George Soros

Screenshot_58

Hallo, ik ben George Soros. Een sociapathische globalistische miljardair. Ik vernietig economieën, culturen en landen. Ik profiteer van de vernietiging van complete samenlevingen. Ik betaal rellen van Black Lives Matter. Ik financier de Antifa.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op George Soros

 1. Monalisa zegt:

  Kan Trump deze ook niet opblazen?

  Geliked door 6 people

 2. Steven zegt:

  Voor het geld hoeft dit wandelend lijk het niet te doen.
  Deze vent is psychisch gestoord net zoals iedere LINKSE. Daarom gaat het ook zo goed in al die landen waar dit TUIG het voor het zeggen heeft… kijk naar Amsterdam..Rotterdam.. Den Haag…geweldig, één VOLK..Ughh!!

  Geliked door 7 people

 3. Tineke zegt:

  De gore ellendeling gaat maar niet de pijp uit!
  Heeft al vier levertransplantaties achter de rug,en blijft zijn gif uitstrooien met al zijn bakken geld.
  Hij heeft natuurlijk niet op de wachtlijst gestaan,hij heeft die nieuwe levers gewoon gekocht !
  War je met poen,allemaal niet kan doen !

  Geliked door 7 people

 4. Harry zegt:

  Laat Trump nou eens één van die nieuwe superwapens heel nuttig gebruiken !
  Gewoon één minder bij die gestoorde Iraniërs op hun harses , die wordt voor intern gebruik .
  Dat zou een enorme stap voorwaarts zijn voor de mensheid .

  Geliked door 6 people

 5. Lise zegt:

  Soros, een levensgevaarlijke gek ! Hij bedreigt de hele wereld.

  Geliked door 6 people

 6. Jack Terrible zegt:

  Mijn 4 kunstwerken van George Soros; https://gab.com/07123/posts/103348846740037959

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  En waar woont deze crimineel ??? Wanneer zetten ze hem op de elektrische stoel ???

  Geliked door 3 people

 8. Lucky zegt:

  Frankfurter schule
  https://nsalternatief.wordpress.com/2007/10/21/de-hedendaagse-anti-nationalistische-invloed-van-het-neomarxisme-en-de-frankfurter-schule/

  De hedendaagse anti-nationalistische invloed van het neomarxisme en de Frankfurter Schule

  Een voorbeeld van hoe effectief de linkse ondermijning werkt(e). Algemeen kan men stellen dat de Frankfurter Schule in zeer belangrijke mate heeft bijgedragen tot de ruïnering van tradities, psychoterreur, verwaarlozing van de hygiëne bij jongeren, stijgende jeugdcriminaliteit, gebrek en afbraak van gevoel voor de natuurlijke orde, buitenlandse (vnl. Engelse) invloed op de taal, kunstontaarding, uitdrukkelijk subjectief geschiedenisonderwijs met grote aandacht voor conflictsituaties zoals revoluties, positieve ingesteldheid tav massa-immigratie, binnenhalen van de “Coca-Cola en McDonaldscultuur”… De Frankfurter Schule heeft ook een belangrijk aandeel in het sinds de jaren ’90 sterk komen opzetten van de politieke correctheid. Doel was het zelfstandig kritisch denken uit te schakelen en te vervangen door (al dan niet geïndoctrineerde) voorstellingen die berusten op het klassieke gelijkheidsdogma. Meer dan ooit werden vreemdelingen, homo’s, dieren, vrouwen,… als het nieuwe proletariaat voorgesteld. Tegen rechtsen werd de “Faschismuskeule” geslingerd of de “Auschwitzknüppel” toegepast. Over het veel grotere aantal slachtoffers van het communisme dan van het nationalisme werd gezwegen, of de misdaden van het communisme werden vakkundig in het Stalin-hoekje geduwd.

  De anti-autoritaire opvoeding van de jeugd leidde tot wantrouwen jegens en afwijzing van ouderen. Leerkrachten werden en worden getutoyeerd. Pas langzaam begonnen enkele opvoeders, onderwijsmensen, psychologen,… in te zien dat de natuurlijke rangorde noodzakelijk is en dat de “Reform” ondeugdelijk was. De functie van het gezin als laatste bolwerk van de traditionele samenleving was de Frankfurter Schule een doorn in het oog. Ook dit overblijfsel van het reactionaire burgerdom met z’n totalitaire opvoedingspraktijken diende vernietigd te worden. Om de autoritaire prestatiemaatschappij te ondermijnen moest immers aangevangen worden met de opvoeding. Het niveau van het onderwijs daalde. Eén van de gevolgen van het gelijkheidsdogma was het nastreven van een overdreven vrouwenemancipatie (zie: wetten en voorstellen die inhouden dat er minstens evenveel vrouwen als mannen in een parlement moeten zetelen, ongeacht bekwaamheid). De voor haar kinderen zorgende huisvrouw werd “altmodisch” verklaard. Gevolg: steeds meer als enkeling levende volwassenen en het schrikbarende daling van het aantal geboorten.

