Poetin´s Nieuwjaarsboodschap: Nationale kracht door sociale samenhang

Screenshot_22

(Vertaling: E.J. Bron)

De Russische president Vladimir Poetin, wiens eerste regeringsovername al 20 jaar terug dateert, heeft in zijn Nieuwjaarsboodschap de eenheid van de Russische natie bezworen. “Alleen samen lossen we de taken op, die voor onze maatschappij en het land liggen. De basis voor het bereiken van alle hoogste doelen bestaat in onze eenheid”, zei Poetin.

Duits - Zuerst

De chef van het Kremlin benadrukte in zijn Nieuwjaarsboodschap zowel het sociale aspect als de samenhang tussen de generaties. “We willen iets belangrijks en nuttigs voor onze medemensen doen”, verklaarde Poetin, en richtte zich daarna tot zijn landgenoten met de wens: “Mogen jullie ouders gezond zijn en altijd jullie aandacht voelen, moge ieder kind voelen dat er van hem gehouden wordt. Vrienden, het nieuwe jaar staat voor de deur. Laten we elkaar en ons vaderland vrede, welzijn en bloei wensen.”

Een ander zwaartepunt van de Nieuwjaarstoespraak lag op het komende jubileum van het einde van de oorlog in 1945. Poetin bedankte de “heroïsche onbuigzame generatie van overwinnaars” voor haar offers en de erfenis van de nationale eenheid.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, Poetin, Rusland. Bookmark de permalink .

6 reacties op Poetin´s Nieuwjaarsboodschap: Nationale kracht door sociale samenhang

 1. karton zegt:

  Hoewel hij niet mijn favoriet is , heb ik ‘t sterke vermoeden dat deze man méér kennis en kunde in z’n pink heeft als ons gehele “kabinet”.

  Geliked door 5 people

  • M. zegt:

   Ik zou zeggen veeg die leugens die over hem verteld worden door mensen die standaard liegen eens weg en kijk gewoon eens wat hij te zeggen heeft.
   Ik heb hem alleen maar zinnige dingen horen zeggen de laatste vijf jaar dat ik hem volg.
   Mensen die gedemoniseerd worden hebben wat te vertellen anders worden ze niet gedemoniseerd en het is beter deze mensen eens aan te horen zodat men zelf kan zien hoe dat afsteekt bij onze smerige verraders die elke waarheid demoniseren.
   Hij heeft werkelijk zinnige dingen gezegd meer dan eens en is verre van de persoon waar men hem graag voor afschildert in onze leugenmedia.

   Like

   • Jo vd Burgt zegt:

    Ik ben het helemaal met je eens. Ik ken mensen die dicht bij hem komen en zij bestempelen Poetin als een hard werkende man. Als je hem een beetje volgt op de Russische media dan zie hoe vaak hij in het land is onder de gewone mensen en de leiders in het land. Hij schuwt niet om maatregelen te nemen tegen corrupte mensen in het land. En ja hij heeft bezittingen die veel Russen niet hebben. Maar een ding heeft hij ze zeker teruggegeven. Trots

    Like

 2. koosv8 zegt:

  Wat is deze man toch altijd rustig, moet men in de EU toch eens kijken Verhofstadt, Timmermans, ze lopen de bevolking altijd maar uit te voeteren. En agressief naar Rusland. Waarom…….. om de Krim of dat MH17debacel. HUIGELACHTIGE volksverlakkers meer is het westen niet meer.
  Maar ze hebben hun langste tijd gehad, misschien dit jaar al. Heerlijke voornemens.

  Like

 3. M. zegt:

  Hij weet het, en hier weten die hoertjes van de EU dat ook dondersgoed daarom moet dat kapot gemaakt in ons land.

  Like

 4. Mary zegt:

  Ik snap zo dat bijna 80% van de Russen achter deze leider staat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s