Terroristenliefjes niet bewieroken, maar vervolgen!

Screenshot_11

(Door: Ebru Umar)

Op de valreep van het jaar is alles al gezegd over de uitzinnige feestvreugde dat Laura H. weer veilig in het warme bad van de Nederlandse mainstream media is opgenomen. Kom slachtoffer, kom. We houden van je. Kom slachtoffer, kom. Je hebt je straf uitgezeten. Kom slachtoffer, kom. We maken een musical van je leven. Na het boek, de interviews, de rehabilitatie en de film. Want kom slachtoffer, kom, je bent weer veilig thuis. Je bent een van ons. Je was jong en beïnvloedbaar. Je bent een vrouw en OMG wat heb je een mediageniek verhaal waar we allemaal op kunnen cashen dankzij de clicks en de subsidie (lees de belastingbetaler). Maar ja, zolang er nog 800 miljoen richting de Publieke Omroep gaat, heeft Hilversum schijt aan de belastingbetaler.

Lees verder>>>
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, gezond realisme, Hypocrisie, ISIS, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Terroristenliefjes niet bewieroken, maar vervolgen!

 1. Rensk. zegt:

  Mensonterend richting slachtoffers. Het is zo bizar zo ontzettend bizar. Zo ontzettend de middelvinger opsteken naar al die slachtoffers. Dan heb je geen gevoel meer in je donder. Echte slachtoffers hoor je trouwens praktisch nooit. Die zijn vaak te druk bezig hun leven weer op te pakken. Mensen als deze Laura zit toch wel weer aardig in de slachtofferrol. Het kwam allemaal buiten haar schuld. Nee Ze heeft gekozen voor het kwaad. Je kunt kiezen voor kwaad of niet voor kwaad en dat is mijn mening, Zij heeft gekozen voor kwaad en daar zal ze het wat mij betreft haar hele leven mee moeten doen. Net op tv hebben ze het godverdomme weer over de radicale Islam. Alsof er meerdere Islams bestaan. Islam is radicaal. Altijd en al 1400 jaar lang. Met name als de moslimsbevolking geen minderheid meer vormt. Jihad is hun plicht en we zien het al in de straten. Die enorme inkoop van vuurwerk word bekostigd door de drugshandel. Verbod zal niet helpen, want ze komen er toch wel aan alsmede wapens. Ik heb ze in het andere huis waar ik eerst woonde vaak in de nacht zien dealen als ik niet slapen kon. Ging vaak razendsnel. Dan kwamen ze in tegengestelde richting naar elkaar toe zag ik ze iets overhandigen en weg waren ze weer. Ik walg van de nu zittende politiek met aanhangende lullen van de media. Islam is net zo crimineel als de zittende politiek nu. Ze hebben wat binnen gehaald met dit volk van de Islam En wij zijn er de pineut van

  Geliked door 4 people

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het is goed, na de Metro, weer van Ebru te horen. En, zoals we van haar gewend zijn, slaat ze ook nu weer de spijker op de kop. Zonder verhullend taalgebruik! De kanker gewoon een kanker noemend. Gelukkig Nieuwjaar, Ebru.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 6 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Kom op, niet flauw doen. Nu alleen nog een intervieuw met Volkert van der Graaf. Mischien anderhalf uur in zomergasten. Moet kunnen. Als Laura H. een slachtoffer is dan is Volkert van der Graaf dat zeker. Na een heel leven bombardement met linkse en groene utopiën op de gesubsidieerde verzamelde Nederlandse omroepen.

  https://www.volkertvandergraaf.net/

  Geliked door 3 people

 4. Tineke zegt:

  Messcherp,zoals we van Ebru gewend zijn.
  Geen speld tussen te krijgen.

  Geliked door 2 people

 5. rottenpikwick zegt:

  Na wat ik de afgelopen dagen her/der heb gelezen/gezien/gehoord, word ik keer op keer bevestigd in mijn al jarenlange analyse; dit land is KRANKZINNIG gemaakt, TERMINAAL! RUTTELAND = KUTTELANDJE! Om te janken is het!

  Geliked door 1 persoon

 6. henk verhoef zegt:

  en dan heeft de nederlaNDER COMMENTAAR OVER WELKE LANDEN ER IN DE
  VN MENSENRECHTEN ZITTEN
  want nederland is zo.n beschaafd land

  hoeveel katholieke geestelijke zijn er ook alweer veroordeeld voor sex met kindertjes of afpakken kinderen van moeders– of moordenaar Pim
  of nooit veroordeelde meeheulers hitler

  Nedelrand is een van der rotste landen — want ze weten het zooooo goed maar doen lekker niets

  Like

 7. karton zegt:

  Het roepen van “minder, minder, minder Marokkanen” door de heer Wilders (was trouwens een roep van de bevolking !!!) is natúúrlijk véél gevaarlijker als het terughalen van deze moordenaressen c.q. helpsters van moordenaars. De heer Wilders ondermijnt de “rechtsstaat” in NL op een gruwelijke wijze, terwijl zo’n volkomen onschuldige parasiet in ’t zwart te laf is om haar gezicht te tonen, en een écht gevaar vormt voor de NL bevolking.
  Laat dat soort “mensen” blijven waar zij zitten n.l. in de door hen zelf verkozen zandbak.

  Geliked door 1 persoon

 8. Marc zegt:

  Eens!

  Geliked door 1 persoon

 9. Corné zegt:

  Geweldig geschreven! Maar eigenlijk nog te soft.
  Laura Hansen moet alsnog en zo snel mogelijk worden uitgeleverd aan Syrië, om daar te worden berecht. Het is absurd dat we hier zo lief en vergevingsgezind doen terwijl we er geen flikker over te zeggen hebben. Daar zijn de misdaden gedaan en hoe. Laat de jezidi’s en nadere slachtoffers over haar lot beslissen. Die IS-hoer krijgt daar natuurlijk gewoon de verdiende doodstraf. Wie hier wel vervolgd moeten worden zijn de programmamakers en al die andere NSB-ers die nog sympathie voor die hoer proberen te forceren. Niet in de laatste plaats haar vader die dat monster naar Nederland terug heeft gehaald. Die verdient levenslang. En uiteraard moet hij alle kosten die de gemeenschap heeft opgehoest betalen. Hulp aan een oorlogsmisdadiger die heeft meegewerkt aan genocide moet zo zwaar mogelijk worden bestraft.

  Geliked door 1 persoon

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Geweldig stuk zoals we gewend zijn van Ebru, chapeau meisje en de beste wensen voor 2020 !

  Like

 11. kampersrene zegt:

  och maar hij was zo mooi en heldhaftig ….ik kon niet weerstaan…..en…. ik moest niets doen zijn drie andere vrouwen deden het werk ….ik was zijn favorite neuker

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Zielige IS meisjes en straks ook zielige IS jongens ?? Smerige linkse NPO misleiding stop de subsidie aan die landverraders !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s