VIDEO Jensen: 2020 – wanhopige elite gooit alles in de strijd

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO Jensen: 2020 – wanhopige elite gooit alles in de strijd

 1. Monalisa zegt:

  Ik las gisteravond in de krant de RIVM waarschuwde om met die dichte mist geen hout te stoken over het afsteken van vuurwerk werd totaal niet gerept ook deze instantie meet met twee maten.

  Geliked door 5 people

 2. Schuimpje zegt:

  Ik voel me thuis op deze website, daar ligt het niet aan, maar de term elite daar heb ik weinig mee. Het bestuur van een land vraagt toch altijd wel om een soort elite. Door de enorme hoeveelheid kritiek waar bestuurders aan bloot komen te liggen in een democratie, zal altijd enige mate van bescherming nodig zijn in de vorm van salariëring en wachtgeld. Volgens mij is het probleem meer dat onze boodschap van Stop op de (moslim)migratie bij de tweede kamer verkiezingen nog steeds te weinig stemmen trekt. Geert Wilders is het niet gelukt, Baudet lijkt toch iets te narcistisch. Ik vrees dat het wachten is op n nieuwe anti migratie revolutie. Ik zie het nog niet gebeuren. Wat weer zal gebeuren is dat vlak voor de volgende verkiezingen pvv en fvd worden weggezet als fascistisch. En dat mensen kiezen voor veilig rechts met loze beloftes van cda en vvd. Onderwijl blijft het binnenkomen van (moslim) immigranten gewoon doorgaan. Ieder jaar een stad als Apeldoorn, jaar in jaar uit. Tot het te laat is. Ik hoop dat Thierry op persoonlijkheids-training gaat, en dat Wilders zijn boodschap iets milder kan verkopen. En dat bij de grijze massa de realiteitszin zal zegevieren. Dat zij niet gaan trappen in alle demoniseer trucjes van links zoals bij de vorige verkiezingen. Red dit land, stop de instroom. Los eerst bestaande problemen op. Tot die tijd niemand er meer in.

  Like

 3. Anna zegt:

  Het eerste uur was het steeds Jensen aan het woord.
  LAAT JE GASTEN EENS UITPRATEN A.U.B,
  Een interresant onderwerp, deze man heeft kennis van zaken maar het leek mer op een “ gewoneJensen “ show ( hij steeds aan het woord ) dan een interview.
  Jammer gemiste kans.

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   Het irriteert mij bij vele talkshowhosts, dat ze mensen niet laten uitspreken.
   Nu vind ik het over het algemeen bij Jensen wel meevallen, maar nu stoorde het inderdaad.

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Anna, dat is dan ook gelijk de reden dat ik geen filmpjes van Jensen meer bekijk. Dat kereltje is zo met zichzelf ingenomen dat het forse irritatie opwekt.

   Like

  • Wim zegt:

   Ik vind het hier best wel meevallen, Crok krijgt toch alle gelegenheid om zijn verhaal te vertellen, hem werd nergens de mond gesnoerd, zoals in elk NPO-programma zou gebeuren. Of je nu wel of niet van Jensens stijl houdt, hij biedt toch maar een podium aan interessante mensen, ook voor de gewone man die zelf niet op onderzoek uitgaat naar informatieve sites en die waarschijnlijk nog nooit van Marcel Crok gehoord heeft. Daarmee bereikt Jensen in ieder geval wat in de strijd tegen links/groen, maakt hij inderdaad mensen “wakker”, en dat hebben we hard nodig

   Als het je smaak niet is, dan moet je maar niet kijken. Het is net zoiets als die zinloze strijd tussen Baudet- en Wildersaanhangers: kies je voor de ene en staat de andere je niet aan, prima, maar ga niet de andere partij afvallen (die lui deugen niet, ze verraden de goede zaak! etc.). Met dit soort onderlinge verdeeldheid zullen we nooit wat bereiken, accepteer nou maar dat we niet allemaal hetzelfde zijn en hetzelfde denken, maar dat we moeten samenwerken willen we ooit wat kunnen bereiken in de strijd tegen links (waartoe ook de vvd behoort!).

   Like

   • Inderdaad Wim
    Jensen had voor Kerstmis al uitgelegd dat het niet een Jensen show als normaal zou zijn, maar gesprekken met mensen die goed thuis zijn in hun eigen vakgebied en die zich niet door de linkse kerk in de luren laten leggen.
    Een Jensen show duurt normaal ook maar een half uurtje maar in deze uitzendingen wordt veel dieper op een aantal zaken in gegaan en is aan de reactie van Robert goed te zien dat hij dikwijls zelf ook verbaasd is van wat er op de achtergronden dikwijls speeltDit moet je niet zien als een Jensen show, maar eerder vrienden of kennissen die amicaal met elkaar zitten te praten over een aantal onderwerpen.
    Vanuit mijn persoonlijk standpunt uit kan Ik het wel waarderen, maar inderdaad staat daar ook weer tegenover dat smaken nou eenmaal verschillen.

    Like

 4. koosv8 zegt:

  Sluit u aan bij de PVV of FvD misschien voelt u zich daar ook thuis, en lid worden kan ook. Van de FvD tenminste, heb ik altijd een zwak punt van de PVV gevonden. Het bouwt gewoon niet uit op deze manier, of er nu strubbelingen zijn met NEP leden of niet. Het geeft te weinig binding voor hen die WEL goed willend zijn.
  Begrijpen doe ik het wel hoor, maar toch.

  Like

 5. andre zegt:

  Kern enrgie moet dus kapot omdat er geen CO2 bij vrijkomt en dan kan je het ook niet belasten met CO2 tax.

  Geliked door 1 persoon

 6. fleckie zegt:

  Vanaf9.35 u. op de Duits- Franse zender. ARTE : ‘LEBENSRAUM RIFF’, ( Betr. het. GREAT. BARRIER. REEF, voor de. Noord- Oostkust in. AUSTRALIE. ‘🥶….‼️….<~<…<~<…<~<~< 😰🤒

  Geliked door 1 persoon

 7. Geronimo zegt:

  Het Merkelwijf loog op de Duitse tv weer naar gewoonte en schaamteloos dat het niet meer mooi was om aan te horen. Deze.volksverrader bestond het nl. om zonder blikken of blozen en zonder enige staving, uiteraard zou ik zeggen, te verklaren dat de opwarming van de aarde door menselijk ingrijpen was veroorzaak, en bijgevolg ook door mensen zal moeten gecorrigeerd worden, lees maar dat haar landgenoten daarvoor zullen moeten betalen. Of dit misselijk makend creatuur dit al dan niet echt zelf gelooft, doet er niet toe (ik denk van niet), maar als de Duitsers daarin trappen, dan is het collectieve “Duitse verstand” duidelijk aangetast door een of ander virus waartegen blijkbaar nog geen vaccin beschikbaar is.

  Like

 8. Klaas zegt:

  Like

 9. de NASA bewees eind 2018 dat de aarde afkoelt, dus niks geen opwarming

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s