Failed State: Rood-rood-groen Berlijn “schittert” met viervoudig moordcijfer van Londen!

Screenshot_16

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Dat Berlijn aan de geldkraan van andere Duitse deelstaten hangt, is bij velen al lang bekend. Nu blijkt uit een nieuw DIW-onderzoek met een vergelijking van EU-hoofdsteden: de Duitse metropool choqueert met een catastrofale bestuursefficiëntie, een extreme woningnood en een schrikbarend moordcijfer, dat zelfs dat van het op de tweede plaats staande Parijs met 40% overtreft. De balans van een stad, die al 18 jaar lang door een burgemeester van de SPD wordt geregeerd.

politikstube

Tot nu toe had men zoiets alleen maar vermoed, nu bewijst het onderzoek het zwart op wit – geen wonder bij een alle perken te buiten gaande (deels gedoogde) drugs- en clancriminaliteit, een omkering van de bewijslast tegen politieagenten bij de verdenking van “discriminatie” van verdachten, socialistische beginselen bij de woningbouw, personeelsgebrek en een record ziekteverzuim bij bijna alle instanties.

De economie-vijandige politiek van de Senaat schrikt ondernemingen effectief af en heeft ertoe geleid dat zelfs in de Poolse hoofdstad Warschau het bnp per inwoner 25% hoger is dan in Berlijn.

En ook de anti-auto-politiek van de rode en groene socialisten leidt hoofdzakelijk alleen maar tot files en een aandeel van verkeer in de binnenstad dat een parkeerplaats zoekt van tot 50%, wat wederom tot gevolg heeft dat Berlijn bij de luchtvervuiling op de 12e plaats van de 16 in de EU-vergelijking staat. Desondanks zijn de metro´s en sneltrams overvol.

Wij maken ons zorgen om de binnenlandse veiligheid en de sociale vrede, mocht deze ontwikkeling niet gestopt worden. De Berlijners hebben het zelf in de hand om bij de volgende verkiezingen voor een frisse wind te zorgen – een AfD-wind. Maak een einde aan de waanzin!

www.berliner-zeitung.de
en
www.diw.de

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", AfD (Alternative für Deutschland), Berlijn, Communisme, cultuurrelativisme, gezond realisme, Groenen, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Failed State: Rood-rood-groen Berlijn “schittert” met viervoudig moordcijfer van Londen!

 1. Rensk. zegt:

  Tja de gevestigde orde heeft de media in de takken. En aangezien veel mensen niet zelf nadenken volgen ze de media en stemmen ze precies zoals de media ze hersenspoelt.
  Vrees dat het op de democratische manier niet meer om te keren is.

  Geliked door 2 people

 2. Rensk. zegt:

  Wij hebben een leger wat zich aan allerlei voorschriften moet houden. Zij moeten stevig rekening houden met mensenrechten. Als er een paar doden vallen in een oorlog dan is de wereld te klein. Godverdomme wat willen ze dan met een leger? Kopje thee aanbieden aan de vijand. Die stomme lamlul van een Rutte is zo stom om de boel te bedekken omdat ie een angstig stuk vreten is. Ja dat is ie met zn gore rot praatjes. Hij had het gewoon direct openlijk moeten melden en er voor staan dat dit soort dingen nou eenmaal gebeuren als je een leger zend naar een vijand Wel als je een tegenstander krijgt die zich niet aan bepaalde regels hoeft te houden ben je bij voorbaat al verloren en kun je dus net zo goed het hele leger afschaffen.

  Bij politie hetzelfde. Ze mogen niets, want niemand mag beschadigd worden en klappen geven is uit den boze en zo krijgen ze groepen tegenover zich, die zich totaal niet aan de waarden en normen houden en zelf wel stoten uit delen wetende dat politie toch niets mag, want mensenrechten. OP die manier is en het leger en politie totaal kansloos tegenover een volkje die schijt hebben aan mensenrechten.

  O men nou wil of niet dit zal en moet veranderen. Als een zekere groep zich misdraagt dan zal de politie op dezelfde manier op moeten kunnen treden zoals je in Marokko ook ziet. Keihard ingrijpen. Het is jammer dat het op deze manier moet, maar een andere oplossing is er gewoonweg niet. Jesus wat hebben we op de hals gelegd gekregen door die lamlullen in Den Haag. En dat monster wil nog een vierde termijn.

  Geliked door 2 people

 3. Ahoevah van Praag zegt:

  Het lijkt erop dat de EU geregeerd door Duitsland en Frankrijk naar de afgrond is gegleden.

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  Om het op een mooie populistische manier te zeggen: in de hoofdsteden van West-Europa is het aantal nietsnutten en luilakken erg groot.
  Dit heeft niets te maken met IQ en onderwijskwalificaties, integendeel. Berlijn heeft drie universiteiten en meer dan 30 hogescholen. De onderwijsinstellingen zijn allemaal min of meer links georiënteerd en zijn geenszins geïnteresseerd in een wetenschappelijke en rationele kijk op de maatschappelijke werkelijkheid.
  Dit gaat verder in de middelbare scholen.
  Rotten to the core, tot in de kern verrot, zoals de Engelsen zeggen.

  Geliked door 2 people

 5. kampersrene zegt:

  Maar Merkel is in haar nieuwe toespraak hoopgevend….De criminaliteit en de verkrachtngen zullen verminderen tot een aanvaarbaar niveau….als jullie mijn landgenoten zich bekeren tot de Islaaam en bidden tot Allah en ….vergiffenis vragen omwille van het geloof in de dwaalleer van de katholieke godsdienst

  Like

 6. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/01/02/record-5155-autobranden-in-2019-amsterdam-koploper/

  Record – 5155 autobranden in 2019 – Amsterdam koploper

  Het aantal autobranden waarvoor via het landelijke P2000-netwerk een alarmering werd verzonden, is in 2019 met 6,2 procent gestegen tot ruim 5155. Dat stelt de website alarmeringen.nl, die de gegevens heeft verzameld.

  De meeste autobranden waren in de grote steden, waarbij Amsterdam met 260 aan kop gaat. De hoofdstad wordt gevolgd door Den Haag (248), Rotterdam (215), Utrecht (152) en Eindhoven (128). In Tilburg was een ruime verdubbeling te zien: 102 meldingen.

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Wat vreemd he, wat autobranden aangaat lijken we wel op Zweden, daar zijn de daders bekend,(maar doen er ook niets aan) hier doen we net alsof we niet weten uit welke hoek het komt.
   Opgeloste autobranden 0,0…………………vreemd he.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s