GB: Bijna 19.000 kinderen werden officieel het slachtoffer van grooming-bendes – “hoog aandeel aan mannen van Pakistaanse afkomst”

Screenshot_60

(Vertaling: E.J. Bron)

In Groot-Brittannië zorgt een schokkend cijfer voor krantenkoppen: volgens officiële informatie werden er verleden jaar bijna 19.000 kinderen het slachtoffer van seksueel misbruik na doelbewust te zijn aangesproken. Het fenomeen wordt “grooming” genoemd. En de gemelde gevallen zijn blijkbaar lang niet de volledige waarheid.

Duits - Zuerst

Zoals de Labour-afgevaardigde Sarah Champion tegenover “The Independent” verklaarde, zou het verkrijgen van het vertrouwen van kinderen met het doel tot seksueel misbruik (grooming) “nog steeds een van de grootste vormen van kindermisbruik in het land zijn”. Al in 2018 beloofde de toenmalige Britse minister van Binnenlandse Zaken, Sajid Javid, een onderzoek naar de specifieke “karaktertrekken” van grooming-bendes. Volgens de tot nu toe beschikbare informatie bleken “prominente zaken” een “hoog aandeel aan mannen van Pakistaanse herkomst” te bezitten.

Bij hun seksuele rooftochten gebruiken de bendes drugs en alcohol om vooral jonge vrouwen gewillig te maken en daarna te verkrachten of op andere wijze seksueel uit te buiten. In andere gevallen wordt een liefdesrelatie gesimuleerd om de slachtoffers later tot seksuele handelingen met handlangers te dwingen. Ook online dating is een populaire manier om latere slachtoffers doelgericht aan te spreken. Veel slachtoffers van misbruik vinden zichzelf later terug in de klauwen van mensenhandelaars.

In de jaren 2018/2019 werden door de lokale autoriteiten meer dan 18.700 vermoedelijke slachtoffers van seksuele uitbuiting van kinderen geregistreerd. Vijf haar geleden waren dat er nog “maar” 3300.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Groot-Brittannië, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op GB: Bijna 19.000 kinderen werden officieel het slachtoffer van grooming-bendes – “hoog aandeel aan mannen van Pakistaanse afkomst”

 1. Steven zegt:

  Da’s een MOOI item om vanavond in het 20:00 uur hoernaal te laten zien en daarna op Nieuwshoer!

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  EN ???? Wat hebben ze (de Britse overheid) er aan gedaan ????
  Zitten alle schuldige en misbruikers gevangen ???En zijn ze uitgewezen ?????
  Laat me raden……………………………….NEE, zeker.

  Geliked door 4 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Het feit dat een Labour afgevaardigde dit onderwerp naar buiten brengt, wijst misschien op een andere wind die gaat waaien onder MP Boris Johnson. Onder vorige regeringen mocht het hele onderwerp niet genoemd worden. Laten we het hopen…

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 3 people

  • Marijke zegt:

   De enige die steeds gevangen zit is degene die het aankaart en erover bericht. Tommy Robinson.

   Geliked door 1 persoon

   • Lot zegt:

    Dan is in ieder geval het standpunt van de regering duidelijk.
    Deze regering is net zo crimineel.
    Een minister van justitie staat boven de officier van justitie en kan hem opdracht geven werk te maken van misdaden. Een officier van justitie (en politie) staat onder de burgemeester?en als die niets doen, wie staat daar dan boven, de minister van justitie, en anders minister van binnenlandse zaken. In ieder geval is de regering verantwoordelijk.

    Dat een klein groepje Pakistanen pas na een tiental jaren is aangepakt in een showproces waar hij verslag van deed. En TOmmy kon wel gelijk opgepakt worden. Wie schreef ook al weer als journalisten worden vervolgd in een land, daar is…tirannie oid.
    Zou een agenda kunnen zijn van de elite, maar wat een enorme prijs moeten wij daarvoor betalen, je zou maar weken maanden door een groep agressieve mannen (en ook lelijk) verkracht en aangepakt worden, die jou niet zien als een van hen, maar als een beest, een aap of varken, zoals de mn palestijnen en libanezen vaak over europeanen zeggen.

    Like

 3. Lucky zegt:

  Hier mogen we géén mening over hebben, anders zitten we zoals Tommy Robinson in een cel tussen de jihadisten?

  Geliked door 3 people

  • Lot zegt:

   Hier begint een ranting;

   En stoppen ze glasgruis in je eten, daarom kon hij alleen een blikje vis eten en was enorm mager geworden en is daarom uit de gevangenis gehaald tijdelijk. Zij hebben hiermee gedreigd in de gevangenis. Ook in de openbare ruimte werd hij bedreigd en in de isoleercel gezet. Wat een beesten. En moeten wij met dat soort volk gaan samenleven? Dat is niet mogelijk. En hun wij en zij denken, is ook onmogelijk.

