De islamisering van West-Europa gaat gewoon verder en burgeroorlog komt snel dichterbij

Screenshot_29

(Door: “Balkanske priče”)

De politiek-correcte linkse beweging (sluipend gif voor een samenleving) voert een voortdurende strijd tegen de Europese beschaving door haar strijd voor de import van de verschrikkelijke ISLAM. “Islamisten” hebben in het leven één en slechts één doel: het vestigen van het Rijk van Allah op Aarde, ook wel geheten het kalifaat, en geregeld door de wetten van de SHARIA. En zeg of schrijf iets dat niet politiek-correct is, en je kunt een baantje bij de universiteit, de media, en al dit soort instellingen wel vergeten. Mensen die openlijk iets doen voor de PVV worden stiekem en soms zelfs openlijk vervolgd. Deze multiculturalisten beschouwen patriottisme als een gevaarlijk relict uit het verleden en verzetten zich tegen de nationale identiteiten van Europa. Maar dat doet ook de ISLAM, die niet wil dat de gelovigen integreren en een andere loyaliteit aannemen dan de loyaliteit aan de islam en de Ummah. Die maakt moslims zeer tot volkomen ongeschikt voor het organiseren van en het leven in een moderne, hoog-georganiseerde, rationele maatschappij…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sharia, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, West-Europa, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op De islamisering van West-Europa gaat gewoon verder en burgeroorlog komt snel dichterbij

 1. Lucky zegt:

  Christenfobie
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/in-een-jaar-3000-christelijke-gebouwen-en-symbolen-in-europa-vernield-geplunderd-of-in-brand-gestoken/

  In één jaar 3000 christelijke gebouwen en symbolen in Europa vernield, geplunderd of in brand gestoken

  Een golf van antichristelijk geweld overspoelt Europa. In 2019 werden zo’n 3000 christelijke kerken, scholen, begraafplaatsen en monumenten vernield, geplunderd of in brand gestoken. De toenemende haat tegen het christendom valt samen met het snel groeiende aantal moslimmigranten in Europa. Het zal daarom niemand verbazen dat het grootste aantal aanvallen en aanslagen in top immigratieland Frankrijk plaatsvonden. Daar vinden dagelijks gemiddeld drie van dergelijke ‘incidenten’ plaats. Duitsland volgt met twee per dag, maar ook in België, Groot Brittannië, Denemarken, Ierland, Italië en Spanje is er een flinke toename. Voor Nederland zijn geen directe cijfers, omdat het overheidsbeleid is deze haatmisdrijven zoveel mogelijk uit de media en officiële statistieken te houden.

  Het conservatieve Gatestone Institute zette alle gevallen van brandstichting, schending (met urine en uitwerpselen), vernieling, plundering, vandalisme, diefstal en in een enkel geval zelfs satanisme tegen christelijke doelwitten op een rijtje. De daders worden zelden gepakt, en als dat al gebeurt dan censureert de media alle informatie over hun identiteit en etnische afkomst, en wordt standaard over ‘verwarde’ mannen (en vrouwen) gesproken. Hierdoor hoeven deze antichristelijke aanvallen niet officieel als ‘hate crimes’ te worden geregistreerd, waardoor de officiële misdaadstatistieken ook op dit vlak een vals beeld van de realiteit schetsen.

  Geliked door 5 people

 2. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/nrc-analyseert-even-de-psyche-van-rechts-allemaal-enge-proto-nazis/

  NRC analyseert even de psyche van rechts: ‘allemaal enge proto-nazi’s

  Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe het toch kan dat de wereld niet linkser is geworden na de crisis van 2007? Een flink aantal linkse mensen (en de NRC) snapt maar niet hoe het toch kan dat de rest maar niet wil zien dat zij gelijk hebben. Hebben zij zelf misschien ongelijk? Nee het ligt vast aan de psychische gesteldheid van andersdenkenden!

  Dan moeten we niet blijven hangen in het feit dat het artikel in de titel in eerste instantie over ‘rechts’ sprak en het tot nu toe eigenlijk alleen maar over ‘radicaal-rechts’ en ‘populistisch-rechts’ is gegaan. Termen die in het hele artikel overigens totaal niet worden gedefinieerd, maar die de lezer zonder problemen op één hoop mag gooien. Want Trump, Brexit/Johnson, Baudet, Orbán, anti-immigratie- en soundbite-politiek is allemaal ‘radicaal-rechts’ en proto-nazi.

  En NRC gooit er voor het gemak ook even een ‘migrant=Joden in WO2-vergelijking’ tussendoor, leuk!

  Like

 3. Nemesis zegt:

  Wat wordt er in Nederland nu niet onder de pet gehouden, of uit de media en officiele statistieken. Tel er bij op alles wat toch al in het ronde archief verdwijnt of verzwegen wordt, hoe wil je dan daders pakken. Niet dus, dat willen we dus niet, gezien het kiezers gedrag.

  Like

 4. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/04/no-go-paris-suburbs-now-second-most-populated-department-in-paris-region/

  No-Go Paris Suburbs Now Second-most Populated Department in Region
  multiculturele no-go buitenwijken van Parijs de op een na dichtstbevolkte afdeling in de regio

  According to newly released statistics, the multicultural no-go suburbs of Paris have become the second-most populous department in the capital region as of January 1st, 2020.

  The Seine-Saint-Denis department, which consists of several suburbs to the north of Paris, is second only to the French capital in the Île-de-France region in terms of population, with the National Institute of Statistics and Economic Studies (INSEE) claiming there to be 1,630,133 inhabitants, Le Parisien reports.

