Antifa-groep kondigt straffeloos het vermoorden van andersdenkenden aan

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

Op het anonieme, door Merkel gedulde platform “Indymedia” heeft een Antifa-groep genaamd “De Zwarte Schare” het vermoorden van andersdenkenden en oppositiepolitici aangekondigd. Onder de doelwitten, die onder het trefwoord “Event: Oorlog” staan vermeldt, bevinden zich behalve AfD-politici ook politiemensen, juristen, soldaten, vertegenwoordigers van concerns en zelfs religieuze verenigingen. Op zo eentje, de “De Vrije Kerk Tübingen”, werd enkele dagen geleden nog een brandaanslag geplaagd.

journalistenwatch

De oorlogsverklaring van de Antifa is voorzien van de datum 31-12-2019 en moet met het trefwoord en de strijdkreet “Zwarte Scharen” een golf van geweld zoals in de jaren-20 van de vorige eeuw aankondigen. De groep ziet zichzelf als wederopstanding en opvolger van verzetsgroepen van anarchistische en anarchistisch syndicalistische jongeren en jonge volwassenen in de laatste jaren van de Republiek van Weimar, zoals een link naar de desbetreffende site op Wikipedia duidelijk maakt. Daar staat:

“In veel steden van het Duitse rijk bestonden in de jaren-20 en de jaren-30 kleine groepen van de jeugdorganisatie Syndicalistisch-Anarchistische Jeugd van Duitsland (SAJD) van de Vrije Arbeidersunie van Duitsland (FAUD). Als beschermende kracht tegen de groeiende nationaalsocialistische beweging en communistische verstorende activiteiten hadden zij vanaf 1929 merendeels met weinig wapens en springstof uitgeruste lokale clandestiene antifascistische organisaties opgericht, die Zwarte Schare werden genoemd.”

In haar inleiding noemt de vanouds bekende groepering, die onder de nieuwe naam de nieuwe jaren-20 met de vanouds bekende terreur wil bedekken, zichzelf niet links, niet rechts, niet in het midden, maar uiterst intelligente, bewapende vrije geesten, “die hiermee manifesteren wat nu nodig is.”

Citaat: “Linksen demonstreren tegen nazi´s, maar demonstreren is verspilde tijd en kracht. Nazi´s laten zich niet door tegenargumenten, wetenschap, feiten enz. bestrijden of zelfs overtuigen.”

Daarna volgt een duidelijke oproep tot geweld om deze nazi´s genoemde politieke tegenstanders te doden. Daarbij beroept de groep zich op een zogenaamd gelijksoortige uitgangsbasis als 100 jaar geleden, toen de jaren-20 begonnen. Als bewapening om mensen te doden en aanslagen te plegen, gebruikt de groep expliciet geen katapulten of Molotovcocktails, maar vuurwapens en springstof. De motivering: er is een oorlog ophanden. Die is al begonnen. De oorlogsverklaring aan andersdenkenden is ondertekend door een auteur genaamd “De pest”.

Maar of dat de politie, de Binnenlandse Veiligheidsdienst of de minister van Binnenlandse Zaken ook maar enigszins interesseert, mag betwijfeld worden. Per slot van rekening heeft men al de handen vol aan de “strijd tegen rechts”.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", anarchisme, Barbarisme, Communisme, dictatuur, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Antifa-groep kondigt straffeloos het vermoorden van andersdenkenden aan

 1. karton zegt:

  Ik heb hierover nog helemaal niks gehoord in onze onvolprezen media, of uhhhhhhh……..zou dit niet in hun straatje passen. Zij vinden natuurlijk het roepen om “minder, minder, minder Marokkanen” door de heer Wilders véél ernstiger.
  Wat is dit landje ziek ! Onvoorstelbaar ziek !!

  Geliked door 9 people

 2. Jan zegt:

  Historische Scheiben der Thomaskirche Leipzig eingeworfen

  Unbekannte haben in der Silvesternacht Fensterscheiben der Thomaskirche und des benachbarten Thomashauses eingeworfen. 25 Scheiben, darunter auch historisches Buntglas, sind zerstört worden…….
  ….
  https://www.mdr.de/sachsen/leipzig/leipzig-leipzig-land/kaputte-scheiben-thomaskirche-100.html

  Foto’s
  https://m.facebook.com/Thomaskirche.Leipzig/posts/1164102697131106?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.nordkurier.de%2Faus-aller-welt%2Fscheiben-von-leipziger-thomaskirche-zerstoert-0137956301.html

  Like

 3. van Colle zegt:

  De zwarte bende in Duitsland is weer helemaal terug Verbaasd mij niets de onzin dat Merkel de hele moslim bende binnen haalden vanwege schuld gevoel is lariekoek Heb vaak met Duitsers gepraat het enige wat je gehoren kreeg was hoe zwaar Duitsers het gehad hadden en Hitler was nog steeds hun held en verder hadden de meeste geen eigen mening net als hier trouwens Dat AFA gajes wordt beschermd openlijk

  Geliked door 4 people

 4. droevige mof zegt:

