De “oma als milieu-zeug” was slechts de ouverture: komt de oorlog van de generaties?

Screenshot_45

(Vertaling: E.J. Bron)

Met de “oma als milieu-zeug” hebben we slechts een voorproefje gekregen: onder de dekmantel van vermeende satire wordt jong tegen oud opgestookt. De klimaathysterie bezit volgens deskundigen het potentieel voor een generatieoorlog.

Deutschland Kurier

De ideologische verwoesting van het menselijke met elkaar maakt snelle vorderingen: na het links-groene feminisme en systematische gender-mainstreaming volgt nu het opzettelijke opzetten van jonge mensen tegen oude mensen – in naam van de nieuwe klimaatreligie.

Herwig Birg (81) is een vriendelijke, ingetogen heer. Hoewel hij al lang met pensioen is, is hij nog steeds een van de bekendste Duitse bevolkingswetenschappers. Birg is strijdbaar en omstreden. Typisch genoeg was het de “Spiegel”, die Birg ooit “Duitsland´s wellicht duisterste profeet” noemde.

De bourgeoisie-idylle, waarin de onderzoeker zich aan de Berlijnse Wannsee meer onrustig dan gepensioneerd heeft teruggetrokken, bedriegt: het bestuur van de Senaat wil op het terrein van de voormalige longkliniek Heckeshorn tot 700 migranten onderbrengen, in Newspeak ook “klimaatvluchtelingen” genoemd. In zoverre liggen de problemen zogezegd voor de huisdeur.

De gerenommeerde bevolkingswetenschapper ziet niet minder dan vier “demografische plagen” de West-Europese samenlevingen treffen:

 • Conflicten tussen jongeren en ouderen;
 • Conflicten tussen ouders en mensen zonder kinderen;
 • Conflicten tussen groeiende steden en krimpende dorpen;
 • Conflicten tussen geïmmigreerde buitenlanders en autochtonen.

Een in zijn dimensies nog absoluut niet overzienbare maatschappelijke explosieve kracht vreest Birg, gezien tegen de achtergrond van in elkaar stortende systemen voor de oudedagsvoorziening, door onopgeleide massa-immigratie. Hij huivert echte rook met het oog op het feit hoe jong en oud in toenemende mate tegen elkaar uitgespeeld worden in het zogenaamde klimaatdebat.

Screenshot_46

Destijds hebben de jongeren niet gestaakt, maar mee aangepakt: na het einde van de Tweede Wereldoorlog helpen leerlingen van de Keppler-Mittelschule in Ulm bij de wederopbouw van hun school.

Volgens de beursdeskundige en schrijver Dirk Müller zou de huidige klimaathysterie zelfs een generatieoorlog kunnen veroorzaken. Het klimaatthema zou dienen “als vehikel voor een nieuwe wereldorde”. Müller waarschuwde bijna een jaar geleden al voor deze gevaarlijke ontwikkeling:

 • De jongere generatie zou tegen de oudere opgestookt worden. Kinderen zouden opgehitst worden om de klimaatagenda erdoor te jagen. Ze zouden als “soldaten” in de demonstraties de straat opgestuurd worden – “tegen kinderen kan en wil immers niemand zijn stem verheffen”. En daarbij zouden kinderen tegen hun ouders, tegen de oude generatie in het algemeen worden opgehitst: “Jullie zijn schuldig, jullie hebben niets gedaan, jullie zijn de slechten!”

Met de groeten van de oma als “milieu-zeug” – dit was nog maar de ouverture! Respect voor de generaties die Duitsland na de oorlog hebben opgebouwd, die de generatie “klimaat” hun mobiele telefoons, tablets, concertkaartjes, vliegreizen en mooie kleren mogelijke gemaakt hebben? ´s Nachts is het kouder dan buiten!

Bron:
www.deutschland-kurier.org

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Globalisering, Hypocrisie, Immigratie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, New World Order, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op De “oma als milieu-zeug” was slechts de ouverture: komt de oorlog van de generaties?

