CDA-minister Hugo de Jonge doet een Ruttetje: ‘Aantal huidige migranten is te hoog!’

Screenshot_35

(Door: Michael van der Galien)

Mark Rutte doet het al jaren: iedere keer dat er verkiezingen aankomen pretendeert hij opeens rechts te zijn. De belastingen moeten omlaag, de overheid moet minder uitgeven, en — oh ja — het aantal gelukszoekers dat naar Nederland komt moet omlaag. CDA-minister Hugo de Jonge kopieert die strategie nu. En waarom ook niet? Het heeft immers steevast gewerkt voor Rutte.

In een vraaggesprek met het NRC Handelsblad — inderdaad, die walgelijke linkse krant — zegt de CDA-minister dat het zo niet langer kan: het aantal migranten dat Nederland wordt ingelaten moet omlaag. De huidige gang van zaken is niet houdbaar; niet op de lange termijn, tenminste.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, CDA, christendemocraten, Hypocrisie, Immigratie, Rotzakken. Bookmark de permalink .

21 reacties op CDA-minister Hugo de Jonge doet een Ruttetje: ‘Aantal huidige migranten is te hoog!’

 1. koddebeier zegt:

  Omlaag ?????? Grenzen dicht en uit de EU en VN !
  Geen Omvolking in Nederland !!

  Geliked door 2 people

 2. Harry zegt:

  Het is toch geen wonder dat velen misselijk worden van politici !
  Zit er buiten de PVV nog iemand in de kamer die NIET LIEGT EN NIET SCHIJNHEILIG IS ?
  Nou , Omtzigt misschien …………?
  VVD-ers , socialisten , vrome kloten , allemaal met hetzelfde sop overgoten !

  STEM ER NIET MEER OP MENSEN !
  JE WORDT WEEEEEER BEDONDERD !

  Net als die onuitputtelijke voorraad dieven die steeds weer een greep in de kas doen , staat er voortdurend een nieuwe generatie leugenaars klaar .
  Heb maar niet de illusie dat het vanaf nu beter wordt .
  Tuig blijft tuig !

  De volgende keer PVV , dus !

  Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   helemaal gelijk mijn beste harry helemaal gelijk

   WAT IK NIET BEGRIJP, IS HET KORTE VERSTANDS GEHEUGEN
   VAN EEN NEDERLANDER !!!

   gerrit zalm , regelt de Euro omwisseling, en brengt in 1 dag de staatsschuld terug naar 44.6 % door iets om te wisselen naar niets ,,,,,,
   dus steelt uw pensioen
   uw aow
   en uw zuur gespaarde centjes op de bank

   VVD , DUS DAN STEM JE DAAR TOCH NOOIT MEER OP ??

   Balkenende wordt met 62.9 & Nee stemmers onder zijn arm, de TERING GESCHOLDEN “” DOOR ADOLFA IN LISSABON , die schele tekent gewoon bij het kruisje, voor een baan van euro 400.000 per jaar voor 4 dagen in de week, , in het verdrag worden , alleen 17 komma’s , 21 punt, komma’s van plaats veranderd, artikel 5 wordt 17 , 21 wordt 48
   EN WE HADDEN DE LEUGEN VAN LISSABON, WAAR WE NU DE PRET VAN MEEMAKEN, IN HEEL EUROPA

   CDA , ?? DAAR BEN JE DANTOCH LEVENSLANG KLAAR MEE, je mag die kleine gelovoge man , best wel laten verdwijnen hoor, met wat beton aanzijn enkels
   hoorde ik net in een cafe vertellen

   nou de voorbeelden van de partij van de armoe, allochtoon, afbraak, is te lang om dat gajus af te maken ,,,
   incl het neerschieten van de MH-17 , 14.000 doden in de Donbass etc etc

   dus welke ??? idioot, met een hersenbeschadiging stemt nu nog P.v.d. Armoe

   nou de CPN MOCRO , PIJPENDE MAROKKAAN YASSAR , die zelfs zijn naam vergeten is ?? de leiders van de oude CPN ,,,,, PSP ,,,,,,, met wat rara opstelschrijvers, !!! heeft die groep wel hersencellen ????
   Het hele rifgebergte hierheen , dan komt alles goed,
   met de lekkende I=phone damesslipjes aanhang geweldig

   nou FVD , krijgt eigenlijk , nu na de gesprekken met HANS WIEGEL ,
   DE AANSLUITNG BIJ DE ISLAM OMVORMERS IN BRUSSEL
   de gesprekken met Guy de tandenfee, en dat D’66 lesbische gedrocht
   met die houten kop ,,,,
   EN het stemgedrag van de laatste 3 maanden
   OOK HET VOORDEEL VAN DE TWIJFEL NIET EENS MEER .

