Tweet Harm Beertema (PVV)

Zij stierven voor ons. Nooit vergeten.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Harm Beertema)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Tweet Harm Beertema (PVV)

 1. Monalisa zegt:

  Ook mijn vader als verzetman uit Adam.

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   mijn vader en een oom !!!

   Like

   • Monalisa zegt:

    Ik ging elk jaar terug naar mokkum op 4 mei daar ben ik mee gestopt, we rijden met witte nummerplaten de haat zit er nog onder vele jonge Nederlanders de stinkevinger is normaal onder weg. Maar die zelfde Nederlander rijd graag door Duitsland als ze naar hun vakantie gebieden willen. We worden een dagje ouder ik vraag mij nu af waarom hebben zij hun leven gegeven, als ze nu wisten wat de EU betreft, vele Nederlanders zijn zeer dom volk.De EU draait op de blauwdrukken van de nazi’s de Duitser heeft de oorlog wel verloren?? Zij regeren nu op een moderne manier via de EU. Ein Reich.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ooh ja Monalisa, dat klopt helemaal. Ik woon maar een klein stukje van de grens, maar wat je schrijft gebeurt regelmatig, ook reageren ze heel agressief als ze maar denken, dat je iets te laat in parkeert of om andere onduidelijke redenen. Niet alleen rijden ze graag door Duitsland op weg naar vakanties, maar moet je eens hier kijken in de weekenden en voor festdage, half Nederland komt hier boodschappen doen en zit aansluitend in de restaurants waar ze een lopend buffet hebben, waar je je meer als zat kunt (vr)eten voor een kleine prijs. Voor14,00 EUR, krijg je dat niet in Nederland, met soep, voorgerecht, een enorme keus aan hoofdgerechten en nagerecht. En alles in overvloed.
    De Duitsers of het Deutsche Reich regeren niet meer hier. Dat wordt gedaan door een GmbH en Co KG onder toezicht van de geallieerden, USA en UK. In Duitsland heerst dus krijgsrecht en is er alleen wapenstilstand, vrede sluiten met andere landen mag (nog lang) niet van de geallieerden. Misschien maar goed ook, gezien het zooitje wat het nu al is.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Ik woon iets veder Duitsland in een mooie wijk met alle maal bungalows in een kleine stad.(dorp) het zootje wat er nu regeert komt er wel achter, ik moest vandaag ook nog even terugdenken aan de hongerwinter zo’n 75 jaar geleden. Onze kinderen en kleinkinderen zijn te verwend 😢😢

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Omdat ze het beter zouden hebben als wij moesten meemaken. Op de verkeerde manier verwend de meesten die nu aan het roeptoeteren zijn.

    Like

   • Monalisa zegt:

    U verhaal klopt helemaal gelukkig zijn onze kleinkinderen niet zo.

    Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Ik vraag me af hoe lang deze begraafplaatsen voor ónze bevrijders ; nog gevrijwaard blijven van islamitische barbarij.
  Ik zal ze in ieder geval nóóit vergeten !!!!

  Geliked door 7 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Op 4 mei wordt er door onze verrijkers gevoetbald met de kransen voor de slachtoffers. Het is een kwestie van tijd tot ze ontdekken dat je op zo’n erebegraafplaats ook lekker kunt voetballen. De kruisen kun je gebruiken als doelpalen, die hebben verder toch geen betekenis.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 3 people

 3. Corné zegt:

  Inderdaad! Zonder onze Amerikaanse bevrijders zouden we nu nog steeds in ellendige omstandigheden leven. Helaas stank voor dank. De Amerikanen worden al decennia door links vervloekt en krijgen van alle ellende in de wereld de schuld. We zien het nu aan Trump. Het anti-amerikanisme lijkt ook erger te worden. Vooral door de stortvloed aan moslimimport. De Trump-haat is ongekend hoog, dankzij onze media. Gelukkig is de PVV er. Ook FvD is pro VS en pro Israël. Hopelijk wordt men in Nederland eens flink wakker geschud en gaan de ogen open. We zijn dit verschuldigd aan de duizenden jongens van overzee. Dit net uit de kinderjaren hier naar toe moesten om goed te maken waar wij volkomen in tekort schoten. Jonge jongens, hun leven geroofd dankzij onze naïviteit. Het absurde geloof in pacifisme. Eigenlijk is er niks veranderd. Partijen als GroenLinks blijven ons belazeren net zoals de SDAP van het gebroken geweertje toen. En nog steeds ondanks de wijze lessen van de geschiedenis gelooft een groot aantal er in. Gelukkig is Trump er! A gift of God, zegt Baudet. Gelukkig hebben we de PVV en FvD.

