altijd al jonge vrouwen in de openbare ruimte lastigvielen, met machetes tot seks dwongen, hen in een gangbang verkrachtten (zoals in Freiburg, Mülheim, München en in veel andere plaatsen gebeurde) – waarom, vraag je je dan af, neemt de politie in de deelstaat met de meeste inwoners dan zulke voorzorgsmaatregelen?

De nagalm van de “ontmoeting van de culturen” d.m.v. het massale seksuele intimidatiefeest bij de Dom van Keulen met Oud & Nieuw 2016 zit natuurlijk diep in Nordrhein-Westfalen – maar de inschakeling van speciale contingenten politieagenten met de jaarwisseling toont aan dat de autoriteiten de veiligheidssituatie intern vermoedelijk toch heel anders inschatten dan zij de bevolking sussend willen wijsmaken.

“Dat was altijd al zo” – ach, echt waar?  

Het Oud & Nieuw-decreet van het ministerie van Binnenlandse Zaken zou “voorzien in een offensief en consequent optreden van de politieagenten” wanneer het “tot verstoringen van de openbare veiligheid en tot gewelddadigheden” zou komen. Ook dit klinkt heel erg naar ervaringen met desbetreffende groepen daders.

En de in seksuele delicten gespecialiseerde vrouwelijke agenten – waaruit bestaat eigenlijk hun bijzondere kwalificatie? Uit kennis van de Arabische taal? Minister van Binnenlandse Zaken Herbert Reul (CDU) verzekerde in ieder geval:  Vrouwelijke en mannelijke politieagenten zullen alles doen om seksuele overvallen en geweld te verhinderen.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Bonte jaarwisseling: Alleen al in Nordrhein-Westfalen 4800 politieagenten ter bescherming tegen geweld en “seksuele overvallen”

 1. droevige mof zegt:

  Ik woon in het centrum van Keulen. Rondom de Dom lijkt het alsof we in de Middeleeuwen zijn en de stad moest worden verdedigd tegen indringers. Dat zou waar kunnen zijn, behalve de Middeleeuwen.
  Hoe dan ook, ik ben vanmiddag naar Valkenburg gevlucht.

  Geliked door 4 people

  • Meen dat ik hoorde dat DE de poort wijdopenzet voor nog’s 300.000 “arbeidsimmigranten” om de econome in de benen te houden! De wetten worden er zelfs voor aangepast!

   Like

  • Monalisa zegt:

   Hoe dan ook, ik ben vanmiddag naar Valkenburg gevlucht.
   Nu weten we ook waar u woont, Keulen een mooie stad met zeer mooi winkels wij wonen toch zo.n 300km?? naar boven ook u een mooie jaarwisseling

   Like

 2. vangie1206j zegt:

  Oh oh oh dat soort apen schiet je toch gewoon neer. Zullen die andere apen zich wat gedeisd houden.

  Geliked door 4 people

  • kato zegt:

   @ vangie1206j.
   Ú schrijft wat héél veel mensen denken maar NIET durven te schrijven.
   Helemaal met u eens……….afschieten die zooi.

   Geliked door 5 people

   • vangie1206j zegt:

    Hallo Kato ook gelukkig nieuwjaar…Ik hou voor NIEMAND mijn mond en schrijf wat ik denk en vindt. Probeer het wel fatsoenlijk te houden maar bij dit schorem is mij dat bijna onmogelijk.
    Als ik het voor het zeggen had handelde ik deze beesten af zoals president R. Duterte van de Filippijnen een man naar mijn hart die laat oom niet met zich spotten.

    Geliked door 1 persoon

   • vangie1206j zegt:

    Oom is ook

    Like

 3. Cleo zegt:

  Wat een afbraak met al die nep-vluchtelingen!
  Wanneer je shithole-figuren importeert, verandert je eigen land ook in een shithole!
  Eruit met dat spul!
  http://nl.wikisage.org/wiki/Taharrush

  Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Wat fijn toch die diversiteit ……………………..Walgelijk !

  Geliked door 2 people

  • vangie1206j zegt:

   Ja juist en heeft lamlul Rutte ooit dit aan de NL bevolking voorgelegd of (wij) deze ramp wel willen. NEE, dus waarom zullen (WIJ) ons nog iets aantrekken van deze lachende gluipert en zijn terreur wetten???
   Mijn antwoord is NEE.

   Geliked door 2 people

 5. Lucky zegt:

  Die in seksuele delicten gespecialiseerde agentes zouden in burger moeten gaan feestvieren om de smeerlappen er zo makkelijker tussenuit te kunnen pikken.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Als ik dit soort artikelen lees, moet ik onwillekeurig denken aan Peterr Rr de Vries, die na de verkrachtingen/ aanrandingen in Keulen in December 2015 op de TV zei: “ALS HET 1000 AUTOCHTONE DUITSERS WAREN GEWEEST, HAD MEN ER NOOIT MEER IETS OVER GEHOORD”…………
  Zolang mensen naar dit soort idioten en hun uitspraken luisteren en Geloven, zal er niets veranderen.
  Er gaat pas iets veranderen als ’t te laat is en er héél grote gebeurtenissen hebben plaats gevonden.
  Zelfs 9/11 bracht geen ommekeer………….

  Geliked door 2 people

 7. R Thomasson zegt:

  De boel kan beter worden beheerd als de nieuwe verrekijkers zich zouden bevinden in gesloten interneringskampen uit de DDR tijd. Niemand zegt dat deze afvalberg uit islamitische landen en Afrika moet vrijuit buiten lopen en de bevolking aanvallen. Het gaat op de eerste plaats op de veiligheid van de bevolking boven de welzijn van ongewenste indringers.

  Like

 8. Eppo zegt:

  Ze hebben daar ,net als hier in Nederstan de kolerezooi Zelf binnen gehaald .
  En voor in volle overtuiging opgestemd en elke nacht komen ze met honderden binnen .

  Like

 9. koosv8 zegt:

  Er is geen werelddeel met zoveel diversiteit als hier, EUROPA DUS. Wat links er mee bedoeld is geen diversiteit maar schijnheiligheid, Ik ben van mening dat Turkije in de éérste plaats voor de Turken is, en Marokko voor de Marokkanen.
  En zo is het nou eenmaal. En dat geldt ook voor NEDERLAND. En vanuit dat standpunt wordt er geregeerd en niet anders. VOL=VOL.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s