Rutte-III weg, grenzen dicht en uit de EU!

Screenshot_42

(Door: “Elise Nijmegen”)

Ik denk dat wel gezegd mag worden dat het meeste geweld tegenwoordig afkomstig is van mensen die aanhangers zijn van de islam. Die de zogenaamde jihad uitvoeren, de oorlog tegen alles en iedereen die geen islamaanhanger is, omdat dat nu eenmaal zo in de islamitische boeken straat geschreven. Nu worden er vele moskeeën beschermd en kerken, die overal in Europa in de fik vliegen of worden vernield, krijgen geen beveiliging.

Onderstaand bericht laat ons weten dat er in 2019 zo’n 3000 christelijke kerken, scholen, begraafplaatsen en monumenten werden vernield, geplunderd of in brand gestoken. In Frankrijk, waar nu vele moslims wonen, komt dat zo’n 3 keer per dag voor. Het gebeurt ook in Duitsland, België, Engeland, Denemarken, Zweden, Italië, en Spanje. Nederland houdt de cijfers uit de publiciteit, dat schijnt overheidsbeleid te zijn.

Deze criminele daden worden gebagatelliseerd, maar het zijn hate-crimes, en als ons verleden wordt ontkend dan is de beschaving verloren. Uit officiële statistieken van november vorig jaar bleek dat er 10x zoveel geweld tegen christenen als tegen moslims wordt gepleegd.
https://jdreport.com

2020 is nog maar net begonnen en, zo laat onderstaand artikel weten, er gebeuren al hele vreemde dingen. Boven Colorado, zo zegt de New York Times, vliegen hordes, honderden of misschien wel duizenden, geavanceerde drones ´s nachts in precieze formatie over twee staten (Nebraska en Colorado) en niemand weet waar ze vandaan komen.
https://sonsoflibertymedia.com

Het was gepland en georganiseerd, de aanval op politieagenten in Leipzig, zo zegt de politiechef. De gewelddadigheden zijn begonnen door linkse extremisten, criminelen en inhumane mensen.
www.epochtimes.de

Daar waar bijna niemand over praat, omdat het één van de vele negatieve dingen is waarmee we geconfronteerd worden door de hervestigingsplannen van miljoenen moslims en Afrikanen door de EU en de VN, zijn de infecties en ziekten die al die immigranten meenemen.

Mariarosaria Ferrante, een senior arts, zei in een interview dat velen lijden aan schurft, een parasitaire huidziekte, en dat vormen van tuberculose (TBC), die al tientallen jaren niet meer zijn waargenomen in Italië, ook zijn waargenomen bij de bootmigranten. Ook zijn velen besmet met HIV en dat, met het oog op de verkrachtingsepidemie die over Europa trekt, heeft vele kwalijke en misschien wel dodelijke gevolgen.

De gevolgen voor de Europese bevolking zijn veel groter dan werd voorzien, deze zieke asielzoekers kunnen geheel gratis door Europa reizen en dat verhoogt het risico op infecties enorm. Politici en de media in opdracht van de politiek zwijgen over het risico op epidemieën en niemand lijkt geïnteresseerd te zijn in het feit dat het grote gevaren oplevert voor de lokale bevolkingen.
www.anonymousnews.ru

We zijn mijns inziens al jarenlang niet zo onveilig geweest in Nederland als vandaag de dag, doordat er heel veel mensen met andere normen en waarden bij zijn gekomen in ons land. En als we dat al overleven, dan kunnen we ook nog ten prooi vallen aan de farmaceutische industrie, want, zo laat onderstaand artikel weten, conventionele geneeskunde is in Amerika de grootste doodsoorzaak.

Carolyn Dean, MD, ND, en Treuman Tuck, een pleitbezorger van juridische en politieke rechten, schreven een boek en uit het boek blijkt dat de moderne geneeskunde een plaag is voor de mensheid, een zwarte pest, een verborgen pandemie. De waarheid is dat het een monopolie is dat werkt als de maffia en gedijt op ziekte, terwijl het welzijn ontmoedigt- vooral ziektepreventie…
https://drkelley.info

Even terug naar ons land, waar onze boeren, de reden dat u gezond eet, bedreigd zijn door extreemlinks tuig. Dit toont aan hoe het linkse gedachtegoed, het opgeven van ons land en cultuur, opgang maakt en er noodsprongen gemaakt worden. Er hoeft geen vee weg om de aarde te redden, we hoeven, als énige land, niet van het gas af voor het klimaat, het klimaat regelt zichzelf al miljoenen jaren zelf. Gelukkig zijn de boeren niet erg onder de indruk van deze dwazen en zeggen dat ze zich niet laten intimideren en gaan door met hun protestacties. De boeren hebben aangifte gedaan.
www.omroepbrabant.nl

Dit is ons land, het land van de Nederlanders, het land van onze kinderen en grootouders, die hard hebben gevochten voor ons land en onze vrijheid die nu door globalistische politici weggeven wordt aan de dictatoriale EU, die op haar beurt weer het beleid overneemt van de VN, die de wereld wil laten leven volgens Agenda21.

