Strijdbaar en gezond 2020 in met z´n allen!

Screenshot_46

(Door: “Elise Nijmegen”)

De EU wil alle landen dwingen om mee te doen aan de krankzinnige omvolking van de Europese volkeren en het opheffen van alle soevereine landen in Europa om uiteindelijk te komen tot één wereldregering, de VN. De Luxemburgse minister van Buitenlandse Zaken, Jean Asselborn, heeft opgeroepen om de lidstaten die kritiek hebben op de EU te korten op de financiële middelen en vele EU-parlementsleden (betaald door Soros waarschijnlijk) hebben hiermee ingestemd.

Groene Europarlementariër Erik Marquardt zegt: “Er kan geen EU zijn waar je beloond wordt voor onsolidair gedrag. Je moet solidair zijn als je geld (uw geld) van de EU wilt blijven krijgen.”

Het gaat met name om Polen, Hongarije en Tsjechië, die zich al jarenlang succesvol verzetten tegen de krankzinnige EU-dreigementen om asielzoekers toe te laten in hun landen. De landen die hun grenzen dichthouden en hun bevolkingen wel beschermen tegen de terreur die meekomt met de immigranten, deze landen hebben geen stijging in het aantal mes gerelateerde en zedenmisdrijven…

Verhofstadt: ”Het is walgelijk dat Europa een dominante blanke christelijke cultuur heeft – de EU zal alles op alles zetten om die te vernietigen.” En de Nederlandse regering steunt dat blijkbaar…
https://jungefreiheit.de

Onderstaand bericht leert ons dat multiculturalisme eigenlijk de vijand is van de westerse beschaving, aangezien de islamitische cultuur en de westerse cultuur geen raakvlakken hebben. De islamitische cultuur staat namelijk vijandig tegenover de westerlingen en de westerse cultuur, en de Koran (3:28) is erg expliciet in de omgang met niet-moslims. Gelovigen (moslims) mogen niet verbroederen, geen vriendschap sluiten met niet-gelovigen. Integratie van moslims in de gemeenschap betekent afbrokkeling van de islam en dat strookt niet met het plan van diezelfde islam. Het plan om wereldwijd de sharia in te voeren, die zeer vrouwonvriendelijk is en vrijheid berovend. En die een “normaliteit” kent die wij, de realistisch ingestelde mensen, mijns inziens nu niet en nooit niet gaan accepteren.
https://zlj13051967.wordpress.com

De rechtbank van Bielefeld introduceert de Sharia: de rechters daar classificeerden een wrede moord in de context van de islamitische bloedwraak alleen als “lichamelijk letsel met fatale gevolgen”. Islamitische bloedwraak is een veelvoorkomende methode om conflicten te bestrijden in Turkije, ook in Albanië, Somalië en de islamitische Kaukasus, maar nu schijnt deze te worden geïmporteerd als een exportgoed in Duitsland. De Duitse rechtstaat is blijkbaar geïslamiseerd… Er gebeuren meer vreemde dingen in Bielefeld; een politieagent, die privé heeft deelgenomen aan een zelfverdedigingstraining tegen mes-aanvallen vanwege het toenemende immigrantengeweld, werd gestraft.
https://marbec14.wordpress.com

In Canada is er, net zoals in vele landen, ook verzet tegen de verplichte uitrol van 5G. Frank Clegg, voormalig president van Microsoft Canada, en een panel van artsen en wetenschappers dringen bij de Canadese regering aan op een moratorium (het stopzetten van) op de 5G-technologie. Ze waarschuwen voor de dreigende gezondheidscrisis die zich nu al voordoet door de huidige 4G en eerdere 3G technologie. 5G is nooit getest door de industrie en is alleen gebruikt in militaire toepassingen voor crowd-control, bekend als het actieve ontkenningssysteem.
https://www.brighteon.com

Monsanto, een grote speler op het wereldtoneel, heeft al vele rechtszaken tegen zich aangespannen gekregen, omdat ze glyfosaat, een kankerverwekkend middel in haar Roundup bestrijdingsmiddelen heeft zitten.

Nu is er een advocaat voor de eisers, de slachtoffers van Monsanto gearresteerd, op borgtocht weer vrijgelaten, die eerder al een rechtszaak tegen Monsanto had gewonnen, wat resulteerde in een bedrag van 289 miljoen dollar.

