Russia-gate begint groot gevaar te worden voor Barack Obama

Screenshot_20

(Door: “Centraal Nieuws”)

Het Russia-gate onderzoek is 180 graden gedraaid. Justitie heeft niet langer president Donald Trump, maar oud president Barack Obama in het vizier. De gevolgen voor Obama kunnen zeer ernstig worden, want er zijn sterke aanwijzingen dat hij als president actief de Amerikaanse democratie heeft gesaboteerd. Dat komt wettelijk neer op verraad.

De grootste misdaad die een Amerikaanse president kan begaan, is heimelijk samenwerken met buiten- en/of binnenlandse partijen om voor eigen gewin of andere persoonlijke redenen de democratie te saboteren. Deze ‘misdaad die als doel heeft het functioneren van de Grondwet in gevaar te brengen’, wordt officieel verraad genoemd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Justitie, landverraad, Obama, Rotzakken, Verenigde Staten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Russia-gate begint groot gevaar te worden voor Barack Obama

 1. Rensk. zegt:

  Dat zou heel eens heel goed zijn. En hopelijk een enorme klap voor Obama Heb 1000 maal liever een hork als Trump, die alles zegt wat ie denkt ook al is het niet altijd diplomatiek, dan een achterbakse gevaarlijke moslim als Obama en zn goede vriendin die heks Clinton. Dat Obama daar (heks Clinton)zo goed mee was gaf al voldoende duiding. Narcisten die zoeken elkaar op en kunnen wel goed met elkaar. Een narcist weet dat wat ie flikt bij niet narcisten niet kan doen bij zn ¨maatjes¨ narcisten. Die laatsten kunnen samenwerken in hun duistere achterbakse wereld.

  Geliked door 2 people

 2. Taljaard zegt:

  Ha!
  Ik hoop dat het Barr en de Republikeinen zal lukken om de rollen nu eens een keer om te draaien en de vuile spelletjes van de Clinton-Democraten en Obama boven de tafel te krijgen.
  Hij en Hillary zijn overigens geen vrienden, maar al sinds 2008 tot elkaar veroordeeld.
  Zij heeft er als minister van BuZa (Secretary of State) alles aan gedaan om de Koude Oorlog nieuw leven in te blazen en onrust te stoken in het Midden Oosten. En speelde haar eigen vuile machtsspelletjes in dienst van de NWO globalisten. Met het oogmerk om na het verstrijken van Obama’s tweede ambtstermijn alsnog haar levensdoel, president van de V.S. worden, te kunnen vervullen.

  Een vileine heks van een wijf, die letterlijk over lijken gaat wanneer haar belangen in het spel zijn.
  Waar Merkel een hol vat is, zonder principes en beginselen, en een trekpop van de globalisten, had Clinton wel degelijk een eigen agenda, die voornamelijk neerkwam op het definitief uitschakelen van haar politieke tegenstanders, als wraakoefening voor het impeachment van de Republikeinen in 1999, gepaard aan een onbeschaamde zelfverrijking, en het met dat geld groomen en klaarstomen van haar oerdomme en half debiele dochter Chelsea als haar opvolgster. Waarbij zij dan natuurlijk achter de schermen aan de touwtjes zou blijven trekken. En zo in feite 16 jaar lang de macht zou hebben. President voor het leven!

  Dit alles is onder haar voeten weggemaaid toen Trump, geheel tegen haar verwachtingen in, werd gekozen. En gezien haar nogal wankele gezondheid zit een derde poging om een gooi naar het Witte Huis te maken er voor haar ook niet meer in. Ze is er zelf volkomen toe in staat, maar het Democratische partij-establishment ziet in, dat zoiets een kansloze exercitie zou zijn.
  Obama is aanzienlijk minder boosaardig en haatdragend, maar ook hij heeft nogal wat te verbergen. En wanneer dat allemaal aan het daglicht komt kunnen de Democraten het voor minstens de komende 10 jaar wel schudden. En staan links en de globalisten ook wereldwijd in hun hemd. Vooral dat laatste zou een goede zaak zijn!

  Like

  • Nemesis zegt:

   Vergis je nu maar niet in Obama !!!

   Geliked door 1 persoon

  • Anna zegt:

   Dat gaat lukken.❗️ Barr en Durham zijn al ver maar ze kunnen geen enkel risico nemen. Ze moeten zeer zorgvuldig te werk gaan. Want het hele impeachment gebeuren ( show) was erop gebaseerd om TE VOORKOMEN dat het onderzoek van Barr en Durham “ openbaar zou worden “ . En dat het onderzoek van Barr gestopt zou gaan worden……. maar het onderzoek gaat On and on….Dit gaat de zogenaamde DEMOCRATEN ERNSTIGE SCHADE TOEBRENGEN. Niet alleen OBAMA maar ook Clinton en een hele reeks ex CIA ers zullen aangeklaagd worden in een criminaliteits proces. Er was O.a. spionage van de Trump administration door de Clinton kliek. Amerikanen zullen VERSTELD STAAN HOE CORRUPT DE VORIGE REGERINGEN WAREN.
   Trump heeft gelijk hij legt het moeras droog….. ook dat was een verkiezings belofte.

   Geliked door 1 persoon

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Het is zaak in Nederland tot een politieke omslag te komen voordat aan de andere kant van de Atlantische Oceaan de pleuris uitbreekt. We kunnen dan beter zelf een gezonde regering hebben in plaats van het corrupte zooitje dat nu in Den Haag aan de touwtjes trekt.
  Dat betekent mogelijk REVOLUTIE met NEXIT als doel.
  Daar zal brede inzet voor nodig zijn.

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  Dat schept een prachtig precedent voor de vele landverraders in de EU-lidstaten en in het Europese Parlement………..daar poogt men sedert de oprichting van de EU de democratie te saboteren.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Philip Haney, klokkenluider die melding maakte van de criminele activiteiten van de regering onder Hussein Obama geliquideerd

  Haney told Sean Hannity in 2016 that he was ordered during the Obama administration to scrub the record of Muslims in the US with terrorist ties.

  [https://www.youtube.com/watch?v=Ea6pt13Jp5Q]
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/02/dhs-whistleblower-against-obama-administration-found-dead-shot-and-killed/

  Like

 6. Jan zegt:

  Trump: ‘Obama en zijn kliek bestaat uit schorem en criminelen’

  “What the Obama Administration did is unprecedented… They’re going to pay a big price ‘cause they’re dishonest crooked people. They’re scum. And I say it a lot. They’re human scum.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s