 1. Blaffertje zegt:

  Dankzij die oma’s lopen die snotneuzen nu rond.
  Waren die oma’s er niet geweest dan waren zij er ook niet geweest (was misschien beter geweest), laten ze daar ook eens aan denken die verwende kinderen.
  Die mensen hebben er voor geknokt dat die zeurende kinderen het beter zouden krijgen dan dat zij en wat krijgen ze?
  Stank voor dank.
  Die verwende respectloze etters hoeven niet met sneeuw op hun dekens te gaan slapen vanwege de gaten in het dak of met een lege maag naar bed gaan zoals opa en oma deden uit armoede, maar als dank verwensen ze die mensen nu.

  Geliked door 6 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Alleen het instorten van de EU en met haar het hele Euro concept kan de klimaat waan in Europa nog stoppen. Zij die ons dit aangedaan hebben uit politiek gewin en finacieel gewin zullen niet stoppen door ander inzicht. Het klimaat is slechts een vehicle hun doel is de herstructurering van Europa en de opbouw van de mix bevolkingen middels massa immigratie, social engineering projecten en verarming van de massa. Een verarmde en verweesde massa zonder identiteit is niet meer in staat tot oppositie. Nog even en ze zijn zover.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ guusvelraeds.
   Met u eens.
   Op enigszins stiekeme wijze probeert in ons land thans ook vele boeren “kapot” te maken door veelvuldig te verkondigen dat minder vlees eten héél goed zou zijn om de CO2-uitstoot te verminderen. Laat u niet wéér beetnemen door de Haagse Maffia.
   Hoorde vanmiddag de één of andere “deskundige” uit Wageningen verklaren dat over -tig jaren Nederland bijna geheel beplant zal zijn met bomen, óók op plaatsen waar nu wordt geboerd. En waar die EU-commissie dan met haar 8 miljoen “vluchtelingen” die nog wel in NL geplaatst zouden kunnen worden naar toe moet ? Nu probeert de z.g. “elite” zeker ook nog om de bevolking gek te maken ! Enkelen zullen gedwee knikkend achter die “elite” blijven aan glibberen, maar ik hoop toch dat héél veel anderen de ogen open gaan en de volgende keer stemmen op een partij die vóór échte Nederlanders opkomt.

   Like

 3. Monalisa zegt:

  Op de telegraaf op wuz word dit spel ook gespeeld tussen jong en oud de ouderen moeten snel dood volgens onze kleinkinderen. Wij hebben onze kinderen niet goed opgevoed?? laat staan hoe zij hun kinderen hebben opgevoed bar slecht. Daarom maken wij alles op wat we bezitten.

  Geliked door 3 people

  • vangie1206j zegt:

   Helemaal gelijk heeft u ik ben daar ook mee bezig.
   Heb zelf 2 kinderen erg dat ik dat moet zeggen het zijn 2 ondankbare honden zij weten alles beter en ik ben maar een oude LUL.
   Het enige waar zij in geïnteresseerd zijn is mijn bezit.
   Heb ze nu al duidelijk gemaakt dat als ik mijn ogen definitief sluit er niets meer te halen valt.

   Geliked door 3 people

   • Monalisa zegt:

    Je kan je kinderen op goederen onterven, niet op het kindsdeel wat geld aan gaat, zorg als je dood gaat dat er maar 2,50 op de rekening staat. Maak een mooi testament onterft u kinderen en de kouwe kant. Het is maar een tip.

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Je kunt altijd een-en-ander via testament regelen.
    InFr kun je je kinderen niet helemaal onterven, er moet altijd een [klein] deel blijven.
    Uw kinderen zijn dus jongens/mannen !, mijn kinderen nemen alles ook maar an, ALSOF ALTIJD ALLES IS GEWEEST ZOALS ‘T NU IS.
    Maar ondankbaar ? ?, eerder Onnozel.
    ( er zijn nog genoeg goede doelen in de Philipijnen en ook veel armoede, sterkte…..)

