Stop het globalisme, promoot vaderlandsliefde!

Screenshot_81

(Door: “Elise Nijmegen”)

De (linkse!) Zweedse regering is beschuldigd van her-classificatie van explosies om de feitelijke cijfers te vervalsen, dit om de ware omvang van explosies in het hele land te bagatelliseren. Doet me een beetje denken aan ons land, waar ze ook vreemde sprongen maken om toch maar vooral positief nieuws te blijven brengen over de immigranten, die over het algemeen genomen toch voor steeds meer problemen zorgen. Neem Oud & Nieuw….
www.breitbart.com

China, zo schijnt, is één van de meest despotische samenlevingen geworden die de wereld ooit heeft gezien. Bewakingscamera’s, overheidsspionnen en gezichtsherkenning camera’s zijn overal en het totalitaire “sociale puntensysteem”, dat  momenteel overal wordt uitgerold, is een absolute nachtmerrie. In de afgelopen jaren werden tientallen pastors gearresteerd, zijn talloze kerken gesloten en duizenden Bijbels verbrand en er zijn nieuwe regels ingesteld: “Volledige onderwerping aan de Chinese Communistische partij te allen tijde”. Verwacht wordt dat de christelijke vervolgingen ook in China erger worden, aangezien die in de hele wereld zijn toegenomen.
www.zerohedge.com

De dictatoriale EU probeert Engeland alsnog te vervolgen voor 2,4 miljard pond.
https://politicaluk.co.uk

Terwijl Iran vrouwenrechtenactivisten vermoordt, verklaart de VN Israël tot ´s werelds enige overtreder van vrouwenrechten. Dat het uit vrije wil is, de kleding die islamitische vrouwen dragen, is met gemak wel achterhaald en in Iran worden vrouwen gevangengezet of gedood voor het verwijderen van de sluier. Een nieuwe wet gooit vrouwen de gevangenis in voor 10 jaar als ze een video delen op sociale media die laat zien hoe vrouwen hun hidjab verwijderen. Ik ben het met de schrijver eens; de VN is een bedreiging voor de wereldvrede – de corrupte internationale organisatie verkoos landen als Saoedi-Arabië, Pakistan, Somalië, Nigeria en Qatar tot senior-leden van de VN-mensenrechtenraad…
www.thepolitics.online

Journalisten zijn de vijanden van de bevolking en vele media zijn in handen van globalisten, die maar eenzijdig nieuws brengen. Dat is niet alleen in Amerika zo, maar ook in Nederland en vele andere landen in Europa. Want het is belangrijk om de bevolking vooral niet op de hoogte te brengen van de waarheid en haar te blijven bestoken met onrealistische (klimaat)waanzin.
https://kopp-report.de

In Parijs zijn er nu twee No-Go zones die dichter bevolkt zijn dan gemiddeld. De bevolking groeit daar twee keer zo snel als normaal, al is er één bevolkingsgroep die is afgenomen in die specifieke wijken. Dat zijn leden van de Joodse gemeenschap. In Aulnay-sous-Boisis het aantal joodse families in de laatste 15 jaar gedaald van 600 tot 100. In Blanc-Mesnil van 300 naar 100, Clichy-sous-Bois van 400 naar 80 en in La Courneuve van 300 naar 80. De gebieden staan bekend om hun hoge criminaliteit en sommigen beweren dat ze een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid.
www.breitbart.com

Het EU-parlement heeft een nieuwe verordening aangenomen die overheidsinstanties de mogelijkheid biedt om “de consument te beschermen”, websites zonder gerechtelijk bevel kan blokkeren. Blijkbaar zijn mediacontrole en propaganda niet langer voldoende om ongemakkelijke waarheden en meningen te onderdrukken. Meningen van terecht bezorgde burgers, die nu worden afgedaan als nepnieuws en die nu eenvoudig kunnen worden geblokkeerd om redenen van “consumentenbescherming’.
https://news-for-friends.de

Een documentaire over 5G en de levensgevaarlijke straling daarvan, iets dat de Nederlandse regering domweg uit wil rollen terwijl er wereldwijd geen enkel rapport bestaat dat zegt dat het veilig is. Daartegenover staan vele wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat het schadelijk is. Het lijkt erop dat economische belangen in deze globalistische tijden belangrijker zijn dan het menselijke welzijn.
www.brighteon.com