  Geliked door 5 people

 4. Harry zegt:

  En je vraagt je af waarom ?
  Nu worden de landen waar ze hun leven voor hebben gegeven gratis verkwanseld aan de islam en hun rode collaborateurs .
  Ze hadden wellicht beter thuis gebleven , indertijd …………
  Allemaal voor niks gestorven ! Hoe triest .
  Nu worden we weer leeggeroofd en leeggevreten .
  Hitler’s socialisme wordt nu door de Timmermannetjes , de Ruttentjes , de Ollonkrengetjes , de Klavertjes en de Jettentjes voortgezet .
  Betrekkelijk geweldloos !

  VERZET JE , MENSEN !

  Geliked door 7 people

 5. Blaffertje zegt:

  Ik zal ze nooit vergeten.

  Dankzij hen leven wij nu in vrede, nog wel tenminste.
  Want als het zo doorgaat met het geloof van de vrede en die slappe linkse hap, dan duurt het niet lang meer en moeten we weer een beroep op ze doen.

  Ik kan me heel goed voorstellen dat Trump op een gegeven ogenblik zei dat Europa ook zelf maar eens de broek moest ophouden wat betreft defensie en zorgen dat ze weer strijdvaardig werd.
  Het is natuurlijk ook van de zotte dat een welvarende continent als Europa nog zo zwaar leunt op Amerika omdat ze eigenlijk te bedonderd zijn om een goed leger op te bouwen.
  Europa is een sitting duck als er een oorlog uitbreekt met Nederland voorop.
  Nederland is al helemaal het slappe lulletje van Europa met zijn gebroken geweertjes mentaliteit.

  Geliked door 4 people

 6. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Statler & Waldorf zegt:

  Wie dan is er gestorven zegt de jeugd?

  Het waarom laat ik maar ….. verspilde moeite ….. aan de jeugd.

  Geliked door 5 people

 8. TL zegt:

  Inderdaad er zijn onvoorstelbare offers gebracht door de verzets mensen en soldaten en iedereen die voor het westen en ons land heeft gevochten,

  Onze moordenaars en landverraders die zich Rutte, Klaver enz noemen geven het tegen onze vrije wil en tegen de natural weg aan globalistische kindermoordenaars en vernietigers van het westen dit is onvergevelijk mijn familie heeft niet in het verzet gezeten zodat een Klaver voor camera landverraad uitspreekt boeren wilt wegpesten en ons wilt uitroeien, natural law komt er aan extreem links moet deze keer totaal vernietigd worden en gelynched voor het verraad wat ze ons aangedaan hebben voordat zij het met ons doen en dat staat op de agenda als er niet weer opnieuw verzet komt tegen deze lege satanische lichamen…

  Geliked door 3 people

 9. Mensen als Frans Timmermans of een mevrouw Sigrid Kaag zouden zich moeten schamen , vanwege hun heulen met de fascistoïde ziekelijke Islam !Deze welbespraakte talenknobbels zijn een schande voor Nederland en Europa !! Dit soort lieden horen wegens hoogverraad in de gevangenis thuis!!En last but not least : De huidige president van Amerika ,Donald Trump verdient een standbeeld !!

  Geliked door 5 people

 10. leo1 zegt:

  Onze vrijheid is DUUR betaald. SCHANDALIG hoe de huidige generatie er mee omgaat.

  Geliked door 1 persoon

 11. henk verhoef zegt:

  J A DE AMERIKAANSE JONGENS ,EN VERGEET OOK DIE K,OZAKKEN NIET , werden met behulp van vele nedelranders omgebracht OPDAT u in vrijkeid en bij volle verstand de yasser Farasjes en robot robbie jetjes en de kaagjes kunt kiezen
  Wat zijn we WIJZER geworden he– nooit meer- vonden we na de oorlog
  en een veroveraar wordt WEER met open armen( en benen_)binnengehaald

  Geliked door 1 persoon

 12. Jackholland zegt:

  Trump toont tenminste ballen . Niet fucken met Amerika laat hij met zijn aanval op die moslim generaal zien. In die zandbak is het al 1000 jaar gezeik onderling stammenoorlog hier familievetes daar alleen maar gezeik. Van het opbouwen van zandbaklanden komt niets van omdat ze het te druk hebben om 5 x per dag met hun reet omhoog naar Mekka te bidden en vanwege het constant beledigd te zijn over van alles en nog wat. Het ligt niet aan de landen het ligt aan de kutmentaliteit en achterlijk gedachtengoed van het volk moslims wat er woont. Vergelijk het eens met Israël geografisch vergelijkbaar maar het ontbreekt er gelukkkig aan achterlijke moslims .Israël modern en vooruitstrevend land ook wel met een raar Joods gedachtengoed maar dat houdt daar in ieder geval de vooruitgang niet tegen. Islam moet de wereld uit dan is 90% van alle mondiale shit opgelost.

  Like

 13. Orelius zegt:

  Inderdaad een grove schande hoe er bericht wordt over Trump en Amerika.
  Hoop dat onze land veraders cq continent veraders voor een tribunaal moeten verschijnen. I have a dream.

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Zij stierven door onbekwame Europese. politiekers Nooit vergeten..!!…………

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s