Dictatoriale ideologieën kunnen we missen als kiespijn!

Screenshot_6

“Islam: Hoeveel moeten we er nog gaan vermoorden… voordat de wereld zich realiseert dat wij de religie van vrede zijn?”

(Door: “Elise Nijmegen”)

Er is weer een blank meisje verkracht door moslim-immigranten. Deze moslim-immigranten hebben de verkrachting, waarbij de verkrachters Allah prezen en citaten uit de Koran aanhaalden, zelfs gefilmd en op sociale netwerken geplaatst. De twee verkrachters zijn gearresteerd, maar het laat zien hoe velen die naar de Koran leven, denken over blanke meisjes en vrouwen…
https://sonsoflibertymedia.com

Islam en de sharia, die ineen geweven zijn, hebben gebruiken en een gedachtegoed dat niet past in de vrije westerse wereld.

Er was in Bangladesh een programma bedacht dat kleine baby’s zou voorzien van moedermelk in een gebied waar de meerderheid moslim is en dat één van de hoogste percentages van ondervoeding en achterstand kent. Maar protesterende religieuze leiders vinden dat de gegeven moedermelk niet mag worden gegeven aan de baby’s zodat ze kunnen aansterken, omdat: “Het zou kunnen leiden tot inbreuken op de sharia-wetgeving als twee baby’s melk van dezelfde moeder zouden drinken en later trouwden.” Een woordvoerder van de invloedrijke islamitische Andolese politieke partij in Bangladesh zei. “Hun hele huwelijk en afkomst zouden illegaal worden”.
www.businesslive.co.za

Wereldwijd lijden we als bevolking onder het beleid van de VN, die ook verantwoordelijk is voor het wereldwijde verplichte vaccinatiebeleid dat wordt opgevolgd door regeringen die lid zijn van de VN, zoals Nederland.

In Virginia gaan ze al een stapje verder. Daar is een motie ingediend om kinderen, ongeacht hun leeftijd, zelf toestemming te laten geven voor de vaccinatie zonder kennisgeving of toestemming van de ouders. De motie SB104 maakt een minderjarig kind ook legaal een volwassene om de ouders of wettelijke voogd van het kind de toegang te ontzeggen tot de medische gegevens van het kind die informatie bevatten over welke vaccins het kind heeft ontvangen.
https://vaccineimpact.com

Vaccinaties, zo leert onderstaand bericht ons, kunnen per direct gestopt worden, aangezien er de laatste 32 jaar geen enkele kwaliteitscontrole is gedaan. Een advocaat tegen het vaccinatiebeleid eiste de relevante overheidsdocumenten waaruit zou blijken dat alle federaal goedgekeurde vaccins de afgelopen 32 jaar op kwaliteit waren getest – en die waren er niet. Wat betekent dat vaccinproducenten op frauduleuze wijze zijn vrijgesteld van wat andere farmaceutische geneesmiddelenfabrikanten hebben moeten doen met betrekking tot tweejaarlijkse her-certificering voor kwaliteit en effectiviteit.

Dit betekent dat de VN en alle regeringen die het vaccinatiebeleid invoeren, alsmede de vaccinatiemakers, al meer dan 30 jaar liegen tegen de bevolkingen over de effectiviteit en veiligheid van vaccins en dat het voortbestaan van het huidige vaccinatiesysteem niet gehandhaafd kan blijven.

Deze zaak kan nu wettelijk worden aangehaald door alle werknemers die door hun werkgevers zijn verplicht om te worden gevaccineerd om hun baan te behouden. Ook kan deze zaak nu juridisch worden aangehaald door iedereen die compensatie zoekt voor vaccinatieletsel, waardoor het waarschijnlijk is dat de farmaceutische industrie in de nabije toekomst legaal failliet kan worden verklaard.

De toekomst van de allopathische geneeskunde in zijn huidige vorm is nu in twijfel, evenals die van de wereldwijde farmaciekartels, aangezien alle medicijnen die artsen voorschrijven afkomstig zijn van farmaceutische bedrijven die ook vaccinatiefraude hebben gepleegd en verwondingen hebben veroorzaakt.
https://gedachtenvoer.nl

De Duitse professor Fritz Vahrenholt (SPD!) schrijft dat de zoete droom van een zachte energietransitie in werkelijkheid een ecologische nachtmerrie is. De nieuwe studie suggereert dat we daarnaast afstevenen, zo laat het artikel weten, op een economische en sociale afgrond, aangezien het fiasco zo’n € 4600 miljard gaat kosten.

