Quote van Sam van Rooy

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, Vlaams Belang, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Quote van Sam van Rooy

 1. Tineke zegt:

  Op dit moment ben ik het boek van Sam van Rooy aan het lezen “Voor vrijheid DUS tegen islamisering”
  Een echte aanrader !

  Geliked door 1 persoon

  • Chris Dirick zegt:

   Heb dit boek vorig jaar gekocht. Een echte eye opener. Moest verplichte lectuur zijn op scholen!

   Like

   • Tineke zegt:

    Inderdaad Chris,maar dat zal nooit gebeuren.
    Als je al leest dat de uitgevers van de boeken van Sam en Wim van Rooy de boeken niet uit durven te geven,als de dood zijn voor represailles……..
    Iedereen zwijgt en dat zal ons de das om doen !

    Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  In Nederland lijkt het bijna op een oneerbaar voorstel als je zegt dat je rechtsdenkend bent, dus realistisch. Dat mág eigenlijk niet meer gezegd worden, net zomin als zeggen dat je je échte Nederlander voelt, en óók bent ! Zodra je het waagt om te zeggen dat je nationalistisch denkt ben je een racist, nazi enz.
  Ik wás altijd trot op mijn Nederlanderschap, maar de laatste jaren werd het steeds minder omdat Nederland niet meer Nederland is, wij wonen eigenlijk in een land dat reeds is gecapituleerd voor een aantal parasieten. De capitulatie werd ondertekend door Rutte en consorten.

  Geliked door 5 people

  • Blaffertje zegt:

   @Karton.
   ‘T is triest, maar waar.
   Ik voel mij ook al lang een vreemdeling in eigen land.

   Geliked door 2 people

   • vangie1206j zegt:

    @Karton & Blaffertje dat is ook 1 van de redenen dat ik MIJN VADERLAND heb verlaten.
    Na het overlijden van mijn eerste vrouw kwamen die roofdieren van de belastingdienst kijken of er nog wat te vorderen ik bedoel eigenlijk te roven was.
    Nu woon ik ver weg van die graaiers en leef van mijn Nederlandse AOW met mijn Filippijnse vrouw.
    Geen stress meer ver van die belasting dictators.
    Iedereen die weg kan en wil zeg ik doen.

    Geliked door 5 people

 3. ziekvandepolitiek zegt:

  Het moment is aanstaande dat als iemand tegen me zegt dat ik racistisch ben, dan vraag: en nou dan, veel plezier ermee. Dat stomme gedoe, daar met regelmaat gevraagd naar wordt.

  Geliked door 1 persoon

  • Chris Dirick zegt:

   Al die woorden, racist, xenofoob, islamofoob, hebben geen betekenis meer. Deze termen zijn door de gebruikers ervan dusdanig uitgewoond dat het Geuzennamen geworden zijn.

   Geliked door 3 people

 4. Rensk. zegt:

  ziekvan de politiek: je kunt ook zeggen als ze je voor racist uitmaken: oké je pikt dus geen andere mening? Dan ben je een gevaarlijke fascist. Of je blijft ze zonder je blik af te wenden aankijken nadat ze zoiets uitkramen. Alle twee heeft effect in zoverre dat ze jou in ieder geval niet meer durven aan te vallen.

  Geliked door 2 people

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Ziek van de politiek: Een echte racistische, autochtone nederlander , zowel zwart als blank (die zijn er ook) zal vandaag de dag wel uitkijken om voor zijn mening uit te komen. Veel liever geeft hij een gekleurd allochtoon kindje een aai over de bol en glimlacht op straat naar een boerkamoeder met een horde kinderen. In het geheim vindt hij dat het hele zootje het land uit geflikkerd moet worden, wel of geen vluchteling doet niet ter zake. Ook vindt hij dat hij meer dan genoeg betaald heeft aan dat zooitje hand ophouders , die door onze regering naar onze vleespotten zijn gelokt. Maar je mag er niets van zeggen in het openbaar want de god van de christenen zal u straffen, zoals omschreven in het wetboek van strafrecht en de grondwet. Daarvoor heeft de heer in de hemel zijn manschappen van justitie en de rechterlijke macht , die namens hem de rassisten de das om moeten doen. U wil geschiede, zegt zegers van de CU. Wat de wil van Allah is, weten we inmiddels. Als het zover is dienen we ons te melden op de slachtplaats. Voor de niet wetenden onder ons, koop en lees de Koran, het heilig boek van de moslims. Daarin staat heel nauwkeurig beschreven wat ons, niet moslims, te wachten staat. U kunt de Koran kopen bij het nederlans-islamitisch genootschap in den Haag. Voor de prijs hoeft u het niet te laten want zij worden gesubsidieerd door de belastingdienst, door u dus. Maak niet de fout te denken dat wat u daarin leest, alleen in de middeleeuwen voor kwam. Al die gruwelen worden nog steeds toegepast op goddeloze zwijnen, wij dus.

  Geliked door 5 people

  • reageerbuis zegt:

   Ik koop de koran niet, want als ik ervan afwil en hem in de afvalbak gooi, waar hij thuishoort, dan ben ik mijn leven niet zeker. Op internet is hij ook te vinden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s