  “The population is growing twice as fast as the regional average, thanks to a young population, economic development, and major housing construction programmes,” the INSEE suggested

  Nl
  Volgens nieuw vrijgegeven statistieken zijn de multiculturele no-go buitenwijken van Parijs de op een na dichtstbevolkte afdeling in de hoofdregio geworden vanaf 1 januari 2020.

  Het departement Seine-Saint-Denis, dat uit een aantal buitenwijken ten noorden van Parijs bestaat, is qua bevolking het op één na grootste Franse hoofdstad in de regio Île-de-France, met het National Institute of Statistics and Economic Studies (INSEE ) beweert dat er 1.630.133 inwoners zijn, meldt Le Parisien.

  De bevolking groeit twee keer zo snel als het regionale gemiddelde, dankzij een jonge bevolking, economische ontwikkeling en grote woningbouwprogramma’s, “suggereerde de INSEE

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/04/khans-london-murder-rate-reaches-decade-high/

  Khan’s London: Murder Rate Reaches Decade High as Knife Killings Surge
  Khan’s London: Aantal Moorden bereikt decennium hoogte terwijl mesmoorden stijgen

  The number of people murdered in London has reached its highest level in a decade under the leadership of Mayor Sadiq Khan, with 149 people losing their lives in 2019.

  The homicide rate in London last year was the highest since 2008 when 154 people were killed in the capital and ten per cent higher than in 2018 when 135 people were murdered. The majority of victims were stabbed to death, with 90 people being killed by knives, up from 55 in 2014.

  Nl
  Het aantal mensen dat is vermoord in Londen heeft het hoogste niveau bereikt in een decennium onder leiding van burgemeester Sadiq Khan, met 149 mensen die hun leven verliezen in 2019.

  Het aantal moorden in Londen vorig jaar was het hoogste sinds 2008 toen 154 mensen werden gedood in de hoofdstad en tien procent hoger dan in 2018 toen 135 mensen werden vermoord. De meerderheid van de slachtoffers werd doodgestoken, waarbij 90 mensen werden gedood door messen, tegen 55 in 2014

  Like

 6. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/04/englands-muslim-population-3-million-tops-populations-wales-ni/

  England’s Muslim Population Tops 3 Million, Exceeds Census Populations of Wales, Northern Ireland
  De moslimbevolking in Engeland overtreft 3 miljoen, overtreft de volkstelling van Wales, Noord-Ierland

  The Muslim population of England is now estimated at over three million, according to official estimates — exceeding the total populations recorded for Wales or Northern Ireland in the 2011 census.

  Office for National Statistics (ONS) research based on the Annual Population Survey (APS), a new a data collection method based on a “continuous household survey, comprising the Labour Force Survey (LFS) supplemented by sample boosts in England, Wales and Scotland to ensure small areas are sufficiently sampled”, indicates that the Muslim population of England and Wales increased by over 400,000 — 16 per cent — between the 2011 census and 2016.

  Nl
  De moslimbevolking van Engeland wordt nu geschat op meer dan drie miljoen, volgens officiële schattingen – meer dan de totale populaties geregistreerd voor Wales of Noord-Ierland in de volkstelling van 2011.

  Onderzoek van het Office for National Statistics (ONS) op basis van de jaarlijkse bevolkingsenquête (APS), een nieuwe methode voor het verzamelen van gegevens op basis van een ‘doorlopende enquête onder huishoudens, bestaande uit de Labour Force Survey (LFS) aangevuld met monsterboosts in Engeland, Wales en Schotland om ervoor te zorgen dat kleine gebieden voldoende worden bemonsterd ”, geeft aan dat de moslimbevolking van Engeland en Wales tussen de volkstelling van 2011 en 2016 met meer dan 400.000 – 16 procent is toegenomen.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Leugen en bedrog…
  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/05/swedish-govt-accused-of-reclassifying-explosions-to-distort-actual-figures/

  Swedish Govt Accused of Reclassifying Explosions to Distort Actual Figures
  Zweedse regering beschuldigd van herclassificatie van explosies om feitelijke cijfers te vervalsen

  Authorities in Sweden have been accused of mislabelling explosions and bombings and classifying incidents as “damage” in order to distort the true extent of explosions across the country.

  Swedish Minister of Justice Morgan Johansson took to Twitter on Thursday to state that bombings in the multicultural city of Malmö had decreased by 40 per cent in the last two years despite other statistics showing a large rise in bombings across the country.

  But according to the alternative news website Samhallsnytt, several explosive incidents in Malmö over 2019 were classified by police as injuries or simply as damage.

  “If results were not liked, then there was censorship, organisation of results, dimming of results, and highlighting other parts of a study that were not as sensitive or could show a positive result,” an employee told researchers at Linköping University.

  Nl
  Autoriteiten in Zweden zijn beschuldigd van het verkeerd etiketteren van explosies en bombardementen en het classificeren van incidenten als “schade” om de ware omvang van explosies in het hele land te vervalsen.

  De Zweedse minister van Justitie Morgan Johansson ging donderdag naar Twitter om te verklaren dat bomaanslagen in de multiculturele stad Malmö de afgelopen twee jaar met 40 procent waren afgenomen, ondanks andere statistieken die een grote toename van bomaanslagen in het hele land toonden.

  Maar volgens de alternatieve nieuwssite Samhallsnytt, werden verschillende explosieve incidenten in Malmö in 2019 door de politie geclassificeerd als verwondingen of gewoon als schade.

  “Als resultaten niet goed bevallen, dan was er censuur, organisatie van resultaten, dimmen van resultaten en het benadrukken van andere delen van een studie die niet zo gevoelig waren of een positief resultaat konden opleveren,” vertelde een medewerker aan onderzoekers van Linköping University.

  Like

 8. Lucky zegt:


  Duitsland: Brandstichting school door verwarden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s