Voormalige Franse minister van Binnenlandse Zaken waarschuwt: Moslims zullen in 2025 Europa overnemen

Screenshot_86

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

Parijs – Niemand minder dan de voormalige minister van Binnenlandse Zaken van Frankrijk, Gérard Collomb (foto), waarschuwt voor een voortschrijdende islamisering van Europa. Die zou sneller kunnen komen dan tot nu toe werd berekend. Bijzonder pikant: Collomb is geen “rechtse”, maar socialist en bovendien een ervaren politicus.

journalistenwatch

Nog onder de regering van Macron bekleedde Collomb de functie van minister van Binnenlandse Zaken. Daarvoor was hij burgemeester van de op twee na grootste stad van Frankrijk, Lyon. Nu waarschuwt hij indringend.

“De islam zal binnen de komende vijf jaar Europa overnemen. Met deze inschatting zorgt Gérard Collomb, de voormalige Franse minister van Binnenlandse Zaken, voor opwinding”, berichtte al in december de nieuwssite “kath.net” onder verwijzing naar het Engelstalige “lifesitenews”, dat de voormalige minister van Binnenlandse Zaken interviewde. In het interview waarschuwde de Fransman er voor dat de situatie van een islamisering onomkeerbaar zou kunnen worden. Dit zou al te zien zijn aan een toenemende bereidheid onder islamitische migranten om geweld te gebruiken in het dagelijks leven. Collomb sprak van een voortschrijdend proces. Als voorbeeld voor de toegenomen bereidheid om geweld te gebruiken, noemde de voormalige minister van Binnenlandse Zaken 235.000 aangiftes wegens poging tot verkrachting in Frankrijk in het jaar 2018. Dat zouden er 62.000 meer zijn dan twee jaar eerder en 225.000 meer dan in het jaar 2005. Ook de aanvallen van moslims op niet-moslims zouden in schrikbarende mate zijn toegenomen. “In 2018 vonden er ook 1000 aanvallen op christenen en 541 antisemitische incidenten plaats, een stijging van ongeveer 64% binnen een jaar”, citeert “kath.net” uit het interview.

In het lezenswaardige artikel op “lifesitenews” kom je ook veel te weten over de blindheid en de dubbele moraal van de links-intellectuele elites van Frankrijk, die over deze overvallen zwijgen, die “islamisten” niet bekritiseren, maar in plaats daarvan ten strijde trekken tegen de zogenaamde “Islamofobie”. Door hen wordt gezegd: het is Frans links gelukt om de waarneming te produceren dat de natie door een golf van islamvijandigheid wordt bedreigd. Als voorbeeld noemde Collomb een grote demonstratie op 10 november 2019. Op die dag had een coalitie van linkse groepen in Parijs een uit 13.000 man bestaande mars tegen islamvijandigheid georganiseerd.

Wat waarschijnlijk het meest verrassend is: de zinnen en woorden van de socialistische ex-minister van Binnenlandse Zaken voldoen niet alleen in Duitsland deels bijna aan het uitgebreide delict van volksophitsing. Dat je hierover in de gelijkgeschakelde regime-pers geen enkel woord kunt lezen, is niet verwonderlijk.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christenhaat, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Europa, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

43 reacties op Voormalige Franse minister van Binnenlandse Zaken waarschuwt: Moslims zullen in 2025 Europa overnemen

 1. Monalisa zegt:

  Dan word het tijd om je te bewapenen 🔫🔫🔫

  Geliked door 7 people

  • vangie1206j zegt:

   Heb ik dit al meerdere malen hier geschreven. Ik weet absoluut niet wat de westerse regeringen bezield dit door te drijven en het Europese volk uit te leveren aan de meest afgrijselijke smeerlappen en monsters die er op 2 benen rondloopt.

   Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Citaat Mijn vader had een doel. De vernietiging van de Joden. Ik zal zijn werk afmaken. Wat is de grootste vijand van de Joden? Die ik met miljoenen importeer? Zo houd ik mijn handen schoon.

