Er vindt geen islamisering plaats: rouwplechtigheid voor “martelaar” Soleimani in Hamburg

Screenshot_68

(Vertaling: E.J. Bron)

Hamburg – De liquidatie van de Iraanse terreurgeneraal Qassem Soleimani en de militieleider Abu Mahdi al-Muhandis heeft een betere plek van de wereld gemaakt. Daarentegen vindt men (behalve in de sjiitische wereld) vooral in één land een ongeremde anti-VS hetze en treurnis over de luchtaanval: hier in Duitsland. Vertegenwoordigers van het moellah-regime kunnen bij ons ongestoord herdenkings- en propagandamanifestaties voor terroristen houden – een onmiskenbaar signaal hoever de islamisering hier in het land al is voortgeschreden.

journalistenwatch

Vanavond (05-01-2020) organiseert het “Islamitische Centrum Hamburg” een zogenaamde “herdenkingsavond” voor Soleimani en al-Muhandis, die als “heldhaftige martelaren” geprezen worden. Het islamitische centrum met zijn Imam-Ali-moskee geldt als bolwerk van Iraans-sjiitische Allah-strijders in Duitsland en als agentschap van de Khomeinistische moellah-heerschappij. De binnenlandse veiligheidsdienst van Hamburg, die de instelling al jarenlang observeert – ook op grond van voortdurende anti-Israël hetze door imams en leden –, classificeert het centrum als “instrument van de Iraanse staatsleiding” op Duits grondgebied.

Bij de jaarlijkse pro-Palestijnse Berlijnse demonstraties n.a.v. de “Al-Quds-dag”, waar behalve puur antisemitisme, Israël-haat en “Joden aan het gas”-leuzen ook onverholen sympathieën voor Hamas-terroristen ongehinderd verbreid mogen worden, is het Hamburgse moellah-centrum altijd  met veel mensen aanwezig: in 2016 marcheerden zelfs 200 leden in Berlijn mee.

Bruggenhoofd van het moellah-regime in Duitsland

Dat geen enkele Hamburgse politicus hiertegen protesteert en geen enkele Duitse autoriteit ingrijpt wanneer het Islamitische Centrum nu openlijk tot solidariteit met het terreurregiment van Soleimani oproept, toont de complete ignorantie en passiviteit tegenover religieuze fanatici, die openlijk opponeren tegen alle waarden waarop de Bondsrepubliek eigenlijk gebaseerd was. In Duitsland mag straffeloos en ongehinderd propagandistische rouw om een monster worden onderhouden, dat verantwoordelijk was voor de bewapening, de financiering en opleiding van terreurmilities zoals Hamas en Hezbollah. Soleimani leverde niet alleen, zoals Antje Schippmann vandaag in de “Welt” samenvat, honderdduizenden wapens en raketten aan terroristen in het Nabije en Midden-Oosten; hij was eveneens verantwoordelijk voor bloedbaden in Syrië, liet complete steden uithongeren en ondersteunde de Syrische dictator Assad financieel en militair. “Hij liet honderden Amerikaanse soldaten in Irak doden of verwonden, gaf opdracht tot terreuraanvallen in de hele wereld, waaronder ook moordaanslagen op Iraanse dissidenten in Europa, liet joodse instellingen in Duitsland bespioneren”, aldus Schippmann.

Dat het islamitische centrum, dat dit beest verheerlijkt, actief lid is van zowel de Centrale Raad van de moslims van Duitsland (ZMD) als de moskeevereniging “Schura”, openbaart eens temeer welke dubieuze en illegale organisaties zich achter de politieke dialoog- en aanspreekpartners van Duitse autoriteiten en regeringen verbergen (en bovendien zelfs door de staat erkend worden als islamitische onderwijsinstellingen). De ZMD – hoewel hij slechts een piepkleine minderheid van de hier wonende moslims vertegenwoordigt – spreekt daarbij schijnbaar als vertegenwoordiginglegitimatie voor alle Duitse moslims; zijn voorzitter Ayman Mazyek schudt de hand van de bondskanselier en de Duitse president, zijn leden zitten in integratiestuurgroepen.