Steun de boeren, steun het gevecht voor het behoud van vers vlees, verse groenten en fruit en zuivel en help mee om Nederland weer te veranderen in een democratisch land met grenzen, waar uw kinderen veilig en gezond op kunnen groeien.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op Rutte-III weg, grenzen dicht en uit de EU!

 1. A. de Koning zegt:

  Hiermee is ALLES gezegd. Hoewel ik zelf oud ben zal ik meelopen met demonstraties en op de juiste partij stemmen, de enige partij die echt tegen de islam is, de PVV. Nu de andere kiezers nog.

  Geliked door 8 people

 2. vangie1206j zegt:

  Ik zal nooit en te nimmer mijn mond houden.
  Ik zal altijd zolang ik kan spreken en schrijven wat ik weet hoor en zie.
  Ik heb regelmatig geschreven aan de VVD wat ik vind van de situatie in Nederland.
  Ben een verzameling aan het maken over wat hier geschreven wordt en hoop dat ik de info van u mag gebruik
  en om de VVD duidelijk te maken wat er er leeft onder de bevolking in Nederland.
  Men kan zeggen het helpt niet maari niet reageren helpt zeker niet.
  Ik ben een paria en stop pas als Ik dood ben.
  Mocht er personen zijn alhier die het mij niet eens zijn reageer aub zodat ik daarvan kan leren.
  Verder wens ik alle leden hier een gelukkig en vooral veilig 2020.

  Geliked door 5 people

  • Marijke zegt:

   Ik sluit me hierbij aan. Ook ik heb mijn zorgen geuit over de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen (die ik nog niet heb, maar wat niet is kan nog komen 😉 ) en geschreven aan alle fractievoorzitters een paar jaar geleden. Het interesseert ze: NIKS! Er is er maar 1 die voor de Nederlanders opkomt en dat is Wilders. Hoewel Bosma en Omtzigt zijn ook goed bezig. Baudet weet ik nog niet; de tijd zal het leren.

   Geliked door 4 people

   • Anoniem zegt:

    Om God hier weer bij te betrekken?
    Het is de mens zelf die alles aanricht op aarde ,God staat daar buiten, wie zegt dat er een God bestaat?
    De mens maakt het zichzelf moeilijk , ik vind het ook erg jammer dat de Nederlandse politiek zo ver verwijderd is van de burgers, ze voelen zich erg verheven boven de Nederlandse burgers , er word ons niks gevraagd, hun beslissen dat is duidelijk en wij hebben het maar te accepteren, soms lijkt het wel of de politiek ons zelfs haat. Afschuwelijk.

    Like

  • RC zegt:

   Hallo, helemaal eens met deze stelling, en het stuk, omschrijft idd, alles.
   Wat ik zelf doe samen met mijn eega en anderen is, de wapens van gebed op nemen, en het aan de troon van onze almachtige vader God, brengen… iedere week opnieuw, bidden wij voor de val van dit verschrikkelijke kabinet, die elke week pins land steeds onleefbaarder, maken, in de bijbel Gods woord, staat, als mijn volk, die door mij geroepen zijn, zich zullen bekeren, en mij aanroepen, dan zal ik hun aanhoren, en zal hun land genezen….(2 kronieken 7:14)
   Doe samen met mij, mee bidden, en zie wat onze vader, in staat is tree doen, alleen Hij kan ons redden, van deze tirannen. En het EU tirannie.

   Like

   • vangie1206j zegt:

    @RC, bidden helpt niet meer God heeft de mensheid allang verlaten en bij het groffe vuil gezet wegens totaal verrot.
    Want hij heeft gezegd wie mij verlaat zal alleen maar rampen krijgen.
    Zie dus de wereld van nu.

    Like

   • Harry zegt:

    Tjonge tjonge , R.C. ,

    Dát zal helpen !
    Maar wie is er nou nog zo onnozel om te denken dat een of ander verzinsel , dat voortdurend door de islam verslagen wordt op alle fronten , nog enige hulp op dat vlak zou kunnen geven !
    Het is hooguit om jezelf moed in te praten , maar het helpt geen moer !
    Er is geen god en er is geen jezus .
    We zitten al vele jaren op een hellend vlak en niks of niemand heeft ook maar éne poot uitgestoken om ons te helpen .
    Ook die twee illusies niet .

