Onze boeren worden bedreigd door extreemlinks tuig

Screenshot_24

(Door: “Elise Nijmegen”)

Diegene die de vuurwerkramp in Enschede onderzoekt, Paul van Buitenen, zegt op nieuwe onthullingen te zijn gestuit en dreigt de namen bekend te maken van de betrokkenen. Hij kwam na onderzoek namelijk tot de conclusie dat zowel de landelijke en de lokale autoriteiten niet alleen medeverantwoordelijk zijn, maar dat ze er bovendien alles aan doen om de zaak in de doofpot te stoppen. Zo kennen we ze weer…  Van Buitenen is bij verschillende instanties geweest met zijn bevindingen, maar niemand wilde luisteren, uit angst voor torenhoge schadeclaims. Paul heeft de overheid een ultimatum gesteld. Als er niets met zijn 1400 pagina’s tellende rapport gebeurt voor 6 januari, zal hij vanaf die datum elke dag een naam bekend maken van een betrokkene. Het zou mij niets verbazen als dat de eeuwenoude namen zijn van “toppolitici” die al eerder in schandalen en doofpotten zijn genoemd en die zich, zo is gebleken, zelfs met rechtszaken bemoeien.
www.rtvoost.nl

President Trump heeft de vennootschapsbelasting van GOP veranderd en onder die nieuwe wet, zelfs als bedrijven die winsten buiten de VS laten, worden ze nog steeds belast. Bedrijven kunnen die ketens van off-shore bedrijven en alle complicaties met Ierland, Nederland enzovoorts vergeten. Het wordt allemaal gewoon belast in de VS. President Trump en zijn bondgenoten zijn in feite verantwoordelijk voor het grootste wereldwijde optreden tegen belastingontwijking ooit.
www.washingtonexaminer.com

U ziet het niet, maar islam is het nieuwe nazisme, zo leert onderstaand bericht ons. Een zeer interessant interview met Wim Van Rooy, een Vlaamse publicist, essayist en islamcriticus.
www.demorgen.be

Dat wat er nu in de wereld gebeurt, is lang gelden al bedacht en komt vanuit het Coudenhove-Kalergiplan en er zijn vele organisaties en “goede doelen” die meewerken aan het plan van de Nieuwe Wereld Orde. Onderstaand artikel gaat over de geheime genootschappen die helpen bij het creëren van de Nieuwe Wereldorde. Leden van deze genootschappen hebben een arrogante trots en een dubbele persoonlijkheid en zijn geïnfiltreerd in allerlei al dan niet politieke organisaties. Volgens onderstaand bericht zijn dat genootschappen zoals De Bilderbergers, De Raad voor buitenlandse betrekkingen (CFR), De trilaterale commissie (TLC), De illuminatie, De vrijmetselarij, De Amerikaanse Federal Reserve, Boheems Bosje, De zwarte Adel, Het Vaticaan, Wicca, De Ronde Tafel en de Majestic Twelve. Er staan nog 31 minder bekende elitegroepen in het artikel.
https://connectiv.events

Janmaat had gelijk, Pim Fortuyn had gelijk en Wilders heeft gelijk. We hebben al die buitenlanders niet nodig die hier chaos komen schoppen, jihad plegen of anderzijds zich niet aanpassen aan de Nederlandse samenleving. Net zomin als we de EU nodig hebben, waar we van het begin af aan niet in wilden…

Volgens minister Hoekstra zijn de stijgende zorgkosten niet vol te houden. Geert Wilders stelde voor om te besparen op de zaken waar de Nederlanders drie keer niets aan hebben. Zoals bijvoorbeeld 5 miljard bezuinigen op ontwikkelingshulp, 8 miljard op de eigen bijdrage aan de EU en 10 miljard op de kosten van de massa-immigratie. Als daarin gesneden wordt, zijn de stijgende kosten van de zorg wel te betalen, zo zegt Dhr. Wilders.

Kijk, mijns inziens zullen de kosten van de zorg blijven stijgen zolang de Nederlandse staat de zorgkosten voor alle “nieuwelingen” blijft betalen. Deze immigranten hoeven namelijk niet, zoals u en ik, de zorgkosten te betalen. Hoe meer er komen, en als het aan de EU en de VN ligt zijn dat er nog 8 miljoen meer, hoe hoger de zorgkosten zullen zijn en hoe meer elke Nederlander zal gaan betalen. Het is gewoonweg krankzinnig als je het mij vraagt. Hetzelfde met de woningnood. Ook krankzinnig om nog steeds honderden mensen per week met open armen in Nederland te verwelkomen, terwijl er buiten de miljoenen Nederlanders, die eerst zouden moeten komen, ook nog duizenden nieuwelingen in afgeladen AZC’s zitten…
www.dagelijksestandaard.nl

Laten we de boeren, die trouwens zijn bedreigd, zie onderstaand bericht, massaal steunen in hun acties. Want dankzij hen blijft u gezond. Niet dankzij het politieke kartel.
www.gelderlander.nl

Laten we er samen met elkaar voor zorgen dat onze boeren veilig blijven en die extreemlinkse dwazen ter verantwoording worden geroepen. Ik hoop dat het Openbaar Ministerie en de politie er bovenop zitten.