Huichelachtige “interreligieuze dialoog” camoufleert radicale islamisering

Hier ontvouwt het zich in zijn ware pracht, het sprookje van de vreedzame islam en de voorgewende “levendige interreligieuze” dialoog: de krijtvreters en integratie-narren, de vertegenwoordigers van de alledaagse appeasement (“De islam hoort bij Duitsland”) sloven zich niet alleen uit bij de zogenaamd “gematigde” moskeeverenigingen en islamitische instellingen, maar gewoon ook bij duidelijk grondwet-vijandige instellingen zoals het genoemde “Islamitische Centrum Hamburg, dit onverholen Trojaanse paard van de Iraanse terreurstaat. Bij de 34e Evangelische Kerkdag in Hamburg werden onder het motto “Religieuze en culturele verscheidenheid leven” ook diverse rondleidingen en manifestaties in het Islamitische Centrum Hamburg en zijn Imam-Ali-moskee aangeboden. Op het door de regering van Hamburg officieel klaargezette internetaanbod over “religieuze leerplekken” in de Hanzestad wordt de Imam-Ali-moskee tot op de dag van vandaag zonder enige kritische aanwijzing voorgesteld en aanbevolen.

Maar niet alleen het sjiitische radicalisme, ook het kwantitatief veel belangrijkere soennitische “islamisme” is in Duitsland in opmars – waarbij de laatste zich iets handiger camoufleert, omdat zijn functionarissen hun ware overtuiging beter verbergen dan de radicalere sjiieten in Hamburg. Als het echter gaat om Joden- en Israël-haat, dan blijven ze absoluut niet achter bij de pro-Iraanse moellah-vertegenwoordigers.

Hiervan is bijvoorbeeld de Turks-islamitische Cultuurvereniging Sennestadt e.V. een schoolvoorbeeld: deze wil op een voormalig bouwterrein in Bielefeld deze zomer beginnen met de bouw van een nieuwe moskee. Door een voordelige ruil maakte de onroerend goed servicevereniging van de stad zelf de protserige moskeebouw met onder andere 23 meter hoge minaretten mogelijk, die € 2 miljoen kost. Deze moskeevereniging wil zich vooral gaan bezighouden met “jeugdwerk”, zoals het “Westfalenblatt” instemmend bericht. Welk gedachtegoed de kinderen daar wordt bijgebracht, doet een blik op het Instagram-account van de voorzitter van de vereniging, Murat Zeytinoglu, vermoeden:

Screenshot_70

Pure Israël-haat is niet alleen maar een handelsmerk van sjiitische “islamisten”, maar ook van de schijnbaar in Duitsland “aangekomen” gematigde moslims en hun moskeeverenigingen. En dat de Duitse politiek zo uitstekend overweg kan met deze wereldbeschouwing, is gelegen in het feit dat ook zij partijoverstijgende eigendunk tegenover Israël en ook in toenemende mate de VS tentoonspreidt, die nog eens verduidelijkt wordt door de afkeer van leiders zoals Netanyahu en Trump. Geen wonder dat de Duitse regering niet bijvoorbeeld opluchting of instemming toonde met de succesvolle antiterreuractie van Trump, maar door de gepersonifieerde pijnlijkheid Heiko Maas via Twitter blijk gaf van moraliserende beledigingen en misnoegen.

En hier sluit dan de cirkel m.b.t. de huidige verering van martelaren door gezworen antisemieten door “islamisten” uit Hamburg.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Iran, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, sjiieten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Er vindt geen islamisering plaats: rouwplechtigheid voor “martelaar” Soleimani in Hamburg

 1. Jan zegt:

  Wie in Canad een terrorist een terrorist noemt verdwijnt in de cel
  Welkom in kutland Canada

  Like

  • Het is in het geheel niet te bevatten wat daar gebeurd.
   Politie komt een journalist lastig vallen die gewoon de juiste vragen stelt en dreigt hem op te pakken.
   Trouwens de eerste die reageerde vond Ik wel de grootste lul want Trump is een terrorist omdat hij het opperhoofd van een terroristenleger opgeruimd heeft.
   Dan blijft de vraag Zijn dit vluchtelingen??? en zo ja waarvoor zijn ze dan gevlucht, want als je het zo eens bent met die moordenaars in Iran hoef je niet te vluchten, lijkt me
   Het zou de Canadese overheid sieren als ze eens gingen kijken wat en wie ze allemaal binnen gehaald hebben.