Duitsland wil steenkool afschaffen in 2038, en een verbod op verbrandingsmotoren invoeren in 2030. Er wordt volledig ingezet op “duurzame energie” en om tegen 2050 90% minder CO2 uit te stoten, is bijna de dubbele hoeveelheid energie nodig, wat betekent dat bijna alle daken bedekt moeten worden met zonnepanelen en dat het hele landschap vol moeten komen te staan met windmolens, en dan nog is het eigenlijk onhaalbaar.

De € 4600 miljard, uitgesmeerd over 30 jaar lang, komt neer op € 320,- per huishouden per maand. Het gevolg is, zo zegt de professor, dat veel Duitsers onder of op de armoedegrens zullen moeten gaan leven. Iets dat ook in Nederland gaat gebeuren of eigenlijk al gebeurt dankzij het anti-nationalistische wanbeleid van de Rutte-kabinetten.
www.ninefornews.nl

De NASA zegt dat de klimaatverandering niets te maken heeft met de mens, fossiele grondstoffen of SUV’s. In 2000 publiceerde de NASA informatie over de Milankovitch-klimaattheorie, waaruit bleek dat de planeet in feite verandert door externe factoren die niets met menselijke activiteit te maken hebben. De grootste factor die het weer- en klimaatpatroon op aarde beïnvloedt, is de zon. Afhankelijk van de positie van de aarde ten opzichte van de zon op elk willekeurig moment, zullen klimatologische veranderingen dramatisch variëren. Het debat over klimaatverandering gaat niet over wetenschap. Het is een poging om de bevolking politieke en economische controle op te leggen. Agenda 21 van de Verenigde Naties.
www.naturalnews.com

Nederland gaat € 500 tot € 700 miljard uitgeven aan het klimaatakkoord dat niet nodig is, dat nergens op gebaseerd is, dat niet onderbouwd kan worden en waar we allemaal financieel slechter van worden. Mijns inziens zal de armoede groter worden, het aantal daklozen zal toenemen, de straten zullen onveiliger worden, de woningnood zal oneindig zijn, terwijl die miljarden nodig zijn bij de thuiszorg, de gepensioneerden, het leger, ziekenhuizen, financiële vergoeding voor de Groningers, de leraren, de politie enz.

Nederland heeft een ander kabinet nodig, een kabinet dat Nederland en de Nederlanders op de eerste plaats zet, de grenzen dichtgooit, uit de EU wil en eveneens uit het dictatoriale VN-instituut, de islam aan banden legt, de democratie herstelt, het referendum terugbrengt en luistert naar de bevolking.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Dictatoriale ideologieën kunnen we missen als kiespijn!

 1. kanaloa01 zegt:

  Het is al veel meer gezegd, maar Rutte en zijn bandieten van de VN en de EU helpen het beschaafde Westen naar de totale ondergang en toch blijft het merendeel van de kiezers op Rutte en zijn trawanten stemmen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  “Het zou kunnen leiden tot inbreuken op de sharia-wetgeving als twee baby’s melk van dezelfde moeder zouden drinken en later trouwden.”
  – Maar de NEEF mag wel het NICHTJE NAAIEN en zwanger maken!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Begrijp eerlijk gezegd de afkeer van vaccinaties niet goed, ziektes als polio, kinkhoest, difterie komen bij ons nog nauwelijks voor juist dankzij vaccinaties.
  Honderd procent bescherming bestaat niet maar als het voor 95% of meer afdoende is wat is er dan op tegen ?
  Waarom verplicht ?
  Nou bijvoorbeeld omdat er altijd wel weer een religieuze splintergroepering is die tegen is en daarmee een risico vormen voor hun omgeving.
  “Ja maar die zijn dan toch gevaccineerd?”
  Jazeker maar ook onder die groep is altijd wel iemand te vinden die met een verstoord immuniteitssysteem te maken heeft en dus desondanks toch geïnfecteerd kan raken.
  Is er dan niks mis met de farmaceutische industrie ?
  Nou nee, er is een heleboel mis mee, en dan met name met het octrooi beleid en de volkomen scheefgegroeide prijsstelling die daarmee samenhangt.
  En doordat deze bedrijven uitsluitend geïnteresseerd zijn in zoveel mogelijk winst maken wordt er alleen naar middelen gezocht voor ziektes die redelijk vaak voorkomen, andere minder voorkomende ziektes zijn niet interessant vanwege een te kleine omzet.