    Behalve Wilders en zijn team ! Maar die bestaan dan ook écht .

    Als je blijft volharden in het geloof in een verzonnen fenomeen , ben je net zo vér heen als een junk die drugs neemt om in een betere wereld terecht te komen .
    Morgen is diezelfde shitzooi er nog , ben je nóg zieker en je geld kwijt .
    ( Of iemand anders is zijn geld kwijt ) .
    Waarom snap je dat niet uit jezelf ?

    Of heb je soms de illusie , dat Jezus net als iemand als Charles Bronson , die zich in zijn films liet slaan en mishandelen , bestelen , intimideren , etc , ineens op zou staan en die hele boevenkliek om hem heen in één keer van de aardbodem af knalt ?
    Het gaat niet gebeuren ! Het is een hersenschim .

    Eigenlijk zijn lui zoals jij levensgevaarlijk omdat ze proberen hun medemens een valse illusie op te spelden !
    Zodat die ook gaan zitten bidden en afwachten .
    En ondertussen groeit de vijand dóór .
    God komt niet . Jezus dus ook niet . Twee illusies in gasvorm .
    Maar de tijd dringt .
    Actie , kom uit je bidstoel en ga de straat op om je medemens wakker te schudden .

    Like

   • Oink zegt:

    Je hebt volkomen gelijk.
    De regering heeft GOD verbannen en zie de gevolgen.
    Wim kok heeft het kruisje verwijderd uit het torentje en landverrader rutte heeft baphomet ’s (duivel) afbeelding in de vorm van een bokkekop opgehangen.
    En sindsdien gaat het bergafwaards met holland.
    Toeval? Ik dacht effe van niet.
    Maar ook ik en mijn familie bidden voor de val van dit kabinet en de globalisten.
    Het enige wat nog kan helpen is gebed EN leven naar de wet van GOD.
    Dusssss GEEN abortus , euthaNazi enz. meer.
    Want met ons gedrag hebben wij deze gruwel ZELF over ons afgeroepen.

    Like

  • Blijven schrijven, blijven rapporteren! Of ze ons doodzwijgen gaan we zien, maar wel doen! Ik ook!

   Like

 3. Monalisa zegt:

  Nu de andere kiezers nog. Die slapen nog.

  Geliked door 3 people

 4. koddebeier zegt:

  Nexit NU !!!! En uit de VN !!! En opgeRut !! Weg met het afbraak kartel !

  Geliked door 5 people

 5. Jean zegt:

  Er moet een wet gestemd worden die van toepassing is in heel Europa:
  “Totaal verbod op islam en verwijderen van de aanhangers van die perverse zwijnerij”

  Geliked door 3 people

 6. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Goed stuk weer! KLASSE!

  Like

 7. bezigebij63 zegt:

  Ik heb al vaak de waarheid op FB verkondigd. Niet politiek correct. Dat heeft mij al een voorgeleiding en een vonnis opgeleverd.

  Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   U bent niet de enige die de vrijheid van meningsuiting de mond wordt gesnoerd, paar jaar terug al een ban gekregen op nu.nl. Google account geblokkeerd, alleen maar voor een paar teksten van bijbels optiek. De linkse islamitische konte kruipers indoctrinatie gaat heel ver.

   Like

 8. bezigebij63 zegt:

  Maar ik laat mijn mond niet snoeren, ga gewoon door…..

  Geliked door 2 people

  • vangie1206j zegt:

   Gelijk heb je en ik heb nul respect voor de rechterlijke onmacht en mocht ik ooit voor de onrechtbank gedaagd worden zal ik ze dat in hun oren schreeuwen zo van wie denk je wel die je bent om over mij te oordelen ik ben GVD jullie bezit niet en ik eis mij het recht op te zeggen schrijven wat ik vindtdtdtdt.

   Geliked door 2 people

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Iemand de link geopend naar sonsoflibertymedia ?
  Echt een site die naadloos past bij Elise Nijmegen, ik lag in een deuk !

  Like

 10. Richard zegt:

  Wat mij opvalt is de enorme geweldexplosie in Nederland.
  Dagelijks lees ik dat vooral jongeren elkaar lek prikken.
  Ik zei jaren geleden al dat wij Israelische toestanden ons land binnen haalden.
  En zie, nu is het zover…
  Ik ben stiekem toch blij dat ik vanwege mijn baan de komende jaren in Portugal woon.
  Het is heerlijk rustig hier. Geen kopvod te zien.
  Maar de gebeurtenissen in Nederland doen mij echt verdriet.

