Patroon in envelop: Gevestigde politici krijgen links-terroristische moorddreigingen

Screenshot_85.png

(Vertaling: E.J. Bron)

Meer en meer zien ook politici van de oude partijen zichzelf geconfronteerd met links-extreme terreur. De parlementariër van de FDP, Judith Skudelny, heeft een moorddreiging van vermoedelijk links-extremisten ontvangen. In een brief, waaraan een patroon was toegevoegd, staat: “Jullie willen niet handelen, dus doen wij het! Het kleine toegevoegde kerstcadeau moet voor jullie als waarschuwing dienen dat we jullie en jullie schadelijke doen en laten in het vizier hebben.”

Duits - Zuerst

Verder staat er in de brief: “Als jullie niets blijven doen, nemen wij niet de verantwoordelijkheid voor hetgeen er kan gebeuren.” De schrijvers van de brief noemen zichzelf “RAZ” (Revolutionaire Actie Cellen) en “MIEZE” (Militante Cellen).

Skudelny heeft de brief gepubliceerd op haar Facebook-pagina. Mij kan men niet intimideren. Ik verdedig me”, schreef de politica strijdlustig. Ze zou het land “nooit aan personen overlaten, die met angst en geweld willen bereiken wat hun argumenten nooit zou lukken.”

In 2011 hadden links-extremisten al de toenmalige minister van Binnenlandse Zaken, Hans-Peter Friedrich (CSU), een patroon van 8 mm toegestuurd. De minister van Binnenlandse Zaken zou als “vooraanstaande persoonlijkheid” voor de “repressie door de staat” staan, motiveerden de RAZ destijds in een brief op internet hun dreiging. Ook de toenmalige plaatsvervangend procureur-generaal bij het hoogste federale gerechtshof, Rainer Grießbaum, evenals de extremismeonderzoekers Uwe Backes en Eckhard Jesse ontvingen in 2011 desbetreffende dreigingen met patronen van hetzelfde kaliber.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in anarchisme, Barbarisme, Communisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Patroon in envelop: Gevestigde politici krijgen links-terroristische moorddreigingen

 1. En te zelfder tijd worden diezelfde linkse groeperingen gesteund door talloze regeringen in plaats van ze op een terroristenlijst te plaatsen.

  Geliked door 3 people

 2. droevige mof zegt:

  De hand die je voedt moet je niet bijten. Het kan problemen veroorzaken. De FDP, dat is een deel van de heersende elite. Je stuurt ze geen doodsbedreigingen zonder gevolgen. Dat kan alleen met de AfD.

  Geliked door 3 people

 3. Steven zegt:

  Dat betekent dat LINKS het BENAUWD krijgt en de macht aan het verliezen is als ze tot dit soort acties overgaan. AFD-ers in elkaar trappen en brandjes stichten…ZO KENNEN WE LINKS IMMERS WEER!!

  Geliked door 2 people

 4. Blaffertje zegt:

  Typisch achterbaks links.
  Maar met hun smoel open en bloot in beeld durven die schijtbakken niet.
  Kijk ook maar bij demonstraties, altijd hebben ze maskers, bivakmutsen of sjaals om hun vreetbak.

  Geliked door 2 people

 5. ronjaspers zegt:

  Extreem links is al sinds de jaren 70 geweldadig in meerdere landen van europa en westerse landen.Ze worden gesteund door de rijke machtige satanische elite met denktanks,spindocters en gefinancierd door o.a. george soros om landen van binnenuit te slopen.Dit alles voor een N.W.O.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s