Merkel-land tijdens de jaarwisseling: op burgeroorlog gelijkende taferelen met Oud & Nieuw

Screenshot_26

(Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland, Oud & nieuw 2019/2020 – Duitsland staat in brand. Alleen al in Berlijn zou de brandweer ministens 1500 keer in actie hebben moeten komen, in meer dan 600 woningen ontstond brand, reddingskrachten moesten in bijna 1000 gevallen helpen. Daar kwamen nog eens 100 andere inzetten bij. Er werden talrijke auto´s in brand gestoken, de politie ging in de meeste gevallen uit van opzettelijke brandstichting. In veel districten zoals Tempelhof, Schöneberg, Steglitz, Zehlendorf, Friedrichshain, Kreuzber, Spandau, Mitte, Pankow of Reinickendorf gingen auto´s in vlammen op, die ernaast geparkeerde auto´s in brand zetten.

watergate.tv

In veel steden van de Bondsrepubliek Duitsland werden brandweerlieden en politieagenten doelgericht met vuurwerk aangevallen. Bijzonder erg was de situatie in Berlijn. Volgens de brandweer vonden er ongeveer 50 overvallen plaats, 33 daarvan met vuurwerk. Eén brandweerman liep een knaltrauma op. Niet alleen in Berlijn, ook in Dortmund werden politieagenten doelgericht met vuurwerk aangevallen en met flessen bekogeld. Bij bluswerkzaamheden in Frankfurt aan de Oder werd een brandweerman rechtstreeks aangevallen. Hij liep een huidwond op door een klap op zijn hoofd. Tegen middernacht waren de politie en de brandweer in Berlijn constant in actie.

De politie zette 2000 politieagenten in de hoofdstad in. Een bijzonder zwaarwegende aanval vond in Neukölln plaats op brandweerlieden. Daar probeerden meerdere personen met geweld de deur van een brandweerauto te openen en met alarmpistolen en vuurwerk naar binnen te schieten. Politieagenten werden steeds opnieuw door grotere groepen mensen in het nauw gebracht. Op de Alexanderplatz schoot een man doelbewust op de politieagenten. In Prenzlauer Berg werden politieagenten door ongeveer 150 personen met gasflessen en vuurwerk bekogeld.

In Leipzig vielen links-radicalen de politie aan: kort na middernacht botsten politieagenten en links-radicalen in het stadsdeel Connewitz op elkaar. Behalve met vuurwerk werden de politieagenten ook bekogeld met flessen. Daarbij raakte minstens één politieagent zwaargewond. In het links-autonome stadsdeel Connewitz in de stad Leipzig komt het steeds opnieuw tot gewelddadige botsingen tussen links-radicalen en de politie.

Ook bij onze Franse buren in Straatsburg en in de hele Elzas kwam het tot op burgeroorlog gelijkende taferelen. In Straatsburg en de omringende steden werden met Oud & Nieuw meer dan 200 auto´s in brand gestoken. Bij een explosie kwam een 30-jarige om het leven. In het hele departement Bas-Rhins raakten volgens informatie van de politie ongeveer 50 mensen gewond. Ook in andere steden in Frankrijk, bijvoorbeeld in Limoges, werden auto´s in brand gestoken. Ook in Frankrijk waren de brandweer en de politie ononderbroken in actie met Oud & Nieuw.

Het negatieve “hoogtepunt” van Oudejaarsnacht was de brand in een apenhuis in de dierentuin van Krefeld. De brand in het apenhuis zou veroorzaakt zijn door zogenaamde “hemellantaarns”. Rechercheurs zouden desbetreffende sporen op het dak van het apenhuis hebben gevonden. Volgens informatie van de politie zou de brand zich “razendsnel uitgebreid hebben”, nadat er minstens één hemellantaarn op het dak van het apenhuis terechtgekomen zou zijn. Bij de brand zijn orang-oetans, chimpansees, gorilla´s en klauwapen of gestikt door de rook of in de vlammen verbrand. De tragedie zal de discussie rondom een volledig verbod op vuurwerk bij de links-groenen en de lobbyorganisatie “Duitse Milieuhulp” opnieuw aanwakkeren.