    Like

  • G.F. zegt:

   Zal niet veel meer helpen! Als het kalf verdronken is …enz.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Eerst er voor zorgen dat de vervloekte islam met honderdduizenden Frankrijk kon binnenstromen en nu waarschuwen dat de islam Europa over 5 jaar onder de voet zal lopen…
   Ophangen dat socialistisch stuk geteisem!

   Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    We wisten dit al in de jaren 70 het jaar 75 is het begonnen onder lijningang van Joop den Uyl in samen werking met de VvD en het CDA zij wilden toen al goedkopere arbeid krachten. Toen het CDA aan de macht kwam onder de losse handjes van Lubbers groeide de wao tot 1,5 miljoen Nederlanders en buitenlanders. Deze post is nu nog te hoog voor u land, nog steeds zitten daar 1 miljoen hand ophouders in, ik ben niet tegen de wao de echte zieken die ook echt ziek zijn horen in deze pot, velen maken er misbruikten van, velen zij afgekeurd maar kunnen nog steeds werken maar dan werken ze zwart bij de VVD’ers en de CDA’ers en de PvdA mensen.

    Like

 2. delamontagne zegt:

  Gérard Collomb is maar heel kort Minister geweest bij Macron.
  Zijn denkbeelden kwamen niet met die van hem overeen.
  Die van de huidige Minister van Binnenlandse Zaken wel……….
  Castaner
  / /

  Het klopt dat er uit naam van de Islam “gedragingen” zijn die niet kunnen.
  Maar dat heeft helemaal niets te maken met het islam-geloof dat er een is van liefde, goedheid, net zoals het Katholieke geloof.
  Christophe Castaner:
  woordvoerder van de Regering in 2017, nu Minister van Binnenlandse Zaken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Misschien had de Heer Collomb uit kunnen leggen dat hele stadsdelen in heel Europa inmiddels al overgenomen zijn door Moslims.
  Dat had de waarheid in ieder geval geen geweld aan gedaan.

  Geliked door 3 people

 4. Tineke zegt:

  ”Nu waarschuwt ie indringend”

  Dat wist ie allang !
  Nu durft ie wel,laffe hork !

  Geliked door 4 people

 5. aad zegt:

  Zelfs Poetin waarschuwt met regelmaat. Dit Linkse kabinet, dit Linkse Europa is een gevaar voor zich zelf en voor iedereen.

  Geliked door 5 people

 6. rottenpikwick zegt:

  Ik denk, weet het bijna zeker, dat veel mensen op het platteland geen sjoege hebben wat er zich allemaal in de grote(re) steden afspeelt en amper met de Omvolking / Verrijking bezig zijn. In mijn geboortedorp zag ik ook al wat sneue “vluchtelingen” rondhangen. De islam rukt lzh ook op het platteland op. De plattelanders laten zich het kaas niet van het brood eten, tenminste dat hoop ik maar. Maar eigenlijk is al heel ver over twaalven! De plattelanders kunnen dit ook niet meer terugdraaien. Ooit zal er een terugblik, analyse, te lezen zijn. Hoe West-Europa in de klauwen van De Satan terechtkwam!!

  Geliked door 5 people

 7. mahoog zegt:

  Tot nu toe weinig reactie…..allemaal de kop in het zand?Dag pensioentjes voor mij hier in Brasil?.Mocht ik tot die overname nog in leven zijn.Voor de rest zoek het maar uit,er is lang genoeg voor gewaarschuwd.Hier weten ze er nog minder over,en gaan weer carnaval vieren zo dra.