  Like

  • anoniem zegt:

   Je haalt de derdewereld/oorlogslanden ,andere geloven hierheen en je krijgt hier ook derdewereld/oorlogslanden en andere geloven die heel gewelddadig zijn😱

   Like

 11. rottenpikwick zegt:

  De WAARHEID??????? Iedereen en alles heeft zo zijn eigen waarheid en leeft in een ander zijn/haar Nederland. Wat stuurt en bepalend is, is de “WAARHEID” van de (zwijgende) meerderheid. En de meerderheid in de EU is duidelijk pro-EU! Het Nederland van Wilders komt nooit weer terug! 20 jaar terug is het omslagpunt al bereikt. Wilders trekt aan een dood peerd! Maar desondanks steun ik Wilders nog steeds. Omdat hij de ENIGE is die DIE ZOOI / misdadigers in het “parlement” met ‘mijn waarheid’ om de oren kan slaan. Nml. dat Het Land van Onze Voorouders tot op het bot VERKLOOT is door laffe misdadige “bestuurders”! Onze vaak zwaar bevochten vrijheid en veiligheid er niet meer is! Het is om te janken! (van mij mag Geert er wel een tandje bovenop doen.. mag hij publiekelijk die hele zooi voor LANDVERRADERS uitmaken!)

  Geliked door 3 people

 12. boorzalf zegt:

  Wat zijn dat voor halve garen “Meat the Victims” nog nooit van gehoord. Verrek, dat is gewoon antifa. Wat een gajes. Tuig van de eerste richel, ‘slecht volk’, oftewel: gajes, schorem, schorriemorrie, gespuis, geteisem, rapaille, uitschot.

  Like

 13. Lucky zegt:

  Verzwegen: 80% zegt NEE tegen klimaatbeleid!!!
  https://www.climategate.nl/2020/01/wat-onze-overheid-liever-verzwijgt/

  Wat de overheid verzwijgt: rampzalige uitslag publieksconsultatie klimaatbeleid

  Na het verschijnen van het klimaatplan werd pas de mening van de burger gepeild. De consultatie met vragen werd online bekend gemaakt, maar de burger werd nauwelijks geïnformeerd over deze digitale enquête.

  Op initiatief van André Bijkerk en 10 vrijwilligers zijn de 1600 reacties verwerkt tot een uitslag.

  Ruim driekwart van de ge-enquêteerden wijst het plan af. Maar daar heeft de overheid tot nu toe nog geen ruchtbaarheid aan gegeven. Doofpot? Ik heb het vermoeden, dat als de uitslag voor driekwart ten gunste van de alarmisten was uitgevallen, dat dit met veel fanfare zou zijn gepubliceerd.

  Geliked door 3 people

 14. Bront spaan zegt:

  Rutte weg, en de islam uit ons mooie land en uit europa.

  Like

 15. Pierre Schreuder zegt:

  Is niets aan toe te voegen.

  Like

 16. M zegt:

  De islam is het geloof wat aangevallen gaat worden
  Lees wereld leiders zullen zoon hekel krijgen aan religie en ze zullen islam als eerste aanvallen

  Like

 17. marleen zegt:

  Ben het er helemaal mee eens.

  Like

 18. me, myself and I zegt:

  eindelijk een artikel die alleen maar het juiste verteld! #PVV

  Like

 19. Pieter Wijnnobel zegt:

  Een groot compliment voor dit artikel die de waarheid en het gevoel van vele mensen verwordt, het is tijd groot vies spel van de Europese leiders wat het volk met steeds meer regels onderdrukt, behalve als je van het gekleurde moslims ras ben, dan wordt je geen strobreed in de weg gelegd, moorden berovingen van oudere mensen wordt afgedaan met een sisser, de daders, je wordt gouw uitgemaakt door de linkse mensen voor racist bestempeld, was als normaal mens wordt je overal de mond gesnoerd, noem maar een keer een sociaal media op, waar je iets durf te schrijven over het moslim geloof, dan wordt je gelijk geblokkeerd, onze linkse regering maak van ons gewoon 3′ rang burgers, wij mogen onze belastingen betalen maar verder je bek houden, alles wordt duurder voor de meeste mensen, omdat die geluk zoekers uit die veilige moslim landen zo zielig zijn, maar daar moet de gewone burger voor bloeden, de oudere generatie die dit land heeft opgebouwd, worden elk jaar meer genaaid, wanneer staat het volk nu een keer op, en zeggen tegen die linke regering, en tegen dat geld etende Europa, genoeg is genoeg, eigen volk eerst, want to wij vergeten het volk als een heeft de meeste macht, wij hebben de macht, wanneer laten wij onze macht een keer spreken. Maar ik ben bang dat dit hier in Nederland nooit zal gebeuren, mensen met gele hesjes worden in elkaar geslagen door die Gestapo machthebbers, als grote criminelen, boeren protesten worden afgedaan als rechtse criminelen, volk wordt wakker en sta op als een macht, en open jullie ogenschijnlijk een keer, en stem niet weer op die linkse partijen, stem op Wilders of op Fvd die nog iets willen doen tegen de macht van Brussel, ik stop nu maar, kan nog uren doorgaan,