Bron:
www.watergate.tv

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Merkel-land tijdens de jaarwisseling: op burgeroorlog gelijkende taferelen met Oud & Nieuw

 1. sjorz zegt:

  Duitsland is bezet door primitieve pislamitische horden, die de westerse samenleving vervloeken en willen vernietigen, maar wel uitgebreid profiteren natuurlijk, zoals een goed mislim betaamt. En elk jaar is het weer erger dan het jaar daarvoor.
  Het links radicale vuil zijn hun soldaatjes, die uiteindelijk ook ten gronde gaan als ze niet meer nodig zijn.
  Het is een kwestie van (korte) tijd dat het hier ook tot deze proporties gaat komen, feitelijk is het al aardig aan de gang.
  De vuile linkse en liberale politici zouden ter verantwoording moeten worden geroepen en gehangen voor hun grote aandeel in de (komende) vernietiging van de westerse samenleving / beschaving…….

  Geliked door 2 people

 2. fleckie zegt:

  De politie en brandweerlieden ambulance personeel, moeten in het vervolg maar( bittere noodzaak) voorzien zijn van mitrailleurs!!! om de ‘linkse meute’ van zich af te houden, er zit niets anders op! 👨🏼‍✈️🔔🇮🇶 …….<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 1 persoon

 3. kanaloa01 zegt:

  Wat ons betreft mag die vuurwerk onzin meteen afgeschaft worden. Alle dieren van slag, paarden dood, honden dood, vogels bij honderden dood, overal brand en het gaat maar door, de daders liggen op het kerkhof(was het maar waar).
  Ook bij ons in het dorp werd dagenlang geknald door jonge kinderen van 11 a 12 jaar. Pappa en mamma hadden hun kroost rugzakjes aan gedaan waar het vuurwerk in zat.
  Kinderen maken is niet zo moeilijk, kinderen opvoeden is veel moeilijker maar dat kost teveel energie dus anderen moeten de overlast van hun kroost maar voor lief nemen.
  Oom agent al die dagen niet gezien.

  Geliked door 3 people

 4. Jan zegt:

  Brandstiftung im Gymnasium Westhagen

  Like

 5. koddebeier zegt:

  In dit soort gevallen moet de politie toestemming krijgen om eerder van hun vuurwapen gebruik te maken !

  Geliked door 2 people

 6. Eigenlijk stond / staat de hele voormalige E.E.G. in de fik! Alles dat met veel tactiek en inspanning is opgebouwd, is al ingestort. Met dank aan die KutteZooi in Brussel, Den Haag, Brussel, Parijs, Berlijn! Half ons landje stond in de fik met Oud/Nieuw, Trutte / Willem al gehoord??????????? Wat heb je nu aan dat soort Labschwanzen; helegaar NIX!

  Geliked door 2 people

 7. droevige mof zegt:

  De nieuwe voorzitster van de SPD, Saskia Esken, bekritiseert de politie volgens het bekende motto “eigen schuld dikke bult”: slechte planning, te weinig deëscalatie.
  Dat is puur cynisme. Misschien dat ze binnenkort advies en hulp wil inroepen van Femke in Amsterdam. Femke heeft goede ideeën, en heel eenvoudig: hoe minder politieagenten op straat staan, hoe minder er aangevallen kunnen worden. Dat is wiskunde.
  https://www.mmnews.de/politik/136475-esken-leipzig

  Geliked door 2 people

 8. delamontagne zegt:

  Katja Meier war Bassistin der Harlekins (1,2,3 ein Bulle brennt). Die Grünen Politikerin ist Justizministerin in Sachsen.🧐 #SachsenGate #Linksextremismushttps://t.co/083dCrbXvA pic.twitter.com/hsyzbxHFuP

  — ExGrüne (@ExGruene) December 30, 2019

  De Partij “AfD” heeft haar aftreden geëist…………..

  via:
  Tag24.de / Journalistenwatch.com / Bild.de

  Geliked door 2 people

 9. Tistochwat zegt:

  Het negatieve “hoogtepunt” van Oudejaarsnacht was de brand in een apenhuis in de dierentuin van Krefeld.

  Als het rifapen waren geweest, zou ik er geen moeite mee hebben.

  Geliked door 4 people

  • droevige mof zegt:

   Het apenhuisverhaal lijkt me vreemd.
   Eén lampion en het hele apenhuis brandt af?
   De daderessen melden zich bij de politie en de korpschef bedankt de vrouwen voor hun eerlijkheid tijdens een persconferentie. De Duitse politie is nog nooit zo vriendelijk geweest. Merkwaardig.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s