  Geliked door 4 people

 8. Rensk. zegt:

  Deze voormalige minister kan waarschuwen tot ie een ons weegt, maar deze politici hebben er zelf aan meegewerkt en zijn niet in staat om dat wat ze verkloot hebben om te draaien. Ik zie geen potentie in die gasten. Totaal geen doorpakkers. Weifelaars en bukkers. Geen zware beslsiingen durven nemen en marionetten van de EU en die willen deze Islamisering doorzetten. Alsmede de paus. Overigens heeft deze voormalige minister er dan toch ook aan meegewerkt als ie er nu pas mee komt. Ik geloof er niet meer in. Wat nodig is is om de imams die ook maar 1 verkeerd woord naar onze democratie of wat dan ook roepen kei en keihard aanpakken en het land uit trappen. Zie ik dit achterlijke parasietenkabinet niet doen. U wel?

  Geliked door 3 people

 9. Tistochwat zegt:

  Dan zit ik er niet zo ver naast met mijn voorspelling dat we uiterlijk op 31 december 2024 allemaal aan de bedelstaf zijn geraakt door toedoen van de ‘socialist’ en diens invasieve, mohammedaanse, asielparasiet c.q. (klimaat)’vluchteling’.

  Geliked door 4 people

  • M.A.L. Sion zegt:

   Dan moeten we vandaag nog beginnen met hamsteren van lang te bewaren levensmiddelen willen we niet in het voorjaar 2025 ‘sterven’ van de honger.

   Like

 10. Marc zegt:

  Zodra dit eindelijk feit is geworden (Hollebecque voorspelde dit eveneens) zal wat resteert van patriottisch autochtoon Europa hun elites liquideren!

  Like

  • karton zegt:

   @ Marc.
   Eigenlijk zouden we die liquidaties naar voren moeten schuiven en daar al binnenkort mee moeten beginnen, mogelijk kunnen we dan nog wat redden ?

   Like

 11. koosv8 zegt:

  Dat verwondert mij eigenlijk helemaal NIET.
  Elke stad groot of klein heeft zo zijn eigen islamitische enclave, lees millitaire kazerne, dus kan men als het startsein voor de aanval wordt gegeven vanuit alle hoeken en gaten met het afslachten beginnen. Domme gedachten?
  Ik hoop het, maar ik ben bang van niet. De huidige MACHTHEBBERS zijn laffe watjes die GEEN keiharde maatregelen gaan nemen. Het volk is ontwapenend ook de motorbendes zijn aangepakt. Hup Holland hup laat de leeuw maar WEL in zijn hempie staan. ALS HET VOLK HET NIET ZIET, EN DE POLITIE NIET EERDER SCHIET, IS UW TOEKOMST EN VRIJHEID OVER VIJF JAAR TENIET!!!!! Ala Kosovo.

  Geliked door 4 people

  • Blaffertje zegt:

   @koosv8.
   “Elke stad groot of klein heeft zo zijn eigen islamitische enclave, lees millitaire kazerne, dus kan men als het startsein voor de aanval wordt gegeven vanuit alle hoeken en gaten met het afslachten beginnen. Domme gedachten?”.
   Zeker geen domme gedachte.
   Dat is hun tactiek en deze zal zeer succesvol blijken, want hier zijn de domme gutmensen niet op verdacht.
   Ze kunnen zo in no time strategisch belangrijke doelen bezetten en ons lam leggen.
   Wat denk je ook van al die cyber aanvallen op banken, vliegvelden en nutsbedrijven?
   Ze zijn aan het testen waar onze zwakke plekken zitten en dan hebben ze ons zo te pakken als jij en ik geen schoon drinkwater, stroom, gas en geld meer hebben.

   Geliked door 3 people

   • Willem zegt:

    Mosul was een miljoenen stad en is ingenomen door 300 strijders. 2% van de moslims is bereidt om voor hun geloof te strijden en te sterven. Op iets minder dan 1 miljoen in Nederland is dat dus een kleine 20.000 strijders, maar dan reken je de sympathisanten niet mee, dat zijn er dus nog meer. Wij hebben soldaten die pauw, pauw roepen tijdens de training en politie die nu al overwerkt zijn. Mijn instinct zegt mij al jaren dat er iets broeit en soms voel je de spanning ook daadwerkelijk, blikken van haat en minachting, gewoon als je over straat loopt in Amsterdam. Daar krijg je een rot gevoel van. A’dam is zo veranderd. Blaffertje, je hebt gelijk.