  Like

  • Tineke zegt:

   Als je weet wat er in zit Tijl,wordt je niet vrolijk.
   En die gevaccineerd zijn hebben de grootste mond over de niet gevaccineerde.Je bent toch beschermd als je gevaccineerd bent?of toch niet?
   Er hebben zich nog nooit zoveel auto immuunzieken voorgedaan onder de jeugd als nu.
   Bij vaccinatieschade is de fabrikant schadeloos gesteld.

   Dat is toch op zijn minst opmerkelijk te noemen.
   Wat vroeger wiegendood was,is nu erkent als vaccinatieschade.

   Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Tineke ik weet dat u mijn vroegere artikelen weleens las, daar heb ik een aantal malen verteld dat ik een vorm van reuma heb, vroeger was er aan reuma nauwelijks iets te doen behalve pappen en nathouden.
    De reumatologie is echter sinds enkele jaren in een stroomversnelling geraakt en zo gebruik ik nu al een aantal jaren een medicijn dat ik bij mezelf moet injecteren.
    Minder dramatisch dan het klinkt, het zijn spuitjes van niks, het zet je immuunsysteem voor een deel buiten werking.
    Het heeft een werkelijk fabelachtige werking maar heeft zoals elk medicijn bijwerkingen.
    Een daarvan is dat de luchtwegen extra kwetsbaar zijn en daarom wordt aangeraden jaarlijks de griepprik te halen.
    Normaliter had ik tenminste een keer per jaar griep, sinds de inentingen nooit meer gehad… in mijn beleving is dat best bijzonder !
    Ook had ik meerdere malen per jaar een stevige verkoudheid en ook die zijn verleden tijd.

    Like

   • Tineke zegt:

    Tijl,als jij het gevoel hebt dat je er baat bij hebt,is dat natuurlijk helemaal prima.
    Maar mijn reacties gaan altijd over het grotere plaatje.
    Wat zit erin,de belangenverstrengeling,de bijsluiter die bewezen bijwerkingen niet noemt ,de macht van de Big Pharma die in mijn beleving de bevolking chronisch ziek houdt enz….
    Het straks (dat gaat er m.i echt van komen) het verplicht vaccineren.

    In een abortuskliniek worden de foetussen bij elkaar geveegd en verwerkt in vaccinaties,DNA van apen,aluminium en nog veel meer.
    Wie daar voor kiest prima.
    Maar ik vind het heel terecht als ouders dat niet in hun baby van twee maanden willen laten spuiten.
    Het is allang niet meer alleen de biblebelt die anti is.
    Waar is het in hemelsnaam nodig voor om een baby te vaccineren tegen hepatitis c,wat voornamelijk voorkomt bij dames van lichte zeden en drugsnaalden?

    Waarom als je kerngezond bent,en je bent zestig geworden krijg je een oproep voor de griepprik met al die troep erin?
    Is je immuunsysteem dan ineens niet meer in staat een griepje te verslaan,maar toen je 59 was nog wel?
    Een overheid die daar miljoenen voor uittrekt vind ik nogal bizar.

    Ik ben al 15 jaar risicopatiënt en ik neem m niet,en de griep krijg ik ook niet elk jaar.
    En als ik wat hangerig of grieperig ben,neem ik een paar gram vitamine c en ik ben er ook nog.
    Geld kun je over onderhandelen maar principes niet.
    Nou ben ik altijd nogal eigenwijs geweest……

    Kort samengevat: Iedereen moet zijn eigen afweging maken,maar dan moet er transparantie komen.
    En daar schort het aan Tijl,die is er niet.
    De tijd dat de overheid bepaalt wat goed voor ons is,is voorbij en daar sta ik achter.