    Like

   • vangie1206j zegt:

    Monalisa en delamontagne dank voor uw reacties ik ben hertrouwd met een Philipina en heb in Duitsland waar ik toen woonde notarieel een testament laten

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Je kan toch in Nederland een testament op maken, u bent toch een Nederlander of een Fransman??

    Geliked door 2 people

 4. koosv8 zegt:

  Waarom kan en wil niemand zijn stem verheffen tegen kinderen. Omdat de meeste hun kroost tot in den treuren verwend hebben, de zelfde fout die men bij buitenlanders gemaakt had, en nog steeds voortduurt.
  Een draai om je oren kon je krijgen , ook op school, ik heb mijn kinderen nooit iets gedaan, maar het moet wel duidelijk gebracht worden wat wel en wat niet door de beugel kan. Je ziet het ook bij mensen met een hond. .duidelijk zijn van kinds af anders gaan ze BIJTEN.

  Geliked door 4 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ja dat klopt, ieder mens wil graag dat zijn kinderen het beter gaan krijgen dan zij zelf, maar na de oorlog is men een beetje doorgeschoten en is daarbij ook nog eens vergeten om ze respect bij te brengen.

   Geliked door 3 people

 5. Ad de Pree zegt:

  Kinderen gebruiken om er iets door te jassen, het ideegoed van de NSAPD. Het tuig schijnt het maar niet te willen leren.

  Geliked door 2 people

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Wij, ouderen, moeten dus het lef hebben om NEE te zeggen tegen Greta Thunberg. En haar jonge bewonderaars die zichzelf en leeftijdsgenoten hersenspoelen, net als Greta gehersenspoeld is door haar ouders.
  We zullen ze in ieder geval moeten zeggen dat ze er geen verstand van hebben. We moeten ze de geschiedenis van de aarde laten zien. In die geschiedenis ligt de toekomst besloten.
  Niks geen klimaatverandering. Verzonnen ramptoestand om mensen geld af te pakken.
  Met de klimaatwaanzin worden we afgeleid van iets veel belangrijkers wat op de achtergrond speelt: DE OMVOLKING.
  Beide onderwerpen vereisen nuchtere aanpak. Om het te boven te komen hebben we een andere regering nodig.

  Geliked door 5 people

  • droevige mof zegt:

   Op WDR 4, de West-Duitse oldie zender, hoorde ik gisteren dat voornamelijk oude witte/blanke mannen (alte weiße Männer) ploeteren aan een 17-jarig autistisch Zweeds kind.
   Dit is wat men tegenwoordig framing noemt. Alle totalitaire systemen werken ermee. En dit is nu mijn framing van de publieke omroep.

   Geliked door 3 people

 7. vangie1206j zegt:

  De oorzaak van de opstand van de kinderen tegen de ouderen is ontstaan doordat onze fijne overheid ons heeft verboden onze kinderen GOED op te voeden.
  Een draai om de oren wanneer ze het bloed onder je nagels proberen weg te halen is streng verboden. Wij ouders mogen nooit en te nimmer geweld gebruiken. En zie het resultaat met dank aan het linkse tuig wat denkt boven ons te staan.

  Geliked door 3 people

  • Tineke zegt:

   En het bloed onder je nagels weghalen kunnen ze!
   Een draai om de oren is tegenwoordig mishandeling.
   Je moet met ze praten tegenwoordig,op gelijke voet staan als vriendjes.
   Daar is het gruwelijk misgegaan!
   Alleen als ze geld nodig hebben,weten ze je nog te vinden !

   Geliked door 2 people

   • vangie1206j zegt:

    Nou Tineke als mijn kinderen gruwelijk dwarsliggen dan praat ik met mijn handen.
    En dat linkse gezwam over mishandelen moeten ze echt bij mij zijn dan weten ze daarna wst mishandelen is.
    Zie hoe het in de dieren wereld aan toe gaat daar wordt niet gepraat maar opgevoed.
    Zo hoort dat ook te gaan tussen ouders en dwars kinderen.
    Even duidelijk ik bedoel niet mishandelen zoals afrossen met een eind hout.