   IK ZIT GEWOON DAAR NAAR DE ZELFDE BLAUWE VVD KOSTUUMS TE KIJKEN
   DEZELFDE VOLGEVRETEN VVD KOPPEN
   DE ZELFDE ROOFMENTALITEIT, JA ZE DOEN HET ZELF
   dus nee,

   OME BOB BLIJFT GEWOON MAAR PVV STEMMEN

   dus ik vind het ook niet zo moeilijk , als je dus goed beschouwd naar 125 nederlandse landverraders zit te kijken, Fvd nog niet meegeteld en uw ome frans , met die kale met dat mongolltje op zijn arm in brussel

   ZOU ER EIGENLIJK WEL EEN GOD BESTAAN , ??
   ZOU DIE DAN BOVEN OP ZO’N WOLK ZITTEN ??
   MET EEN BAKKIE PLEUR ?
   EN EEN LEKKER SHAGGIE ?

   en bij zich zelf denken ??

   JE ZOEKT HET MAAR UIT, IK VIND HET WEL GOED ZO,

   HUGGIE

   OME BOB

   Geliked door 2 people

 3. Blaffertje zegt:

  Verkiezingen komen er weer aan en de leugenmachine komt weer op toeren.

  Geliked door 1 persoon

 4. R Thomasson zegt:

  Bij minister Hugo de Jonge past perfect de Nederlandse slagzin: “Als de vos van passie spreekt, boer let op je kippen! Maar zoals wij weten, de vos is een zeer intelligent sluw dier, terwijl de sluwheid van minister De Jonge staat op een zeer laag niveau. Het past net in de intelligentiemarge van laagbegaafden. Dat geldt trouwens ook voor zijn vriend Rutte en de rest van de regering. Ze denken dat zij te maken hebben met een volk vol “gekke Henkies”, en bij iedere verkiezing kunnen ze dezelfde oude afgezaagde praatjes gebruiken ..en wij geloven ze wel!. Men moet wel erg dom zijn om deze mensen nog te vertrouwen, en hun woorden als zoete koek slikken. Ze weten al jaren dat Nederland is OVER VOL. Plaats kan uitsluitend gemaakt worden voor kennismigratie. Dat geldt ook voor de (nep)vluchtelingen die uit de vuilnisbakken van de wereld komen.

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   ‘Toen er nog realisten bij D66 zaten’
   Echt waar?
   Zijn die er ooit geweest?
   Die hebben ze er vakkundig uitgewerkt want realisme is ver, heel ver te zoeken bij D666.

   Like

 5. karton zegt:

  Deze z.g “regering” heeft zich gedurende haar regeringstijd zodanig belachelijk gemaakt
  én onbetrouwbaar getoond, dat het sprookje van de Jonge niks meer toevoegt.

  Like

 6. Stef zegt:

  Het aantal immigranten dat Nederland wordt ingelaten moet niet alleen omlaag. Het aantal immigranten die al hier zijn moet omlaag.

  Geliked door 2 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Nou en wat moeten we met zo’n uitspraak.

  Je kunt net zo goed zeggen als het regent wordt je nat als je buiten staat zonder plu.

  Iedereen weet toch dat het aantal te hoog is en dat is niet van de laatste jaren. Elk jaar stromen in Nederland 100.000 vooral moslims binnen.

  Waren het allemaal chinezen die voor het communisme op de vlucht waren hoorde je me niet piepen maar moslims is het allerlaatste wat je in die getalen moet binnen halen.

  Laat de lul met vingers met een plan komen hoe we de moslims die al binnen zijn over de grens kunnen zetten!

  Vertrouw nooit een politicus die het belangrijk vindt de laatste modieuze schoenen te hebben want die heeft duidelijk zijn prioriteiten niet op orde.

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @guusvelraeds. Natuurlijk weet iedereen dat het aantal is te hoog. In een volle land als Nederland, is dat altijd te hoog! Ik ben helemaal met je eens dat jij en duizenden anderen zouden niet piepen als het allemaal Chinezen waren die voor het communisme vluchten. Maar moslims zorgen voor problemen. Ze sluipen met zielige leugen een land binnen, en snel daarna beginnen de rottigheden. Goede voorbeeld zijn de Marokkanen, die liters bloed van duizenden onschuldige Nederlanders onder hun nagels dragen. Dit soort afval moest allang per varkenswagens in de richting van Gibraltar worden vervoerd, en gedumpt na de oversteek.