    P.S mijn huisarts die 63 is,en voor elke vaccinatie 10 euro krijgt van de overheid(waarom? geen idee) neemt de vaccinatie zelf ook niet heeft hij mij in vertrouwen verteld…..

    Like

  • M. zegt:

   De ziektes komen en kwamen meestal na de vaccinaties wat we ook in de Ukraine hebben kunnen zien met de mazelen die nauwelijks voorkwamen toen de vaccins op waren en toen ze er weer waren schoot het omhoog.
   Maar dat weet jij ook wel Tyl.
   Het niet weten is slechts gespeelde onwetendheid.
   Daarbij is het hoog en breed bewezen dat ongevaccineerde kinderen gezonder zijn dan de ziek gevaccineerde kinderen die de ziektes juist verspreiden.

   Geliked door 2 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Dit moet de meest bizarre reactie zijn die ik ooit gekregen heb, iemand schijnt te weten wat ik wel en niet weet en beschuldigd me in een moeite door van gespeelde onwetendheid.
    Chapeau !

    Like

  • D.vd Pol zegt:

   @Tijl Uylenspiegel, heeft u zich ooit werkelijk verdiept in vaccinaties? Mijn insziens is dat best handig als u een schrijfsel plaatst. Gezien merendeel van de bevolking ook hier blind en doof schijnt te zijn, onwetend achter de blerrende kudde aanhobbelt, lijkt mij enige onderbouwing wel op zijn plaats. Alleen al uw stelling dat ziektes als polio, kinkhoest, difterie enz. verdwijnen door het vaccineren doet me beseffen dat merendeel hiervan daadwerkelijk overtuigd is. Wat dacht u van bv hygiëne? Er zijn genoeg boeken, artikelen, websites ed omtrent vaccineren. Bv het boek ” Vaccinatie” van Viera Scheibner, het einde van een mythe. Of de website Nederlandse vereniging kritisch prikken (NVKP) door ouders en behandelaars opgericht in 1994. Slechts een advies van een moeder met een kind van 11 die na de eerste 2 vaccinaties wreed wakker is geschud. Vaccinaties? Bangmakerij. Er wordt via angst geïndoctrineerd. Klakkeloos je lichaam in laten spuiten met wat? Weet u wat er zich in vaccinaties bevindt en wat dat aan kan richten?
   Volgens mij zijn wij genetisch niet verenigbaar met kippen, apen, zware metalen, foetusmateriaal, enz. Als dat ook maar door één persoon serieus onderbouwd en bewezen kan worden, trek ik mijn schrijfsel in.
   Een wakker 2020 gewenst!

   Geliked door 2 people

  • Lord of Hosts zegt:

   Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te begrijpen welke (ernstige) ziekte door preventief enten kan doen ontstaan. Bekijk de dierengeneeskunde maar eens. De honden, katten en paardenwereld is een melkkoe voor de dierengeneeskunde en de farmaceutische industrie verworden. Erfelijke ziektes rijzen de pan uit.
   Diergeneeskunde geeft inteelt de schuld van deze erfelijke ziektes. Je kunt de onwetende mens tenslotte alles wijsmaken. Maar de genetische wetenschap is hier duidelijk over. “Een negatieve verandering van het erfelijke materiaal kan ontstaan door blootstelling aan straling en/of chemische middelen en/of giftige stoffen.
   Sinds de jaren 70 heeft groei van de toediening van enten (chemisch), wormmiddelen en vlooienmiddelen (gif) en röntgenfoto’s (straling) explosieve vormen aangenomen en de erfelijke ziektes nemen alleen maar toe. Als zo’n verandering van het genetisch materiaal, dankzij “geneeskunde” in het lichaam geslopen is, en er wordt met deze dieren gefokt, dan zullen de genen-polen na verloop van generaties steeds dichter bij elkaar komen. De resultaten zijn nu al duidelijk zichtbaar.
   Als de BMR-enting bij een kind elk jaar herhaald wordt, terwijl het kind al beschermt is door natuurlijke weerstand, en/of de titer (weerstand) die ze in de eerste maanden van hun leven gekregen hebben, het kind preventief jaarlijks ook een anti-wormmiddel moet innemen en iedere drie maanden preventief een anti-vlooienmiddel toegediend krijgt, welke ziektes zullen zich dan openbaren? Welke genetische verandering zal zichtbaar worden in het erfelijk materiaal en na hoeveel generaties? Is er dan nog een weg terug?