   Hij moest later weer de cel in, na bijgekomen te zijn van de vermagering. Hij zit in totaal anderhalf jaar in de gevangenis.
   En verkrachting is een hoofdmisdrijf waar meer als 4 jaar voor staat, net als bedreiging.
   Dan kun je een dader op elk moment arresteren zonder tussenkomst van rechter of officier, voor alle daden waar meer als 4 jaar voor staan. Stonden politieagenten in engeland in de straat waar vele moslim mannen een huis binnenlopen en grijpen niet in. Als moslim mannen werden beledigd, dan gingen ze naar zo’n huis om daar een vrouw te verkrachten die daar werd vastgehouden, om hun ego ‘i am on top’ weer goed te krijgen. Wij zijn de baas. Die politieagente zou eens zo gepakt moeten worden, gevoelloos monster.

   https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/grooming-gangs-uk-britain-newcastle-serious-case-review-operation-sanctuary-shelter-muslim-asian-a8225106.html
   1) Alle stukken lijken overal door dezelfde journalist geschreven te worden, waar je ook verhalen leest. Zo zijn de journalisten ‘gegroomd.
   2) Engelse journalisten hebben een IQ van 60, dan schrijven ze dat de vrouwen gedrogeerd worden en dan hebben ze het over grooming, impressionable en mental health problems. And the victim should take better care. ?? Hallooooo. Vrouwen worden zeker 40 jaar sinds eind jaren 70 in Hamburg en andere steden in Duitsland in een auto getrokken en een huis ingezet en gedrogeerd. En dan noemen ze het grooming dat zij is overgehaald. Ga het eens noemen zoals het werkelijk is.

   Is het grooming of gedrogeerd? Spreken elkaar tegen de termen.

   Als je de verhalen leest dan is het met fors geweld gebeurd.

   De grootste fout die wij hebben gemaakt is donkere mensen als onze gelijken te zien, wat zij nooit zijn geweest. Lees, ik ben niet voor discriminatie, of een hierarchische samenleving met ongelijken of zelfs slaven. Ik ben daarop tegen. Donkere mensenmaatschappijen waren altijd waardeloos en nu hebben we hun ook onze spullen gegeven zonder goed slot erop. Bij elke dokter in de derde wereld kun je recepten krijgen ook al heb je het niet nodig en zo vaak halen bij de apotheek als jij zelf wilt, zonder een nieuw recept. Wapens worden niet goed bewaakt of op de grendel gedaan.
   En dan naar Europa.
   Hadden wij maar zulke wapens.
   Deze dingen hadden nooit aan de deze donkere volkeren gegeven moeten worden.

   En het afschuwelijk is de communicatie dat het slachtoffer ook medeschuldig is door hun gedrag. Je hebt geen alarmsysteem dus heb je de roof aan jezelf te danken. Duh.
   Je draagt een kort rokje, dus geef je toestemming voor seks. Duh. Je wordt van straat geroofd en wilde toch zelf mee naar hun huis. Duh. Lees: eerst coerced, later staat geschreven forced to take drink and alcohol. picked up from the streets. ? fijne taal.
   moeilijk he om een misdaad goed te beschrijven.

   Wij zijn zo gewend om te manipuleren, omdat de elite dat doet, en dus doet het volk het tegen elkaar. Dingen ergens anders te leggen, bij iemand anders, iemand vergelijken met iemand etc. Wij moeten niet afglijden naar dit gedrag en laag journalistiek en rechterlijke spraak.

   And what a wonderful world waarin we leven en mee bezig mogen houden.
   Om onszelf te beschermen moeten we, wat hadden we een fijn leven kunnen leiden, maar het is ons niet gegund. Het geluk wordt aan hun gegeven, dat zij mogen hier fijn wonen, hun geluk is ons ongelukkigheid. En al die moslims zeggen hetzelfde in hoge percentages, en gaat niet om eenlingen, zo als linkse trutjes zeggen en dat je die overal hebben.
   BOvendien kan het mij niet schelen hoeveel, een keer is al te veel.
   Zelf twee achter ons aangezeten, maar zijn ontsnapt.

   Of wij gelukkig worden, daar denken de machthebbers niet over na. En daarna vragen ze aan mij nog diensten om de samenleving te verbeteren, hun welkom te heten, hun wegwijs te maken in de maatschappij, hun te leren kennen en hun religie, want dan weten wij wie zij zijn. Wat ben ik dan een hoer? En wat krijg ik daarvoor? Nou niets. Dus alle winst is voor hen. Dan zijn zij niet alleen hoerenlopers die services van mij vragen, maar ook de pimp.

   De aardolie hadden ze toch wel verkocht want ze willen wel wat centjes hebben daar hadden ze het niet voor hoeven doen.

   Like

 4. Willem zegt:

  Te walgelijk voor woorden en…….het oorverdovende zwijgen van de me-too beweging en de feministen, dat zegt een hoop over hen.

