Australië: 207 brandstichters gearresteerd, ook milieuorganisaties schuldig aan bosbranden

Screenshot_99

(Door: “Xander”)

Ongemanipuleerde statistieken vanaf eind 19e eeuw wijzen uit dat er niets bijzonders is aan temperatuur en droogte in Australië – Vicepremier McCormick haalt uit naar het ‘schandelijke en walgelijke’ gedrag van ‘stapelgekke idioten’ die de bosbranden toeschrijven aan klimaatverandering.

Mainstream media en celebrities doen voorkomen alsof de enorme bosbranden in Australië zijn veroorzaakt door record temperaturen (niet waar) en natuurlijk klimaatverandering. Dat de Australische politie bijna 200 brandstichters heeft gearresteerd, wordt maar mondjesmaat belicht, net als het pijnlijke feit dat de bosbranden zich juist dankzij de eisen van milieuorganisaties om ‘de natuur zijn gang te laten gaan’ zo snel konden verspreiden.

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Australië. Bookmark de permalink .

20 reacties op Australië: 207 brandstichters gearresteerd, ook milieuorganisaties schuldig aan bosbranden

 1. Monalisa zegt:

  De wereld loopt op zijn ent. Zonde.

  Geliked door 2 people

 2. Mary zegt:

  Dit ga je nu krijgen als milieu organisaties/linkse gekken waar dan ook in wat dan ook een stem krijgen chaos en vernietiging.

  Geliked door 2 people

 3. droevige mof zegt:

  Een van de bekendste Australische truthers is Max Igan. Hij toont aan dat de branden opzettelijk werden gesticht. “Created by Design” In een andere video noemt hij de branden de Australian Holocaust.

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Hopelijk zullen al die Australische oplichters ZELF een rookvergiftiging van hier tot Tokio hebben opgelopen door die branden en als ze al terecht staan dan mogen de echte slachtoffers van die bosbranden hen daarna uitmaken voor inhalig tuig, gewetenloze bedriegers, valse oplichters, moordenaars, vandalen, klootzakken enz.!
  Inderdaad was al bekend dat men in de eucalyptusbossen in Australië juist takken en bladeren van deze bomen liet liggen terwijl dezen heel moeilijk vergaan en vol met brandbare olie zaten waardoor het vuur zich snel kon verspreiden! Ze zullen in Australië zeker jaren nodig hebben eer alle schade daar is hersteld en desnoods uit de zakken van die 200 akelige brandstichters!

  Geliked door 1 persoon

 5. jungleelephant zegt:

  En als de dieren niet verbranden worden ze wel afgeschoten omdat…..ze water drinken!!!!!10.000 dromedarissen zijn afgeschoten!Die regering is helemaal gek daar;die hadden ze af moeten schieten\\\\\\\\1

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   duurt niet meer lang, dan worden mensen afgeschoten omdat ze water drinken.

   Like

  • Lucky zegt:

   Niet zo’n hoog knuffelgehalte als koala’s, die arme kamelen…..
   https://www.independent.co.uk/news/world/australasia/australia-wildfires-camels-shot-killed-helicopters-water-drought-bushfires-a9273366.html?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1578395026

   Australia: More than 10,000 camels to be shot because they drink too much water
   Animals wreak havoc in drought-afflicted areas, causing damage to infrastructure

   Australië: Meer dan 10.000 kamelen moeten neergeschoten worden omdat ze te veel water drinken
   Dieren verwoestende schade in door droogte getroffen gebieden en veroorzaken schade aan de infrastructuur

   More than 10,000 camels will be shot by professional firearms experts from helicopters to prevent them from drinking too much water in drought-afflicted South Australia.

   The shooters will begin the cull on Wednesday following an order from Aboriginal leaders in the Anangu Pitjantjatjara Yankunytjatjara (APY) lands.

   Locals have complained that the animals have been entering communities and wreaking havoc as they look for any available water source, including taps and tanks.

   Nl
   Meer dan 10.000 kamelen worden neergeschoten door professionele vuurwapenexperts uit helikopters om te voorkomen dat ze te veel water drinken in het door droogte getroffen Zuid-Australië.

   De schutters zullen woensdag aan de ruiming beginnen op bevel van Aboriginal leiders in de landen van Anangu Pitjantjatjara Yankunytjatjara (APY).

   Lokale bewoners hebben geklaagd dat de dieren gemeenschappen zijn binnengekomen en verwoesting hebben aangericht terwijl ze op zoek waren naar een beschikbare waterbron, waaronder kranen en tanks.

   Like

 6. Blaffertje zegt:

  Onder die brandstichters vallen ook stommelingen die een peuk hebben weggeschoten en gingen barbecueën terwijl dit ten strengste verboden is.
  Maar deze idioot zou je echt een nekschot geven;
  http://www.telegraaf.nl/nieuws/1669671489/brandweerman-19-stak-branden-australie-aan
  Een brandweerman die opzettelijk in oktober 2019 toen de branden zijn begonnen ze heeft aangestoken.
  Het is niet ondenkbaar dat deze gek de oorzaak is van alle ellende.