   Geliked door 1 persoon

   • Lord of Hosts zegt:

    Oei, deze reactie is voor Tijl Uylenspiegel bedoeld….

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Nou u gooit wel een aantal dingen op een hoop.
    Diergeneeskunde is een heel breed spectrum.
    In de fokkerij van honden en katten is erg veel mis, je kunt het bijna zo gek niet bedenken of het wordt gedaan en inderdaad met desastreuze gevolgen.
    Dit kan omdat het bijna niks kost en de opbrengsten hoog (kunnen) zijn.
    Dat u de paardenwereld daarmee op een grote hoop gooit is niet terecht, het fokken met paarden is om meerdere redenen een stuk minder lucratief.
    Om te beginnen zijn dekgelden van hengsten aanzienlijk, daarbij draagt een merrie 11 maanden, een periode waarin de kosten van verzorging en huisvesting van de merrie gewoon doorgaan en dat is niet gering.
    Vervolgens worden veulens geboren die pas met drie jaar (renpaarden met twee jaar) licht kunnen worden ingezet.
    De waarde van zo’n dier zijn van een hoop factoren afhankelijk maar zijn wel waarneembaar. Al heeft een dier op papier nog zo’n prachtige afstamming als hij niet voldoet aan de verwachtingen is hij waard wat een gek ervoor geeft. En dat is meestal niet veel.
    Ook de periode van veulen tot driejarige is niet bepaald gratis maar wel voor een belangrijk deel meetellend voor het uiteindelijke resultaat.
    Kortom daar worden geen ondoordachte dingen mee gedaan.
    Worden die veterinair begeleid ? Ja natuurlijk, je wilt zoveel mogelijk risico’s uitsluiten.
    Zoals ik al zei de wereld van de kleine huisdieren is compleet anders en op geen enkel vlak vergelijkbaar.
    Ben ik raketgeleerde? Nee zeker niet maar ik ben wel een flink aantal jaren professioneel werkzaam geweest binnen de paardensport en heb tevens een flink aantal honden en katten gehad en in die zin ervaringsdeskundige.
    De normale huisdierbezitter is zeer begaan met het welzijn van zijn dier(en) en men zal willen voorkomen dat een dier ziek wordt.
    Helaas worden honden en katten bezitters over het algemeen niet erg gehinderd door kennis van dieren en hun gezondheid en dat verklaard mede een groot aantal van de misstanden.
    Misschien onnodig dit erbij te vermelden maar ik heb niet bepaald een hoge pet op van de mensen die geld verdienen met het fokken en verkopen van kleine huisdieren, het gebrek aan kennis is ronduit stuitend.
    En dit kan alleen maar doorgaan doordat de kennis bij de afnemers meestal compleet afwezig is.

    Like

 4. Lars030 zegt:

  – Jaren 60/70: 3 vaccinaties

  – Jaren 80-90: 20 vaccinaties

  – Nu: ruim 70 vaccinaties

  #DenkZélfNa #BigPharma = #BigMoney

  Geliked door 2 people

 5. delamontagne zegt:

  De Libische Politie heeft een Grote Slag geslagen:………een Kerstboom is in beslag genomen.

  In een communiquee verklaart de Gemeente-Politie van Al-Boutnan in Libië dat zij een KERSTBOOM in beslag hebben genomen.
  Het gebeurde in een warenhuis in Tobrouk.
  De Libische politie is altijd waakzaam, Sherlock Homes had ’t niet beter kunnen doen.
  Ze hebben ’t bijna onmogelijke volbracht, een Kerstboom in beslag genomen.
  Om dit heldhaftige feit te vereeuwigen, hebben zij zich met ’t misdadig object op de foto laten vereeuwigen.
  Eddad Aber

  Like

 6. kampersrene zegt:

  ik tel vijf man die onverschokken en moedig een kerstboom in beslag namen….die foto prijkt in iedere politie-school als voorbeeld voor een vastberaden optreden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s