  We zijn op weg naar een burgeroorlog. In Wolfsburg werd een middelbare school in brand gestoken met de roep AlluahAkbar. Dit staat niet in de krant, het apenhuis in Krefeld is interessanter, hoewel daar ook veel vragen rijzen.

  pi-news met video
  http://www.pi-news.net/2020/01/mit-allah-rufen-boeller-und-raketen-ins-gymnasium-wolfsburg/

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ droevige mof.
   Ik denk als u : op weg naar een burgeroorlog.
   Áls ’t zover is ( en dat is voor mij een zekerheid) zullen de huidige dictators zich afvragen : “Wat heb ik toch verkeerd gedaan ? Ik deed nog wel zó m’n best !”
   Ze begrijpen er niks van of zijn zó totaal verziekt of door-en-door rot, dat ’t ze geen ene moer kan schelen en denken : “Ik zit heerlijk op ’t pluche, roep af en toe een woord naar ’t volk, wat ze vast niet zullen begrijpen, en ga gewoon verder met graaien, liegen en bedriegen”.

   Geliked door 4 people

 5. Nemesis zegt:

  @ karton
  “Ik heb hierover nog helemaal niks gehoord in onze onvolprezen media”

  zou me ook hogelijk verbazen als ze er al over zouden vermelden, laat staan het artikel, met dank aan “droevige mof” en onze webmaster, zo zouden willen plaatsen.
  Daar de Antifa, de troetelbaby is van niet alleen groen en links maar ook de rest van de regering en het zittende parlement, met als uitzondering de AFD, die dan ook allemaal het haasje zijn bij deze zogenaamde hoog intelligente gasten, zou alleen al de ruttige ééncellige, een algeheel verbod op plaatsing uitvaardigen.

  Geliked door 1 persoon

 6. berend muller zegt:

  In de Nederlandse media krijg je dit niet te zien. Dien veel te druk met het ver4vloeken van Wilders en Baudet,

  Geliked door 5 people

 7. Mary zegt:

  Kennelijk moet het nog veel erger in Duitsland worden voordat men massaal AfD stemt ik denk dat als die het voor het zeggen krijgen dat het heel snel met die Antifa criminelen afgelopen is, Soros of geen Soros.

  Geliked door 4 people

 8. vangie1206j zegt:

  Waar gaat Europa heen?

  Geliked door 4 people

 9. fleckie zegt:

  In het boek van Kirst “ de nachten van de lange messen”, uitg. ‘ De Boekerij’, A’dam, 1988, isbn 90.225.0904.4, kan men e.e.a. Over DE. Opleiding/ ‘gaarstoming’ van.. oa.terreurgroepen ….. ‘
  ..De groep Wesel…….1. Hoe een ‘elite’. wordt gevonden, 2 Een eedaflegging en de gevolgen. daarvan,…….3 Voorbereide basisopleiding, ……4. Grote dagen voor donkere dagen, 5. De heerlijkheden van de macht, …….6. De nacht van de lange messen,…….7. De stilte voor de storm, ……..8. Nog een paar lessen, …….9. Laatste bewijs van. geschiktheid,…………..Naspel in
  Lugano. …….<~<~<~<~<~>>>>>>>>>>>>>: fleckie. :men kan uit dit boek opmaken, ‘HOE’ ‘degelijk! ‘ terreur – groepen, worden. ’opgeleid / gevormd!!‘. ( ‘onbekend’ bij het grote. publiek!!!)
  …….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 10. Steven zegt:

  Weer zo’n club idioten die graag zichzelf en hun familie willen opofferen voor haat allochtonen!

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  De Nazi’s zijn weer terug in verhevigde vorm. Want dit linkse schorriemorrie is ook maatjes met de radicale Islam. Zie ze eens staan daar met hun bivakmutsen en gezicht-bedekkende sjaals. Ze komen er nog niet eens openlijk voor uit wie ze zijn, stelletje lafaards. Word dit de toekomst van Duitsland ?

  Geliked door 1 persoon

 12. Jo zegt:

  In mijn jeugd noemden wij ons ‘De zwarte hand’ als wij rovertje speelden !!!

  Geliked door 1 persoon

 13. Marc zegt:

  En toch blijft het ontstaan van zo’n groep aan de rechterkant maar uit!

  Dat is alleen maar natuurlijk: wij laten ons liever ausradieren.
  Het produceren van nageslacht laten we liever aan immigranten over. (zie Jan Latten; Jan van de Beek)

  Te veel uit de emmer van vredelievendheid gegeten?

  Erdogan heeft gelijk als hij zegt dat Nederlanders restanten zijn van het nazi-regime: ook al slaan de conclusies, getrokken uit de verwerking van de Holocaust in de jaren 60/70/80 volkomen nergens op (wij vinden onszelf inherent racistisch), toch heeft dit ertoe geleid dat wij van onszelf vinden dat we geen recht op voortbestaan hebben.

  Daarom …

  Nederlanders zijn een kutvolk!
  Alle West-Europese volken zijn kutvolken!

  Om met Goebbels te spreken: es lebe die islam.

  Alla fuckBar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s