Wat ons te wachten staat voor de toekomst onder globalistisch beleid is niet prettig en mijns inziens zouden we een nationalistisch ingesteld kabinet moeten hebben dat ons als bevolking, net zoals Polen en Hongarije, beschermt tegen de globalistische krankzinnigheid van de EU en de VN en onze grenzen dichtgooit! Die ons beschermt tegen het hervestigingsprogramma en het dictatoriale beleid van de EU en de VN en onze Nederlandse identiteit en cultuur en tradities beschermt.

Laten we er samen voor zorgen dat de politiek gaat luisteren naar ons, de Nederlandse bevolking. Naar de boeren, de bouwers, de nationalisten, de gepensioneerden, de leraren, de zorgmedewerkers, de politie, de vrachtwagenchauffeurs, de vissers en alle andere mensen in vele sectoren, die allemaal dankzij het politieke wanbeleid, dat buitenlandse belangen voor die van de Nederlandse bevolking zet, minder prettig en veilig leven.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Stop het globalisme, promoot vaderlandsliefde!

 1. guusvelraeds zegt:

  Laten we er samen voor zorgen dat de politiek gaat luisteren naar ons.

  https://www.dumpert.nl/item/496691_2f7c2acd

  Geliked door 1 persoon

 2. Tineke zegt:

  ”Laten we er samen voor zorgen dat de politiek gaat luisteren naar ons”

  Al onze soevereiniteit is weggegeven ,verkwanseld aan Brussel.
  Wat in Den-Haag zit,zit er voor de show,om ons het gevoel te geven dat we ook nog wat in de pap te brokkelen hebben.
  De Sorossen,Rockefellers,de Rothchilds etc van deze wereld(Tijl,je vroeg je af,wie dan de elite waren,nou hier heb je er een paar) domineren het geopolitieke schaakbord al vele decennia lang!
  We zitten opgesloten in een web van leugens ,geheime genootschappen en intriges,waar het moeilijk uit ontsnappen is!

  Geliked door 3 people

  • vangie1206j zegt:

   En wij steeds meer afgeperst door de roversbende Rutte & Co.
   Meer dan 50% van iedere Euro gaat naar die roversbende in Den Haag.
   En dit jaar wordt het weer hoger.
   Natuurlijk moet dat om die in stroom ratten op te vangen en van alle luxe gratis te voorzien.
   Wij krijgen steeds minder en dat gajes steeds meer.

   Geliked door 3 people

 3. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/nederland-naief-open-grenzenland-maar-liefst-kwart-van-alle-asielaanvragen-komt-van-veiligelanders/

  Nederland, naïef open grenzenland: maar liefst kwart van alle asielaanvragen komt van veiligelanders

  Nederland is zo’n goedzak van een land, we laten jaarlijks duizenden mensen een asielaanvraag doen terwijl iedereen vantevoren weet dat die evident kansloos zijn. Toch mag iedereen fijn blijven zolang de procedure nog loopt. Sommigen mogen zelfs net zo lang blijven totdat hun thuisland hen weer terugneemt (lees: nooit).

  Als er iets aan het migratiebeleid van Nederland typerend is, is het wel dat ons land per sé in ieder stap van het asielproces moet benadrukken hoe zeer we mister nice guy zijn met z’n allen. Wil je een aanvraag doen? Ongeacht waar je vandaan komt, kom maar binnen. We vangen je tot die tijd op onze kosten op, en gaan eens lekker de tijd nemen om je aanvraag uitgebreid te beoordelen. Kom je uit een land dat gewoon veilig is en heb je geen reden om in Nederland aan te kloppen? Geeft niet. Je mag binnenkomen, je wordt door ons onderhouden, en je bent weken- tot maandenlang onze hooggeëerde gast. Zelfs als je de boel kort en klein slaat. Dan krijg je wellicht ook nog je eigen buslijn.