  Like

 20. Peet van der Heijden zegt:

  In sommige landen, zoals het onze, is het geen toeval dat de woorden beleid en debiel uit dezelfde letters bestaan.

  Like

 21. Wim Marsman zegt:

  Zeer goed geformuleerd en nu maar hopen dat die linkse bende den Haag word weggestuurd.
  Kunnen we eindelijk dit eens zo prachtige land weer opbouwen op een manier zoals dat hoort.
  Europa voor Europeanen en Nederland voor mensen die meedoen op onze manier.

  Dikke pluim👍

  Like

 22. Jan Molenkamp zegt:

  Dit gedachtegoed verkondig ik al jaren, het Klimaat regelt zichzelf ( kijk de statistiek er maar op na ) het is een golfbeweging, de mensheid maakt wel een Bende van het Milieu, maar daar wordt gelukkig wel wat aan gedaan ( de stikstofcrisis is helemaal geen crisis ) in het buitenland lachen ze zich krom.

  Like

 23. P de Jong zegt:

  Je komt uit Eritrea als gast in Nederland . Je hebt een feestje met land genoten . Loopt dit uit de hand , bekogeld de Politie . En je gaat naar het verkeerde station . Wat denk je beloningen er wordt een trein voor je geregeld naar de bestemming waar je heen wilt. Hoe gek kan het zijn . De trein had halverwege in het weiland moeten stoppen . Of op een rangeer terrein met ME. En een passende opvoeding als verrassing. Wat ook vreemd is een kind dat kan niet terug gehecht aan zijn vriendjes op school. De schreeuwende oproerkraaiers gaan protesteren . En blijven is het resultaat. Bij oudere mensen opa of oma ziek en de andere helft kan zich nog redden . Uit elkaar geen probleem. Dank voor opbouw WO 2 . Jaren belasting betaald

  Like

 24. K.van.der.werf zegt:

  Ik stem al 15 jaar PVV reeds het begin.de enige partij voor het volk.ik kijk de zooi reeds de jaren 70 aan en werd nooit gehoord.wel uitgemaakt voor racist.tot de dag van vandaag.maar ben er nooit anders van gaan denken.ik ben enkel extremer geworden.en word nog steeds niet gehoord.ik ben een nl patriot.bij ellende ben ik de eerste die er klaar voor is.ik maak mij al jaren zorgen om ons nederland.en ons volk en onze ouderen.de rest kan de pleures krijgen.en vaderlands gevoel is gevlogen.mede dit huidig kaninet alles verwoest.wat onze voorouders hebben gebouwd.en kijhard voor hebben gewerkt.en op hun oude dag ook nog eens uit hun huis zijn getrapt.en hun veilige omgeving moesten verlaten.gewoon een grof schandaal.met dank aan rutte 3.😤en ons land opofferden voor zogenaamde imigratie! Wat een onzin het zijn gewoon gelukszoekers.het ergste is nog dat het volk dit maat te accepteren heeft.vandaar de discriminatiewet kwam.niet voor de allechtoon,of moslim.nee om de nl burgers de bek te snoeren en het kabinet mooi kan importeren.belachelijk.en niet vergeten elke imigrant in ons land welke kleur ook zal en kan nooit.speciale rechten mogen hebben op eigen volk.maar zich moet schikken in het land van komst.dus aanpassen of meteen retour naar huis.nl leren geen moskees of andere geloofs onzin.en laten ze eerst maar eens 5jaar bewijzen dat zij het nl burgerschap uberhaubt verdienen.en ook de taal zullen moeten beheersen.zo niet of crimineel gedrag.nooit de verblijfsvergunning krijgen.en zonder paspoort komen.bij voorbaat geen toegang tot nl. En nu is het vluchteling krijgt alles.en het nederlandse volk bij de voedselbank.gewoon te gek voor woorden en kan nog tig dingen bedenken waarvoor ik tegen komst van de imigrant ben.grenzen sluiten.en E.V.E😉

  Like

 25. Scania s650 zegt:

  He , Eindelijk, voelde me heeeeeel EVEN Nederlander !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s