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  Stukje geschiedenis en uitleg
  The role of the frankfurter schule is creating the victim group that constitutes the politically correct coalition

  Bij de frankfurter schule ligt de oorsprong van political correctness of cultural marxism

  Geliked door 1 persoon

 10. ronjaspers zegt:

  Die soros zit ook achter de islamitische invasie van europa,de moslims krijgen een mastercard waar maandelijks 500 dollar op wordt gestort.Hij zit ook achter de illegalen karavaan naar de amerikaanse grens.

  Geliked door 1 persoon

 11. ronjaspers zegt:

  Die soros zit ook achter de islamitische invasie van europa,de moslims krijgen een mastercard waar maandelijks 500 dollar op wordt gestort.Hij zit ook achter de illegalen karavaan naar de amerikaanse grens.

  Geliked door 1 persoon

 12. ronjaspers zegt:

  Die soros zit ook achter de islamitische invasie van europa,de moslims krijgen een mastercard waar maandelijks 500 dollar op wordt gestort.Hij zit ook achter de illegalen karavaan naar de amerikaanse grens.

  Like

 13. ronjaspers zegt:

  Die soros zit ook achter de islamitische invasie van europa,de moslims krijgen een mastercard waar maandelijks 500 dollar op wordt gestort.Hij zit ook achter de illegalen karavaan naar de amerikaanse grens.

  Like

 14. Hovawart zegt:

  Een Nederlandse econome en politicologe, met een koninklijke titel en achternaam, stagiaire bij de VN en een fervente aanhangster van de Soros-ideologie, heeft via een Sorosiaanse constructie opeens miljoenen op haar buitenlandse bankrekening staan.
  Het laat zien dat het Nederlandse Koningshuis tegen Nederland als land is, diverse leden zetten zich in voor de globalistenagenda, dan weet u ook waarom er zoveel globale problemen op het bordje van de Pays-Bah belanden (MH17, opengrenzen, Srebrenica, en zelfs Zwarte Piet). Het is allemaal een verborgen agenda, het gaat immers om olie, banken en de wereldmacht. Het Koningshuis geeft Nederland weg aan de globalisten en slaat daar ongetwijfeld voor zichzelf een slaatje uit…….Het Open Society Institute, is een politieke organisatie bij uitstek, en heeft dat nooit verborgen.
  Het domme Nederlandse volk en haar welvaart/welzijn, dat is slechts wisselgeld voor de Bilderbergers……….en maar wachten tot 27 april, kunnen we weer zwaaien en juichen.

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Waarom dan geen naam erbij en al dan niet bewijzen van het aannemen van smeergeld ?
   Nu blijft het een verdachtmaking van zeer ernstige feiten die op geen enkele wijze zijn onderbouwd en dat is, zeker bij zulke ernstige misdaden, op zijn zachtst gezegd niet kies.

   Like

 15. kampersrene zegt:

  Aan uw antipatieke smoel te zien ben je al een oude vent…..hoelang nog vooraleer je in de kist kruipt ? het wordt een feest met vuurwerk en oliebollen om dat heugelijk feit te vieren

  Like

 16. Jack Terrible zegt:

  Soros heeft de beurzen van zwarte studenten in Zuid Afrika betaald. Dat escaleerde in het vermoorden van de blanke boeren. Dat is nog steeds aan de gang… dankzij Soros. Soros betaalt en ondersteunt ook Trans Seksualiteit. Dus het ombouwen van jongen en mannen naar transseksuelen. Heeft ie geleerd van Joseph Mengele… was net als Soros ook een Nazi in de Tweede Wereldoorlog. Op wikipedia van George Soros staat dat Soros met zijn ouders ondergedoken Joden waren in de Tweede Wereldoorlog. Heb een foto van Soros in Nazi-uniform!!!

  Like

 17. Jan zegt:

  Levend lijk Soros: Ik trek 1 miljard dollar uit om jullie staten te verwoesten

  Het sprekende lijk

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan zegt:

  Soros: The Trump Administration will disappear in 2020 or even sooner
  https://mobile.twitter.com/Woj_Pawelczyk/status/1306366724762152960

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s