Tweet van Donald Trump . . .

Screenshot_53

“De Verenigde Staten heeft net $ 2 biljoen aan militair materieel besteed. Wij zijn het grootste en veruit BESTE leger in de wereld! Als Iran een Amerikaanse basis of welke Amerikaan dan ook aanvalt, zullen we wat van dat gloednieuwe prachtige materieel hun kant uit sturen… en zonder aarzeling!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Iran, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

10 reacties op Tweet van Donald Trump . . .

 1. Eppo zegt:

  Die weet tenminste hoe die de Murken aan moet pakken .
  Hier in Nederstan halen (Haagse hippies o.l.v. PvdA/VVD ) al die kolerezooi uit het Midden-Oosten binnen en mag een ander het opknappen en er mee opgescheept zitten dan ziet je geen 1 Hippie of Dienst .
  Trump is de Beste .

  Geliked door 3 people

  • Lord of Hosts zegt:

   Met het Amerikaanse volk heeft Trump het beste voor. Maar het buitenlandbeleid veranderen kan en mag niet. Amerika heerst en parasiteert in en op de economieën van alle landen. Daar is Amerika groots, rijk, en machtig door geworden, vooral de multinationals, Banken en aandeelhouders. De de macht te behouden bepalen en beschermen zij (VS) de handel, handelsroutes en de oliedollar. Dat is ook de reden waarom er in elk land, waar zij heersen, Amerikaanse basissen en inlichtingendiensten aanwezig zijn.
   Werk je als land niet, of niet meer mee dan komen de wurgende sancties, kleurrevoluties en als dat niet helpt oorlog.
   Sinds 1945 is ook in Nederland de zelfredzaamheid stukje bij beetje afgenomen. De kleine bedrijven werden weggeconcurreerd door Britse en Amerikaanse bedrijven. De grotere bedrijven werden overgenomen door internationale aandeelhouders.
   De veeteelt en landbouw vierden in WWI en WWII hoogtijdagen. In WWI waren wij neutraal maar voeden wij wel ons eigen volk en daarnaast beide oorlogvoerende partijen met meer dan 50% van de productie.
   Via list en bedrog is de landbouw en veeteelt kapotgemaakt. Nederland is al heel lang niet meer in staat het eigen volk te voeden en gezien dat de enkele boer, die in staat is om te overleven, weer bedreigd worden door VN beslissingen laat zien dat de zelfredzaamheid van ons land naar 0% moet. Een wurggreep waarin politieke vazallen van een vazalstaat aan mee moet werken willen ze hun zielige baantjes behouden.
   Iran weigert het vazalschap en daar worden ze op afgerekend.

   Iraanse Moslims zijn sjiieten.
   Terroristische organisaties, die smerige moordenaars en aanslagplegers zijn soennieten. Het zijn 97% soennitische moslims en 3 % sjiitische moslims die Nederland en de westerse landen bevolken. Zij (soennieten) zijn dankzij de lange armen, VN, CIA, NGO’s naar de vazalstaten geregisseerd.

   Wat nou Trump is de Beste? De man is woordvoerder van de globalistische macht. Maar wel eentje die van zijn eigen volk houdt, dat dan weer wel.

   Like

   • ronjaspers zegt:

    Lord of Hosts.Amerika heeft eigenaren (george carlin komiek) de deepstate,het zijn de rotschilds/rockefellers (nepjoden) hun regeren amerika en zowat de hele wereld.

    Geliked door 2 people

   • Lord of Hosts je antwoord raakt kant noch wal en getuigt van weinig KENNIS! Nee, dan deze: The Americans: A Canadian’s Opinion By Gordon Sinclair: http://www.youtu.be/oJ_okAgAUGE

    Like

   • willie zegt:

    @Mariette VandenMunckhof-Vedder. Kennis zei je ?? Ik denk dat jijzelf daarvan eerst eens wat mag opdoen.Canadezen zijn ook grotendeels LEFTISTEN ,(Trudeau bv) kunnen wss best in jouw straatje passen. Lord of Hosts heeft grotendeels gelijk met zn uitleg, en a propos : Iran is een ONAFHANKELIJK land. Daar heeft big brother usa NIKS te zoeken, en dan nog een raketaanval op een internationale luchthaven ??? Wat zou mr Trump zeggen als men 1 van zijn luchthavens moest bestoken ?? Kot te klein zeker ??Maar zij mogen dat,overal ter wereld dus ?? Amerikanen willen TEN ALLE PRIJZE de wereld regeren en commanderen, kwestie van hegemonie en hoogheidswaanzin, en dat met een legertje (Vlaamse uitdrukking ) STRANDJEANETTEN ?? Hahahah.Dat m eens bij de Chinezen en de Russen gaat kijken, daar vind ge nog venten bij t leger

    Like

   • @Willie, jou verbale diarree raakt kant noch wal. Anonieme diarree dan wel…

    Like

   • willie zegt:

    @Mariette VandenMunckhof-Vedder anoniem ??? waar haal je dat ?? Omdat jij er je full name bijzet(reklamedoeleinden ?? )En btw : Wat kom jij als linkse ,geitenwollen sokken aanbidster hier eigenlijk stoken ?? Amuseer je verder met waar je mee bezig bent. (Als t maar opbrengt zeker ?? ) En spui jouw diarree waar t hoort :OP ‘N US SCHIJTHUIS !!PERIOD !

    Like

   • willie zegt:

    @ Mariette VandenMunckhof-Vedder
    Enne madam, lees dit eens door ; van een Amerikaanse journalist !!
    http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14730:het-amerikaanse-keizerrijk-zal-niet-stilletjes-sterven-maar-met-een-explosie&catid=37:wereld&Itemid=50
    En daar laten we t maar bij :Wat baten kaarsen en brillen …..???

    Like

 2. Jan zegt:

  En achterlijk wijf Cortez meent

  AOC Calls Trump a “Monster” Over His Warning to Iran to Not Attack U.S.; Falsely Accuses President of Threatening to Kill Women and Children
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/01/aoc-calls-trump-a-monster-over-his-warning-to-iran-to-not-attack-u-s-falsely-accuses-president-of-threatening-to-kill-women-and-children/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s