    Geliked door 1 persoon

 8. Richard zegt:

  Dit is al heel lang aan de gang. In de jaren 60 verzetten de jongeren toen zich tegen hun burgelijke ouders. In de jaren 80 kwm de punk beweging om tegen alle heilige huisjes te schoppen en om de burgerij te shockeren. De snelheid van de huidige tijd maakt dat je als ‘oudere’ al snel oud bent.
  Muziek, drugs, mode, cults, techniek en digitalisering worden ingezet om ouders en hun kinderen uit elkaar te drijven. Op tv, het internet, maar ook in het onderwijs worden kinderen geleerd zich tegen hun ouders te verzetten. Ook het beeld van ouderen is veranderd. Waar een oudere vroeger gezien werd als wijs, is de oudere vandaag hulpeloos, dom en vooral een kostenpot.
  Ouders werken tegenwoordig allebei. Kinderen zitten 6 uur per dag op school en daarna de naschoolse opvang. Ouders hebben door hun drukke leven nauwelijks meer tijd voor hun kinderen. Zij zien elkaar amper. En thuis liggen hun werelden zover uit elkaar. Kinderen gamen, en hun wereld speeld zich grotendeels af op digitale schermen waar veel ouders geen inzicht en grip op hebben.
  Het stichten van een gezin vind op steeds latere leeftijd plaats omdat de maatschappij dat nu eenmaal verlangd. Daardoor is de leeftijdskloof steeds groter. Ook de kleine gezinnen zijn een probleem. Kinderen missen de feedback van hun oudere broers en zussen. In grote gezinnen vroeger werd je door je oudere broer of zus opgevoed. En je moest jou kinderlijke vrijheid en ruimte delen met jou andere broers en zussen. Daar leerde je een man te worden, of vrouw. Je leerde je verantwoordelijkheid en je plek. Dat maakte je sterk op weg naar je volwassenheid.
  Nu, met al die eenlingen, die ver weg staan van hun ouders en ouders die ver weg staan van hen, krijg je verwarde, alleenstaande onvolwassen wezentjes die menen dat de hele wereld om hen draait. De eeuwige pubers. Nooit geleerd te delen, verantwoordelijk te zijn, onzeker over hun gender. Hulpeloos, want zij hebben nooit geleerd zich te wapenen om zich staande te houden in de buitenwereld. Dat uit zich in psychische aandoeningen zoals ADHD, crimmineel gedrag, seksueel afwijkend gedrag, en de drang zich op velerlei manieren te willen uiten in een wanhopige poging enige zin en invulling aan hun bestaan te geven. het selfie gedrag dat zich op vele manieren uit.
  De reden hiervoor is denk ik, dat ale vormen van autonomie als een gevaar word gezien. En het gezin is een autonome eenheid. Je ouders en je broers en zussen brengen je de normen en waarden bij en leren jou weerbaar te zijn eenmaal in de buitenwereld losgelaten. Doen, laten en denken worden daar gevormd en bepaald. Uit hechte families komen sterke mensen. En laat dat nu net iets zijn waar machthebbers bang voor zijn: sterke, onafhankelijke mensen. Daarom moet het gezin als autonome eenheid kapot en moet de jeugd opstandig gemaakt worden tegen hun ouders. Het resultaat zal zijn een zwakke, onzekere generatie die gemakkelijk in het gareel te houden is. Zij zullen het gezag dankbaar accepteren omdat zij ontdaan zijn van alle sterke fundamenten om zichzelf in de wereld staande te houden.

