De fascistische sharia-dictatuur Iran is een gevaar voor de hele wereld

Screenshot_33

(Door: “Balkanske priče”)

De Amerikaanse president Trump zegt dat de geliquideerde Iraanse generaal Soleimani verantwoordelijk was voor de dood van miljoenen mensen, inclusief demonstranten in Iran zelf. Ook verwondde en doodde hij duizenden Amerikanen en plande hij de dood van nog veel meer van hen. “Maar nu is hij gepakt!”, zo zegt Trump over Soleimani. Volgens Trump had Soleimani “al jaren geleden uitgeschakeld moeten worden”…Prima gedaan van Trump. Deze gast werkte ongeveer persoonlijk naar een atoomwapen toe en had de vernietiging van Israël als hoogste prioriteit…

Een dergelijk regime, gewapend met langeafstandsraketten die Europa en Israël kunnen bereiken, is een groot gevaar voor de vrede en veiligheid van de hele wereld. Al 30 jaar zucht het Iraanse volk onder het juk van de despotische Islamitische Republiek. Al 30 jaar lijdt het Iraanse volk onder de repressie van de Moellahs en Ayatollahs, die een totalitaire staat creëerden gebaseerd op de Koran en de sharia. Al 30 jaar lijdt het Iraanse volk onder een regime dat handen en voeten afhakt, homo’s ophangt en vrouwen stenigt. Al 30 jaar leeft het Iraanse volk in een hel, in de hel van de dictatuur en van de terreur van de islam.

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, dictatuur, Iran, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op De fascistische sharia-dictatuur Iran is een gevaar voor de hele wereld

 1. Steven zegt:

  Tja… En nu komen ze die HELL hier voortzetten!

  Geliked door 2 people

 2. Torsten Himmelstoss zegt:

  Let maar op: zodra Iran begint met “rotzooi trappen”, oorlogsvoorbereidingen treffen, zal Israël de eerste klap uitdelen. Iran roept nl. al jaren dat Israël van de kaart geveegd moet worden,
  die hamas-BENDE roept dat ook en het staat zelfs in hun handvest.

  Geliked door 5 people

 3. oudmarinier zegt:

  Mooi VOORBEELD toch van WAT men van de EU kan verwachten !!! En dan NOG zullen er rand-debielen zijn die de EU blijven verdedigen !!!

  Geliked door 5 people

 4. koddebeier zegt:

  Vertel dat eens aan die idioten van de Europese Unie, die nog steeds liever handel drijven met die moordenaars !!

  Geliked door 3 people

 5. Alleen die democratisch gekozen hoeren(= overspel plegen met vreemde cultuur ) -bende te Brussel sympatiseert met deze islamitsche fascistoïde moordenaarsbende te Iran !!!Hitler zou met al die klimaathysterische en latente islam sympathisanten in Europa blij zijn geweest !!Gelukkig heeft Israël tot nu toe een zeer trouwe bondgenoot in de persoon van Donald Trump

  Geliked door 1 persoon

 6. Blaffertje zegt:

  Nostradamus voorspelde het al ‘het gevaar komt uit he oosten’ en gelijk krijgt hij.
  (Hij schijnt een aanhanger te zijn van geweest van een of andere groepering zoals Illuminati en zouden al zijn voorspellingen al eeuwen in het voren gepand zijn.Dus geen voorspellingen)

  Like

 7. Horatius zegt:

  Een grootschalige escalatie of loopt dit nog met een spreekwoordelijke sisser af?

  Zuiver militair gesproken is Iran natuurlijk volstrekt kansloos tegen de VS en Israël mocht dit land ook betrokken raken bij dit conflict, maar de kans op zelfmoordaanslagen in de VS en West-Europa met honderden zo niet duizenden slachtoffers is heel groot en waarschijnlijk onafwendbaar.

  Het regime in Iran zal daden moeten stellen wil zij haar reputatie in de Islamitische wereld in stand willen houden, dus we zijn gewaarschuwd. Helaas verblijven er talloze Iraniërs onder het mom van vluchteling in de VS en in West-Europa en hebben zij een missie te vervullen nu er een roep om bloedige wraak te nemen weerklinkt binnen de radicale islam.
  Vroeg of laat zou er toch een grootschalig conflict uitbreken tussen de Westerse wereld en de islam. Dan beter nu dit conflict uitvechten dan op een moment in de toekomst dat Iran over de benodigde nucleaire wapens beschikt om de Westerse wereld daadwerkelijk effectief tegenstand te kunnen bieden.

  Israël weet dit natuurlijk ook en zal er bijzonder gebrand op zijn deze meest gevaarlijke tegenstander in het Midden-Oosten met één klap definitief uit te schakelen. De religieuze baardmannen gaan maar al te graag als martelaar de dood tegemoet, de komende weken zou er dus een schreeuwend tekort aan frisse jonge maagden kunnen ontstaan als gevolg van talloze zelfmoordaanslagen en andere religieus geïnspireerde bloedige praktijken.

  Gelukkig voor ons Nederlanders staan onze Veiligheidsdiensten dag en nacht paraat om de autochtone bevolking te beschermen tegen deze praktijken.

  Vrouwen gehuld in een boerka worden dus niet meer getolereerd in de openbare ruimte en zelfs de ‘kwetsbare’ jongeren in de probleemwijken worden scherp in de gaten gehouden.

  U kunt dus rustig gaan slapen: onze regering waakt over u!

  Like

 8. Zijlstra zegt:

  Iran kennende zullen een paar hoge Amerikaanse militairen gaan sneuvelen. Ik geloof niet dat die Israel gaan aanvallen.

  Like

 9. De hoogste sjiitische islamitische geestelijk gestoorde leider Ali Khamenei van Iran moet gewoon op Interpol worden gezet wegens massamoord ,en eventueel hem aan een hoogwerker executeren (ophangen ),zoals de schoft in Iran bij veel onschuldigen Iraniërs heeft gedaan!!Donald Trump verdient in tegenstelling tot zijn voorganger Obama de prijs van heldenmoed !!En het wordt ook tijd voor Amerika uit de meest verachtelijke organisatie ter wereld te stappen ,namelijk uit de VN ( United Nonsens )!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Ook het faciliteren van de uit Iran afkomstige sjiitisch Islam moet per direct worden tegengewerkt ,maar ja mafkezen als Frans Timmermans en consorten hebben het te druk met de mensen het leven zuur te maken met hun verzonnen klimaathysterie!!Jammer dat Europa door een stelletje psychopaten wordt geleid!!Zie ook http://www.franklinhorst.nl : Uit het nieuws 02-09-2019 – Franklin ter Horst

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s