  Geliked door 4 people

 5. Wachteres zegt:

  Al jarenlang worden er in GB duizenden kinderen verkracht.

  Degenen die ermee geconfronteerd werden – politie en sociale werkers – mochten de verkrachtingen niet naar buiten brengen op straffe van het verliezen van hun baan.Te kwetsend voor de moslims.

  De Pakistanen waren woedend toen zij als schuldigen werden genoemd i.p.v. de moslims. [Veel Pakistanen zijn geen moslim] Ook hun kinderen waren het slachtoffer.

  https://books.google.de/books/about/Easy_Meat.html?id=3olSjwEACAAJ&source=kp_cover&redir_esc=y

  Lees: Easy Meat: Inside Britain’s Grooming Gang Scandal.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Veel Pakistanen zijn geen moslim”

   Dat zullen er zoveel niet zijn. De islam is de staatsgodsdienst van Pakistan. Wie het lef heeft géén moslim te zijn, wordt al gauw een kop kleiner gemaakt. Zo blijven er alleen moslims over.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Wachteres zegt:

    Ik bedoelde de Pakistanen [hindoestanen etc.] in GB. Zij hebben vaak gemaakt dat ze wegkwamen, omdat ze naar GB mochten en daar veilig waren.

    Daar werden zij ook beschuldigd van verkrachtingen, omdat de naam ‘moslim’ niet mocht vallen.

    Like

  • Wachteres zegt:

   Van de bevolking hangt 94% de islam aan, maar ook hindoeïsme (1,5%), christendom (1,5%), sikhisme (1%), en boeddhisme (2%), komen voor. De islam is er staatsgodsdienst, die volgens de grondwet van overheidswege bevorderd dient te worden. Een Adviesraad voor Islamitische Ideologie doet onder meer voorstellen voor de islamisering van de grondwet. De meeste Pakistaanse moslims zijn soennitisch in een vaak behoudende en traditionele vorm. 5 tot 7 procent is sjiiet. Lokale imams en andere geestelijken hebben binnen de stamverbanden vaak enorme invloed.

   Ook zijn er vrij veel aanhangers van de Ahmadiyya-beweging, die door de meeste moslims als niet-islamitisch wordt gezien. Deze groep wordt dan ook vervolgd en gediscrimineerd, hetgeen in Pakistan zelfs bij wet is geregeld.

   De christenen zijn verdeeld over de protestantse Church of Pakistan en de Katholieke Kerk.

   Like

 6. Jantje zegt:

  Nou zeg, dat mag toch van hun geloof?
  Dat is toch vrijheid van geloof?

  Like

 7. karton zegt:

  Mannen van Pakistaanse afkomst, “vluchtelingen” dus.
  Sinds wanneer is er oorlog in Pakistan ?
  Flikker zulke lui het land uit, óók uit Nederland, ze leveren geen enkele bijdrage aan dit land, nou ja, hun bijdrage is mogelijk wél van belang van door de huidige “regeerders” : zij, die Pakistani, lopen mede voorop bij het vernietigen van Nederland in slagorde met álle overige parasieten van islamitische afkomst.( een enkeling daargelaten)

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Pakistan, officieel de Islamitische Republiek Pakistan, is een land in Zuid-Azië dat ligt op het Indisch subcontinent, grenzend aan India, Afghanistan, Iran, China en aan de Arabische Zee. De hoofdstad is Islamabad. Met een inwoneraantal van 204.924.861 (2017) staat Pakistan op de zesde plaats in de lijst van landen naar inwonertal. Pakistan maakte oorspronkelijk samen met India en Bangladesh deel uit van Brits-Indië.

   Pakistan werd op 14 augustus 1947 gesticht om Indiase moslims hun eigen staat te geven. Het was toen een dominion binnen het Britse Commonwealth, en bestond uit West-Pakistan (het gebied van het huidige Pakistan) en Oost-Bengalen (het gebied van het huidige Bangladesh). In 1956 werd het geheel een zelfstandige republiek. De naam Oost-Bengalen werd veranderd in Oost-Pakistan. Mohammed Ali Jinnah geldt als de grondlegger van Pakistan. Hij was de eerste gouverneur van het land (van 1947 tot 1947-1948).

   Op 28 mei 1998 voerde Pakistan zijn eerste test met een kernbom uit. Vermoedelijk is het merendeel van de kennis hiervoor door de Pakistaanse kernfysicus Abdul Qadir Khan uit Nederland gesmokkeld.

   Like

 8. R Thomasson zegt:

  De beste oplossing voor het probleem is de Pakistaanse (en andere) misdadigers naar een gesloten interneringskamp op het Schotse eiland Gruinard te sturen. Wees maar niet bang, ze komen daarvandaan niet meer terug. In de eiland werden tijdens de Tweede Wereldoorlog experimenten met Antrax gevoerd. Het eilandje is nog steeds hoog besmet.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  en de linksen staan met spandoeken “welkom Pakistaanse broeders”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s