  (Was een latertje, maar ik ben een progammeur en social engineer en werk vaak tot in de late/vroege uurtjes)

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Er zijn ook ouders die op tijd verstandig worden………………

   Geliked door 2 people

  • Beschadigde kinderen, beschadigde ouders, is van alle tijden. Elke cultuur / tijdperk heeft zo zijn eigen (gezins)problemen. Kinderen die opstaan tegen de ouders/opvoeders, is al zo oud als de mensheid. Ouders zijn ook geen heiligen!!! Over 100 jaar zullen er ook gezinsproblemen zijn, maar dan anders.

   Geliked door 1 persoon

   • Richard zegt:

    Jongeren zijn altijd omstuimig geweest. Dat past ook bij hun leeftijd. Maar er was vroeger wel meer respect voor ouderen en juist hun mening gaf de doorslag. Tegenwoordig is dat omgekeerd. Het is niet goed dat de jeugd gaat bepalen hoe ouderen moeten denken en handelen. Dat is de omgekeerde wereld.

    Westerse jongens worden tot onzekere mietjes gemaakt zodat zij zich totaal niet weten te weren. Hadden ze vroeger bij mij moeten flikken. Ik had misschien niet gewonnen, maar ik had zeker een paar klappen uitgedeeld. Ik heb trouwens vroeger eens een vervelende turk van de brug gegooid omdat hij en zijn groepje niet opzij wilden gaan. Ik ben nog van de generatie die niet met zich laat sollen. En een blauw oog en een dikke lip worden vanzelf weer heel. Ik ben nog steeds voor de duvel niet bang.

    Geliked door 4 people

 9. vangie1206j zegt:

  Ik heb op mijn oude dag nooit verwacht dat de democratie in Nederland zou omslaan ineen dictatuur.
  Je wordt bedankt dictator opperhoofd Mark Rutte.

  Geliked door 4 people

 10. Jan zegt:

  Merkeljugend

  Like

 11. rottenpikwick zegt:

  Wij leven in een anorganisch-tijdperk, druist tegen alle natuurwetten in (vlgs mij dan hè). Moedertje Aarde slaat terug! Misschien heeft u de afgelopen week ook wel weer een chipkaart aan plastic opgesmikkeld! Heeft misschien uw ongeboren (klein)kind nu al plastic in het lichaam! Er wordt/werd altijd gedacht dat de placenta vreemde stoffen zou tegenhouden. De twijfel slaat toe. Er is een hoop ‘werk aan de winkel’ voor de generatie van Greta!

  Like

 12. Ik denk dat Ad de Pree hier dichter bij de waarheid zit.
  Het zijn namelijk niet de kinderen die deze muziek gemaakt hebben maar een paar klootzakken die winst zien zitten in dit soort onzin.
  En die kinderen die willen wel zingen, want wat is er nou soms mooier voor een kind om soms wat opstandig te zijn tegen de volwassenen.
  Daarbij komt dat kinderen al jaren lang gehersenspoeld worden dat de ouderen voor vervuiling zorgen en zij zelf goed voor moedertje aarde zorgen.
  Bij kinderen komt het niet op dat ze hun welvaart te danken hebben aan de ouderen.
  Een kind is in staat om uit te leggen dat de telefoon van een oudje ontzettend vervuilend is maar hebben niet door dat ze zelf een smart phone in hun zakken hebben.

  Like

 13. Zijlstra zegt:

  Je moet niet met je laten sollen als ouder. Je bent de baas in je eigen huis. Willen ze desondanks niet luisteren: Daar is het gat van de deur! Heb ik ook gedaan.

  Geliked door 2 people

 14. Heniusz zegt:

  Liever een “milieu zeug” , in mijn geval eerder milieu zwijn, dan een klimaatkleuter. OK, “SNOTNEUS”.

  Geliked door 1 persoon

 15. vangie1206j zegt:

  Langst levende geregistreerd op naam van mijn huidige vrouw in de Filipijnen.
  En daar moeten zij maar eens proberen hun kindsdeel veilig te stellen vergeet dat maar en mijn vrouw zal daar hoe dan ook nooit aan meewerken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s