CITAAT Geert Wilders

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Nationalisme, Patriottisme, PVV, Vrijheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op CITAAT Geert Wilders

 1. Tanya zegt:

  De enige politicus in ons land die de waarheid durft te zeggen. De rest zijn allemaal verraders Stem PVV !!!.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Hoe dan?

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Beste heer Wilder,s in de 2de speelkamer zitten voor het grootste deel kinderen die spelen met de macht maar helemaal niet weten hoe macht werkt. Ik, (81) sta vaak versteld van het lage niveau van de mensen die daar aan de touwtjes trekken. De islam zal alleen uit Nederland verdwijnen als wij daar een grotere kracht tegenover stellen, wat dat betreft zie ik het somber in. Maar ik blijf hopen op een wonder en ik hoop U ook!

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  De Linksche PLO-fanclub maakt van de West-Europese landen een tweede GAZA-strook………

  Geliked door 1 persoon

 5. Edwin Dijkstra zegt:

  Wat hou ik van jullie! Dit gedram moet aan een einde komen.

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Die Akkerman wat is het toch een ongelofelijke stomme slappe lul. Hij had het over WIJ hadden er vreselijke last van .Volgens mij is hij echt niet in de straat te vinden oudjaarsavond. Die zit lekker comfortabel in zn kantoor.. Hier waren ze al weken van tevoren met enorme bommen en zodra het donker werd in het park bezig. Ik heb de politie gebeld, maar die zeiden dat het geen zin heeft daar achteraan te gaan, want zodra ze de auto zien zijn ze weg. Ik zei nog ga dan op de fiets. Voor mijn part in burger. Ze willen gewoon niet. Geen zin. te veel werk. Handhaven breek me de bek niet open. Met die klotelul van een Akkerman, die geen leider is word het helemaal niets met dat vuurwerkverbod. Aangezien er niet gehandhaafd zal worden. Wat een waardeloos moreel de manschappen bij de politie Een enorme vetklep zat gisteren bij Nieuwsuur en die verkondigde dat het een stuk beter is overdag dan voorgaande jaren. Ja dus? om in de termen van Dijkhoff te spreken. Idd overdag is het rustig. Dat klopt. Het is nu verplaatst naar zodra het donker word. Al weken van tevoren en in ieder geval tot 1 uur in de nacht. Soms nog langer en enorme bommen. Niet normaal

  Nou beginnen ze dus zodra het donker is. Bij de dieren nog wel. De haan hoorde ik in geregeld in de avond. Kun je nagaan hoe bang ze zijn. Gotverdomme wat begint het een ongelofelijke kutwereld te worden. Ik eis me dood voor die beestjes.

  Geliked door 1 persoon

  • rottenpikwick zegt:

   Ik herken mij in je reactie. Ik ken meerdere wanhopige mensen. Hier is vuurwerk onderdeel van het “stappen” geworden. Hele jaar door knallen, ’s nachts. Hartje stad worden nieuwe app’ten gebouwd voor 350.000 ofzoiets. De vuurwerkbommen krijg je er gratis bij. Iemand die een paar jaar terug NL nog een redelijk leefbaar land vond, hoorde ik onlangs zeer negatief over de situatie nu. ONLEEFBAAR! Het is totaal verziekt, verkloot door MISDADIGE, LAFFE, zgn. leiders! Met Oud/Nieuw stond half NL in de hens. Trutte / Willem al gehoord??????????? Wat hebben we aan die lui, NIX!! Wat, ze hebben hun eigen landje gesloopt! (sterkte gewenst, arme dieren!!)

   Geliked door 1 persoon

 7. jerovanja zegt:

  In het nieuws was er nog sprake over een wettelijk verbod op vuurwerk in Vlaanderen tijdens het voorbije oud naar nieuw, ik geef toe dat het vuurwerk dat ik vanuit mijn venster zag wel mooi was, (verbod?) maar onze kat was bang, vele dieren buiten ook. Ik ergerde mij de dag erna vooral over de vele vuurwerk-afval-rommel die overal was achtergelaten en die van niemand bleek te zijn.

  Like

 8. Lucky zegt:

  The peaceful muslim majority is irrelevant!
  15 tot 25% van de moslims is radicaal, dat betekent dat er 180 tot 300 miljoen radicalen zijn!

  Like

 9. R Thomasson zegt:

  @Bob Fleumer. U slaat spijkers met koppen en ieder woord is waar. In de 2e Kamer zitten mensen die met macht spelen, maar helemaal niet weten hoe macht werkt. Dat is gedeeltelijk waar. Zij spelen niet met macht, omdat ze hebben geen macht. Wij hebben een parlementaire systeem en een regering, maar beide verliezen geleidelijk steeds meer de macht aan de EU-bezetter. Rutte heeft in werkelijkheid niet veel over zijn eigen land te zeggen. De EU fungeert als een bezettingsmacht. Ook het systeem waarin de EU de macht van de natiestaten steeds meer beperkt, lijkt veel op de wijze waarin de Duitse bezetter zijn verordeningen en bevelen vaardigde. Alleen de tijd tussen de fasen is langer. Dat is om ons niet al te argwanend maken. De Duitsers hadden militaire machtsvertoon en terreur gebruikt. De EU en hun bazen gebruiken smeergeld en carrièrebeloften om hun doelen te bereiken. Weinig van al deze marionetten in de parlementaire poppenkast dienen de belangen van het volk. De PVV en Forum van Democratie zijn partijen die opkomen voor het volk. Wilders betaalt, iedere dag opnieuw, met zijn leven voor zijn idealen. De islam zal uit Nederland verdwijnen uitsluitend door de wil en kracht van het volk- niet door toedoen van de TK en de regering! Ze zijn eerder bezig DE ISLAM NAAR BINNEN TE HALEN.

  Like

 10. sir piet zegt:

  Well of geen Wilders fen Na al dat geen wat er tot nu toe op de wereld gebeurd kan ik Wilders alleen maar gelijk gelijk geven ..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s