Ik ben de sharia-dictatuur van Iran zat!

Screenshot_78

(Door: “Balkanske priče”)

Op 10 februari 1979 grepen de ayatollahs/sharia in Iran de macht. Voor de islamitische machthebbers was het een feestdag. Voor veel Iraniërs in dat land en voor de Iraanse vluchtelingen in de hele wereld (2 miljoen gevluchte Iraniërs) was het echter een zwarte dag. De islamitische revolutie betekent 41 jaar onderdrukking, vernedering en fascistische dictatuur. En dat allemaal uit naam van de verschrikkelijke islam. Volgens ayatollah Khomeini’s interpretatie zijn islam en democratie niet met elkaar te rijmen, omdat alle legitieme wetgeving afkomstig is van Allah, of van hen die perfect op de hoogte zijn van het religieuze recht: van mensen als Khomeini zelf dus, en niet van het volk…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, dictatuur, Iran, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia, sjiieten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Ik ben de sharia-dictatuur van Iran zat!

 1. Rensk. zegt:

  Het is ook bizar dat constant Israel in de picture staat als ze zich verdedigen tegen de islamitische criminelen, maar dat de ongelofelijke schending van mensenrechten uit de Islamitische landen niet gezien en gehoord mogen van de westerse media. Is cultuur! Achterlijke zwakzinnigen. Ze zitten zelfs in de VN. Bizar stukje vuiligheid zoals de Sovjet Unie. Als Israel een stukje land pakt ter verdediging dan is het huis te klein, maar over Tibet en zo hoor je de westerse media niet over. Hypocriete slangen.

  Geliked door 1 persoon

 2. John van antwerpen zegt:

  De ayatollahs hebben hun voorouders uit Perzie verraden. De Islamitische republiek Iran
  staat haaks op de Perzen en op de Europese cultuur. De Europese cultuur en de Perzen kwamen naar elkaar toe. Alexander de Grote en Darius (leider der Perzen) sloten akkoorden en
  wisselden kennis uit. Dat was pas wederzijdse integratie en vermenging.
  Iran doet niet onder voor noord Korea en Europa moet maar eens haar tanden laten zien.
  Niet dat ze moet bijten maar zeggen waar het op staat anders gaan we ook hier ten
  onder aan verloochening, compromissen confrontatie,s.
  De Grieken hebben een aangeboren angst voor de resten van het Ottomaanse rijk.
  De EU wil niets van zijn geschiedenis weten en leren en dit gaat ze zeer ernstig spijten.
  Twintig jaar geleden kwam ik een grote groep Perzen tegen en ze begonnen uit zichzelf
  over de westerse verworvenheden als de renaissance. Ik had toen en heerlijk en lang gesprek.
  Leve de bevrijding van de Perzen en op naar de eliminatie van de Ayattolahs.

  Like

 3. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2020/01/06/iran-dreigt-israelische-steden-haifa-en-tel-aviv-in-stof-te-veranderen-en-israel-van-de-aardbodem-te-laten-verdwijnen/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Iran dreigt Israëlische steden Haifa en Tel Aviv in ‘stof’ te veranderen en Israël ‘van de aardbodem te laten verdwijnen’.

  “A former head of Iran’s Revolutionary Guards threatened on Sunday to turn the Israeli cities of Haifa and Tel Aviv “to dust” if the US attacks targets in Iran.

  “If America takes any measures after our military response, we will turn Tel Aviv and Haifa to dust,” Mohsen Rezai, who currently heads the Expediency Council, a top state body, said in a Tweet.

  “You have said that you will attack again if Iran gets revenge? Be sure that Iran will turn Haifa and Israel’s centres to dust in a way that Israel would be erased from the face of the earth,” he warned.”

  Nl

  “Een voormalig hoofd van de Revolutionaire Garde van Iran dreigde zondag om de Israëlische steden Haifa en Tel Aviv” te vernietigen “als de VS doelen in Iran aanvallen.

  “Als Amerika na onze militaire reactie maatregelen neemt, zullen we Tel Aviv en Haifa in stof doen veranderen”, zei Mohsen Rezai, die momenteel aan het hoofd staat van de Expediency Council, een orgaan van de hoogste staat, in een tweet.

  “U hebt gezegd dat u opnieuw zult aanvallen als Iran wraak neemt? Zorg ervoor dat Iran Haifa en de centra van Israël in stof zal veranderen op een manier dat Israël van de aardbodem zou worden gewist, “waarschuwde hij.”

  Like

 4. Thoth zegt:

  Ik dus ook. Ik hoop dat de VS hun nucleaire programma vernietigd. Geen bom voor de ayatollah’s, mullah’s en ander gespuis aldaar.

  Like

 5. Lucky zegt:

  Heeft men dit ook gedaan bij acties van andere presidenten?
  https://tpook.nl/2020/01/07/regering-wil-toelichting-van-vs-op-de-aangevoerde-juridische-basis-voor-omleggen-iraanse-generaal-suleimani/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Regering wil toelichting van VS ‘op de aangevoerde juridische basis’ voor omleggen Iraanse generaal Suleimani

  Uit de brief van de regering aan de Kamer ‘Ontwikkelingen in Irak’.

  “Geachte voorzitter,

  In het licht van de ontwikkelingen in Irak en naar aanleiding van een aantal vragen van uw Kamer informeren wij uw Kamer hierbij over de stand van zaken. Daarnaast gaat deze brief in op de inzet van het kabinet tijdens de ingelaste Raad Buitenlandse Zaken op vrijdag 10 januari aanstaande.

  Het kabinet beschouwt de escalatie van de situatie in Irak van de afgelopen weken als zorgelijk en ernstig. Het is van groot belang dat de kalmte in de regio bewaard wordt.

  Het kabinet veroordeelt de aanvallen op de Amerikaanse ambassade in Bagdad en troepen van de anti-ISIS-coalitie. Het kabinet is van oordeel dat Iran instabiliteit in de regio in de hand werkt en erkent dat majoor-generaal Suleimani, de bevelhebber van de Quds Brigade van de Islamitische Revolutionaire Garde Corps (IRGC) die door een Amerikaanse raketaanval op 3 januari jl. om het leven is gebracht, daar een belangrijke rol in speelde.

  De VS heeft zich voor de aanval op majoor-generaal Suleimani beroepen op het recht op zelfverdediging, vanwege een gestelde acute dreiging van aanslagen op Amerikaanse doelen en troepen. Het kabinet heeft de VS in de vandaag ingelaste NAVO-raad om een toelichting gevraagd op de aangevoerde juridische basis. Het kabinet is niet van te voren ingelicht over de Amerikaanse aanval.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s