Het is een vies spelletje dat er gespeeld wordt door de het miljardenbedrijf en er zijn meer dan 42.000 eisers die beweren dat blootstelling aan Monsanto Roundup en andere door Monsanto gemaakte herbiciden op basis van glyfosaat ervoor zorgden dat zij of hun geliefden non-hodgkinlymfoom ontwikkelden.
https://usrtk.org

Neemt China Afrika over? China bouwt namelijk enorme zelf voorzienende Chinese steden over het hele Afrikaanse continent. Meer dan 10.000 Chinese bedrijven zijn actief in Afrika, en vrijwel elke belangrijke weg, brug, spoorbrug en wolkenkrabber wordt gebouwd door Chinezen. Volgens Forbes Magazine draait het uiteindelijk om Afrika “in een ander Chinees continent” te veranderen.
https://dcdirtylaundry.com

Het is diep triest dat de Nederlandse regering zichzelf een soort van verkocht heeft aan een mondiale ideologie. De VN-ideologie, die door middel van het creëren van klimaatangst en het uitmelken van de bevolking met het klimaatkrankzinnigheidsbeleid, het redden van de aarde, die niet gered hoeft te worden, een communistisch beleid over de wereldbevolking wil uitrollen.

Een beleid, afgeleid van Agenda 21 van de VN, dat vele dingen wil veranderen. Een beleid, dat de boeren van hun land af wil hebben, u uit uw auto wil hebben, de welvaart wil herverdelen naar de rijksten der aarde en vrijheid en zelfredzaamheid wil afschaffen.

Laten we met zijn allen in Nederland strijdbaar zijn in 2020 en zorgen dat Nederland niet verder meewerkt aan het VN-beleid, dat trouwens bijna identiek is aan de “Green Deal” van de EU.

Ik wens u allen een fijn, gezond, strijdbaar en mooi 2020. Gelukkig Nieuwjaar!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Strijdbaar en gezond 2020 in met z´n allen!

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Polen, Hongarije en Tsjechië moeten zelf miljarden geld gaan drukken, dan zijn ze gelijk van die EU-chantage af. Hetzelfde geldt voor Engeland. Als die 100 miljard bijdrukken voor Schotland, wordt er niet meer gezeurd door Brussel. Vreeswijk for president !

  Geliked door 3 people

 2. BigLJohn zegt:

  ….Polen, Hongarije en Tsjechië, die zich al jarenlang succesvol verzetten tegen de krankzinnige EU-dreigementen om asielzoekers toe te laten in hun landen…Ook deze landen zullen door de E.U. bewerkt worden middels miljarden die de E.U. hun zal geven, bestemd voor hun infrastructuur en om kolen en bruinkool elektriciteitscentrales veel minder vervuilend te doen maken. Als deze landen na een aantal jaren nog steeds deze giften willen hebben, zullen ze voor de keus worden gesteld; jaarlijks veel – immigranten – toelaten. of anders van het infuus af. Althans, deze informatie bekwam ik van Robert Jensen.

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  In 2019 hebben we een ongelofelijke vooruitgang geboekt !
  2020 moet in ieder geval nog véél beter worden……………..

  Al met al was 2019 een pràchtig jaar………!
  Een ongekende vooruitgang op wetenschappelijk gebied:
  16-jarige beheerst ’t wereldbeeld, gaat niet eens naar school maar weet toch beroemde wetenschappers te evenaren zelf Einstein, Newton en Copernicus te overtreffen.
  Een Nobelprijs kan ze tegemoet zien.
  Wat de schoolopleidingen in NL betreft, daar is een lichte achteruitgang te bespeuren.
  Kinderen weten nog wel wat een boek is [ je hoeft er geen batterij in te doen ! / of op-te-laden ], maar het is toch zorgwekkend dat er nauwelijks gelezen wordt.
  Op Internationaal niveau is Nederland wat schoolprestaties betreft slechts “enkele” puntjes gezakt.
  Eerste jaars studenten kunnen nog nauwelijks correct Nederlands schrijven, het wordt meer een Twitter/Inet-gabber taaltje.
  We zullen ons erbij neer-moeten-leggen dat de scholen Anno 2020 nog meer domkoppen zullen voortbrengen.
  Wat cultuur betreft zien we een verschuiving naar nog meer rappers dan rap.

  Boef Habiba, Ali B, Lil Kleiner, Sam Bokoe en hoe al die andere hip-hoppers ook moge heten, ze zijn bekender dan Mozart of Beethoven.
  Ook Franse rappeurs lieten zich kennen.
  Nick Conrad liet van zich horen en kreeg slechts een kleine boete en voorwaardelijke gevangenisstraf om zijn BlankenHAAT.