   Geliked door 1 persoon

   • Tineke zegt:

    Henk. ik bedoel dit respectvol.is deze avatar misschien je overleden vrouw?
    Het is een mooie dame !

    Like

   • Ja.
    Hier heeft ze niet haar eigen haar wegens chemokuur.
    Haar eigen haar was een zaligheid.

    Geliked door 3 people

   • Monalisa zegt:

    RIP.

    Like

   • Ik zal je een klein voorval uit ons leven vertellen Tineke.
    Ze zit op een moment in een blaadje te kijken en ziet daar een Rolls staan.
    Zo eentje met een aparte passagier ruimte je weet wel met zo’n raam ertussen wat open en dicht kan.
    Ze zegt tegen me, daar wil Ik er ook een van.
    Onbetaalbaar natuurlijk en voor haar was het maar een geintje.
    Paar dagen later begint ze er weer over en zegt, Ik zou wel een paar dagen weg willen in zo’n auto om me eens echt rijk te voelen.
    Overigens hadden wij het redelijk goed.
    Maar voor mij had Sisi (echte naam Svetanca) gesproken dus Ik rond kijken op het internet hoe dat zat met die Auto en Ik vindt de eigenaar.
    Ik bel en het blijkt dat deze man deze auto verhuurt met chauffeur.
    Na veel mitsen en maren kan Ik deze Auto huren voor nogal een bedrag en we zijn samen op weg gegaan vanuit Antwerpen naar Luxemburg stad.
    Beetje rond gehangen daar en terug.
    Nou zat er achter in de koffer van deze auto zo’n rieten koffer (echt ouderwets) met daarin een picnik set met plaid.
    In de Ardennen heerlijk zitten picnikken met gekochte broodjes en koffie en toen terug naar Antwerpen.
    De andere dag zegt ze tegen mij; Ik heb een echte idioot als vent en Ik ga dit nooit meer vergeten.
    Daarbij gaat dit verhaal in Bulgarije het internet over gieren want Van miljoenen vrouwen ben Ik de enige wiens vent dit doet voor zijn vrouw.
    Dit is houden van als je begrijpt wat Ik bedoel

    Like

   • Tineke zegt:

    Wat een mooie love-story Henk.
    Ik begrijp zeker wat je bedoelt als je zegt “dat is houden van”
    Je kunt in ieder geval bogen op mooie herinneringen,dat kunnen ze je niet meer afnemen.
    Wat zul je haar missen.
    Dank je wel dat je dit wilde delen.

    Tineke

    Like

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Jan zegt:

  Linksvolk in Canada kiest voor moordenaars

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  In Den Haag hebben tussen de 100 en 200 mensen hun medeleven betuigt bij de Iraanse Ambassade en kaarsjes aangestoken.
  Te vrezen valt dat het werkelijke aantal sympathisanten vele malen hoger ligt en dat verblijft allemaal in Nederland !!

  Like

 5. Monalisa zegt:

  Het eerste deel van dit stuk staat geplaatst op wuz telegraaf door mij.

  Geliked door 1 persoon

 6. In een normale beschaving zouden al deze sjiitische moslims en sympathisanten van een verschrikkelijke massamoordenaar per direct opgepakt moeten worden ,en netjes per vliegtuig terug naar hun eigen prettige islam vaderland vervoerd moeten worden, en nooit meer terugkomen !Waarschíjnlijk zal dit nooit gebeuren ,want onze westerse overheden zijn vrijwel in alle gradatie’s gedegradeerd tot verraders van hun eigen autochtone bevolkingen !!Elk jaar staan onze lafhartige overheden te celebreren(liever zou ik zeggen : te zeiken over de holocaust met vooral holle nietszeggende phrasen) over de holocaust ! De meeste gezagdragers hebben totaal niets geleerd van de tweede Wereldoorlog !Het huidige (Europa )Brussel en natuurlijk Straatsburg zijn een toonbeeld van verraad ,door zich te verbinden met de doodscultuur van de islam!!Na 75 jaar zijn grote delen van Europa wederom bezet door vreemde islamitische mogendheden !!!Moordenaars regimes krijgen van Europa vrijspel!!Ook de enorme stijging van het antisemitisme is een gevolg de nalatige houding van onze lafhartige achterbakse bestuurders zonder één greintje ruggegraat !!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Jules Vismale zegt:

