Duitse politievakbond waarschuwt voor toenemende militante instelling van de linkse scene

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

De landelijk voorzitter van de Duitse politievakbond, Rainer Wendt, eist “een intensief onderzoek door de autoriteiten van de politie en de veiligheidsdiensten van de deelstaten in de linkse scene”. Het signaal zou moeten zijn: “Nul tolerantie voor militante links-extremisten in Duitsland”, aldus Wendt.

epoch times

Na de jongste ongeregeldheden in Leipzig en de gewelddadige aanval op de politie heeft de Duitse politievakbond (DPolG) voor een toenemende militante instelling van de linkse scene gewaarschuwd. “De linkse scene in Duitsland wordt steeds gewelddadiger. Vooral linkse internetblogs en alternatieve mediasites maken geen geheim meer van hun wens naar gewelddadig verzet tegen het politieke systeem”, zei voorzitter Rainer Wendt tegenover de “Bild-Zeitung”.

“Daarbij komen enerzijds steeds opnieuw de vertegenwoordigers van de staat zoals politici, politieagenten of brandweerlieden in het vizier, anderzijds echter in toenemende mate journalisten, die zich kritisch uitlaten over het links-extremisme.” Vast zou staan: “In het linkse politieke spectrum ontwikkelen zich militante structuren naar het model van de Rote Armee Fraktion (RAF), maar in een geheel andere dimensie. De desbetreffende forums op internet dreigen inmiddels openlijk met de terugkeer van links-extremistisch-terroristische groeperingen. Deze ontwikkeling is een serieuze bedreiging.”

Als reactie eist Wenst “intensief onderzoek van de autoriteiten van de politie en de veiligheidsdiensten in de deelstaten in de linkse scene”. Het links-extremisme zou een landelijk fenomeen zijn. Bezette huizen, zoals de “Rote Flora” in Hamburg, de Rigaer Straße in Berlijn en vergelijkbare plekken in andere steden zouden zich ontwikkeld hebben tot schuilplaatsen en toevluchtsoorden voor “militante linkse activisten” uit het hele land, maar ook uit het EU-buitenland.

“Dat kan en mag de staat niet langer dulden. Hier moet hij – net zoals bij de criminele clans in Duitsland – met veel politie en een robuust mandaat in de illegaal bezette linkse bolwerken ingrijpen en doorpakken.” Het signaal zou moeten zijn: “Nul tolerantie voor militante links-extremisten in Duitsland”, aldus Wendt.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, anarchisme, Barbarisme, Communisme, Duitsland, gezond realisme, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Overheid, politie, Rotzakken, socialisme, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Duitse politievakbond waarschuwt voor toenemende militante instelling van de linkse scene

 1. Rensk. zegt:

  Tja wat wil je met ¨leiders¨ als Merkel. Zolang zulk tuig aan het bewind is zal er niks gebeuren. Laatst zat er weer een te oreren hoe fantastisch Merkel is. Niemand zei daarop wat. Het werd doodstil. Die doodse stilte zegt heel veel meer als er tegenin gaan. Ik denk wel dat ze het goed gevoeld heeft .Juist door die stilte Zo zie je dat die vrouw haar onechtheid laat zien door te oreren van wat ze denkt dat er van haar verwacht word en waarvan ze denkt dat ze goed overkomt. Mooi om te zien dat niemand reageerde. Geeft toch enigzins hoop!

  Geliked door 2 people

 2. droevige mof zegt:

  “Advent, Advent een smeris brandt, eerst een, dan twee, dan drie, dan vier.” (Advent, Advent, ein Bulle brennt…) Wie zingt die rotzooi? De huidige minister van Justitie van de deelstaat Sachsen, Katja Meier, zong het toen ze 16 jaar oud was als lid van een punkband. De AfD heeft navraag gedaan en haar ontslag geëist.
  Mevrouw Meier zei alleen dat ze niet van alles houdt wat ze toen zong. De vrouw ziet er zo sympathiek uit (zie foto), ze bedoelde het zeker niet slecht. Het was waarschijnlijk een parodie en de punkband was een kinderkoor.