   Geliked door 1 persoon

 8. koosv8 zegt:

  En daar hebben we DDS. De zg. rechtse site. Daar doen ze het voor, kom mensen het CDA gaat Nederland redden. Dat het CDA het eigen geloof verkwanselt, en van het begin af aan ook Nederland, Lubbers met zijn verdrag van Maastricht, de Mafia stond al bij de grens te wachten. Partijen die de uitverkoop afkeurden, en grenzen wilden behouden werden Toen ook al ZWART GEMAAKT tot op de dag van vandaag. Maar wel tekenen voor het verdrag van Marraces, het zoveelste kinderpardon, EU likkers, VN ook trouwens, SLAPPE HAP, vroeger, nu, en voor de toekomst ook volksverlakkers, drain the swamp, OOK HIER!!!
  EN DAT GELDT OOK VOOR DDS, vind ik.

  Geliked door 2 people

 9. boorzalf zegt:

  Wat een gluiperige kop heeft die Hugo.😳

  Geliked door 1 persoon

 10. Harrie Vaes zegt:

  De indoctrinatie van Rutte op zijn kabinetsleden begint vruchten af te werpen. Ook het cda gaat nu met misselijkmakende leugens de kiezer…. alweer ….op het verkeerde been zetten. En het ergste van alles is dat de slapende kiezer er….. alweer…. voor de zoveelste keer intrapt.
  Maar het zal dan wel de laatste keer zijn want hierna zijn we overgeleverd aan klimaathysterische idioten en de aanhangers van de islam……die nu al reeds de meerderheid vormen in de tweede kamer.
  Het zij zo……tenzij……..de….. wakkere kiezer ……naar de stembus gaat om het tij alsnog te keren.
  De enige mogelijkheid is dan ….op de PVV te stemmen. Want alleen deze partij heeft het lef om de juiste maatregelen te nemen die voor een ommekeer nodig zijn.
  Fvd….zou een alternatief kunnen zijn.

  Like

 11. karton zegt:

  Deze de Jonge is toch van gezondheid o.i.d. ? De man is volkomen ongezond, lijkt mij. Waarom bemoeit deze zwakzinnige zich met “vluchtelingen”, das toch voor een geheel ander “ministerie”?

  Geliked door 1 persoon

 12. Rensk. zegt:

  Veel mensen durven niet voor hun mening uit te komen. Ik doe het wel en dan merk ik dat ze dan wel los komen. Ik heb namelijk niets te verliezen als een baan b.v. en daarom vind ik dat juist iemand als ik hardop moet zeggen wat ik denk.

  Bovendien vind ik het een geweldige manier om zeer snel te herkennen wat voor vlees ik in de kuip heb. Als ze me de mond proberen te snoeren. Dan krijgen ze een hele slechte aan mij. Niet dat ik tegen ze in ga met woorden (heeft geen zin) maar ik heb gemerkt als je ze aan blijft kijken en zonder woorden en anderen zien dat gaat juist dit soort keihard de afgrond in. Van een zag ik dat na haar Nieuwjaarswens zegge en schrijve 1 persoon terugwenste. De rest heeft tabak van haar. Zeer onplezierige personen zijn zulke mensen, waarbij je niet aan hun controledwang moet toegeven. In discussie gaan met dit soort personen heeft totaal geen zin. Zij hebben altijd gelijk in hun denkwijze, zelfs als voor iedereen duidelijk is dat ze het gelijk beslist niet aan hun kant hebben. Benieuwd hoe ze zich verder gaat gedragen. Heel benieuwd. Dit zijn wel de personen die goedwillende mensen naar de affgrond kunnen helpen met hun zogenaamde onechte goedmens te willen zijn, maar het niet zijn.

  Like

 13. Christiane Dirick zegt:

  Waarom wordt het “minder, minder, minder” van de toehoorders van Geert Wilders door de rechtbank veroordeeld en “Het huidige aantal migranten is te hoog” van Hugo de Jonge wel geaccepteerd door de MSM?

  Geliked door 1 persoon

 14. kampersrene zegt:

  maar minister Hugo durfde de woorden minder…..minder……minder…. niet uitspreken uit vrees voor vervolging…. en zijn job

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s