  Ik ga naar de creches en vermoord alle blanke kindertjes, doe dat vlug en hang hun ouders op.
  Dat moet je doen om je tijd door te brengen.
  NICK CONRAD

  / / /
  Wat kunst betreft, de moderne dan, het laatste op dit gebied was de met tape tegen muur geplakte banaan.
  Een creatie waarvan het belangrijkste onderdeel, de banaan helaas door een ondoordachte museum bezoeker werd opgegeten.
  Of hij de waarde van het kunstwerk zijnde 100.000 Dollar heeft moeten vergoeden, weet ik niet.

  Voor vuurwerk hoefden we ook niet meer tot Nieuwjaar te wachten, het hele jaar door plofkraken met veel geluid, vuurwerk van brandende auto’s en vuilcontainers, alles brandde.
  Het was een prachtig gezicht.

  Ook een enorme vooruitgang op ’t gebied van informatie-voorziening:
  Dat merk je pas goed als je alleen maar kijkt naar de NPS en Volkskrant, NRC Trouw leest.
  Ook goed-beluisterde programma’s van Pauw en ” geld doet t’er niet toe ” Matthijs, kunnen niet worden gemist om het volk nog ruimer te desinformeren.
  En die aanstaande nieuwe Wetten van Mevr. Ollongondra zullen een flinke verbetering brengen om het merendeel van de Nederlanders op één Lijn te krijgen.
  De vrijheid van meningsuiting zal tot goed te beheersen proporties worden terug gebracht.
  Helaas zijn er nog genoeg die niet mee willen werken…

  De diverse geloven, de Christelijke hebben afgedaan.
  Gelukkig maar, zullen verschillende cabaretiers ons voorhouden.
  Maar ervoor in de plaats komt het geloof van de liefde en de vreugde, de Islam -met de bijbehorende attributen: sluiers, burquas, kerels in witte jurken op damesfietsen, baardapen.
  En in de tempels van de wrede, de ontmoedigende preken van de haatzaaiers die verkondigen dat alle ongelovige honden moeten worden vermoord, zoals alah dat wil.

  De economie en arbeidsvreugde bij o.a. boeren wordt verder ontmoedigd door maatregelen betreffende minuscule verontreinigingen in de grond, de PFSAS, de alles vernietigende CO2 en de stikstof.

  Over het algemeen was 2019 dus een redelijk goed jaar.
  Laten we hopen dat 2020 nog beter wordt.

  Geliked door 2 people

 4. Lars030 zegt:

  Rake ware column! Z.s.m. Nexit en ExitVN zijn de enige oplossingen. Punt.

  Like

 5. NL en ook BE zijn met de jaarwisseling een WARZONE, een grote (milieu)Ramp! En waar blijven die Lullo’s uit Het Torentje, Huis Ten Bosch????? Een groot gedeelte van het Plebs misdraagt zich. Alle reden om het volk eens op zijn/haar verantwoordelijkheden te wijzen. Wat heb je nu aan dat soort “leiders”, gewoon NIX! Voorgebakken toespraakjes met Kerst en dan ook nog om de alledaagse realiteit heendraaien. Dat het 24/7 zo’n teringbende is in NL én BE wrijf ik eerdergenoemde Lapschwanzen persoonlijk aan!

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Het is bekend dat de Chinezen niets moeten hebben van de Islam. Daar wordt afkeurend over gesproken als het de Oeigoeren betreft. De wijze waarop in dat gedeelte van China wordt omgegaan met het ‘probleem’ Islam is ook niet erg fijntjes.
  Dat China actief is in Afrika is om die reden wellicht toe te juichen. Ze kunnen daar tegenwicht bieden tegen de onmenselijk wrede Islam die daar de Christenen uit probeert te roeien.

  Geliked door 1 persoon

 7. Eigenlijk zegt Halsema “gewoon” dat ze de centjes van alle nederlanders nodig heeft om Islamsterdam in de benen te houden. Eigenlijk geldt dit voor alle grote(re) steden!! De MILJARDEN zijn niet aan te slepen om van de OMVOLKING / VERRIJKING een SUCK6 te maken. In wat voor land we NU wonen hebben we de afgelopen weken, dagen gemerkt, totaal verhufterd, VERKLOOT!! Tuurlijk zal DAT GETEISEM van Het Binnenhof dit nooit bekennen/erkennen! Misdadigers!!
  c.nl/binnenland/Halsema-Amsterdam-heeft-de-rest-van-het-land-hard-nodig-25193797.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F