  https://www.spiegel.de/politik/deutschland/sachsens-justizministerin-rechtfertigt-sich-fuer-ehemalige-punkband-a-1303397.html

  Like

 3. Nou weet Ik het even niet hoor, maar in elk land loopt een politie en veiligheidsdienst die die dingen op tijd aan moeten kaarten.
  Daar worden immers vele miljoenen voor neer geteld en nou komt Wendt met het heldere idee dat er links extremisten in Duitsland rond lopen.
  Nou moet Ik toegeven dat bijvoorbeeld op Fora als deze bij Bert Bron al sinds jaar en dag gesproken wordt over het linkse tuig dat zich Antifa noemt.
  Op de Fora waar duidelijk gesproken wordt over terroristisch Antifa tuig Is het al jaren lang duidelijk wat voor vlees in de Antifa kuip zit en nog wel zonder dat er enig overheidsgeld naartoe gaat.
  Rest mij nog een vraag.

  ZIJN WIJ NOU ZO WAKKER OF HEEFT JAN LUL WENDT AL DIE JAREN LIGGEN SLAPEN

  Geliked door 3 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Het gevaar uit links en islam extreme hoek wordt bestreden door het opschalen van de Kampf gegen rechts. De Merkel methode. De strijd tegen links extremisme is een farce zolang ze gevoed worden met subsidie geld van dezelfde overheid die zegt haar te bestrijden.In Nederland niet veel anders.

  https://www.ad.nl/binnenland/extreemlinks-gaat-vaak-vrijuit~aedcce5e/?referrer=https://nieuws.tpo.nl/2018/05/24/bewijs-extreem-linkse-terreur-wordt-in-nederland-geen-strobreed-in-de-weg-gelegd/

  Geliked door 2 people

 5. fleckie zegt:

  De politiebond waarschuwt waarschijnlijk over de ANTIFA- groep, die openbaar gemaakt heeft, wie er op hun lijst( je) komt te staan. om hun.(. EN. ook aan ANDEREN!!!) ……. onwelgevallige. personen uit de weg moeten geruimd worden. ( in. het ‘leerzame’ boek van Kirst:’ De nachten van de lange messen’ Kan men de’opleiding Vanh.gevaar etc. vergelijken.!!!!~<~<~<~<~<~<i

  Geliked door 1 persoon

 6. fleckie zegt:

  Op 23.2.2018, op ejbron: onder ‘Merkel dreigt onverholen…’..no.22.

  Geliked door 1 persoon

 7. fleckie zegt:

  Het boek. ‘Geheim Dossier. Odessa’, van Frederick. Forsyth, uitg. A.W. Bruna, uitgevers Utrecht/Antwerpen,isbn 90.229.78400. verhaalt op de ‘achterflap:
  ‘Odessa is de afkorting voor. Organisation der. Ehemaligen SS- Angehorigen, een besloten organisatie van voormalige SS- ers. De voornaamste doelstellingen zijn eer- en functieherstel voor oud-SS- ers. Infiltratie in partijpolitieke activiteiten, de leden op belangrijke handels- en industrieposten manoevreren en niet in de laatste plaats, via propaganda het Duitse volk ervan overtuigen dat de SS- ers in de Tweede Wereldoorlog geen niets- ontziende moordenaars waren, maar vaderlandslievende sodate die niet meer dan hun plicht hebben gedaan de activiteitenlijken het beoogde resultaat te hebben .
  Tot in het voorjaar van 1964 bij het Ministerie van Justitie in Bonn een bundel documenten bezorgd wordt. Dit opzienbarende pakket zal bekend worden als. GEHEIM. DOSSIER. ODESSA. en zal voor velen. verstrekkende. gevolgen hebben.
  Geheim dossier Odessa werd verfilmd met oa. Jon Voigt, Maximilian Schell en Derek Jacobi in de hoofdrollen.…… .<~<~<~<~<~<~<

  Op ej.Bron 19.10.2013 ‘ heropvoeding voor. andersdenkenden’,
  “. “. “ 8.6.2015, ‘plaatsmaken voor. paar duizend man sterk. Duitse kolonie in. Cairo’.
  …….<~<~<~<~<~<~<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s