    Geliked door 3 people

   • Blaffertje zegt:

    ” soms voel je de spanning ook”
    Klopt.
    Dat blijkt al uit de minachting van dat volk naar ons toe.
    Het lijkt dat ze zitten te wachten op een teken van een of ander groot moefti en dan gaat de beer los.

    Geliked door 1 persoon

 12. Stef zegt:

  Omdat ons leven bestaat uit haast , beseffen we niet dat iets wat langzaam kruipt het gevaarlijkst is.

  Geliked door 2 people

 13. Blaffertje zegt:

  2025?
  Dan pas?
  Wij zijn nu al de lul.

  Geliked door 1 persoon

 14. M. zegt:

  Politici die er voor zorgen dat men oorlog kan voeren tegen de bevolking dienen per direct afgezet te worden en als terroristen te worden aangemerkt want men faciliteert de terreur tegen de westerse blanke mens op een banale manier.
  En iedereen die de bevelen uitvoert voor deze terreur tegen het eigen volk dienen ook vervangen te worden door echte kerels ipv verraders op kosten van het volk dat geterroriseerd word.

  Geliked door 3 people

 15. Lucky zegt:

  Kijken
  Vanavond 22.20 op npo 2: De lokroep
  Reportageserie
  Hoe kwam de radicale iszlaam Nederland binnen?

  Like

 16. Corné zegt:

  Er komt een tijd dat we zullen smeken of Poetin ons komt bevrijden van de moslimfascisten. Of China. Die pakken de Oeigoeren tenminste keihard aan. De enige oplossing. Kunnen we van leren.

  Geliked door 3 people

 17. Eppo zegt:

  Ze hebben daar net als hier de zooi Zelf binnen gehaald .
  Een ander mag er mee opgescheept zitten dan ziet je geen 1 Hippie of Dienst .

  Like

 18. Gelukkig hebben we nog kanjers als Johan Remkes. Rechtlijnig autist, ondemocratisch vervanger van de brokkenpilotes Krikke en Jozias. VVDers, maar dat is toeval in de baantjesroulette der incapabelen.
  Europa, zelfde laken en pak. De kern is de Verenigde Naties met een meerderheid aan handophoudende en moslimsymphatiserende landen. Vandaar dat ook Nederland het Pact van Marrakesh tekende en geen notie had wat er in staat. De StaS had er nog nooit van gehoord. Hoe dit kan, de EU had gewhatsapped dat er getekend moest worden. Rutte vroeg slechts `hoeveel handtekeningen hebt u nodig?’.
  Was dit weekend op de Grebbeberg, 540 gesneuvelden omdat er geen werkende wapens waren. Op herhaling, dienstplicht, in 1975 waren er ook geen voertuigen en communicatieapperatuur. En anno 2020 nog steeds hetzelfde, geen kogels. Hoezo Mali, hoezo VVD gezant Hennis?
  Wel emmeren over afschaffen van vuurwerk. Na de mislukte promotie van Mrs Clinton, Frans for president en de totaalfaal van klimaat Madrid een nieuwe hobby van de NPO66.

  Een Burgeropstand dan maar, maar kijk om je heen. Alleen de boeren presteren, verder zeurende, zeikende en jammerende mensen en agenten. Toch gaat het er van komen.

  Geliked door 1 persoon

  • Jooz en Krik, betere voorbeelden van Slopers van ONZE cultuur zijn er amper! Heulden met (geveinsde?) wereldvreemdheid en onnozelheid met de Satan om hem/haar te vriend te houden! Ik heb de pest aan de VVD, maar Remkes heeft in deze mijn sympathie! Meer meer meer….