  Geliked door 3 people

 4. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/wilders-pakt-vvd-hard-aan-die-sukkels-hebben-massas-gelukzoekers-ons-land-binnengelaten/

  Wilders pakt VVD hard aan: ‘Die sukkels hebben massa’s gelukzoekers ons land binnengelaten

  PVV-voorman Wilders heeft geen goed woord over voor de Kamervragen die de VVD stelde over het hoge aantal evident kansloze asielaanvragen die jaarlijks in Nederland worden gedaan. De liberale partij zijn een stelletje “sukkels,” aldus de oppositieleider, die eerst jarenlang de grenzen open lieten staan en nu “ineens beginnen te piepen als er verkiezingen aankomen

  Geliked door 2 people

 5. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/weer-11-christenen-onthoofd-door-moslims-maar-westen-doet-nog-steeds-niets-tegen-genocide/

  Weer 11 christenen onthoofd door moslims, maar Westen doet nog steeds niets tegen genocide

  Zeker in de afgelopen 20 jaar is de VN –met uitzondering van de Veiligheidsraad- met medewerking van Europa een nog eenzijdigere linkse, pro-islamitische organisatie worden. Daarom onderneemt het Westen opnieuw helemaal niets nu opnieuw is vastgesteld dat moslim VN officials christenen de toegang weigeren tot de Syrische vluchtelingenkampen, waar zwartgesluierde Sharia moslima’s vaak een waar schrikbewind voeren. Ondertussen gaat ook in Afrika de islamitische genocide op het christendom onverminderd voort. Met kerstmis werden een Nigeriaanse katholieke bruid en haar gasten door moslims onthoofd

  Moslims hebben het christendom in het Midden Oosten en delen van Afrika straffeloos gedecimeerd en zijn inmiddels ook in Europa begonnen op dezelfde voet verder te gaan, maar waar besteden de Westerse en ook Nederlandse mainstream media uitgebreid aandacht aan? Enkel aan de vermeende onderdrukking van de Oeigoerische moslims in China, de moslims in Kashmir en de moslims in Birma. Het begint er verdacht veel op de lijken dat in de ogen van het Westen maar één groep gelovigen aandacht en bescherming verdient, en de slachtoffers van die haatideologie op zijn best maar gewoon moeten worden genegeerd.

  De Khabour, de Syrische regio waar Assyrische christenen woonden, wordt nu ‘de doodsvallei’ genoemd. ‘De vluchtelingen van het ‘verkeerde’ geloof hoeven niet op medeleven van de Britse regering te rekenen,’ schreef Lord Carey, wijzend op het feit dat bijna alleen maar moslims worden toegelaten, en het aantal christenen slechts 1,6% bedraagt. De paar Oost Europese landen die om deze reden juist voorrang aan christenen willen geven, zoals Polen en Hongarije, worden hier door de EU om verkettert en bedreigd met sancties.

  De door de politiek gekozen doelbewuste islamisering van Europa kan daarom nauwelijks opzichtiger worden gedemonstreerd in het vluchtelingenbeleid, dat expliciet gericht is op het binnenlaten van zoveel mogelijk moslimmigranten, terwijl christenen worden geweerd. Dat ook kerken in Europa en Amerika het eveneens helemaal niets lijkt te interesseren, en vaak zelfs vrijwillig meewerken aan die islamisering, is gezien het feit dat vele honderdduizenden van hun geloofsgenoten in Afrika en Azië juist het slachtoffer van de islam zijn, wellicht nog het schrijnendst.

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  Schunnig van hoofdredacteur AD…
  https://tpo.nl/2020/01/07/hoofdredacteur-ad-herdenkt-charlie-hebdo-online-trollen-veel-erger-dan-terroristen/

  Hoofdredacteur AD ‘herdenkt’ Charlie Hebdo: ‘Online trollen veel erger dan terroristen’
  Eigenlijk is het best knap, in één keer over alle 12 lijken van voor het vrije woord afgeslachte journalisten heen pissen

  “Donald Trump verzint nog weleens wat en doet tegelijkertijd berichtgeving van gerenommeerde media af als nepnieuws. Hij zaait twijfel. Het is besmettelijk: tijdens een van hun acties beplakten boeren een verslaggever van de NOS met de stickers ‘nepnieuws’. Kortom, het is goed dat we vandaag herdenken en eren, maar voor een goede informatievoorziening vormen trollen een grotere bedreiging dan terroristen.”

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s