Multiculturalisme is in essentie de vijand van de westerse beschaving

Screenshot_32

(Door: “Balkanske priče”)

Multicultuur bestaat niet en van een raadsel is geen sprake. Je hebt de westerse cultuur en je hebt de islamitische cultuur. De islam heeft een eigen cultuur en bevat onderdelen die niet bij onze cultuur passen. Dat moeten we onder ogen zien. Het is enkel een hersenspinsel van de politieke elite, die de autochtone Nederlanders dwingt samen te leven met een uitdijende groep migranten, waarvan het overgrote deel een afkeer heeft van het Westen. Met als gevolg islamitische enclaves, waar autochtone Nederlanders niet welkom zijn en waar de autoriteiten niet of nauwelijks meer controle over hebben. En in bijna alle West-Europese landen is inmiddels toegegeven dat de multiculturele politiek, zeg maar de integratiepolitiek, heeft gefaald, die de staatskas miljarden heeft gekost en totaal niets heeft opgeleverd…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti. Bookmark de permalink .

10 reacties op Multiculturalisme is in essentie de vijand van de westerse beschaving

 1. henk verhoef zegt:

  kultuur is vaak niet meer dan iets anders dan stront vreten en elkaar der hersens inslaan

  hersen gebruik hoort niet bij Coeltoer nog wellevendheid

  Geliked door 2 people

 2. ronjaspers zegt:

  multiculturalisme is het coudenhovencalergiplan.

  Geliked door 3 people

 3. Jan zegt:

  De zelfmoord van Europa

  Geliked door 3 people

 4. koddebeier zegt:

  Een prettige multiculturalisme bestaat alleen maar in de verknipte hersens van links en de oude kartelpartijen !! Jammer dat het normale deel van de bevolking het slachtoffer zijn van deze
  dwazen !!

  Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  De veroorzakers zouden de doodstraf moeten krijgen !!

  Like

 6. Lot zegt:

  Multi culturele samenleving en integratie gaat niet samen. Het woord zegt multi, meerdere samenlevingen naast elkaar, wie integreert dan in wie, en van integratie is geen sprake? Tenzij een van de twee hun cultuur gaat opgeven, dan is dat deel geintegreerd in de andere cultuur. Toch!
  Hier maakt Balkans Chronicles een gemakzuchtige fout.

  En multicultuur, bestaat inderdaad niet! Wel multi culturele samenleving, waarin meerdere culturele samenlevingen samen in een gebied wonen, dus multi/meerdere culturen.
  Neem je Saudi-A daar zijn de vrouwen aan het vechten om auto te mogen rijden, die zijn zover heen dat ze aan de andere uiteinde van de lijn zitten, dan waar wij zitten. Wij vechten heel ergens anders, ook al zijn we het niet altijd eens. En daarbij hebben wij een enorme Slavische bevolking onder ons, je weet wel, degenen die slavenmarkten hadden in Oost-Europese landen waar mensen op de markt gekocht konden worden. Zo hebben Engelse avonturiers daar hun bedienden gekocht als ze naar Egypte bijvoorbeeld gingen. Helaas staat Duitsland op veel plattegronden aangeduid als Slavonië, en terecht. Ons West-Europa is niet zo dichtbevolkt door onze baarmoeders, maar door replacement van het volk. Een ander volk is een ander volk, en zij houden van communisme die voortkomt uit de Slavische cultuur, de meester-slaven ras.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s