   Like

 19. Nemesis zegt:

  like gaat niet meer, dan maar zo: *****

  heb overigens behoorlijk wat problemen hier met het opstarten van de website en ook naderhand de artikelen. Vreemd? Kan, maar ik denk eerder iets heel anders.

  Like

 20. Henk.V zegt:

  Het idiote in deze -mogelijk correcte – prognose ligt niet zozeer in het onwezenlijke karakter van de voorspelling dat zo’n overname tot stand zou kunnen komen door een islamitisch MINDERHEID, maar door de verraderlijke politiek die de heersende elites bedrijven, omdat die keer op keer de eisen vanuit de islam (al bij voorbaat) inwilligen, terwijl –helaas!!!- in de rechtspraak steeds vaker islamitische daders verhoudingsgewijs licht worden bestraft, omdat er oneigenlijke omstandigheden ter verdediging worden aangevoerd die tot een lichtere strafmaat leiden!
  Bovendien moeten wij vaststellen dat onze uitstekend opgeleide bewakers van de rechtstaat stelselmatig worden gekortwiekt in hun handelingsmogelijkheden wanneer het gaat om aantastingen van de rechtsorde door overtreders met een bepaalde ideologische achtergrond. Kortom : ons politieapparaat heeft nauwelijks nog machtsmiddelen die een afdoend einde kunnen maken aan talloze misdragingen door groepen ‘’ jongeren’’ die uit zijn op ontwrichting van de maatschappij en daarbij grote schade toebrengen aan ons land en haar bewoners!!
  Voeg daar nog bij, dat het overgrote deel van de zeer dienstbare massa media – eigenlijk gewoon als spreekbuis van de elites fungeren- en talrijke organisaties in het Westen zodanig zijn ondergedompeld in politiek correct denken, dat die weigeren in te zien dat er in het islamitische gedachtegoed bepaalde opvattingen leven die ontoelaatbaar zouden moeten worden gevonden, omdat die ons staatsbestel ondermijnen. De islam streeft ALTIJD naar een islamitisch staatsbestel dat vorm krijgt in de alles besturende sharia, een stelsel van wetten, waaraan elke burger- moslim of niet!- zich heeft te houden.
  Zeker voor Nederland ,dat ooit het MEEST VRIJE LAND van Europa was, zou zoiets volkomen onaanvaardbaar moeten zijn.
  Maar niettemin gaat de politieke elite voort met het paaien van de islam, alsof het hier om medestanders van het westerse denken gaat!!

  Wat wij dus zien is inderdaad een onduldbare vorm van verkwanseling van ons erfgoed, van onze identiteit, van onze westerse waarden ,van onze zelfbeschikking. Hier plegen onze overheden daadwerkelijk verraad aan alles wat ons dierbaar is.
  En wie dit eenmaal inziet kan zich nooit weer neerleggen bij de huidige gang van zaken in de politiek.
  De huidige machthebbers zullen beslist moeten aftreden en zeker worden berecht.
  Wij willen ALLES willen terugkrijgen wat ons door de politieke correcte dwalingen is ontnomen .
  Ons land heeft een ander bestuur nodig, gezegend met nuchterheid, daadkracht, gezond verstand, vaderlandsliefde.
  Dat hebben we nodig om onze weerbaarheid te hervinden.
  En wij moeten zeker af van de EU die ons in een ongevraagd keurslijf heeft geperst.
  NEXIT, dus!

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Henk.V 7 januari 2020 om 15:40

   Het meest gevaarlijk zijn de ‘deugmensjes’, die de elite op het pluche hijsen en houden.
   En het levensgevaarlijke is dat er heel veel ‘deugmensjes’ zijn.

   Doe ‘voor de lol’ maar eens een rondje facebook.
   Overal zijn ze tegen Trump, tegen Wilders, tegen ‘klimaatontkenners’, voor de EU, voor de import van mohammedaanse asieleisers, enz.

   Kortom: ze denken en doen precies het tegenovergestelde van wat een realist denkt en doet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s