  Like

 8. henk verhoef zegt:

  hoe dom is de nederlander nu
  Lees hoera berichten dat men eindelijk iets van de welvaart toename gaat merken
  en dan begint de lijst met overheidspersoneel- die deelnemers aan de door de vakbonden geleide bedrijfspensioenfondsen- dat zij er wel een paar procventjes in de portemonai erop vooruit gaaqn
  Nergens geeft het bestuurstuig van de vakbonden aan dat de pensioenen ( opbouw en rechten) er met een groter percentage op ACHTERUIT gaan
  en ja nattuurlijk niemand naar Malie veld– ze zijn allemaal moe van de relletjes van oud/nieuwjaar
  Aow gaat er met een 2 pct op vooruit– maar via zorgpremie verhogiong en zo blijft daar precies een eurpo per maand van over– hoezo profiteren ( voor mij geeen probleem– ondertnemingspensioenfonds zonder vakbond bemoeiensi indexeert gewoon)

  Gelukkig gaan we bomen planten voor klimaat opwarming stop en inder co2 uitstoot
  Nemen wel niet meer dat bomen in de leefcycle geen ene minder co2/meer zuurstof oplevert
  Als het boompje groeit( een 6 maandjes per jaar) produceert het een beetje omzetten co2 naar zuurstof – maar gebruikt van dat zuurstof gelijk weeer een hoop om de blaadjes te doen verrotten( snelle/langzame verbranding kost zuurstof en geeft co2) netto opbrengst na jaar weinig en nauwelijks genoeg om aan het einde van leven boom de boom te latenmverrotten( verbranden/vermolmen) netto winst nul commqa nul

  Probleem van de bosbranden in australie– de blaadjes van de eucalipta vergaan niet maar verdrogen wel en branden erg goed heel goed
  je hebt dus heel weing nodig om de bosbranden uit te klauw te laten lopen
  helemaal via de groen linkse methode — de blaadjes niet opruimen

  we gaan weer opgewekt nieuwe jaar in – – het is opmerlkelijk hoe makkelijk men aan ‘stank ” went

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Neem aan dat het geen geheim is dat ik niet bepaald een fan ben van Elise Nijmegen.
  Enkele jaren geleden plaatste Bolo nog weleens artikelen van haar door, toen kon je nog met enige moeite spreken van artikelen, een onderwerp en de mening van Elise daarop.
  Heel geleidelijk verschoof het naar een verzameling van artikeltjes die ze elders tegenkwam aangevuld met de nodige complottheorieën.
  Maar nu is het kennelijk ook toegestaan naar het middel van fake-news te grijpen;

  “Verhofstadt: ”Het is walgelijk dat Europa een dominante blanke christelijke cultuur heeft – de EU zal alles op alles zetten om die te vernietigen.”

  Het is ondenkbaar dat een Europees of enig ander politicus dit hardop in het openbaar verklaard en het staat trouwens ook niet in het artikel waarnaar gelinkt wordt.
  Kortom, een stukje E.J.Bron onwaardig

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Dat overdadige luxe, welvaart en verkeerde ideologieën toestaan zelfs kunnen leiden tot grote ondankbaarheid jegens degenen die daarvoor zorgen bewijst dit verhaal uit een strip van Mickey Maandblad (1977); ‘Aladins wonderlamp’.

  Mickey Mouse kocht ooit in een antiekzaak een oosterse lamp waarin zich een goedaardige geest bevond (deze leek trouwens meer op een Indiër dan op een moslim) en deze was bereid om al de wensen van Mickey te vervullen. Toen kwam Mickey echter op het idee om zijn vrienden en later de arme bewoners van Duckstad te helpen met cadeau’s en een nieuwe woonwijk maar de laatsten wantrouwden dit echter en vertoonden zich, gelijk naar het stadsbestuur, bijzonder ondankbaar en boos wat weer de kwaadheid van Mickey opwekte!
  Vervolgens vertrok Mickey met de geest naar het Midden-Oosten om daar talloze arme Indiërs, moslims e.a. te helpen met luxe, rijkdommen en betere voorzieningen maar ten eerste konden velen van hen daar niet eens mee omgaan en ten tweede kregen die lui opeens zoveel welvaart op hun dak waardoor ze niets meer kwijt konden aan elkaar! Mickey kreeg van hun zelfs nog meer stank voor dank dan van de inwoners van Duckstad en hij liet zich ook meteen terugsturen naar huis.
  Helaas gedragen de EU-politici zich precies tegen de EU-burgers en de islam zoals Mickey daar ze allerlei wensen voor de laatste willen vervullen, vrijwel alles aan luxe en gewoontes geven en dan denken ze ook nog dat de radicale islamieten daar blij en dankbaar voor zijn?
  Dat zowel de EU-politici en die islam kilometers hoog de lucht in vliegen met hun ziekmakende ideologieën waarmee ze niet alleen de westerse wereld maar ook zichzelf mee om zeep helpen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s