  Na de dood van Jozef Stalin op 5 maart 1953 gingen ook tienduizenden Russen in Moskou de straat op om dit walgelijke linkse beest, die de dood van tientallen miljoenen Russen, Oekraïners, Wit-Russen, Balten, Oost-Europeanen e.v.a. waaronder zelfs moslims (!) en koelakken op zijn geweten had, te betreuren en toen werden in het gedrang tijdens de uitvaart honderden mensen letterlijk doodgedrukt!
  Stalin bracht zelfs na zijn dood niets anders dan ellende en rampspoed voort en dat thans Qassem Soleimani en Abu Mahdi al-Muhandis door de moslims worden betreurd komt even hypocriet over als de vreselijke Stalin! Zodra Iran echter begint met een oorlogstegen de VS en Europa zullen die moslims alleen maar zichzelf gaan vernietigen en hopelijk gebeurd dat ook!

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/middle-east/2020/01/06/pro-erdogan-turkish-columnist-soleimani-a-war-criminal-murderer-of-muslims/

  Pro-Erdogan Turkish Columnist: Soleimani a ‘War Criminal Murderer’ of Muslims
  Pro-Erdogan Turkse columnist: Soleimani een ‘oorlogsmisdadige moordenaar’van moslims

  The editor-in-chief of one of Turkey’s largest pro-Islamist newspapers disparaged former Iranian terrorism chief Qasem Soleimani in a column this weekend for “ruthlessly implementing every type of terrorism” against Muslim people throughout the Middle East.

  Ibrahim Karagül, the editor-in-chief of Yeni Safak and a close media ally of Islamist Turkish President Recep Tayyip Erdogan, branded Soleimani a “war criminal murderer” contributing to tensions that could trigger an “Islamic civil war” in the Middle East — one Karagül surmises is part of a nefarious plot by the United States and Israel. He went on to generally accuse Iran of using anti-American sentiment as a smokescreen for attacks on Sunni Muslim countries and never acting to contain America or Israel.

  Nl
  De hoofdredacteur van een van de grootste pro-islamitische kranten van Turkije heeft dit voormalig Iraanse terrorismebestuurder Qasem Soleimani dit weekend in een column veroordeeld wegens ‘meedogenloze uitvoering van alle soorten terrorisme’ tegen moslims in het Midden-Oosten.

  Ibrahim Karagül, de hoofdredacteur van Yeni Safak en een nauwe mediabondgenoot van de islamitische Turkse president Recep Tayyip Erdogan, noemde Soleimani een ‘oorlogsmisdadiger’ die bijdroeg aan spanningen die een ‘islamitische burgeroorlog’ in het Midden-Oosten konden veroorzaken – een Karagül vermoedt dat het deel uitmaakt van een snode complot door de Verenigde Staten en Israël. Hij beschuldigde Iran over het algemeen van het gebruik van anti-Amerikaans sentiment als rookgordijn voor aanvallen op soennitische moslimlanden en handelde nooit om Amerika of Israël te bevatten.

  Like

 9. Jan zegt:

  Dems niet goed snik

  Bernie Sanders compares killing terrorist who killed Americans to Putin assassinating Russian dissidents
  Video

  Like

 10. Jan zegt:

  Ook niet goed snik, minister van buitenladse zaken van Iran

  WASHINGTON, Jan 6 (Reuters) – The United States has denied a visa to Iranian Foreign Minister Mohammad Javad Zarif that would have allowed him to attend a United Nations Security Council meeting in New York on Thursday, a U.S. official said.
  https://www.weaselzippers.us/441388-u-s-denies-iranian-foreign-minister-visa-to-enter-u-s/

  Like

 11. Jan zegt:

  In Buitenhof zelfde reacties

  It’s odd how the political left cheers America’s shortcomings and mourns its victories.

  The United States killed the top terrorist on the planet Thursday, and Democrats were…upset. Perhaps “upset” is too vague, they were a combination of angry and scared.

  ….
  https://townhall.com/columnists/derekhunter/2020/01/05/there-is-something-fundamentally-wrong-with-democrats-n2558953

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s