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  En dan na te gaan dat dit grotendeels voorkomen had kunnen worden als men net als de aboriginals in het natte seizoen, systematisch kleine stukken bos in brand had gestoken om de ondergroei en het eucalyptusblad te verbranden.
  Maar de klimaatdrammers wilden dat de natuur zijn gang ging en er mochten geen bomen meer gekapt worden voor brandsingels en de ondergroei moest zijn natuurlijke gang gaan en de ó zó brandbare eucalyptus bladeren bleven daar uiteraard tussen liggen.
  http://www.telegraaf.nl/nieuws/979622948/australische-vuurzee-opgepookt-met-groen-beleid

  De meeste oervolken, hadden bosbranden onder controle, kijk ook maar de indianen in Amerika, maar ja, die leefden ook met de natuur en kenden de grillen van de natuur als de beste net als de aboriginals, maar die klimaatdrammers luisteren niet naar de oude wijsheden, zij denken dat ze het beter weten.

  Like

 8. Lucky zegt:

  De verzwegen waarheid over de bosbranden.
  Wanbeleid is de grootste oorzaak en 85% is sowieso veroorzaakt of aangestoken door mensen. Heeft totaal niets te maken met ” climate change”.

  Like

 9. Lis zegt:

  De beelden zijn afschuwelijk. Ik zit regelmatig te huilen achter mijn computer om al die omgekomen dieren en het vreselijk leed voor de natuur en de mensen die er wonen. Ik walg van die zieke lui die menen dat alles geoorloofd is met hun gifgroene agenda. Helaas is het verstand ver te zoeken; die figuren hebben echt een psychische stoornis. Ik heb een tijdje milieuwetenschappen gestudeerd, maar ook daar bespeurde ik weinig realiteitszin voor wat er werkelijk toe doet. Al vermoed ik dat dit niet met wetenschap zelf te maken heeft, maar met politieke correctheid waar elke universiteit mee besmet is. Ik hoop dat ze al die brandstichters heel zwaar straffen: de rest van hun leven geboeid boete doen door voor natuur en dieren te zorgen.

  Like

 10. Lucky zegt:

  Jihaat?
  https://www.jihadwatch.org/2020/01/australia-muslim-teen-laughs-after-appearing-in-court-for-setting-grass-fire

  Australia: Muslim teen laughs after appearing in court for setting grass fire
  Australië: Moslim tiener lacht nadat hij voor de rechtbank is verschenen voor het in brand steken van gras

  Australia has just arrested a number of arsonists who are accused of setting the wildfires that are ravaging the country. Could they have anything to do with the fact that jihadis have identified setting fires as a tool of jihad?
  This has been a threat for years.
  “‘Unleash Hell’: New Al Qaeda magazine describes in detail how to start huge forest fires across the U.S..with instructions on how to make ’ember bombs.’” — Daily Mail, May 3, 2012
  “ISIS-linked media: California fires are retribution for Syria,” Preston Business Review, November 15, 2018.

  Teenager Fadi Zraika from West Sydney – one of two teenagers accused of lighting a grass fire in a Guildford park while forest fires destroyed NSW – laughed out of court today after appearing on multiple allegations.
  Police claim that on 22 December Fadi and Abraham Zreika, both 18 years old, fired fireworks that caused a grass fire in Bright Park, Guildford.

  Nl
  Australië heeft zojuist een aantal brandstichters gearresteerd die ervan worden beschuldigd de bosbranden te hebben aangericht die het land verwoest. Zouden ze iets te maken kunnen hebben met het feit dat jihadisten het instellen van branden hebben geïdentificeerd als een hulpmiddel voor de jihad?

  Dit is al jaren een bedreiging.
  “‘ Unleash Hell “: Nieuw Al Qaeda-magazine beschrijft in detail hoe enorme bosbranden in de VS kunnen worden aangestoken … met instructies voor het maken van ember-bommen.” – Daily Mail, 3 mei 2012
  “ISIS-gekoppelde media: branden in Californië zijn vergelding voor Syrië”, Preston Business Review, 15 november 2018

  Tiener Fadi Zraika uit West-Sydney – een van de twee tieners beschuldigd van het aansteken van een grasbrand in een park van Guildford terwijl bosbranden NSW verwoestten – lachte vandaag buiten de rechtbank nadat ze op meerdere beschuldigingen verscheen.
  De politie beweert dat Fadi en Abraham Zreika, beiden 18 jaar oud, op 22 december vuurwerk hebben afgevuurd dat een grasbrand in Bright Park, Guildford heeft veroorzaakt.

  Like

 11. Jan zegt:

  Brandweerman stichtte 17x brand

  Firefighter Charged With Starting 17 Blazes In Australia While On Bail ‘For Serious Sex Offences’ Tracked By Ankle Tag

  https://www.blazingcatfur.ca/2020/01/12/firefighter-charged-with-starting-17-blazes-in-australia-while-on-bail-for-serious-sex-offences-tracked-by-ankle-tag/

  Like

 12. Jan zegt:

  Herstel van het afgebrande bos
  video
  [video src="https://i.imgur.com/kFGP0i0.mp4" /]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s