Angela Merkel . . .

Screenshot_89.png

Mijn vader had een doel. De vernietiging van de Joden. Ik zal zijn werk afmaken. Wat is de grootste vijand van de Joden? Die ik met miljoenen importeer? Zo houd ik mijn handen schoon.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Angela Merkel . . .

 1. vanColle zegt:

  Dat staat nog steeds hoog op de agenda bij de EU dus Europa Alleen is er nu Israël en daar hebben ze een kluif aan Gemotiveerde soldaten Ze zijn beter voorbereid dan die sukkels hier

  Like

 2. Wachteres zegt:

  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/merkel-tijdens-herdenking-kristallnacht-in-duitsland-we-ervaren-opnieuw-een-verontrustend-antisemitisme-dat-het-joodse-leven-bedreigt~a59511c1/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2Furl%3Fsa%3Dt%26rct%3Dj%26q%3D%26esrc%3Ds%26source%3Dweb%26cd%3D3%26ved%3D2ahUKEwiFvq2Qt_HmAhVRDuwKHY3ICxUQFjACegQIARAB%26url%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.hln.be%252Fnieuws%252Fbuitenland%252Fmerkel-tijdens-herdenking-kristallnacht-in-duitsland-we-ervaren-opnieuw-een-verontrustend-antisemitisme-dat-het-joodse-leven-bedreigt%7Ea59511c1%252F%26usg%3DAOvVaw1OXt_urTjEr2PTCgBFywHO

  Merkel tijdens herdenking Kristallnacht in Duitsland: “We ervaren opnieuw een verontrustend antisemitisme dat het joodse leven bedreigt”

  Merkel riep in een synagoge in Berlijn op tot een vastberaden aanpak van racisme, xenofobie en uitsluiting. “Er is weer een bloeiend joods leven in Duitsland, “ zei de CDU-politica op een herdenking van de pogromnacht van de nationaal-socialisten. “Maar tegelijkertijd ervaren we een verontrustend antisemitisme, dat het joodse leven in ons land en andere veilig geachte plaatsen in de wereld bedreigt”.

  De bondskanselier sprak ook over antisemitische neigingen onder moslims. “Moslims mogen op dat vlak nooit veralgemeend worden, als in naam van hun geloof geweld gepleegd wordt”, zei ze. Maar laat het duidelijk zijn “dat iedereen die in ons land woont, de waarden en normen van onze grondwet in acht moet nemen”.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Zo denken onze ‘leiders’ ook.
  Goede sier maken bij de stompzinnige linkse ‘deugers’ door een mohammedaanse moordmeute te importeren.

  Op deze manier kan Markje grijnzend aan de macht blijven.
  Voor hij aan de beurt is om als ‘ongelovige’ afgeslacht te worden, zit hij al in het ‘regeringsvliegtuig’ naast Willem gierend van de lach videootjes op zijn mobieltje te bekijken.
  Op weg naar een van de vele paradijzen van de ‘elite’.

  Geliked door 1 persoon

 4. Nemesis zegt:

  Nee achterbaks, verradelijk stuk “mistvieh”, je handen zitten al onder het bloed en het wordt erger, en wij weten het en hebben de bewijzen van wat je aan het doen bent, verrotte duivelin !!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Ooit een Dochter en nu grootmoeder van Gekke Greta………socialistische sokpoppen op de hand van het Globalisme.

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Merkel werd in oktober 2019 onderscheiden met de Theodor Herzl Prijs van het Joodse Wereldcongres. En het is niet de eerste keer dat ze geëerd wordt door joodse of Israëlische autoriteiten.
  In dit opzicht begrijp ik de tekst niet, die blijkbaar niet van een Duitstalige auteur afkomstig is.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Merkel kan en MOET weten dat moslims worden opgevoed met Jodenhaat: De koran leert dat ook.

   “(…) Of Wij vervloeken hen zoals Wij vervloekt hebben de lieden van de Sabbat. Kamā la’annā aṣḥaba al-Sabt.”

   En zeer ondubbelzinnig zonder enige differentiatie is het vers 5:82:

   “Gij zult bevinden dat de hevigsten der mensen in vijandschap jegens hen die geloven de Joden zijn.”

   En toch blijft zij – terwijl de Joden moeten vluchten en/of steeds in haar toespraak bescherming nodig hebben, de islam binnen halen.

   Hiervoor is geen logische verklaring te vinden, als zij het in haar toespraak heeft over

   “De bondskanselier sprak ook over antisemitische neigingen onder moslims”.
   [Zie mijn reactie hierboven].

   Zij probeert dat wat te sussen door te suggereren dat niet alle moslims Jodenhaters zijn en wij daarom onderscheid moeten maken.

   In elk geval zijn er genoeg islamitische Jodenhaters in heel Europa om ervoor te zorgen dat de Joden op de vlucht slaan.en dat synagogen en Joodse scholen beschermd moeten worden, Hieronder een artikel over de Joden in Frankrijk.

   https://www.trouw.nl/nieuws/nieuw-antisemitisme-jaagt-franse-joden-op-de-vlucht~bc37612a/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

   https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/nl/STATEMENT_19_541

   Ook Jean-Claude Juncker heeft het door, maar man en paard worden niet genoemd en ondertussen gaat de instroom van moslims door.

   Geliked door 1 persoon

 7. Klaas zegt:

  Like

 8. koosv8 zegt:

  Hij zijn NIET alleen Joden die door deze islamitische rotzakken vermoord verminkt of verkracht worden. En dan nog vind ik het geen goed te praten satire.

  Geliked door 1 persoon

 9. Kraftavilqa zegt:

  Ongetwijfeld zal de policor rattenbende trachten dat “verontrustend antisemitisme” dat men thans “opnieuw ervaart” af te schuiven op ‘extreem-rechts’ zodat men enerzijds de zo beminde muzels uit de wind kan houden en anderzijds ‘extreem-rechts'(i.e. iedereen die niet policor is) zo hard mogelijk kan aanpakken.

  Like

 10. Clandestien zegt:

  Haar echte naam is : Klara Hitler, doormiddel van inseminatie te wereld gekomen , bij nicht Eva Braun. Na ver daarvoor het zaad in te vriezen van haar vader Adolf Hitler.
  Die tremor incidenten is ook verklaarbaar haar vader had Parkinson, dat is erfelijk en overdraagbaar !!

  clandestienq@protonmail.com

  👽🙏

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s