Diegenen die het NOS (Nepnieuws Onder Staatstoezicht) journaal zat zijn en het echte nieuws willen volgen, kunnen dat doen op mijn Telegramkanaal: https://t.me/EliseNijmegen

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Onze boeren worden bedreigd door extreemlinks tuig

  • fleckie zegt:

   L.s. Ik zou graag dit comment willen lezen, maar…dan krijg ik zoals. altijd met. cookies, te maken, met als resultaat. bijna , …… bij alle: reclames van diverse firma’s, waar ik geen interesse in heb, en. OOK. niet om gevraagd heb, dus zodoende mis ik diverse goede comments, wat jammer is, Er is al ’n behoorlijke overlast doordat HET beeld van normaal overspringt naar alleen leesbaar, maar niet capabel is. te reageren,en moet wel tot 5 x toe opnieuw toegangscode ‘intoetsen……..<~<~<~<~<~<~<~

   Like

   • Lucky zegt:

    Ik heb de reacties gelezen, de meeste mensen zijn zeer kritisch en willen dat ze lekker terug gaan naar hun eigen land.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Goedmens eikels die gaan helpen, blijf daar maar gelijk.

   Geliked door 2 people

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De vuurwerkramp die geen vuurwerkramp was is een van de grootste en smerigste beerputten van Nederland.
  Alleen vuurwerk had nooit een ramp van die omvang kunnen veroorzaken, er lagen echter een groot aantal instabiele en afgekeurde landmijnen van defensie opgeslagen.
  Wijlen Pamela Hemelrijk heeft daar destijds een zeer goed artikel aan gewijd maar dat werd genegeerd.

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Klopt. Heb nooit kunnen begrijpen dat alleen vuurwerk dit kon veroorzaken. Ik bedoel een hele wijk weggevaagd door rotjes, vuurpijlen en kanonslagen.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Het is ooit aan het rollen gebracht doordat een klokkenluider wiens taak het was nabestaanden van militaire slachtoffers op de hoogte te stellen van een overlijden dit weigerde. Er werd van hem verwacht te vertellen dat het door foutief handelen kwam terwijl het kwam door instabiele landmijnen. Deze mijnen waren instabiel en konden zonder aanwijsbare oorzaak af gaan.
    Na vele pogingen dit onder het tapijt te vegen moest defensie uiteindelijk door het stof en moesten de landmijnen geruimd worden.
    Dat is echter met minder dan een derde gedaan, waar de andere waren (duizenden) is nooit duidelijk geworden.
    De woonwijk in kwestie werd vanaf het begin hermetisch afgesloten, een beroepsfotograaf die luchtfoto’s gemaakt had (van zijn eigen huis nota bene) is gearresteerd en zijn foto’s werden vernietigd.
    Pas na lange tijd mochten bewoners “de wijk in”.
    Nou ja, ze kregen een ritje in een busje, mochten geen foto’s maken en mochten niet uitstappen.
    Persoonlijke bezittingen zijn allemaal vernietigd, men heeft het complete gebied met bulldozers met de grond gelijk gemaakt.
    Maar er was niks te verbergen hoor…. !

    Like

 2. denk ook aan de klimaat onzin kosten 1000 miljard euro, zonder effect op het klimaat

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Wim van Rooy
  Ik vond dat erg. Omdat ik toen nog, zoals de meeste soixante-huitards, vastzat in de clichés van het eenheidsdenken:

  Ik had dat in die tijd helemaal niet. Zat meer in de groep van de soixante-neufs.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Is dit dubbelzinnig of….?
   In die tijd was ikzelf een trentenaire, maar nu zijn we allebij “huitards, “quatre-vingt[ards], maar nog jong van geest.
   Moet er niet aan denken “quarantenaire” te zijn……….

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  Geweldige selectie weer!

  Like

 5. vangie1206j zegt:

  Als het daar een hel op aarde is was dan in Syrië gebleven geluk zoekende criminelen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s